TopVue Air Multifocal (1 kom leća)

7.30 € (55 kn)
100% preporučuje
Zaliha
šaljemo: Ponedjeljak 5.6. odaberite parametre
Dodaj 10.22 € (77 kn)
Dodajte otopinu:
Dodajte otopinu:
Otopina Gelone 360 ml
10.22 €
(77 kn)
Paketomat Hrvatska pošta, BoxNow Besplatno *
Hrvatska pošta od 3.49 € (26 kn) *
Overseas Express od 4.49 € (34 kn) *
* Besplatna dostava za narudžbe iznad 55.00 € (414 kn)
7.30 € (55 kn)
Besplatna dostava za narudžbe iznad 55.00 € (414 kn)
Izaberite poklon u vrijednosti do 7.57 € (57 kn) uz svaku narudžbu iznad 35.00 € (264 kn)

Kontaktne leće TopVue Air Multifocal

Stariji ste od 40 godina i imate poteškoće prilikom čitanja knjiga ili rada na računalu? Vaš je vid nejasan na blizu?

Možda patite od prezbiopije. Prezbiopija ili staračka dalekovidnost javlja se u ranim četrdesetim godina kada se gubi elastičnost leće i akomodacijska snaga oka u pojedinim situacijama slabi. Prezbiopija je prirodni proces koji se ne može izbjeći, no može se korigirati.

TopVue Air Multifocal su mjesečne kontaktne leće koje će vam vratiti jasan i čist pogled.

Jasan vid od prvog korištenja

Multifokalne kontaktne leće TopVue Air pružaju više optičkih zona koje se izmjenjuju u koncentričnim krugovima koristeći prirodne značajke oka kako bi se postigla što bolja vidljivost na svim udaljenostima. Zone za korekciju vida na daleko smještene su na rubovima, dok su zone za korekciju vida na blizu smještene u centru leće.

Udobnost i svježina koja traje i traje

Sve kontaktne leće TopVue obitelji izrađene su od posljednje generacije silikon hidrogel materijala koji nudi veliki udio vode i visoku propusnost kisika za što veću udobnost i što bolje iskustvo prilikom nošenja kontaktnih leća. Ova će vam svojstva pomoći i u smanjivanju mogućnosti iritacija i infekcija s obzirom da onemogućuju nakupljanje nečistoća na površini leće te znatno umanjuju suhoću očiju.

Za što veću udobnost brine i natrijev hijaluronat, prirodna tvar za podmazivanje koja zadržava dovoljno vlage u vašem oku i time olakšava neometano treptanje, odnosno kliženje kapka preko ruba leće.

Karakteristike - TopVue Air Multifocal (1 kom leća)

Proizvođač: TopVue
BC: 8.60
DIA: 14.20
Veličina pakiranja: 1 leća
Adicija: +1.00, +1.50, +2.00, +2.50
Propusnost kisika: 100 Dk/t
Rok trajanja: 24 mjeseci ili više
Vrijeme nošenja: 30 dana
Sadržaj vode: 45%
Dioptrija: od -12.00 do +6.00
Materijal leća: Innofilcon A
Mogu li spavati s lećama: Ne
UV filter: Ne
Ime proizvoda: TopVue Air Multifocal
Sadrži natrijev hijaluronat: Da
Medicinsko pomagalo: Da

Komentari (6)

Imate li kakvih pitanja?
Karmen Bolanča

Poštovani, Ovdje je navedeno da je adicija samo na ove četiri dioptrije, znači li to da na ostalim dioptrijama nema adicije? Imam prezbiopiju, i svake leće koje sam narucila do sada, a narucila sam ih mnogo, ako su mi bile dobre za citanje, maglio mi se pogled na daljinu, a koliko sam shvatila, adicija je upravo rjesenje za taj problem. Ako uzmem ove leće +0.75, znaci li to da nemaju isto što i ove četiri izdvojene dioptrije u plusu. Hvala!

Odgovor info@adrialece.hr

Poštovani, adicija nije vaša dioptrija već ona označava razliku između dioptrije na blizinu i dioptrije na daljinu. Molimo da nam pošaljete na naš e-mail info@adrialece.hr vaš nalaz kako bi vam mogli očitati točne podatke prema kojima možete naručiti kontaktne leće. Hvala

Terezija Benčić

Poštovani, Imam leće za daljinu, a za čitanje uz njih još stavljam naočale. Mogu li multifokalne leće iste dioptrije leća koju imam služiti i za čitanje?

Odgovor info@adrialece.hr

Poštovani, molimo vas da nam sliku nalaza za naočale i kontaktne leće pošaljete na e-mail info@adrialece.hr, kako bismo mogli provjeriti podatke i odgovoriti na vaše pitanje. Hvala unaprijed. Lijep pozdrav

Anonymous

Kod odabira ADD su odabir cijeli br,a kod mene je ADD 2.25, kada sam nosila 2.00 nije mi bila bas cista slika, kakvim odabirom se to moze poboljsati?

Odgovor info@adrialece.hr

Poštovani, za odabir točne adicije i pravih leća se morate posavjetovati sa svojim oftalmologom. Ove leće imaju add +1,00, +1,50, +2,00,+2,50.

Vesna

Poštovani, budući da imam dioptriju -3.00 i nosim leće već 20 g. te uredno vidim na daljinu s njima , nakon 40-te mi se počeo javljati problem da mi leće počinju smetati tj.ne vidim čitati na blizu.Još uvijek nemam dioptriju + i bez leća normalno mogu čitati na blizu.Zanima me da li se može kao kod naočala naručiti multifokalna leća ali bez adicije ( odnosno da dioptrija bude -3,00 i + 0,00).

Odgovor info@adrialece.hr

Poštovani, savjetujemo vam da napravite pregled za multifokalne leće i tamo ćete dobiti sve upute. Moraju vam izmjeriti dioptriju i provjerite s njima koje leće su primjerene za vaše oči. Nisu sve primjerene za svako oko. Ako ne vidite na blizu imate i adiciju, ne možete imati u tom slučaju adiciju 0. Ako je 0 ne trebate te leće. Lijepi pozdrav

Anonymous

Hvala na odgovoru za multifokalne leće ovog proizvođača. Postoji li mogućnost narudzžbe ne mjesečnih već 6 komada u kutiji tj. za 3 mjeseca. kao što imate redovnu ponudu leća? Hvala i lp.

Odgovor info@adrialece.hr
6 komada leća možete naručiti ovdje.
Branka

Poštovani, da li za ovu vrstu leća vrijedi dioptrija kao i za naočale ili kao za leće?

Odgovor info@adrialece.hr

Postovani, dioptrija za naocale i leće se razlikuje. Potreban je nalaz za meke kontaktne leće. Pozdrav