TopVue Premium for Astigmatism (3 kom leća)

11.81 €
98% preporučuje
Zaliha

Kupite veće pakiranje TopVue Premium for Astigmatism (6 kom leća) za 21.1 € i uštedite 2.52 €.

šaljemo: petak 19.7. odaberite parametre
Odaberite parametre za drugo oko
Odaberi savršenu kombinaciju 10.22 € 8.22 €
Osobno preuzimanje - optike i paketomati od 2.99 € *
Hrvatska pošta od 3.49 € *
Overseas Express od 4.49 € *
* Besplatna dostava za narudžbe iznad 55.00 €
11.81 €
Besplatna dostava za narudžbe iznad 55.00 €
Izaberite poklon u vrijednosti do 13.89 € uz svaku narudžbu iznad 35.00 €

Povoljan paket

Kontaktne leće TopVue Premium for Astigmatism

TopVue Premium for Astigmatism su dvotjedne torične kontaktne leće nove generacije. Izrađene su od silikon hidrogel materijala i trenutno su na tržištu jedne od najboljih dvotjednih leća za korekciju astigmatizma.

Stabilnost, svježina i udobnost

Oblik leće jamči iznimno stabilno pozicioniranje leće u oku. TopVue Premium for Astigmatism ponose se iznimnom udobnošću zahvaljujući visokom udjelu vode i odličnoj propusnosti kisika. Inovativnom obradom silikon hidrogel materijala ove leće sadrže mikroskopski male kanale po kojima kruži kisik (104 Dk/t), koji je veoma važan kako bi vaše oči ostale bijele i zdrave.

Torične kontaktne leće TopVue for Astigmatism pohranjene su u posebnim blisterima, ispunjenim tekućinom obogaćenom sredstvom za ovlaživanje leće, natrijevim hijaluronatom, koji je biokompatibilan s ljudskim tijelom s obzirom da ga možemo pronaći i u očnoj staklovini. Kao izvrstan lubrikant, natrijev hijaluronat dodatno vlaži leću te se tijekom nošenja leće postepeno otpušta i tako održava leću udobnom i vlažnom duže vremena.

Učinkovita korekcija astigmatizma

Astigmatizam je refrakcijska očna greška koja nastaje zbog neravnomjerne zakrivljenosti rožnice. Dvotjedne kontaktne leće TopVue Premium for Astigmatism uz dioptriju, zakrivljenost i promjer, sadrže i os i dioptriju cilindra. Iznimno stabilan položaj leću održava na pravom mjestu. Leća se odlično prilagođava oku i pruža udobnost, bez trenja čak i tijekom treptanja te tako korisniku leće omogućava potrebnu udobnost i istovremeno odličnu korekciju vida.

Karakteristike - TopVue Premium for Astigmatism (3 kom leća)

Proizvođač: TopVue
BC: 8.60
DIA: 14.20
Veličina pakiranja: 3 leće
Propusnost kisika: 104 Dk/t
Vrijeme nošenja: 14 dana
Rok trajanja: 24 mjeseci ili više
Sadržaj vode: 45%
Cilindar: od -0.75 do -2.25
Dioptrija: od -12.00 do +6.00
Materijal leća: Innofilcon A
Mogu li spavati s lećama: Ne
UV filter: Ne
Ime proizvoda: TopVue Premium for Astigmatism
Sadrži natrijev hijaluronat: Da
Medicinsko pomagalo: Da

Komentari (2)

Imate li kakvih pitanja?
ZZ

Nosim leće već 18 g, zadnjih desetak godina J&J za astigmatizam. Htjela sam isprobati da li će TopVue biti bolje pošto ih stalno napadno nudite kao bolju zamjenu za J&J no isti dan sam požalila. Žuljaju, ne vidim s njima, suše brzo oči...vraćam se na J&J.

Odgovor info@adrialece.hr

Poštovani, nisu sve leće primjerene za svako oko niti svako oko prihvaća svaku leću. Preporučujemo da uvijek pratite upute oftalmologa i naručujete leće koje vam očni liječnik preporuči.

Sara

Poštovana/i, na oba oka imam cilindar međutim na jednom je -0,50 za koje mi netrebaju ove leće. Da onda za to oko uzmem leće samo sa dioptrijom a za drugo sa cilindrom?

Odgovor info@adrialece.hr

Za -0,50 ne trebate leće za astigmatizam. Provjerite sa svojim oftalmologom ili optometristom ako možete koristiti leće samo sa dioptrijom.