Sigurna kupnja

100% ORIGINAL

Ponekad dobijemo pitanje jesu li naši proizvodi originalni. Budite bez brige! Svi proizvodi u našoj online trgovini su 100% originalni.
Kontaktne leće svrstavaju se u kategoriju medicinskih proizvoda, stoga je njihova prodaja pod strožom kontrolom nego kod uobičajenih proizvoda. Leće, otopine za leće i sunčane naočale kupujemo od ovlaštenih i priznatih dobavljača i proizvođača.

Original proizvodi, odlične cijene

SIGURNA KUPNJA – BRZA DOSTAVA

Online trgovina Adrialece.hr najveća je online trgovina s kontaktnim lećama u Hrvatskoj. Svojim klijentima uvijek nastojimo pružiti najkvalitetniju uslugu na tržištu. Želimo da naši kupci u najkraćem mogućem roku dobe proizvode po najnižim cijenama. Velika većina kontaktnih leća, otopina i sunčanih naočala nalaze se na zalihi u našem skladištu, što znači da se više od 90% narudžbi šalje još isti dan! Online stranica www.adrialece.hr osigurana je certifikatom kojim obavještavamo posjetitelje o vjerodostojnosti i sigurnosti našeg web shopa.

NISKE CIJENE

Online trgovina Adrialece.hr specijalizirana je za kupnju i prodaju kontaktnih leća, otopina za leće, sunčanih naočala i korekcijskih okvira. Budući da se naš model prodaje razlikuje od modela optika koje posluju u fizičkim poslovnicama i imaju puno manje količine na zalihama, možemo ponuditi puno niže cijene.
Unatoč činjenici da su cijene u odnosu na ostale prodavače na hrvatskom tržištu niže, našim vjernim kupcima nudimo i dodatne popuste i akcije kako bismo osigurali da je vaša ušteda još veća.

Komentari (9)

Odgovori na # - Otkaži
#2874
Franka Lapic

Postovani, dajete li garanciju i koliko za suncane naočale Max Mara Anita III? Lp, Franka Lapić

#2876
info@adrialece.hr

Poštovani! Vratiti možete proizvode u roku 14 dana ako su ispunjeni svi uvjeti poslovanja. Savjetujemo vam da ih provjerite. Lijepi pozdrav

#2621
Antonija Kolovrat

Pozdrav zanima me da li imate opciju placanja na rate preko webshopa?

#2622
info@adrialece.hr

Ne nudimo plaćanje na rate. Hvala na razumijevanju.

#2524
Ines Kinder

Poštovani ne davno imala sam neg. iskustvo kupovinom internetom recite mi je li moguće provjerit proizvod prije konačnog odabira i plaćanja.

#2525
info@adrialece.hr

Poštovani, leće ne možete isprobati pa ih vratiti, to su medicinska pomagala. Sunčane naočale i korekcijske okvire možete isprobati i vratiti ih u roku 14 dana ako vam ne odgovaraju.

#1965
Alen Novak

Poštovani, ukoliko ne piše na modelu made in italy, oznaka je sam ray ban T CE, što to predstavlja? Hvala unaprijed

#1966
info@adrialece.hr

Oznaka CE: obvezna je oznaka na mnogim proizvodima unutar jedinstvenog tržišta u Europskom gospodarskom prostoru (EEA). Oznaka potvrđuje da proizvod ispunjava bitne zahtjeve za sigurnost potrošača, zdravlja ili zaštite okoliša, kao što je određeno po smjernicama, ili propisima EU. Na RayBan je napisano i Made in Italy.