Otopina Refine One Step 100 ml

52 kn
94% preporučuje
Zaliha
Oprez! Otopina je peroksidna. Pratite upute za korištenje.

Refine One Step je otopina za kontaktne leće koja ne sadrži konzervanse. Peroksidna otopina učinkovito čisti i dezinficira meke kontaktne leće.šaljemo: srijeda 1.12. Stock day info: Tomorrow 1. prosinca Stock day info: Ready to be sent Order stock info: In stock, ready to be dispatched odaberite parametre
Hrvatska pošta Hrvatska pošta
od 25 Kn
Overseas Express Overseas Express
od 30 Kn
52 kn
Besplatna dostava za narudžbe iznad 399 kn
Izaberite poklon u vrijednosti do 40 kn uz svaku narudžbu iznad 249 kn

Refine One Step - peroksidna otopina za kontaktne leće

Refine One Step je peroksidna otopina koja ne sadrži konzervanse. Peroksidne otopine su jedne od najučinkovitijih otopina za čišćenje mekih leća. Leće su zahvaljujući peroksidu optimalno dezinficirane, savršeno čiste i navlažene. 

Ne sadrži konzervanse i fosfate

Refine One Step ne sadrži konzervanse pa je primjerena za korisnike koji imaju problema s alergijama i osjetljivim očima. 

Kako pravilno koristiti Refine One Step otopinu?

Peroksid uvijek mora biti neutraliziran prije nego što leće dođu u kontakt s očima. Refine One Step otopina sadrži 3% peroksida i dolazi s posebnom posudicom za čišćenje leća koja sadrži ugrađen neutralizator­. MORATE koristiti tu posudicu.  
Samo stavite leće u držač i napunite posudicu otopinom do označene linije. Stavite držač u posudicu i čvrsto ju zatvorite. Počet će se stvarati mjehurići. Provjerite da je posudica u uspravnom položaju i da su leće potpuno uronjene. Neka leće ostanu u otopini najmanje 6 sati ili preko noći. Ne tresite posudicu i ne okrećite ju. Nakon najmanje 6 sati otopina će biti neutralizirana i možete koristiti leće. 
Ako su leće u posudici duže od 7 dana, bacite otopinu i ponovite postupak čišćenja i neutralizacije sa svježom otopinom. 

Važno upozorenje 

Nikada ne ispirite kontaktne leće peroksidnom otopinom prije korištenja! Otopina koja nije neutralizirana može uzrokovati opekline na očima.  
Koristite samo posebnu posudicu za neutraliziranje otopine (priložena je).
Uvijek pričekajte da postupak čišćenja završi do kraja. Nakon što završi, više se neće vidjeti mjehurići zraka koji se otpuštaju tijekom kemijskog procesa. 
Uvijek napunite posudicu otopinom do označene linije. Ako posudica ne bude napunjena do crte, leće možda neće biti dobro očišćene. 

Pohrana i korištenje

Uvijek čuvajte otopinu na sobnoj temperaturi (na oko 25°C). Otopina se može koristiti do 3 mjeseca nakon otvaranja. 

Pakiranja

Otopina dolazi i u paketima od 100 ml, 2x 360 ml i 3x 360 ml.

Karakteristike
Proizvođač: CooperVision
Vrsta otopine: Peroksidna
Volumen: 100 ml
Rok uporabe nakon otvaranja: 3 mjeseca
Konzervansi: Ne

Komentari

Imate li kakvih pitanja?