TopVue Air Multifocal (3 kom leća)

18.45 €
100% preporučuje
Zaliha

Mjesečne kontaktne leće namijenjene korekciji prezbiopije.


Kupite veće pakiranje TopVue Air Multifocal (6 kom leća) za 34.51 € i uštedite 2.39 €.


šaljemo: četvrtak 20.6. odaberite parametre
Odaberite parametre za drugo oko
Odaberi savršenu kombinaciju 10.22 € 8.22 €
Osobno preuzimanje - optike i paketomati od 2.99 € *
Hrvatska pošta od 3.49 € *
Overseas Express od 4.49 € *
* Besplatna dostava za narudžbe iznad 55.00 €
18.45 €
Besplatna dostava za narudžbe iznad 55.00 €
Izaberite poklon u vrijednosti do 13.89 € uz svaku narudžbu iznad 35.00 €

Povoljan paket

Kontaktne leće TopVue Multifocal

Besprijekorna udobnost i jasan vid na svim udaljenostima!

Mjesečne multifokalne kontaktne leće TopVue Air Multifocal pružaju savršen balans između visoke propusnosti kisika i optimalnog sadržaja vode. Jedinstven dizajn TopVue Air Multifocal odlikuje više optičkih zona koje osiguravaju kvalitetnu korekciju vida na svim udaljenostima te neusporedivu udobnost tijekom nošenja.

Nikad udobnija korekcija prezbiopije (presbyopia)

Staračka dalekovidnost ili prezbiopija je poremećaj akomodacije oka pri kojem dolazi do nejasnog vida na blizinu. Prezbiopija je zapravo fiziološki proces koji se ne može izbjeći i najčešće se javlja u ranim četrdesetim godinama. Ovim procesom dolazi do gubitka elastičnosti leće, zbog čega slabi i akomodacijska snaga očiju, a posljedica toga je postepeni gubitak sposobnosti oka da fokusira predmete u blizini.

TopVue Air Multifocal za savršen vid na svim udaljenostima!

TopVue Air Multifocal mjesečne multifokalne leće imaju više optičkih zona. Ovaj princip izmjene pojedinačnih optičkih zona u koncentričnim krugovima koristi prirodne osobine oka – zjenica se prilikom fokusiranja na bliže objekte suzi, a proširi prilikom fokusiranja na daleko. Ispravljanje optičke zone za gledanje na blizu je koncentrirano u središtu leće, dok se prema rubovima nalaze zone za ispravljanje vida na daleko.

Koju adiciju (AD) odabrati?

TopVue Air Multifocal leće imaju četiri vrijednosti adicije. U slučaju da je vaša izmjerena vrijednost adicije između dvije od te četiri vrijednosti, odaberite vrijednost koja je niža. U slučaju dominantnog oka (ako je potrebno), dominantno oko treba imati višu vrijednost, a ne-dominantno nižu.

Udobnost od prvog trenutka

TopVue Air Multifocal mjesečne kontaktne leće pohranjene su u blisterima i tekućini koja je obogaćena vlažnim sastojkom, natrijevim hijaluronatom. Natrijev hijaluronat je u potpunosti biokompatibilan s prirodnim okolišem oka jer ga možemo naći i u očnoj staklovini, očnoj vodici i koži. Njegovo biološko djelovanje je iznimno jer izvrsno veže vodu, sprječava odstranjivanje kolagena i pospješuje cijeljenje tkiva.

Nenadmašiva udobnost i svježina već od prvog trena korištenja!

Visoka propusnost kisika i učinkovita hidratacija

Zbog napredne tehnologije i najmodernijeg materijala silikon hidrogela, TopVue Air Multifocal omogućuju izvanrednu propusnost kisika, čak 100 Dk / t, a sadrže i visoki postotak vode, čak 45%. zahvaljujući toj prednosti, kontaktne leće TopVue Air Multifocal zadržavaju osjećaj svježine i udobnosti od početka do kraja dana. Visoki postotak vode smanjuje i mogućnost prikupljanja naslaga na oku, a time se istovremeno smanjuje i mogućnost bakterijske infekcije oka.

Karakteristike - TopVue Air Multifocal (3 kom leća)

Proizvođač: TopVue
BC: 8.60
DIA: 14.20
Veličina pakiranja: 3 leće
Adicija: +1.00, +1.50, +2.00, +2.50
Propusnost kisika: 100 Dk/t
Rok trajanja: 24 mjeseci ili više
Vrijeme nošenja: 30 dana
Sadržaj vode: 45%
Dioptrija: od -12.00 do +6.00
Materijal leća: Innofilcon A
Mogu li spavati s lećama: Ne
UV filter: Ne
Ime proizvoda: TopVue Air Multifocal
Sadrži natrijev hijaluronat: Da
Medicinsko pomagalo: Da

Komentari (9)

Imate li kakvih pitanja?
Nives Orešić

Naručujem leće torične, piše mi cilindar -1.00, ali toga nema u ponudi. Koji cilindar da odaberem?

Odgovor info@adrialece.hr

Poštovani, molimo da nam slikate nalaz i pošaljete nam ga na info@adrialece.hr. U e-mailu napomenite da želite kontaktne leće. Moguće je da leće naručujete prema nalazu korekcijskih naočala. Isti se u većini slučajeva ne koristi za naručivanje leća. Hvala na razumijevanju.

damir

dali ima leće plus 6,25 ili plus 6,75. ne mogu iz ponuđenog izabrati te dioptrije.

Odgovor info@adrialece.hr

ovaj proizvod nema dioptriju iznad +6.00.

ŽELJKo

Postoje li multifokalne leće za osobe s astigmatizmom

Odgovor info@adrialece.hr
Poštovani, postoje. Naručiti ih možete ovdje
Snježana Vokić

Poštovani, naručila bih leće ali sam u nedoumici jer na mojem nalazu piše promjet 14 ,0 a kod vas je jedino ponuđeno 14,2.Hvala.

Odgovor info@adrialece.hr

Poštovani, u ponudi imamo i leće sa promjerom 14,0. Niste odabrali prave leće. Možete nam poslati sliku nalaza na info@adrialece.hr pa ćemo provjeriti. Lijepi pozdrav.

SILVANA STIPČEVIĆ

poštovani, nije mi jasno da se kod narudžbe multifokalnih leća ne traži dioptrija oka za dalekovidnost tj. za čitanje. Kako funkcionira ova leća?

Odgovor info@adrialece.hr

Postovani, kod odabira multifokalnih leća vam je potrebna dioptrija + adicija. Za kupnju multifokalnih leća je potrebno izvadit nalaz jer se parametri za leće i naocale razlikuju. Pozdrav!

Nikola Školnik

Meni osobno od progresivnih leca ove najvise odgovaraju. Pozdrav

Odgovor info@adrialece.hr

Postovani, drago nam je da ste nasli odgovarajuce leće. Pozdrav!

Sandra Stupić

Kontaktne leće nosim već niz godina, no Topvue Air Multifocal počela sam korisititi nakon što sam primijetila poteškoće kod čitanja na blizu s običnim lećama. Na ove leće potrebno se je naviknuti, tako da im pružite priliku. Moj vid na daleko i na blizu mnogo je bolji i oštriji. Sada mogu čitati na blizu kada želim, no svejedno oko uvijek treba kratko vrijeme da se prilagodi. Općenito gledano, moj se vid veoma poboljšao s obzirom da prije nisam uopće mogla čitati na blizu. Meni su ove leće veoma udobne. Ako ste kratkovidni ili u fazi kada se počinjete boriti s čitanjem na blizu čak i sa svojim lećama, predlažem da isprobate TopVue Multifocal. Meni su pomogle. Hvala i srdačan pozdrav, Sandra

Sanja

Prije sam koristila Air Optix Aqua Multifocal ali mi više odgovaraju te leće. Preporuka svima!

Petar

Ja imam astigmatizam dali mogu koristiti te leće?

Odgovor info@adrialece.hr
Postovani, tu si mozete pogledati leće TopVue Air for Astigmatism Pozdrav!