PureVision Toric (6 kom leća)

31.99 €
97% preporučuje
Proizvodnja ovog proizvoda je zaustavljena i trenutno prodajemo samo zalihe koje su preostale. Unesite parametre dioptrije i provjerite je li proizvod još uvijek dostupan.

Nova verzija poznatih sferičnih mjesečnih kontaktnih leća Pure Vision za korisnike s višim stupnjem astigmatizma.

šaljemo: odaberite parametre odaberite parametre
Odaberite parametre za drugo oko
Odaberi savršenu kombinaciju 10.22 €
Paketomat: Hrvatska pošta ili BoxNow od 2.99 € *
Hrvatska pošta od 3.49 € *
Overseas Express od 4.49 € *
* Besplatna dostava za narudžbe iznad 55.00 €
31.99 €
Besplatna dostava za narudžbe iznad 55.00 €
Izaberite poklon u vrijednosti do 7.57 € uz svaku narudžbu iznad 35.00 €

Kontaktne leće PureVision Toric

Kontaktne leće Pure Vision Toric su nova varijanta poznatih sferičnih kontaktnih leća Pure Vision. Pure Vision Toric predstavljaju vrlo dobro rješenje za korisnike s višim stupnjem astigmatizma. Pružaju veliku udobnost i oštrinu vida. Ove leće općenito imaju dobru centraciju i visoku propusnost kisika, što u kombinaciji s materijalom Balafilcon A i tehnologijom AerGel omogućuje kontinuirano nošenje. Ovaj način korištenja Pure Vision mora biti odobren od strane okulista, u skladu s individualnim potrebama korisnika.

Jednostavno korištenje

Leće Pure Vision Toric također se mogu koristiti na tradicionalan način – ujutro ih stavite u oko, navečer izvadite, očistite i stavite u tekućinu. Nositi ih možete do 30 dana, a nakon toga ih morate zamijeniti. Pakiranje se sastoji od 6 komada (3 para), od kojih je svaki namijenjen 30 dnevnom korištenju.

Karakteristike - PureVision Toric (6 kom leća)

Proizvođač: Bausch and Lomb
BC: 8.70
DIA: 14.00
Veličina pakiranja: 6 leća
Propusnost kisika: 112 Dk/t
Rok trajanja: 12 mjeseci ili više
Vrijeme nošenja: 30 dana
Sadržaj vode: 36%
Materijal leća: Balafilcon A
Cilindar: od -0.75 do -2.25
Dioptrija: od -9.00 do +6.00
UV filter: Ne
Ime proizvoda: PureVision Toric
Mogu li spavati s lećama: Da
Medicinsko pomagalo: Da

Pametna
alternativa

Prije zamjene se posavjetujte s oftalmologom, nisu sve leće primjerene za svako oko.

TopVue Air for Astigmatism (6 kom leća)

Zaliha
  • Visoka prozračnost
  • Lubrikacija natrijevim hijaluronatom
  • Udobnost nošenja tijekom cijelog dana
Cijena: 31.85 €

Komentari (19)

Imate li kakvih pitanja?
Tatjana Štefanac

Godinama narucujem i koristim ove lece. Sad ih nema na stanju i pise da se ne proizvode vise. Molim Vas informaciju koje lece su iste sto se tice glavnih karakteristika (Toric, mjesecne i da se moze spavati s njima). Hvala

Odgovor info@adrialece.hr

Poštovani, s obzirom da PureVision leće imaju specifičnu zakrivljenost (8.9), preporučujemo da se posavjetujete sa oftalmologom oko odabira drugih kontaktnih leća sa drugom baznom zakrivljenošću. Također preporučujemo da napomete da želite koristiti leće koje se mogu nositi i preko noći. Lp

Ivan

Zanima me dali su ove leće za mene imam dioptriju desno oko VOD: -3.50 -0.75 ax 90 0.9 i na lijevo oko je -3.00 -0.75 ax 70 1.0 sad zanima me koliko se smanjiva dioptrija za leće to je dioptrija za naočalr

Odgovor info@adrialece.hr

Poštovani, Za odabir leća pratite upute oftalmologa ili optometrista. Savjetujemo vam da napravite pregled za kontaktne leće i provjerite s njima što točno trebate. Hvala na razumijevanju. Lijep pozdrav

Renata Blažeković

Poštovani!!!!Zanima me jel imate leće marke Pure Vision Toric(balafilcon A) pakiranje po jednu leću da ne kupujem 2 kutije jer su mi dioprtrije oka različite a možda mi neće odgovarati ili probne leće te marke ...Koristim leće marke Miru za astigmatizam jel se išta zna o dostupnosti kad se vračaju u prodaju? Hvala!!! LP....

Odgovor info@adrialece.hr

Poštovani, u ponudi imamo leće PureVision pakiranje samo po 6 kom. U ponudi nemamo probne leće. Leće Miru for astigmatism nećemo više imati u ponudi.

Adam

Postovani Koristim Miru lece za astigmatizam Paramateri su Bc 8.6 Cyl -1.75 P -2.00 Axis 20 Dijametar leca je 14.0 mm Mozete li mi preporuciti koje bi mi odgovarale, posto Miru nisu dostupne Hvala

Odgovor info@adrialece.hr

Poštovani, za odabir leća pratite upute svog oftalmologa ili optometrista. Nisu sve leće primjerene za svako oko. Lijepi pozdrav.

Roko Dropuljić

Jesu li ovo meke lece

Odgovor info@adrialece.hr

Postovani, sve leće koje imamo u ponudi su meke kontaktne leće. Pozdrav

Josip Brailo

Pozdrav, koja je razlika između ovih leća i SofLens Toric leća? Da li je materijal ovih leća bolji od materijala SofLens Toric? Hvala.

Odgovor info@adrialece.hr

Poštovani, nisu sve leće primjerene za svako oko. Sve zavisi od oka do oka, nekim odgovara bolje jedan od tih materijala, a nažalost nekim ni jedan. Molimo da se posavjetujete sa svojim oftalmologom za odabir leća. Lijepi pozdrav

Snježana Bartolić

dobar dan, kako se očiste mekane leće? Hvala

Odgovor info@adrialece.hr

Saljemo vam link sa uputstvima: https://www.adrialece.hr/…ih-leca.html

Marija Petrušić

pozdrav inače koristim soft lens toric leće za astigmatizam. Mogu li korititi pure vision toric pošto je BC 8.7, dok je kod soft lens BC 8.5

Odgovor info@adrialece.hr

Postovani, BC ne predstavlja veliki problem jer se radi o mekim kontaktnim lećama. Jedini "problem" predstavlja materijal leće dali ce vam taj odgovarati. Pozdrav!

Aleksandar Janković

Poštovani, imam želju da, nakon 30 godina nošenja naočala, probam i leće. Preporučeni ste mi od strane mojih prijatelja koji naručuju leće od vas i prezadovoljni su i cijenom i kvalitetom. Imam nekoliko nedoumica, pa molim za pomoć. Oftalmolog u Banjaluci mi je rekao da sa mojom dijagnozom (astigmatizam hypermotropicus) ne bih mogao da nosim meke leće, eventualno tvrde ili polutvrde. Da li je to baš tako, obzirom da vi u ponudi imate i leće za astigmatizam? Drugo, nemam recept za leće, ali imam recept za naočale, pa da li je moguće da vaši stručnjaci na osnovu tog recepta odrede potrebne parametre za leće? Poslao sam vam mail sa receptom u prilogu na info@adrialece.hr. Unapred vam zahvaljujem na odgovoru i srdačno vas pozdravljam.

Odgovor info@adrialece.hr

Postovani, mi u ponudi imamo samo meke kontaktne lece. Parametri za naocale i kontaktne lece se razlikuju zato bi morali otici prvo napraviti pregled za kontaktne lece. Kad napravite pregled za kontaktne lece i kad dobijete nalaz ga mozete poslati nama na nas email info@adrialece.hr pa cemo vam mi pomoci. Srdacan pozdrav!

Anonymous

Za lijevo oko mi u nalazu pise os 0, a nemam je kao ponudenu? Da li da ostavim kao neispunjeno, tj. kao opcija "odaberite" ili sto?

Odgovor info@adrialece.hr

Postovani, os 0 vam je 180 tako da birate 180. Pozdrav!

jasminka stankovic

molim vas može te li mi pojasniti što je promjer i krivulja to mi nije jasno jer mi doktor o tom nie ništa rekao samo mi je dao dioptriju za leće

Odgovor info@adrialece.hr

Postovani, BC vam je bazna zakrivljenost kontaktne leće, promjer vam je promjer leće. Obicno vam to stoji na nalazima, kod tih leća se BC i promjer ne mogu mijenjati jer su dani direktno od strane proizvodjaca. Pozdrav!

Petra

Poštovani, interesira me da li postoji mogućnost naruđbe ovih leća dioprije -2 sa cilindrom -0,25? Unarpijed zahvaljujem na odgovoru.

Odgovor info@adrialece.hr

Postovani, kod leća je najmanji cilindar - 0.75, tako da ako imate cilindar - 0.25 Vam nisu potrebne leće za astigmatizam nego obicne leće. Pozdrav!

tomo

Ako sam dobro shvatio moram kupiti 6 leća iste dioptrije u jednoj kutiji i 6 leća druge dioptrije u drugoj kutiji? Zanima me onda kolika bi bila cijena leća PureVision Toric po jednoj kutiji kao i koliko leća ide u kutiji?

Odgovor info@adrialece.hr

Postovani, jedna kutija Vam kosta 254 Kn, i u jednoj kutiji je 6 kom leća. Pozdrav!

monika

Postovani, Na nalazu mi pise VOD= 0,1 +0,50 Dsph = -2,0 Dcyl ax 70 = 1,0 Cilindar -2 ne nađem u lećama, ili gledam nesto krivo? Lp

Odgovor info@adrialece.hr

Postovani, posaljite nam nalaz na info@adrialece.hr, pa cemo pogledati. Pozdrav!

Tajana

Koristim Bausch&Lomb torric za astigmatizam...leće na vašoj stranici mi odgovaraju u svemu osim što BC piše kod vas da je 8,7 a meni treba 8,5. Imam dioptriju -2,75 cilindar -0,75. Os je 90 stupnjeva.... imate li leće sa BC 8,5?

Odgovor info@adrialece.hr
Vi ste gledali leće PureVision a Vi morate pogledati pod leće Bausch&Lomb SofLens Toric te imaju BC 8.50.
Patricija

Leće koje trenutno koristim B&L piše BC 8.9 a kod Vas piše 8.7. Dali to ima neke velike promjene? Hvala

Odgovor info@adrialece.hr
Postovani, Vi sigurno upotrebljavate leće Bausch and Lomb PureVision 2 HD for Astigmatism, koja imaju BC 8.9. Pozdrav!
Aleksandra

MOlim recite mi kako da znam OS?Na kutiji ne piše.Da li je to AX? Na kutiji je ponuđeno BC,SPH,CYL,AX Hvala na pomoći

Odgovor info@adrialece.hr

Postovani, oznaka za OS je AX! Pozdrav

Ivana

Na kutiji B&L leća koje trenutno koristim piše BC 8.5, kod Vas piše 8.7. U čemu je razlika? Također, piše AX 160, to znači da je os 160°?

Odgovor info@adrialece.hr

napisite mi koje lece od B&L nosite...

Sch

Pakiranje se sastoji od 6 komada (3 para)... Zasto nema mogucnosti unosa dioptrije drugog oka? Ili moram kupiti dvije kutije za dvije različite dioptrije?

Odgovor info@adrialece.hr

tako je, u jednoj kutiji je 6 komada jedne dioptrije