Peroksidna otopina Oxysept 1 Step 300 ml

90 kn
89% preporučuje
Zaliha
Oprez! Otopina je peroksidna. Pratite upute za korištenje.

Oxysept 1 Step (300 ml) je učinkovita peroksidna otopina koja služi za čišćenje i dezinfekciju kontaktnih leća. U paketu se nalaze kutijica za leće i tablete za neutralizaciju.

šaljemo: Utorak 31.5. Utorak 31.5. Utorak 31.5. Order stock info: In stock, ready to be dispatched odaberite parametre
90 kn
90 kn
Hrvatska pošta Hrvatska pošta
od 25 Kn
Overseas Express Overseas Express
od 30 Kn
Besplatna dostava za narudžbe iznad 399 kn
Izaberite poklon u vrijednosti do 22 kn uz svaku narudžbu iznad 249 kn

Otopina za leće Oxysept 

Oxysept otopina je vrlo učinkovita za čišćenje svih mekih leća, osim leća u boji. Spada u kategoriju peroksidnih otopina i treba tablete za neutralizaciju i posebnu kutijicu. I kutijica i tablete dolaze u paketu s otopinom. Otopina se ne smije koristiti bez njih. Otopina Oxysept uklanja prljavštinu i dezinficira leće, a istovremeno brine da ostanu vlažne i udobne tijekom nošenja. 

Ne sadrži konzervanse

Otopina Oxysept ne sadrži konzervanse te se preporučuje ljudima koji imaju osjetljive oči. Otopina je jednostavna za korištenje. Leće nije potrebno trljati i ručno čistiti. 

UPOZORENJE:

Nikada ne nanosite peroksidnu otopinu direktno na oči jer u dodiru s otopinom koja nije neutralizirana mogu uzrokovati ozbiljne ozljede.  
Nikada ne dirajte oči, ako ste rukama bili u kontaktu s otopinom koja nije neutralizirana. Operite ruke prije i nakon korištenja otopine. 
Nikada ne koristite plitku posudicu za leće. Koristite samo specijalnu priloženu posudicu koja je dizajnirana kako bi neutralizirala otopinu.  
Nikada ne umećite leće prije neutralizacije koja traje oko 6 sati. 
Nikada ne nosite punu posudicu sa sobom. Ostavite ju tijekom cijelog procesa neutralizacije kako biste izbjegli rizik od prolijevanja otopine koja nije neutralizirana. 

Karakteristike

Proizvođač: Amo
Vrsta otopine: Peroksidna
Volumen: 300 ml
Rok uporabe nakon otvaranja: 2 mjeseca
Konzervansi: Ne
Medicinsko pomagalo: Da

Komentari

Imate li kakvih pitanja?