Otopina LAIM-CARE 400 ml

83 kn
95% preporučuje
Zaliha

Inovativna otopina koja se nalazi na svjetskom vrhu otopina zbog svog kvalitetnog i prirodnog sastava.Kupite veće pakiranje LAIM-CARE 2 x 400 ml za 160 kn i uštedite 6 kn.
Kupite veće pakiranje LAIM-CARE 3 x 400 ml za 235 kn i uštedite 14 kn.


šaljemo: utorak 27.7. utorak 27.7. odaberite parametre
Hrvatska pošta Hrvatska pošta
od 25 Kn
Overseas Express Overseas Express
od 30 Kn
83 kn

Tekućina LAIM-CARE 400 ml

Nova inovativna tekućina LAIM-CARE je prikladna za sve vrste mekih kontaktnih leća, uključujući silikon hidrogelne i obojene leće. Tekućina LAIM-CARE svojom se kvalitetom nalazi na samom vrhu na tržištu.

Tekućina LAIM-CARE jedina koristi prirodni i vrlo učinkovit hidratantni sastojak - hijaluronsku kiselinu. Hijaluronska kiselina nalazi se npr. u očnoj jabučici, u sinovijalnoj tekućini koja ima funkciju podmazivanja zglobova itd. Ovaj sastojak često se koristi u kozmetičkim salonima u raznim procedurama. Ima analgetski učinak i između ostalog potiče ozdravljenje bez ožiljaka.

U ovom segmentu koristi se kao hidratantni sastojak kapi za oči. U kolovozu 2010. na češkom i slovačkom tržištu LAIM-CARE predstavljen je kao prvi proizvod koji sadrži hijaluronsku kiselinu.

Korištenje tekućine LAIM-CARE preporučujemo u kombinaciji s mehaničkim čišćenjem kontaktnih leća (RUB), i kada se tekućina karakterizira kao NO RUB. Pokazalo se da mehaničko čišćenje leća povećava učinak svih tekućina s izuzetkom peroksidnih sustava.

Paket sadrži antibakterijsku posudicu s ionima srebra koji pojačavaju učinkovitost tekućine u uništavanju bakterija. Ako posudicu izgubite, također se može kombinirati s običnom plastičnom posudicom bez iona srebra. Zamjena posudice je zbog higijenskih razloga vrlo važna, u svakom slučaju posudica je namijenjena za uporabu u trajanju do najviše 90 dana (od prve upotrebe) što je ujedno i razdoblje korištenja tekućine.

Tekućina LAIM-CARE također je vrlo pogodna za osjetljive oči.


Informacije o otopini LAIM-CAREKarakteristike
Proizvođač: Schalcon
Vrsta otopine: Višenamjenska
Volumen: 400 ml
Rok trajanja: 16 mjeseci ili više
Rok uporabe nakon otvaranja: 3 mjeseca
Sadrži natrijev hijaluronat: Da
Konzervansi: Da
Prikladno pakiranje

Otopina LAIM-CARE 2 x 400 ml

Zaliha
Cijena: 160 kn
Prikladno pakiranje

Komentari (6)

Imate li kakvih pitanja?

Nataša

Poštovani, imam inače osjetljive oči i godinama sam koristila leće Air Optix i tekućinu Aosept. Od kako sam prešla na mulitifokalne leće imam problema s upalom očiju i zbog toga bih probala promijeniti leće i prijeći na Bausch +Lomb ULTRA for Presbyopia. Zanima me da li za te leće mogu koristiti i dalje AOSEPT ili da zamijenim i tekućinu, pa se dvoumim između Liam-Care i Gelone. Molim Vas savjet! lp

Odgovor

info@adrialece.hr

Poštovani, i dalje možete koristiti tekućinu AoSept ako vam ista odgovara. Lijepi pozdrav.

Josip

Može li se primjenjivati na polutvrdim ili polinopropusnim lećama?

Odgovor

info@adrialece.hr

Laim Care je primjerena za meke leće.

Nevenka Tomić

Jako sam zadovoljna sa tekućinom. Hvala

Odgovor

info@adrialece.hr

Postovani, :) Pozdrav!

Katja

Odlična otopina. Svakako preporučujem.

Petar Ezgeta

Na etiketi piše da sadrži Na hijaluronat, a ovdje u karakteristikama - Ne. Kako i što je točno?

Odgovor

info@adrialece.hr

Postovani, da, doslo je do nase greske jer na nasoj stranici nismo imali izpisano da Otopina LAIM-CARE sadrzi Natrijev Hijaluronat. Da Otopina LAIM-CARE sadrzi Natrijev Hijaluronat. Mi se Vam zahvaljujemo da ste nas opomenuli i naravno greska ce biti ispravljena. Pozdrav!

Maja

Nakon otvaranja, koji je rok trajanja?

Odgovor

info@adrialece.hr

Nakon otvaranja je rok trajanja 90 dana.