PureVision 2 for Astigmatism (6 kom leća)

35.80 €
96% preporučuje
Zaliha
Proizvođač je privremeno ograničio proizvodnju ovog proizvoda. Određene dioptrije se ne mogu naručiti.

Mjesečne kontaktne leće za korekciju astigmatizma.

šaljemo: ponedjeljak 20.5. odaberite parametre
Odaberite parametre za drugo oko
Odaberi savršenu kombinaciju 10.22 € 8.22 €
Paketomat: Hrvatska pošta ili BoxNow od 2.99 € *
Hrvatska pošta od 3.49 € *
Overseas Express od 4.49 € *
* Besplatna dostava za narudžbe iznad 55.00 €
35.80 €
Besplatna dostava za narudžbe iznad 55.00 €
Izaberite poklon u vrijednosti do 7.57 € uz svaku narudžbu iznad 35.00 €

Povoljan paket

PureVision 2 for Astigmatism

Purevision 2 HD for Astigmatism proizvođača Bausch Lomb su meke mjesečne silikon hidrogel kontaktne leće za korekciju astigmatizma. Korisnicima kontaktnih leća nude cjelodnevnu udobnost i omogućavaju kontinuirano nošenje 30 dana i 29 noći.

Oštar pogled

Posebno su zasnovane za smanjenje blještavila kako bi pružale oštar i jasan vid čak pri slabijem osvjetljenju. Revolucionarna konstrukcija leća posebno je dizajnirana za ljude s astigmatizmom.

Nevjerojatna stabilnost

Smanjuju zamućenost i maglovitost koja može biti povezana naglim kretnjama te osiguravaju jasan pogled pri većini korisnika tijekom cijelog dana.

Iznimna udobnost

Jedinstvena tehnologija koja omogućuje udobno nošenje leća. Iznimno tanka osnova s zaokruženim rubom leće zasnovana je za nesmetan prijelaz između leće i površine oka te tako stvara prirodan osjećaj i udobnost.

Karakteristike - PureVision 2 for Astigmatism (6 kom leća)

Proizvođač: Bausch and Lomb
DIA: 14.50
BC: 8.90
Veličina pakiranja: 6 leća
Rok trajanja: 12 mjeseci ili više
Vrijeme nošenja: 30 dana
Sadržaj vode: 36%
Propusnost kisika: 91 Dk/t
Materijal leća: Balafilcon A
Cilindar: od -0.75 do -2.25
Dioptrija: od -9.00 do +6.00
UV filter: Ne
Ime proizvoda: PureVision 2 for Astigmatism
Mogu li spavati s lećama: Da
Medicinsko pomagalo: Da

Pametna
alternativa

Prije zamjene se posavjetujte s oftalmologom, nisu sve leće primjerene za svako oko.

TopVue Air for Astigmatism (6 kom leća)

Zaliha
  • Visoka prozračnost
  • Lubrikacija natrijevim hijaluronatom
  • Udobnost nošenja tijekom cijelog dana
Cijena: 31.85 €

Komentari (28)

Imate li kakvih pitanja?
Ilaria Meden

Poštovani, Oftamolog mi je preporučio leće PureVision2 for Astugmstism, torične leće, ali za jedno oko vec 2 mjeseca nema parametra (cilindar -2,25). Mogu li umjesto njih naručiti TopVue Air for astigmatism, kako vi preporučujete? Unaprijed hvala!

Odgovor info@adrialece.hr

Poštovani, s obzirom da je trenutno smanjena proizvodnja pojedinih leća, neke od njih trenutno nije moguće naručiti. Također, s obzirom na to da nisu sve leće jednakih karakteristika, molimo da se posavjetujete sa oftalmologom oko odabira drugih kontaktnih leća. Nisu sve leće primjerene za svako oko niti svako oko ne prihvaća svaku leću. Hvala na razumijevanju.

Stjepan Leko

Poštovani, Obzirom da na zalihama nemate PureVision 2 for Astigmatism leće zamolio bih vas informaciju da li je u redu koristiti leće sa baznom krivinom 8.7 ili 8,5 ako je meni oftalmolog propisao 8.9? Hvala!

Odgovor info@adrialece.hr

Poštovani, to nije velika razlika jer su meke leće ali svejedno provjerite sa svojim oftalmologom ako biste ih mogli koristiti.

Vedrana

Pozdrav, kratkovidna sam i imam astigmatizam, do sada sam uvijek naručivala kod vas leće i sve super. No, kako sam jučer nakon dugo vremena bila na pregledu, imam promjenu cilindara i osi. Na jednom oku mi je os 0, a taj iznos za bilo koji tip leća ne mogu odabrati, jer vi nudite samo po 10 stupnjeva razlike. Znači za jedno oko je os 0, a za drugo 180. Mogu li naručiti leće s osi 0 ili ne? Čini mi se da je 10 stupnjeva (ako to odabere,) ipak prevelika razlika i da mi neće odgovarati. Hvala i lp,

Odgovor info@adrialece.hr

Poštovana, os 0 je kod leća isto kao i os 180. Ako niste bili na pregledu baš za kontaktne leće se o odabiru parametara posavjetujte sa svojim oftalmologom ili optometristom.

Sven

Poštovani, dioptrija na lijevom oku mi je -1.00, cilindar -0.5, os 90. Pošto je najmanji cilindar -0.75 a moj je -0,5 bi li preporucili uzeti lece sa cilindrom -0,75 ili bez cilindra? Svakako cu se posavjetovati sa okulistom ali me zanima takodjer i vase misljenje. Hvala vam i pozdrav!

Odgovor info@adrialece.hr

Poštovani, ako je cilindar -0,50 se obično pripiše dioptrijo 0,25. Posavjetujte se svakako sa oftalmologom.

Katarina

Poštovani... koristila sam mjesečne leće za astigmatizam PureVision2, sad trenutno koristim ZEISS torične leće. Dioptrija mi je -1,25, cilindar -0,25, os 40. Zanima me mogu li naručiti PureVision2 s obzirom da u ponuđenom nema iznos cilindra od -0,25 pa me buni, a do sada sam uzimala kontaktne leće u optici...?? Unaprijed zahvaljujem

Odgovor info@adrialece.hr

Poštovani, za odabir leća uvijek pratite upute svog oftalmologa ili optometrista. Nisu sve primjerene za svako oko. Ako je cilindar -0,25 možete koristiti samo leće sa dioptrijom i nisu vam potrebne leće za astigmatizam. Lijepi pozdrav

Kristina

Poštovanje, Koja je točno razlika između Pure Vision i Pure Vision 2?

Odgovor info@adrialece.hr

Razlika je u promjeru, BC i ostalim karakteristikama. PV2 su novije leće.

Natalija

Poštovanje imam pitanje,za lijevo oko Dcyl mi -1,50 ,a Axis 5 ,a tih parametara nema za odabir. Prvi put kupujem leće,nikad nisam nosila pa me zanima što da odaberem da završim naruđbu. Hvala

Odgovor info@adrialece.hr

Za leće -1,50 cilindar ne postoji. Predpostavljamo da su to parametri za naočale. Provjerite parametre za leće sa svojim oftalmologom ili optometristom.

Ivana

Pise mi na nalazu da mi je na jednom oku stupanj nula (0°) u vas je najmanje 10° . Kako naruciti lece ako ne postoji odredeni stupanj???

Odgovor info@adrialece.hr

Postovani, ako vam pise na nalazu os 0° birate 180°. Pozdrav

Darijo Milanović-Litre

Poštovani, imam dioptriju -6,5, cilindar -1,25. Kod dosadašnjih leća mi se često događa osjećaj suhog oka i maglovitost kod naglih kretanja. Također kod večernje vožnje mi smeta svijetlost koja mi jako umara oči. Možete li mi preporučiti neke leće? Unaprijed zahvaljujem. lp

Odgovor info@adrialece.hr

Poštovani Darijo, molimo vas da se za odabir leća posavjetujete sa vašim oftalmologom. Hvala i lijepi pozdrav

Kata

Postovani moji parametri su: DESNO OKO: dioptrija: –3.00 cilindar: –1.25 os: 180 LIJEVO OKO: dioptrija: –3.00 cilindar: –1.25 os: 180 Pozdrav A vaš najveci cilindar ovih leca je -2.25. Koje onda mi preprocujete da narucim?

Odgovor info@adrialece.hr

Postovani, posaljite nam nalaz na mail info@adrailece.hr Vi imate cilindar na oba oka -1.25 tako, da mozete koristite te leće. Pozdrav

Maja

Poštovani, u nalazu mi stoji da mi je cilindar -0.50, dioptrija -1.50 i os 90, I da trebam mineralne torus lece za blizinu odnosno daljinu. S obzirom da je cilindar mali i da sam do sada nosila obične leće, što biste preporučili jer nema tog cilindra ponuđenog? Hvala i pozdrav

Odgovor info@adrialece.hr

I dalje koristite obicne lece. Pozdrav

Magdalena

Poštovani, do sada sam nosila leće SofLens Toric sa dioptrijom -2.00 i cilindrom -2.75. Željela bih naručiti kutiju ovih leća, međutim najveći mogući cilindar je -2.25. Da li je to velika razlika koja mi može smetati? Hvala.

Odgovor info@adrialece.hr

To je velika razlika. Morate koristi lece koje vam nude mogucnost odabira vaseg cilindra. Pozdrav!

Martina

Hvala. Još me zanima, kod narudžbe leća za astigmatizam mi piše da šaljete u utorak 11.og, a za obične leće piše danas 7.og. Da li je moguće da šaljete narudžbu u isto vrijeme, tj. obje kutije 11. og?

Odgovor info@adrialece.hr

Postovani, sve vam saljemo zajedno 11.4. u jednom paketu. Pozdrav!

Martina

Poštovani, Na mom nalazu piše oDex 8.6 / -3,5 / -1,25 / 20° i oSim 8.6/ -2.0. Kada pokušavam ukucati parametre, na ovaj BC u iznosu 8.9 ne mogu utjecati... Zanima me sto je BC i kakav on utjecaj ima i da li mora biti isti ona na oba oka? Ukoliko ostaje taj od 8.9, da li onda i na drugom oku koje nema astigmatizam trebam imati BC 8.6? Također se nalaz odnosi na leće marke PURE VISION II.

Odgovor info@adrialece.hr

Postovani, BC vam je bazna zakrivljenost kontaktne leće i ne predstavlja veliki problem jer se radi o mekim kontaktnim lećama. Ako vam je doktor preporucio leće PureVision2 je najbolje te leće i koristiti. Pozdrav!

Anonymous

Jesu li ovo meke lece?

Odgovor info@adrialece.hr

Postovani, da to su meke kontaktne lece. Pozdrav!

Alessandro

Poštovani, trebale bi mi lece od bausch +lomba purevision toricne koje bih trebao naruciti? Hvala.

Odgovor info@adrialece.hr

Postovani, leće PureVision Toric si mozete naruciti tu. Pozdrav!

goran

pozdrav imam dioptriju na ljevom oku 2.75 i 170c i nekakav 1 stigmatizam, gledam leće od pure vision2 for astigmatizam i tamo ima samo za birat cilindar 0,75.1,25.1,75.2,25 koji trebam narucit. unaprjed hvala

Odgovor info@adrialece.hr

Postovani, posaljite nam nalaz na info@adrialece.hr pa cemo ga mi prosljediti nasem strucnjaku. Pozdrav!

Ivan

Postovani imam dioptriju -1.25 s cilindrom -0.25 i neznam koje lece sad trebam Naruciti

Odgovor info@adrialece.hr

Pozdrav, vi imate tako mali cilindar da kod odabira leci morate odabrati lece bez cilindra.

Damir

Štovani trenutno koristim lece pure vision2 hd, bausch+lomb, for astigmatisam. Kod narudzbe neznam dali je oznaka "os" isto sto pise i na mojima ali "ax" ? zatim, na lijevom oku mi je ax 0,10 a na desnom 170, ovdje kod narudzbe ne vidim 0,10, vec samo 10..?

Odgovor info@adrialece.hr

Postovani, AX vam je oznaka za os. Vi imate 010, tako da pri narudzbi unosite 10. Pozdrav!

Maja

Poštovani,bila sam na pregledu za kontaktne leće,imam nalaz ali ne razumijem po čemu točno moram naručiti leće (Nisam prije nikad nosila) ? Mozete li me molim vas ikako uputiti.

Odgovor info@adrialece.hr

Postovani, posaljite nam mail na info@adrialece.hr pa cemo ga mi prosljediti nasem strucnjaku. Pozdrav!

marija

Postovani! Zanima me jeli bitan bc kod ovih leca?

Odgovor info@adrialece.hr

Postovani, kod tih leća se BC ne moze mijenjati jer je standardan od strane proizvodjaca. Pozdrav!

Ana

Cilindar je 2.50 na jedno oko,a na drugo 2.25 a za pure vision za astigamtizam ima samo do 2.25? i os je 175,a ima 170 i 180? Mogu li naruciti za oba oka 2.25 ima li velike razlike,i za os takoder mogu li 170 ili 180?

Odgovor info@adrialece.hr

Postovani, Vama su potrebni nalazi za meke kontaktne leće, to su Vam nalazi za naocale. Pozdrav!

Ana

Trebaju li mi lece za astigamtizam ili mogu koristiti obicne pure vision za produzeno nosenje,imam cilindar 2.50 i os je 175?

Odgovor info@adrialece.hr

Postovani, Vi morate nositi leće za astigmatizam jer ako narucite obicne ce te slabije vidjeti. Pozdrav!

Petar Višić

zar treba pisati leca za lijevo i desno oko ili samo trebam izabrati dioptriju za koje oko mi treba i to je to ?

Odgovor info@adrialece.hr

Izaberete dioptriju samo za oko koje Vam je potrebno

FRANCIKA

POŠTOVANI KAKO NARUČITI LEĆE SA RAZLIČITOM DIOPTRIJOM U MOM SLUČAJU -1.75 CIL 0,75 I DRUGO 2.25 CIL 0.75

Ema

Poštovani, cyl na oba oka su mi -0.50, međutim niti jedne od ovih leća nemaju manje od -0.75. Također mi je os na jednom oku 175°.

Odgovor info@adrialece.hr

Postovani, jer imate mali cilindar -0.50 Vam nisu potrebne leće za astigmatizam nego obicne leće. Pozdrav!

Kornelia

Da li mogu nositi ove leće iako sam do sada ( 20 Godina) nosila samo polutvrde plinopropusne leće? Zbog astigmatizma nisu mi bile preporučene meke leće

Odgovor info@adrialece.hr

Postovani, mi u ponudi imamo samo mekane kontaktne leće. Nas savjet je da se posavjetujete sa strucnjakom. Pozdrav!

Mirela

Da li je moguće uzeti ove leće sa dioptrijom 0.00?

Odgovor info@adrialece.hr

Poštovani, da, naravno da si mozete odabrati dioptriju 0.00.

Pozdrav!