Sunčane naočale: Trendovi za jesen i zimu 2020

Poznati stilisti su predstavili glavne trendove za sunčane naočale u sezoni Jesen/Zima 2020.

Svi vi koji pratite modu sigurno znate koje sunčane naočale će vam upotpuniti jesenski i zimski look. Za sve ostale koji možda niste toliko pratili modu donosimo 6 modnih trendova koji će biti popularni ove jeseni i zime.

# 1. Naočale s jednom lećom (single lens)

Naočale s jednom lećom omiljene su među brojnim zvijezdama.Zbog njih će vaš look biti ekstravagantan i jedinstven. Ove sezone nije važan izbor boje, važni su oblici i detalji.

Single lens

# 2. Pilot

Klasičan Pilot model opet je na sceni. Možete pronaći brojne kombinacije boja i materijala, što prije nije bio slučaj.  Svi moramo imati bar jedne naočale pilot oblika.

Pilot

# 3. Bezvremenske Oversize naočale

Ovaj model sunčanih naočala nalazi se u top trendovima već nekoliko sezona i ne izgleda kao da će se to promijeniti. Velike naočale u jednom koraku mijenjaju vaš look u trendy i moderan. Oversize naočale se jednostavno kombiniraju s brojnim torbicama i cipelama.

Oversize

# 4. Vintage Cat-Eye naočale

Cat Eye naočale su ovoga ljeta bile među najpopularnijim modelima, a taj se trend nastavlja i ove jeseni, odnosno zime.

Vintage Cat-Eye

# 5. Naočale s tankim okvirima

Stižemo i do prve veće novosti ove sezone. Naočale s tankim okvirima neupitno su na samom vrhu trendova ovogodišnje jeseni i zime. Naočale se odlično prilagođavaju obliku vašeg lica i vašem tenu.

Slim

# 6. Jednobojne naočale

Sunčane naočale koje imaju okvire i leće iste boje također su vrlo popularne. S obzirom na to da su jednobojne, oblik kod ovih naočala igra veliku ulogu. Za unikatan izgled ih je dobro kombinirati sa šminkom slične boje.  

Match

Ako u svojoj kolekciji sunčanih naočala i dalje nemate neki od spomenutih modela, iskoristite outlet cijene i upotpunite svoju kolekciju. Sunce sjaji i po zimi… samo nije toliko vruće, zato i tijekom jeseni i zime koristite sunčane naočale s UV zaštitom.

Komentari

Imate li kakvih pitanja?