Posudica za vibracijsku kutiju - ružičasta

25 kn
94% preporučuje
Zaliha
šaljemo: Petak 27.5. Stock day info: Today 27. Svibanj Stock day info: Ready to be sent Stock day info: Today 27. Svibanj odaberite parametre
25 kn
25 kn
Hrvatska pošta Hrvatska pošta
od 25 Kn
Overseas Express Overseas Express
od 30 Kn
Besplatna dostava za narudžbe iznad 399 kn
Izaberite poklon u vrijednosti do 22 kn uz svaku narudžbu iznad 249 kn

Zamjenska posudica za vibracijsku kutiju za čišćenje leća - ružičasta

Unutarnja posudica je neophodna za pohranjivanje vaših kontaktnih leća i savršeno se uklapa u vibrirajuću kutiju za čišćenje kontaktnih leća, koja učinkovito uklanja prljavštinu i depozite zahvaljujući laganim, vibracijskim pokretima.

Posudica unutar vašeg seta vibrirajuće kutije mora se redovito mijenjati. Preporuke se razlikuju od mjesec dana do svaka tri mjeseca, dok pojedini korisnici promijene posudicu svaki put kad otvore svježu otopinu. Bez obzira na vaše navike - odaberite posudicu koji se izravno uklapa u vibracijsku kutiju. Ova je posudica ružičasta, a dostupna je i u plavoj, zelenoj i smeđoj boji.

Posudica je izrađena od izdržljive plastike, a donji je dio oblikovan tako da se uklapa u vanjsko kućište vibrirajuće kutije. Smješko olakšava razlikovanje između desne i lijeve leća.

Nikada ne ispirite posudicu i ne čistite leće vodom iz slavine. Kako biste ju ispravno očistili, isperite ju svježom otopinom i ostavite da se osuši na čistom mjestu.

Karakteristike

Boja dodataka: Ružičasta

Sve verzije proizvoda:

Komentari (1)

Imate li kakvih pitanja?

Sandra Šegvić0953653215

Unutarnja posudica?....Jeli se to posebno kupuje?.…Ako da....koja je cijena?....Koju bi mi Vi preporučili za ovu ružičastu kutiju?....Pozdrav i Hvala!

Odgovor

info@adrialece.hr

Poštovani, u vibrirajućim kutijicama se nalazi već kutijica za leće. S obzirom da se ista mora mijenjati nakon nekog vremena zbog higijenskih razloga, u ponudu smo dali samo kutijice leća za vibrirajuće kutije kako ne bi morali kupovati cijeli komplet. Cijena je napisana na stranici, imamo ih nekoliko vrsta, naručiti ih možete:ovdje