Peroksidna otopina Oxysept 1 Step 300 ml

11.95 € (90 kn)
100% preporučuje
Zaliha
Oprez! Otopina je peroksidna. Pratite upute za korištenje.

Oxysept 1 Step (300 ml) je učinkovita peroksidna otopina koja služi za čišćenje i dezinfekciju kontaktnih leća. U paketu se nalaze kutijica za leće i tablete za neutralizaciju.

šaljemo: Ponedjeljak 27.3. odaberite parametre
Paketomat Hrvatska pošta od 3.49 € (26 kn)
Overseas Express od 4.49 € (34 kn)
Hrvatska pošta od 3.49 € (26 kn)
11.95 € (90 kn)
Besplatna dostava za narudžbe iznad 55.00 € (414 kn)
Izaberite poklon u vrijednosti do 7.57 € (57 kn) uz svaku narudžbu iznad 35.00 € (264 kn)

Otopina za leće Oxysept 

Oxysept otopina je vrlo učinkovita za čišćenje svih mekih leća, osim leća u boji. Spada u kategoriju peroksidnih otopina i treba tablete za neutralizaciju i posebnu kutijicu. I kutijica i tablete dolaze u paketu s otopinom. Otopina se ne smije koristiti bez njih. Otopina Oxysept uklanja prljavštinu i dezinficira leće, a istovremeno brine da ostanu vlažne i udobne tijekom nošenja. 

Ne sadrži konzervanse

Otopina Oxysept ne sadrži konzervanse te se preporučuje ljudima koji imaju osjetljive oči. Otopina je jednostavna za korištenje. Leće nije potrebno trljati i ručno čistiti. 

UPOZORENJE:

Nikada ne nanosite peroksidnu otopinu direktno na oči jer u dodiru s otopinom koja nije neutralizirana mogu uzrokovati ozbiljne ozljede.  
Nikada ne dirajte oči, ako ste rukama bili u kontaktu s otopinom koja nije neutralizirana. Operite ruke prije i nakon korištenja otopine. 
Nikada ne koristite plitku posudicu za leće. Koristite samo specijalnu priloženu posudicu koja je dizajnirana kako bi neutralizirala otopinu.  
Nikada ne umećite leće prije neutralizacije koja traje oko 6 sati. 
Nikada ne nosite punu posudicu sa sobom. Ostavite ju tijekom cijelog procesa neutralizacije kako biste izbjegli rizik od prolijevanja otopine koja nije neutralizirana. 

Karakteristike - Peroksidna otopina Oxysept 1 Step 300 ml

Proizvođač: Amo
Vrsta otopine: Peroksidna
Volumen: 300 ml
Rok uporabe nakon otvaranja: 2 mjeseca
Konzervansi: Ne
Medicinsko pomagalo: Da

Komentari

Imate li kakvih pitanja?