0 kn

U košarici nema proizvoda

Pokaži košaricu

TopVue Air for Astigmatism (1 leća)

52 kn
98% preporučuje
Zaliha

Jedne od najboljih kontaktnih leća za korekciju astigmatizma na tržištu -TopVue Air for Astigmatism.


Kupite veće pakiranje TopVue Air for Astigmatism (3 kom leća) za 125 kn i uštedite 31 kn.


šaljemo: Srijeda 25.5. Stock day info: Tomorrow 25. Svibanj Stock day info: Ready to be sent Order stock info: In stock, ready to be dispatched odaberite parametre
Dodajte otopinu:
Ne želim otopinu
Otopina Gelone 360 ml
77 kn
Otopina Gelone 2 x 360 ml
141 kn
Otopina Gelone 100 ml
43 kn
Dodajte otopinu:
Otopina Gelone 360 ml
77 kn
Otopina Gelone 360 ml
77 kn
Otopina Gelone 2 x 360 ml
141 kn
Otopina Gelone 100 ml
43 kn
Dodaj
77 kn
52 kn
52 kn
Hrvatska pošta Hrvatska pošta
od 25 Kn
Overseas Express Overseas Express
od 30 Kn
Besplatna dostava za narudžbe iznad 399 kn
Izaberite poklon u vrijednosti do 22 kn uz svaku narudžbu iznad 249 kn

Kontaktne leće TopVue AIR for Astigmatism

Imate li astigmatizam te vam nošenje naočala predstavlja prepreku u određenim situacijama? Od sada uživajte u potpunoj slobodi u bilo kojem trenutku i u bilo kojoj situaciji pomoću novih TopVue Air mjesečnih kontaktnih leća za astigmatizam.

Tehnološkim razvojem, TopVue Air for Astigmatism trenutno su jedne od najboljih generacija kontaktnih leća na tržištu koje jamče odličan jasan vid. Poseban ultra tanak dizajn, stabilan položaj i materijal koji nudi niz prednosti pružit će vam udobnost tijekom cijelog dana.

Stabilnost za jasan vid

Kako bi se osobama s astigmatizmom zajamčila čista slika i jasan, oštar vid, potrebno je da se kontaktna leća savršeno prilagodi oku i ostane stabilna u svakom trenutku nošenja. TopVue Air za astigmatizam sadrže SHT PrismBallast tehnologiju koja se oslanja na klasičnu balastnu prizmu i tako zahvaljujući gravitaciji i odebljanom donjem rubu leće čini leću iznimno stabilnom. Sama SHT PrismBallast tehnologija leći dodaje optimalno optičko područje po cijeloj površini što se najbolje očituje u slučajevima kada se zjenica raširi te u težim, slabije vidljivim uvjetima.

Svježina i udobnost do kraja dana

Mjesečne leće TopVue Air za astigmatizam veoma su ugodne za vaše oči zahvaljujući tvari za podmazivanje, natrijevom hijaluronatu, koji se nalazi u tekućini u kojoj su pakirane ove kontaktne leće. Pošto je ovaj sastojak dio hijaluronske kiseline koja se nalazi u ljudskom tijelu (koži, zglobovima, staklastom tijelu), ne uzrokuje nikakve iritacije, odlično se podnosi u dodiru s okolišem oka i omogućuje glatko i neometano kliženje kapka preko površine leće.

Posljednja generacija materijala koja se koristi za izradu kontaktnih leća, silikon hidrogel, osigurava zavidljivu propusnost kisika među kontaktnim lećama za korekciju astigmatizma na tržištu i udio vode iznad 45% kako bi se izbjegla suhoća očiju i onemogućilo stvaranje nečistoće na površini leće.

Karakteristike

Proizvođač: TopVue
BC: 8.60
DIA: 14.20
Veličina pakiranja: 1 leća
Propusnost kisika: 100 Dk/t
Rok trajanja: 24 mjeseci ili više
Vrijeme nošenja: 30 dana
Sadržaj vode: 45%
Cilindar: od -0.75 do -2.25
Dioptrija: od -12.00 do +6.00
Materijal leća: Innofilcon A
Mogu li spavati s lećama: Ne
UV filter: Ne
Ime proizvoda: TopVue Air for Astigmatism
Sadrži natrijev hijaluronat: Da
Medicinsko pomagalo: Da

Komentari (4)

Imate li kakvih pitanja?

KatieDee

Poštovani, želim danas naručiti lecu no ne znam kako da stavim ax jer je 0.70? Molim pomoć!

Odgovor

info@adrialece.hr

Poštovani, ax ne može biti 0,70. Pošaljite nam nalaz na e-mail: info@adrialece.hr pa ćemo provjeriti.

Vedrana

Poštovani, prvi put sam odlučila nositi leće, do sada sam koristila naočale. Na nalazu koji sam dobila kod oftalmologa ne nalazim sve podatke koje bih trebala ispuniti prilikom odabira leća na vašoj stranici (Bc i promjer leće). Jesam li možda morala naglasiti oftamologu da bih pokušala s lećama?

Odgovor

info@adrialece.hr

Poštovani, tako je. Morate napraviti pregled za kontaktne leće da vam daju sve potrebne podatke i probne leće da vidite koje vam najviše odgovaraju.

Mirjana

Poštovani, bili smo kod okulista i to nam je trenutna dioptrija .Koristili smo TopVue Air for astigmatizam.Pitanje je bilo mogu li se naručiti leće -6,25 jer ih u ponudi nemate.Hvala.Lp.

Odgovor

info@adrialece.hr

Nažalost ne, kod tih leća a i većine drugih se dioptrija nad 6,00 povećava za 0,50. Neka vam oftalmolgom preporuči što biste mogli uzeti.

Miratus

Poštovani, kako to da nemate za cilindar dioptriju -0.50? Ja bih trebao leću dsph -2.00; cyl -0.50; axis 80 i nemate ni jednu leću s tom dioptrijom u ponudi. Mislite li da mi leće ako bih uzeo -0.75 ne bi pasale?

Odgovor

info@adrialece.hr

Za -0,50 ne trebate leće za astigmatizam. Provjerite sa svojim oftalmologom ili optometristom ako možete koristiti leće sa dioptrijom -2,25 ili -2,00.

Master Card VISA VISA Electron
Top