0 kn

U košarici nema proizvoda

Pokaži košaricu

TopVue Premium for Astigmatism (3 kom leća)

89 kn
98% preporučuje
Zaliha

Kupite veće pakiranje TopVue Premium for Astigmatism (6 kom leća) za 159 kn i uštedite 19 kn.

šaljemo: Ponedjeljak 23.5. Ponedjeljak 23.5. Ponedjeljak 23.5. Order stock info: In stock, ready to be dispatched odaberite parametre
Dodajte otopinu:
Ne želim otopinu
Otopina Gelone 360 ml
77 kn
73 kn
Otopina Gelone 2 x 360 ml
141 kn
Otopina Gelone 100 ml
43 kn
Dodajte otopinu:
Otopina Gelone 360 ml
77 kn
73 kn
Otopina Gelone 360 ml
77 kn
73 kn
Otopina Gelone 2 x 360 ml
141 kn
Otopina Gelone 100 ml
43 kn
Dodaj
73 kn
89 kn
89 kn
Hrvatska pošta Hrvatska pošta
od 25 Kn
Overseas Express Overseas Express
od 30 Kn
Besplatna dostava za narudžbe iznad 399 kn
Izaberite poklon u vrijednosti do 22 kn uz svaku narudžbu iznad 249 kn

Kontaktne leće TopVue Premium for Astigmatism

TopVue Premium for Astigmatism su dvotjedne torične kontaktne leće nove generacije. Izrađene su od silikon hidrogel materijala i trenutno su na tržištu jedne od najboljih dvotjednih leća za korekciju astigmatizma.

Stabilnost, svježina i udobnost

Oblik leće jamči iznimno stabilno pozicioniranje leće u oku. TopVue Premium for Astigmatism ponose se iznimnom udobnošću zahvaljujući visokom udjelu vode i odličnoj propusnosti kisika. Inovativnom obradom silikon hidrogel materijala ove leće sadrže mikroskopski male kanale po kojima kruži kisik (104 Dk/t), koji je veoma važan kako bi vaše oči ostale bijele i zdrave.

Torične kontaktne leće TopVue for Astigmatism pohranjene su u posebnim blisterima, ispunjenim tekućinom obogaćenom sredstvom za ovlaživanje leće, natrijevim hijaluronatom, koji je biokompatibilan s ljudskim tijelom s obzirom da ga možemo pronaći i u očnoj staklovini. Kao izvrstan lubrikant, natrijev hijaluronat dodatno vlaži leću te se tijekom nošenja leće postepeno otpušta i tako održava leću udobnom i vlažnom duže vremena.

Učinkovita korekcija astigmatizma

Astigmatizam je refrakcijska očna greška koja nastaje zbog neravnomjerne zakrivljenosti rožnice. Dvotjedne kontaktne leće TopVue Premium for Astigmatism uz dioptriju, zakrivljenost i promjer, sadrže i os i dioptriju cilindra. Iznimno stabilan položaj leću održava na pravom mjestu. Leća se odlično prilagođava oku i pruža udobnost, bez trenja čak i tijekom treptanja te tako korisniku leće omogućava potrebnu udobnost i istovremeno odličnu korekciju vida.

Karakteristike

Proizvođač: TopVue
BC: 8.60
DIA: 14.20
Veličina pakiranja: 3 leće
Propusnost kisika: 104 Dk/t
Vrijeme nošenja: 14 dana
Rok trajanja: 24 mjeseci ili više
Sadržaj vode: 45%
Cilindar: od -0.75 do -2.25
Dioptrija: od -12.00 do +6.00
Materijal leća: Innofilcon A
Mogu li spavati s lećama: Ne
UV filter: Ne
Ime proizvoda: TopVue Premium for Astigmatism
Sadrži natrijev hijaluronat: Da
Medicinsko pomagalo: Da

Komentari (2)

Imate li kakvih pitanja?

ZZ

Nosim leće već 18 g, zadnjih desetak godina J&J za astigmatizam. Htjela sam isprobati da li će TopVue biti bolje pošto ih stalno napadno nudite kao bolju zamjenu za J&J no isti dan sam požalila. Žuljaju, ne vidim s njima, suše brzo oči...vraćam se na J&J.

Odgovor

info@adrialece.hr

Poštovani, nisu sve leće primjerene za svako oko niti svako oko prihvaća svaku leću. Preporučujemo da uvijek pratite upute oftalmologa i naručujete leće koje vam očni liječnik preporuči.

Sara

Poštovana/i, na oba oka imam cilindar međutim na jednom je -0,50 za koje mi netrebaju ove leće. Da onda za to oko uzmem leće samo sa dioptrijom a za drugo sa cilindrom?

Odgovor

info@adrialece.hr

Za -0,50 ne trebate leće za astigmatizam. Provjerite sa svojim oftalmologom ili optometristom ako možete koristiti leće samo sa dioptrijom.

Master Card VISA VISA Electron
Top