TopVue Air for Astigmatism (1 leća)

6.90 €
96% preporučuje
Zaliha

Jedne od najboljih kontaktnih leća za korekciju astigmatizma na tržištu -TopVue Air for Astigmatism.


Kupite veće pakiranje TopVue Air for Astigmatism (3 kom leća) za 16.59 € i uštedite 4.11 €.


šaljemo: četvrtak 20.6. odaberite parametre
Odaberite parametre za drugo oko
Odaberi savršenu kombinaciju 10.22 €
Osobno preuzimanje - optike i paketomati od 2.99 € *
Hrvatska pošta od 3.49 € *
Overseas Express od 4.49 € *
* Besplatna dostava za narudžbe iznad 55.00 €
6.90 €
Besplatna dostava za narudžbe iznad 55.00 €
Izaberite poklon u vrijednosti do 13.89 € uz svaku narudžbu iznad 35.00 €

Kontaktne leće TopVue AIR for Astigmatism

Imate li astigmatizam te vam nošenje naočala predstavlja prepreku u određenim situacijama? Od sada uživajte u potpunoj slobodi u bilo kojem trenutku i u bilo kojoj situaciji pomoću novih TopVue Air mjesečnih kontaktnih leća za astigmatizam.

Tehnološkim razvojem, TopVue Air for Astigmatism trenutno su jedne od najboljih generacija kontaktnih leća na tržištu koje jamče odličan jasan vid. Poseban ultra tanak dizajn, stabilan položaj i materijal koji nudi niz prednosti pružit će vam udobnost tijekom cijelog dana.

Stabilnost za jasan vid

Kako bi se osobama s astigmatizmom zajamčila čista slika i jasan, oštar vid, potrebno je da se kontaktna leća savršeno prilagodi oku i ostane stabilna u svakom trenutku nošenja. TopVue Air za astigmatizam sadrže SHT PrismBallast tehnologiju koja se oslanja na klasičnu balastnu prizmu i tako zahvaljujući gravitaciji i odebljanom donjem rubu leće čini leću iznimno stabilnom. Sama SHT PrismBallast tehnologija leći dodaje optimalno optičko područje po cijeloj površini što se najbolje očituje u slučajevima kada se zjenica raširi te u težim, slabije vidljivim uvjetima.

Svježina i udobnost do kraja dana

Mjesečne leće TopVue Air za astigmatizam veoma su ugodne za vaše oči zahvaljujući tvari za podmazivanje, natrijevom hijaluronatu, koji se nalazi u tekućini u kojoj su pakirane ove kontaktne leće. Pošto je ovaj sastojak dio hijaluronske kiseline koja se nalazi u ljudskom tijelu (koži, zglobovima, staklastom tijelu), ne uzrokuje nikakve iritacije, odlično se podnosi u dodiru s okolišem oka i omogućuje glatko i neometano kliženje kapka preko površine leće.

Posljednja generacija materijala koja se koristi za izradu kontaktnih leća, silikon hidrogel, osigurava zavidljivu propusnost kisika među kontaktnim lećama za korekciju astigmatizma na tržištu i udio vode iznad 45% kako bi se izbjegla suhoća očiju i onemogućilo stvaranje nečistoće na površini leće.

Karakteristike - TopVue Air for Astigmatism (1 leća)

Proizvođač: TopVue
BC: 8.60
DIA: 14.20
Veličina pakiranja: 1 leća
Propusnost kisika: 100 Dk/t
Rok trajanja: 24 mjeseci ili više
Vrijeme nošenja: 30 dana
Sadržaj vode: 45%
Cilindar: od -0.75 do -2.25
Dioptrija: od -12.00 do +6.00
Materijal leća: Innofilcon A
Mogu li spavati s lećama: Ne
UV filter: Ne
Ime proizvoda: TopVue Air for Astigmatism
Sadrži natrijev hijaluronat: Da
Medicinsko pomagalo: Da

Komentari (6)

Imate li kakvih pitanja?
GORAN MIOKOVIĆ

Poštovani, da li bi mogao naručiti ove leće jer je razlika u parametrima n Na mom nalazu je BC 8.70 i DIA: 14,50 a ovdje je BC: 8,60 i DIA: 14,20 ? Te leće bi uzeo dok čekam Biofinity leće jer se one duže čekaju.

Odgovor info@adrialece.hr

Poštovani, možete naručiti i testirati. Razlika u BC nije velika jer su to meke leće i lakše se prilagađaju oku.

Ivana

Poštovani, Htjela sam naručiti leće na vašoj stranici ali kada hoću odabrati parametre za cilindar piše da je moguće odabrati tek od -0,75. Je li imate leće sa manjim cilindrom? Napravila sam pregled kod doktora i dobila sljedeće vrijednosti: Dioptrija:-0,75 Cilindar:-0,25 Os:120

Odgovor info@adrialece.hr

Poštovani, pretpostavljamo da imate nalaz za korekcijske naočale. Prema tom nalazu nije moguće naručiti kontaktne leće je cilindar -0.25 za leće ne postoji. Provjerite sa oftalmologom možete li nositi leće sa dioptrijom -0.75 ili -0.50 bez cilindara. Također provjerite koje leće možete koristiti jer nisu sve leće jednakih karakteristika. Hvala, lp

KatieDee

Poštovani, želim danas naručiti lecu no ne znam kako da stavim ax jer je 0.70? Molim pomoć!

Odgovor info@adrialece.hr

Poštovani, ax ne može biti 0,70. Pošaljite nam nalaz na e-mail: info@adrialece.hr pa ćemo provjeriti.

Vedrana

Poštovani, prvi put sam odlučila nositi leće, do sada sam koristila naočale. Na nalazu koji sam dobila kod oftalmologa ne nalazim sve podatke koje bih trebala ispuniti prilikom odabira leća na vašoj stranici (Bc i promjer leće). Jesam li možda morala naglasiti oftamologu da bih pokušala s lećama?

Odgovor info@adrialece.hr

Poštovani, tako je. Morate napraviti pregled za kontaktne leće da vam daju sve potrebne podatke i probne leće da vidite koje vam najviše odgovaraju.

Mirjana

Poštovani, bili smo kod okulista i to nam je trenutna dioptrija .Koristili smo TopVue Air for astigmatizam.Pitanje je bilo mogu li se naručiti leće -6,25 jer ih u ponudi nemate.Hvala.Lp.

Odgovor info@adrialece.hr

Nažalost ne, kod tih leća a i većine drugih se dioptrija nad 6,00 povećava za 0,50. Neka vam oftalmolgom preporuči što biste mogli uzeti.

Miratus

Poštovani, kako to da nemate za cilindar dioptriju -0.50? Ja bih trebao leću dsph -2.00; cyl -0.50; axis 80 i nemate ni jednu leću s tom dioptrijom u ponudi. Mislite li da mi leće ako bih uzeo -0.75 ne bi pasale?

Odgovor info@adrialece.hr

Za -0,50 ne trebate leće za astigmatizam. Provjerite sa svojim oftalmologom ili optometristom ako možete koristiti leće sa dioptrijom -2,25 ili -2,00.