Posudica za vibracijsku kutiju - ružičasta

3.32 € (25 kn)
94% preporučuje
Zaliha
šaljemo: Četvrtak 7.12. odaberite parametre
Paketomat: Hrvatska pošta ili BoxNow od 2.99 € (23 kn) *
Hrvatska pošta od 3.49 € (26 kn) *
Overseas Express od 4.49 € (34 kn) *
* Besplatna dostava za narudžbe iznad 55.00 € (414 kn)
3.32 € (25 kn)
Besplatna dostava za narudžbe iznad 55.00 € (414 kn)
Izaberite poklon u vrijednosti do 7.57 € (57 kn) uz svaku narudžbu iznad 35.00 € (264 kn)

Zamjenska posudica za vibracijsku kutiju za čišćenje leća - ružičasta

Unutarnja posudica je neophodna za pohranjivanje vaših kontaktnih leća i savršeno se uklapa u vibrirajuću kutiju za čišćenje kontaktnih leća, koja učinkovito uklanja prljavštinu i depozite zahvaljujući laganim, vibracijskim pokretima.

Posudica unutar vašeg seta vibrirajuće kutije mora se redovito mijenjati. Preporuke se razlikuju od mjesec dana do svaka tri mjeseca, dok pojedini korisnici promijene posudicu svaki put kad otvore svježu otopinu. Bez obzira na vaše navike - odaberite posudicu koji se izravno uklapa u vibracijsku kutiju. Ova je posudica ružičasta, a dostupna je i u plavoj, zelenoj i smeđoj boji.

Posudica je izrađena od izdržljive plastike, a donji je dio oblikovan tako da se uklapa u vanjsko kućište vibrirajuće kutije. Smješko olakšava razlikovanje između desne i lijeve leća.

Nikada ne ispirite posudicu i ne čistite leće vodom iz slavine. Kako biste ju ispravno očistili, isperite ju svježom otopinom i ostavite da se osuši na čistom mjestu.

Karakteristike - Posudica za vibracijsku kutiju - ružičasta

Boja dodataka: Ružičasta

Sve verzije proizvoda:

Komentari (1)

Imate li kakvih pitanja?
Sandra Šegvić0953653215

Unutarnja posudica?....Jeli se to posebno kupuje?.…Ako da....koja je cijena?....Koju bi mi Vi preporučili za ovu ružičastu kutiju?....Pozdrav i Hvala!

Odgovor info@adrialece.hr
Poštovani, u vibrirajućim kutijicama se nalazi već kutijica za leće. S obzirom da se ista mora mijenjati nakon nekog vremena zbog higijenskih razloga, u ponudu smo dali samo kutijice leća za vibrirajuće kutije kako ne bi morali kupovati cijeli komplet. Cijena je napisana na stranici, imamo ih nekoliko vrsta, naručiti ih možete:ovdje