TopVue Air Multifocal (6 kom leća)

TopVue Air Multifocal su mjesečne kontaktne leće dizajnirane za korekciju prezbiopije.

Primarni atributi

Petak 19.7.

čistač
blank
Cijena po proizvodu
260 kn
260 kn
Cijena slanja pošiljke:
Hrvatska pošta:
Dostava iznad 399 Kn :
20 Kn
Besplatno
TopVue Air Multifocal (6 kom leća) - Multifokalne kontaktne leće
Broj glasova: 35

Kontaktne leće TopVue Air Multifocal

TopVue Air Multifocal su mjesečne kontaktne leće dizajnirane za korekciju prezbiopije, odnosno staračke dalekovidnosti koja se najčešće pojavljuje nakon 40. godine starosti kada naša leća u oku postepeno gubi elastičnost i uzrokuje slab i zamagljen vid na blizu. Sve leće TopVue obitelji izrađene su od silikon-hidrogel materijala koji pruža udobnost tijekom cijelog dana sadržavajući visoki udio vode i dozvoljavajući optimalnu propusnost kisika.

Više optičkih zona za bolju korekciju vida

Dizajn kontaktnih leća TopVue Air Multifocal donosi više optičkih područja na samoj leći koja potom pružaju blagi prijelaz gledajući u daljinu, na neku srednju udaljenost i približavajući pogled na bliže predmete i tako nudi odličnu korekciju vida na svim udaljenostima. Optičke zone su prilagođene prirodno djelovanju oka. S obzirom da se zjenica prilikom gledanja na blizu suzi, centar leće je oblikovan kako bi korigirao vid na blizu, dok se tijekom gledanja na daleko naša zjenica širi, stoga se prema rubovima leće šire optičke zone koje služe za korekciju vida na daleko.

Udobnost od prvog nanošenja

Mjesečne leće TopVue Air Multifocal pakirane su u blisterima ispunjenim tekućinom kako bi leće ostale vlažne. Tekućina sadrži natrijev hijaluronat, sredstvo za ovlaživanje leće tijekom samog nošenja. Njegovo biološko djelovanje je iznimno s obzirom da na sebe veže vodu, sprječava stvaranje depozita i ubrzava cijeljenje tkiva. Upravo zbog ovog sastojka, korištenje TopVue Air Multifocal kontaktnih leća bit će udobno od prvog nanošenja.

Zdravlje na prvom mjestu

Zahvaljujući odličnoj izradi nove generacije materijala, TopVue Air kontaktne leće jamče visoku propusnost kisika do vaših očiju (100 Dk/t) te odličan udio vode (45%). Ova dva svojstva od iznimne su važnosti kako bi vaše oči bile zdrave, a pogled jasan i oštar tijekom cijelog dana. Zaboravite na suhoću i crvenilo očiju i isprobajte TopVue Air Multifocal.

Karakteristike

Proizvođač: TopVue
BC: 8.60
DIA: 14.20
Veličina pakiranja: 6 leća
Adicija: +1.00, +1.50, +2.00, +2.50
Propusnost kisika: 100 Dk/t
Vrijeme nošenja: 30 dana
Rok trajanja: 32 mjeseci ili više
Sadržaj vode: 45%
Dioptrija: od -12.00 do +6.00
Materijal leća: Innofilcon A
Mogu li spavati s lećama: Ne
UV filter: Ne
Sadrži natrijev hijaluronat: Da

Komentari

Dodaj komentar

  • Antun

    Da li se uz leće dobije neka količina tekućine za čuvanje leća? Ako ne, koju mi tekućinu preporučujete?

  • info@adrialece.hr

    Poštovani, ne dobijete tekućine pored. Možete odabrati iz naše ponude jer su sve primjerene za meke leće. Najprodavanija je Gelone.

  • Ljubica Janjac

    Moj je vid postepeno počeo slabiti nakon 55. godine. Prvi put u životu sam bila prisiljena na korekcijske naočale, koje me i danas smetaju kod odredenih obaveza i aktivnosti. S obzirom da je kćerka višegodišnji korisnik leća, savjetovala mi je da isprobam multifokalne leće, koje su mi na početku predstavljale još veći problem jer oko nije naviknuto na strano tijelo. Prvih nekoliko minuta moje su oči suzile, a osjećaj je bio neugodan. Nakon konzultacija s vašim savjetnikom, odlučila sam ostaviti leće još neko vrijeme u očima. Oči su se polako prilagodile i danas, nakon dvomjesečnog korištenja mogu reći da su ove kontaktne leće odlično i praktično rješenje ako imate poteškoće s zamućenim vidom. Srdačan pozdrav, Ljubica

TopVue Air Multifocal (6 kom leća)

TopVue Air Multifocal (6 kom leća)

TopVue Air Multifocal (6 kom leća)

260 kn

Zaliha > 1000 kom