0 kn

Proizvodi u košarici:

U košarici nema proizvoda

Pokaži košaricu
Korekcijske naočale
					Crulle

TopVue Air for Astigmatism (6 kom leća)

240 kn
100%
Zaliha

Jedne od najboljih kontaktnih leća za korekciju astigmatizma na tržištu -TopVue Air for Astigmatism. Pakiranje se sastoji od 6 kontaktne leće.

šaljemo: srijeda 8.7.
Dodaj
73 kn
Cijena slanja pošiljke:
Hrvatska pošta:
Dostava iznad 399 Kn:
25 Kn
Besplatno
240 kn

Komentari (16)

Imate li kakvih pitanja?

os/ax?

Anonymous

Poštovani da li je "os" isto što i "ax" na nalazu?

Odgovor

info@adrialece.hr

Poštovani, os je isto što i ax.

Pitanje

Anonymous

Postovani kada pisete 6 komada leca ukod topvue air leca za asigmatizam, podrazumijeva li to 3 para leca?

Odgovor

info@adrialece.hr

Poštovani, ako imate istu dioptriju na oba oka onda je to 3 para leća.

Leće

matea

dali leće za astigmatizam imate u boji?

Odgovor

info@adrialece.hr

Nemamo u ponudi leće u boji za astigmatizam.

Pitanje

Aneta

Pozdrav, zanima me postoji li -0.25 cilindar za ove leće?

Pitanje

Nikola

Postovani, dobio sam nalaz za leće i zadani su mi parametri: bazna krivina, veličina, krivina, jakost te opt. zona. Možete li mi pomoći s upoređivanjem parametara nalaza te ovih ovdje na vašoj stranici, odnosno odrediti što je što? Hvala i lijep pozdrav.

Odgovor

info@adrialece.hr

Poštovani, molimo vas da nam pošaljete sliku nalaza na info@adrialece.hr da provjerimo parametre. Lijepi pozdrav

Pitanje

Lucija

Poštovani, na nalazu mi ne piše BC i promjer, a svakako niti ne mogu unijeti na stranici... Na desnom oku mi je dioptrija -1,50, CYL je -0,75, a AXE 170°, a na lijevom dioptrija -1,25, CYL -0,75, AXE 180°.

Odgovor

info@adrialece.hr

Poštovani, BC i promjer ne možete odabirati. Posavjetujte se sa svojim oftalmologom koje leće su primjerene za vaše oči. Lijepi pozdrav

Pitanje

Goran Šunjo

Poštovani, molim za pomoć kćer (18 god. ) je dobila nalaz za nošenje naočala Dijag. Astigmatizam jedno oko -1,25 , Dcyl -0,75 , Axis 95 , a drugo -1,25, Dcyl -0,75 , Axis 65. Dali su to parametri i za kontaktne leće. Za vašu narudžbu ne postoji Axis 95 ili 65 kako stoji u nalazu. Hvala

Odgovor

info@adrialece.hr

Postovani, vi imate nalaz za naocale. Vama je potreban nalaz za meke kontaktne leće, jer se parametri za meke leće i naocale razlikuju. Nas savjet je, da se posavjetujete sa oftamologm ili doktrom, koji su vasi parametri za leće. Pozdrav

Pitanje

Nikola Pejcin

Poštovani, možete li mi pomoći u odaboru parametara za leće? Za naočale su mi za jedno oko: -1.25dsph., -0.75dcyL, 175°os, a za drugo: -1.25dsph., -0.50dcyL te 5°os.

Odgovor

info@adrialece.hr

Postovani, vama je potreban nalaz za meke kontaktne leće jer se parametri za narudzbe i leće razlikuju. Pozdrav

Pitanje

Svjetlana Orijaš

Poštovani, popust od 20% za sve leće TOPVUE. Vrijedi li popust i za leće za astigmatizam?

Odgovor

info@adrialece.hr

Da. Na sve leće TopVue.

Pitanje

Azra

Poštovani, zanima me ako imam na oba oka cilindre -0.75 i samo na lijevo oko os 180° na desno 0°, a za ove lece za astigmatizam traze da sve popunim.Jeli ja za desno oko moram uzeti neke druge lece sa osi 0° il mogu staviti da mie na desno oko os 10° jer nema opcije 0°?

Odgovor

info@adrialece.hr

Molimo vas pošaljite nam nalaze na naš e-mail: info@adrialece.hr .

Pitanje

NINA NOVARINO BAJILO

Poštovani, nosim Acuvue Oasys za astigmatisam godinama.Imam jako osjetljive oči. Da li postoje još mekše,hidrogel leće od ovih? Možda Topvue.air? Koja je razlika ižmeđu innofilcon A i senofilcon A? Vaša preporuka?

Pitanje

Stjepan

Postovani,htio bi vas pitat jer kada stisnem odaberi parametre za drugo oko...jel to znaci da meni dolaze dvije kutije sa sest komada leca...i da mi se cijena poduplava? I jel to u jednoj kutiji sest kom leca jedne dioptrije,a u drugoj druge?

Odgovor

info@adrialece.hr

Postovani, da, narucujete dvije kutije zato vam se cijena podupla. Pozdrav!

Pitanje

Marina

Postovani, za jedno oko imam preostalih običnih SofLens leća. Za drugo oko trebam kupiti torične. Je li bolje za oči da torične budu od istog proizvođača i serije ili mogu kombiniranti, odnosno kupiti TopVue Air torične, prema preporuci na vašoj stranici. Zahvaljujem

Odgovor

info@adrialece.hr

Ako vam lece odgovaraju onda nije potrebno imati iste. Pozdrav

Pitanje

Branka

Molim Vas kako se naručeleća ako jedno okoima astigmatizam ajedno oko nema Hvala

Odgovor

info@adrialece.hr

Postovani, za svako oko morate naruciti posebne leće. Za jedno oko leće za astigmatizam za drugo oko obicne leće. Ako se ne budete snasli nas kontaktirajte pa cemo vam mi pomoci naruciti leće. Pozdrav!

Pitanje

Valentina

Najbolje leće po odličnoj cijeni. Veoma sam zadovoljna odabirom i brzinom isporuke.

Pitanje

Marko

Te leće traju 6 mjeseci za jedno oko?

Odgovor

info@adrialece.hr

Postovani, da, tako je. Jedna leća traje jedan mjesec. Pozdrav!

Kontaktne leće TopVue Air for Astigmatism

Kontaktne leće TopVue Air for Astigmatism su najnovije torične kontaktne leće koje služe korekciji astigmatizma. Napravljene su od najmodernijeg mekog materijala silikon hidrogela koji pruža iznimnu udobnost tijekom nošenja. TopVue Air for Astigmatism sadrže visoki postotak vode, a odlikuje ih i visoka propusnost kisika što čini ove leće jednima od najboljih toričnih kontaktnih leća na tržištu. Posebno dizajnirane TopVue Air for Astigmatism kontaktne leće pomoću napredne tehnologije SHT PrismBallast održavaju savršeno pozicioniranje kontaktne leće u oku i to u svakoj situaciji tijekom cijelog dana.

SHT-PrismBallast-toricne-lece-topvue-HR.jpg

Korekcija astigmatizma po vašoj mjeri

Astigmatizam ili cilindrična očna greška je česta očna greška uzrokovana nepravilnim oblikom rožnice. TopVue Air for Astigmatism su vrlo stabilne na oku i nude savršenu korekciju te svjež i jasan pogled. Cilindar i os su savršeno postavljeni na točki rožnice gdje je korekcija potrebna.

Inovativna tehnologija omogućava savršeno prilagođavanje

TopVue Air for Astigmatism kontaktne leće odlikuje posebna tehnologija stabilizacije koja omogućava lećama savršenu stabilnost u oku. PrismBallast dizajn čini donji dio kontaktne leće debljim i tako se pomoću jednakomjerne raspodjele mase savršeno prilagodi oku. Samim tim je onemogućena i rotacija kontaktne leće u oku, stoga TopVue Air for Astigmatism garantiraju udobnost i stabilnost tijekom cijelog dana. Zbog svog posebno dizajniranog oblika kapci oka bez trenja lagano klize po glatkoj površini toričnih kontaktnih leća TopVue Air for Astigmatism, a visoki postotak vode osigurava maksimalnu svježinu tijekom cijelog dana.

Besprijekorna udobnost i svježina

Torične kontaktne leće TopVue Air for Astigmatism pakirane su u blisterima. Tekućina u kojoj su leće originalno pohranjene sadrži natrijev hijaluronat, revolucionarnu tvar koja hidratizira i čuva kontaktne leće. Natrijev hijaluronat je jedinstveni ovlaživač, kompatibilan s fiziološkim okolišem oka i zahvaljujući tome čini leće TopVue Air for Astigmatism iznimno udobnima od prvog trenutka korištenja.

Visoka propusnost kisika i idealna hidratacija

TopVue Air for Astigmatism izrađene su od silikon hidrogel materijala koji omogućava visoku propusnost kisika, čak100Dk/t, što je ujedno i najveća vrijednost među kontaktnim lećama za korekciju astigmatizma. Vrlo važan čimbenik kod odabira mjesečnih kontaktnih leća je i sadržaj vode koji kod TopVue Air for Astigmatism iznosi čak 45% što je iznad prosječnih vrijednosti. Visok sadržaj vode nudi cijelodnevnu svježinu, sprječava tvorbu depozita i time snižava rizik od očnih infekcija.

Korekcija astigmatizma nikada nije bila tako udobna!

rub-lece.jpg
Karakteristike
Proizvođač: TopVue
BC: 8.60
DIA: 14.20
Veličina pakiranja: 6 leća
Propusnost kisika: 100 Dk/t
Rok trajanja: 24 mjeseci ili više
Vrijeme nošenja: 30 dana
Sadržaj vode: 45%
Cilindar: od -0.75 do -2.25
Dioptrija: od -12.00 do +6.00
Materijal leća: Innofilcon A
Mogu li spavati s lećama: Ne
UV filter: Ne
Ime proizvoda: TopVue Air for Astigmatism
Sadrži natrijev hijaluronat: Da
Promjer
Master Card VISA VISA Electron
Top