Otopina Refine One Step 360 ml

90 kn
92% preporučuje
Zaliha
Oprez! Otopina je peroksidna. Pratite upute za korištenje.

Refine One Step je otopina za kontaktne leće koja ne sadrži konzervanse. Peroksidna otopina učinkovito čisti i dezinficira meke kontaktne leće.


Kupite veće pakiranje Refine One Step 2x360 ml za 160 kn i uštedite 20 kn.
Kupite veće pakiranje Refine One Step 3x360 ml za 225 kn i uštedite 45 kn.
šaljemo: ponedjeljak 25.10. ponedjeljak 25.10. ponedjeljak 25.10. Order stock info: In stock, ready to be dispatched odaberite parametre
Hrvatska pošta Hrvatska pošta
od 25 Kn
Overseas Express Overseas Express
od 30 Kn
90 kn
Besplatna dostava za narudžbe iznad 399 kn
Izaberite poklon u vrijednosti do 49 kn uz svaku narudžbu iznad 249 kn

Refine One Step - peroksidna otopina za kontaktne leće

Refine One Step je peroksidna otopina koja ne sadrži konzervanse. Peroksidne otopine su jedne od najučinkovitijih otopina za čišćenje mekih leća. Leće su zahvaljujući peroksidu optimalno dezinficirane, savršeno čiste i navlažene. 

Ne sadrži konzervanse i fosfate

Refine One Step ne sadrži konzervanse pa je primjerena za korisnike koji imaju problema s alergijama i osjetljivim očima. 

Kako pravilno koristiti Refine One Step otopinu?

Peroksid uvijek mora biti neutraliziran prije nego što leće dođu u kontakt s očima. Refine One Step otopina sadrži 3% peroksida i dolazi s posebnom posudicom za čišćenje leća koja sadrži ugrađen neutralizator­. MORATE koristiti tu posudicu.  
Samo stavite leće u držač i napunite posudicu otopinom do označene linije. Stavite držač u posudicu i čvrsto ju zatvorite. Počet će se stvarati mjehurići. Provjerite da je posudica u uspravnom položaju i da su leće potpuno uronjene. Neka leće ostanu u otopini najmanje 6 sati ili preko noći. Ne tresite posudicu i ne okrećite ju. Nakon najmanje 6 sati otopina će biti neutralizirana i možete koristiti leće. 
Ako su leće u posudici duže od 7 dana, bacite otopinu i ponovite postupak čišćenja i neutralizacije sa svježom otopinom. 

Važno upozorenje 

Nikada ne ispirite kontaktne leće peroksidnom otopinom prije korištenja! Otopina koja nije neutralizirana može uzrokovati opekline na očima.  
Koristite samo posebnu posudicu za neutraliziranje otopine (priložena je).
Uvijek pričekajte da postupak čišćenja završi do kraja. Nakon što završi, više se neće vidjeti mjehurići zraka koji se otpuštaju tijekom kemijskog procesa. 
Uvijek napunite posudicu otopinom do označene linije. Ako posudica ne bude napunjena do crte, leće možda neće biti dobro očišćene. 

Pohrana i korištenje

Uvijek čuvajte otopinu na sobnoj temperaturi (na oko 25°C). Otopina se može koristiti do 3 mjeseca nakon otvaranja. 

Pakiranja

Otopina dolazi i u paketima od 100 ml, 2x 360 ml i 3x 360 ml.

Karakteristike
Proizvođač: CooperVision
Vrsta otopine: Peroksidna
Volumen: 360 ml
Rok uporabe nakon otvaranja: 3 mjeseca
Konzervansi: Ne

Komentari (1)

Imate li kakvih pitanja?

Vedran

Uzeo sam ovu otopinu za probu (inače koristim AO SEPT PLUS HydraGlyde) i moram priznati da nisam toliko zadovoljan kao s AO SEPT. Otopina je u redu ali leće se konstantno lijepe za kutijicu i to za onaj dio koji se diže tako da je potrebno prstima vaditi leću iz kutijice a to je moguće samo da ju se primi za onu stranu koja ide u oko). Druga stvar je što kutijica nema mogućnost rotacije što je nekad korisno kad se leća hoće isprati. Preporučam svima koji traže peroksidnu otopinu da svakako probaju AO SEPT Plus.

Odgovor

info@adrialece.hr

Hvala na povratnim informacijama.