TopVue Premium for Astigmatism (6 kom leća)

159 kn
95% preporučuje
Zaliha

Visoko kvalitetne dvotjedne kontaktne leće za korekciju astigmatizma.

šaljemo: Utorak 31.5. Utorak 31.5. Utorak 31.5. Order stock info: In stock, ready to be dispatched odaberite parametre
Dodajte otopinu:
Ne želim otopinu
Otopina Gelone 360 ml
77 kn
73 kn
Otopina Gelone 2 x 360 ml
141 kn
Otopina Gelone 100 ml
43 kn
Dodajte otopinu:
Otopina Gelone 360 ml
77 kn
73 kn
Otopina Gelone 360 ml
77 kn
73 kn
Otopina Gelone 2 x 360 ml
141 kn
Otopina Gelone 100 ml
43 kn
Dodaj
73 kn
159 kn
159 kn
Hrvatska pošta Hrvatska pošta
od 25 Kn
Overseas Express Overseas Express
od 30 Kn
Besplatna dostava za narudžbe iznad 399 kn
Izaberite poklon u vrijednosti do 22 kn uz svaku narudžbu iznad 249 kn

Kontaktne leće TopVue Premium for Astigmatism

TopVue Premium for Astigmatism su najnovije dvotjedne torične kontaktne leće namijenjene korekciji astigmatizma. Odlikuju se iznimnim dizajnom koji osigurava potpunu stabilnost kontaktne leće u oku u svakoj situaciji tijekom cijelog dana. TopVue Premium za astigmatizam sadrže visoki udio vode što ih čini jednim od najboljih toričnih leća na tržištu.

Iznimna prozračnost i savršena hidratacija

TopVue Premium za astigmatizam izrađene su od silikon hidrogel materijala koji omogućava visoku propusnost kisika, čak 104 Dk/t, što je među najvećim vrijednostima među kontaktnim lećama za korekciju astigmatizma. Prijenos kisika do rožnice vrši se mikroskopskim kanalima. Osim što pruža odličnu prozračnost, TopVue Premium kontaktne leće sadrže i veliki udio vode te tako nude cjelodnevnu svježinu vašim očima, sprječavaju stvaranje naslaga i time snižavaju mogućnost očnih infekcija.

Udobnost od prvog trenutka

Blisteri u kojima su pakirane kontaktne leće TopVue Premium for Astigmatism obogaćeni su sredstvom za vlaženje – natrijevim hijaluronatom. Ova revolucionarna tvar prirodni je sastojak ljudskog tijela koji savršeno hidratizira nadražene oči. Biokompatibilan je s fiziološkim okolišem oka čime vaše kontaktne leće čini udobnima od prvog nanošenja.

Učinkovita pomoć kod astigmatizma

Astigmatizam je refrakcijska greška oka uzrokovana nepravilnim oblikom rožnice. Prije korištenja TopVue Premium kontaktnih leća za astigmatizam potrebno je utvrditi cilindar i os kako bi se postigla odgovarajuća korekcija.

Stabilnost u očima

Zahvaljujući posebnom dizajnu kontaktnih leća TopVue Premium for Astigmatism savršeno se prilagođavaju vašem oku i omogućuju prirodne pokrete kapka koji bez trenja mogu kliziti preko glatke površine kontaktne leće. Izniman oblik pruža potpunu stabilnost u oku i osigurava da cilindar i os ostanu na mjestu koje je potrebno ispraviti.

Karakteristike

Proizvođač: TopVue
BC: 8.60
DIA: 14.20
Veličina pakiranja: 6 leća
Propusnost kisika: 104 Dk/t
Vrijeme nošenja: 14 dana
Rok trajanja: 24 mjeseci ili više
Sadržaj vode: 45%
Cilindar: od -0.75 do -2.25
Dioptrija: od -12.00 do +6.00
Materijal leća: Innofilcon A
Mogu li spavati s lećama: Ne
UV filter: Ne
Ime proizvoda: TopVue Premium for Astigmatism
Sadrži natrijev hijaluronat: Da
Medicinsko pomagalo: Da

Komentari (2)

Imate li kakvih pitanja?

Ana

Da li je problem ako je na prijašnjim lećama BC 8.6,a na ovima 8,7 i ako je na prijašnjim lećama DIA 14.5,a na ovima 14,2?

Odgovor

info@adrialece.hr

Poštovani, razlika u BC i promjeru je mala ali nekima to može smetati. Provjerite sa oftalmologom možete li koristiti leće s tim parametrima.

Vedran Đidara

Trenutno koristim Acuvue Oasys leće za astigmatizam. Postoje li prepreke za prijelaz na TopVue Premium leće za astigmatizam? hoće li se oko morati navikavati na drugu vrstu leće? mogu li koristiti bilo koju otopinu iz vaše ponude za ove meke leće? hvala

Odgovor

info@adrialece.hr

Poštovani, za odabir leća pratite upute svog oftalmologa ili optometrista. Nisu sve leće primjerene za svako oko. Većina korisnika za probu odabere 1kom leća TopVue Air for Astigmatism. Najprodavanija je otopina Gelone. Lijepi pozdrav