Paketi s otopinama za kontaktne leće

Otopine za kontaktne leće vrlo su važne za korištenje kontaktnih leća, ali mnogi korisnici ne pridaju dovoljno pažnje samom izboru otopine. Otopina se koristi za uklanjanje prljavštine i dezinfekciju kontaktnih leća. Otopina može biti isključivo za čuvanje, čišćenje ili ispiranje, a postoje i višenamjenske otopine za leće. Važno je da za svoje kontaktne leće odaberete kvalitetnu otopinu za čišćenje, čija je efikasnost dokazana na modernim materijalima. Svaka otopina ima svoje prednosti pa odaberite onu koja najviše odgovara vašim potrebama.

Na Adrialeće.hr brinemo za svoje kupce te im želimo ponuditi najviše za njihov novac. Zbog toga nudimo povoljne pakete različitih veličina i proizvođača. Odaberite paket otopina za leće i uštedite!

Najpopularniji paket otopina za kontaktne leće na Adrialeće.hr:

Otopina Gelone 3x360 ml je inovativna otopina za leće koja se zahvaljujući kvaliteti i kompatibilnosti nalazi na samom vrhu. To je jedna od rijetkih otopina koja sadrži natrijev hijaluronat – prirodni dio ljudskog tijela koji možemo pronaći u zglobnoj tekućini, očnoj jabučici i koži. Otopina Gelone je prigodna za sve vrste mekih kontaktnih leća, uključujući silikon hidrogel leće i leće u boji.

Pogledali ste sve proizvode s odabranim filterom. Ako želite vidjeti druge proizvode, prilagodite filtere.