TopVue Daily (10 kom leća)

38 kn
98% preporučuje
Zaliha

TopVue dnevne leće su dnevne leće proizvođača Pegavision.

šaljemo: Utorak 31.5. Utorak 31.5. Utorak 31.5. Order stock info: In stock, ready to be dispatched odaberite parametre
38 kn
38 kn
Hrvatska pošta Hrvatska pošta
od 25 Kn
Overseas Express Overseas Express
od 30 Kn
Besplatna dostava za narudžbe iznad 399 kn
Izaberite poklon u vrijednosti do 22 kn uz svaku narudžbu iznad 249 kn

Kontaktne leće TopVue Daily

TopVue Daily su meke jednodnevne kontaktne leće proizvođača Pegavision, koje su obogatile tržište jednodnevnih kontaktnih leća. Izrađene su od odličnog materijala koji sadrži natrijev hijaluronat (hijaluronsku kiselinu), koji je također prisutan i u ljudskom tijelu.

TopVue Daily namijenjene su jednokratnoj upotrebi i ne zahtijevaju čišćenje ili bilo kakvo održavanje. Nakon upotrebe ih jednostavno bacite. Namijenjene su svakodnevnoj ili povremenoj upotrebi (zabava, rekreacija, sport, itd.), stoga sve više i više ljudi ove kontaktne leće koristi svaki dan.

TopVue su jedne od rijetkih leća s UV filtrom i zaštitom od štetnih UVA i UVB zraka. Tehnologija Aquamax omogućuje lećama TopVue Pegavision bolja mehanička svojstva i veću udobnost nošenja. Savršeno oblikovani rubovi kontaktnih leća TopVue Pegavision osiguravaju značajnu prednost jer je smanjeno trenje između kapka i leće i tako je manja vjerojatnost za razvoj upale kapaka (PALPEBRAE).

Pegavision kontaktne leće imaju vrlo stabilnu optičku korekciju koju postižu ujednačenom snagom loma kroz cijelu optičku zonu. Ove leće su prikladne za nošenje u svim svjetlosnim uvjetima, a posebno su dobre za noćnu vožnju.

NAPOMENA: Kontaktne leće s UV zaštitom nisu zamjena za dobre sunčane naočale jer ne pokrivaju cijelo oko. Upotreba UV zaštitnih naočala je i dalje potrebna, a to preporučuje i vaš okulist.

Karakteristike

Proizvođač: TopVue
BC: 8.50
DIA: 14.20
Veličina pakiranja: 10 leća
Vrijeme nošenja: 1 dan
Rok trajanja: 24 mjeseci ili više
Propusnost kisika: 26 Dk/t
Sadržaj vode: 58%
Materijal leća: Etafilcon A
Dioptrija: od -12.00 do +4.00
Mogu li spavati s lećama: Ne
Ime proizvoda: TopVue Daily
Sadrži natrijev hijaluronat: Da
UV filter: Da
Medicinsko pomagalo: Da

Komentari

Imate li kakvih pitanja?