Otopina OPTI-FREE Express 355 ml

60 kn
99% preporučuje
Zaliha


Učinkovito održava vlažan sloj na površini leća, koji donosi svjež osjećaj nošenja tijekom cijelog dana.


šaljemo: Petak 27.5. Stock day info: Today 27. Svibanj Stock day info: Ready to be sent Stock day info: Today 27. Svibanj odaberite parametre
60 kn
60 kn
Hrvatska pošta Hrvatska pošta
od 25 Kn
Overseas Express Overseas Express
od 30 Kn
Besplatna dostava za narudžbe iznad 399 kn
Izaberite poklon u vrijednosti do 22 kn uz svaku narudžbu iznad 249 kn

Otopina za kontaktne leće Opti-Free Express

Otopina OPTI-FREE Express "NO RUB" Opti Free Express otopina za dezinfekciju s ALDOX-om jedinstvena je zbog sinergije trostrukog načina čišćenja: sadrži citrat, poloxamin i aminometilpropanol (AMP-95*). Sastojak imenom poloxamin jedan je od aktivnih komponenti otopine OPTI-FREE koji na poseban način pruža vlažnost i povećava udobnost tijekom nošenja kontaktnih leća do 24 sata. Otopina OPTI-FREE Express je pogodan za dezinficiranje, čišćenje, ispiranje, vlaženje i čuvanje svih vrsti mekih kontaktnih leća.

Upotreba:

Temeljito isperite obje strane kontaktne leće Opti Free express višenamjenskom otopinom te lagano protrljajte kontaktne leće prstima u dlanu.

Napunite Alconov spremnik za kontaktne leće količinom dovoljnom da pokrije kontaktne leće i ostavite preko noći ili najmanje 6 sati. Prije ponovnog stavljanja kontaktnih leća u oko ponovite postupak temeljitog ispiranja obiju strana kontaktnih leća.

Kontaktne leće možete pohraniti u Opti Free express višenamjenskoj otopini do 30 dana.

Kada se Opti free express višenamjenska otopina koristi svaki dan, nije potrebno dodatno enzimsko čišćenje (nakupina proteina).

Otopina Optifree Express s rokom upotrebe od 6 mjeseci od prvog otvaranja Optifree Express je učinkovito zaštitno sredstvo protiv bakterija i gljivica. Otopinu Optifree Express možete nači u različitom obujmu pakiranja. Sastav: POLYQUAD (polidroniumchlo­rid) 0,001%, ALDOX (myristamidopro­pyldimethylamin) 0,0005%, natrijev kolrid sorbitol, dinatrijev edetat, borna kiselina, aminometylpropanol, natrijev citrat i poloxamini.

Karakteristike

Proizvođač: Alcon
Vrsta otopine: Višenamjenska
Volumen: 355 ml
Rok trajanja: 12 mjeseci ili više
Rok uporabe nakon otvaranja: 6 mjeseci
Konzervansi: Da
Medicinsko pomagalo: Da
Pametna
alternativa

Otopina Gelone 360 ml

Zaliha
    Kvalitetna višenamjenska otopina za kontaktne leće s natrijevim hijaluronatom za dodatno vlaženje.
Cijena: 77 kn
Pametna
alternativa

Komentari (4)

Imate li kakvih pitanja?

Ana V.

Najbolja otopina koju sam probala do sada, a prvi put sam je kupila slučajno (birala sam po cijeni). Primijetila sam da su mi oči duže svježe, ali i leća na kraju mjeseca (koristim mjesečne leće) djeluje čvršće (i manje je suha) nego što je uz druge otopine. Preporuka!

Odgovor

info@adrialece.hr

Poštovani, hvala na povratnim informacijama.

Ana

Mogu li ovu otopinu koristiti uz mjesecne lece PureVision2 ?

Odgovor

info@adrialece.hr

Otopina OPTI-FREE je primjerena za sve mekane leće.

Irena Pavlov

Može li se ova tekućina koristiti za polutvrde leće jer kombiniram polutvrde i meke leće?

Odgovor

info@adrialece.hr

Postovani, ta otopina je samo meke kontaktne leće. Pozdrav!

Ivan

Optifree boca ima pokopčić koji se lako otklapa-zaklapa jednom rukom, što je brzo, praktično ali i higijenski(je) od klasičnog čepa sa navojem. Također, kutijica za leće je također dobro osmišljena te je izuzetno lako raspoznavanje koja je lijeva a koja desna posudica (čak i u mraku :).