DOBRODOŠLI U adrialece.hr!

Postanite dio naše međunarodne grupacije i započnite svoj vidljiv uspjeh!

prosta delovna mesta

O NAMA

ADRIALECE.HR dio je međunarodne grupacije Adrial & Vallis Co. Najveća smo i najbolja online trgovina naočala i kontaktnih leća koja je tijekom posljednjeg desetljeća postala sinonim za inovaciju i vrhunsku kvalitetu u optičkoj industriji. S ciljem daljneg razvoja i širenja organizacije po cijeloj Europi, pozivamo vas da nam se pridružite u prvoj fizičkoj optici Adrialece.hr u Zagrebu te time postanete dio našeg dinamičnog međunarodnog tima koji je prisutan na 30 tržišta uz 50 web trgovina i 14 optika.

prosta delovna mesta

Zahvaljujući našem trudu, profesionalnosti i kontinuiranom razvoju, zadobili smo povjerenje više od 3.000.000 zadovoljnih kupaca diljem Europe – od toga njih čak 200.000 u Hrvatskoj uživa u čistom i jasnom vidu zahvaljujući našim dioptrijskim i sunčanim naočalama i kontaktnim lećama svjetski priznatih, ali i naših vlastitih brandova.

hr-blog-trendi2023-n3-new-retro-1970-s-kvadratni-okviri

SLOBODNA RADNA MJESTA - ZAGREB

PRIDRUŽI NAM SE

S ciljem postavljanja novih trendova u optičkoj industriji, tražimo stručnjake koji dijele strast i želju za uspjehom s naših više od 280 zaposlenika. S novim bismo kolegama željeli stvariti nove dimenzije online prodaje i kroz prodaju u našoj prvoj fizičkoj optici. Između ostalog, nudimo priliku za međunarodno sudjelovanje, dinamičan rad u modernim prostorima, kontinuirano usavršavanje i edukacije, popuste za zaposlenike, team buildinge te brojne druge prilike za osobni i karijerni razvoj. Osim toga, fokusirani smo na nadogradnju i unaprjeđenje naših tehnoloških rješenja kako bismo ostali korak ispred i nastavili pružati vrhunsku uslugu našim klijentima.

Već na samom početku našeg postojanja, uz nepokolebljivu predanost izvrsnosti, usvojili smo i slogan grupacije Adrial & Vallis: "Visible Success - Vidljiv uspjeh". On ne samo da sažima našu misiju pružanja najboljih proizvoda i usluga, već odražava i naš brzi napredak i rast u proteklom desetljeću. Ako i vi želite biti dio uspješne priče ADRIALECE.HR i pružiti vrhunsku uslugu našim klijentima, pošaljite svoj životopis na posao@adrialece.hr. Bilo da je radno mjesto trenutno oglašeno ili ne, rado ćemo prihvatiti vašu samoinicijativnu prijavu za posao, jer uvijek tražimo visoko motivirane pojedince željne uspjeha koji se izdvajaju iz mase i žele zajedno s nama kreirati priče budućnosti.

prosta delovna mesta