Otopina LAIM-CARE 3x400 ml

235 kn
Besplatna dostava
Zaliha

Inovativna otopina koja se nalazi na svjetskom vrhu otopina zbog svog kvalitetnog i prirodnog sastava.

šaljemo: petak 6.8. Stock day info: Tomorrow 6. kolovoza Stock day info: In stock, ready to be dispatched Stock day info: Ready to be sent odaberite parametre
Besplatna dostava
235 kn
Generated benefits: Free delivery for this product
Izaberite poklon u vrijednosti do 57 kn uz svaku narudžbu iznad 249 kn

Tekućina LAIM-CARE 3x400 ml

Nova inovativna tekućina LAIM-CARE je prikladna za sve vrste mekih kontaktnih leća, uključujući silikon hidrogelne i obojene leće . Tekućina LAIM-CARE svojom se kvalitetom nalazi na samom vrhu na tržištu.

Tekućina LAIM-CARE jedina koristi prirodni i vrlo učinkovit hidratantni sastojak - hijaluronsku kiselinu. Hijaluronska kiselina nalazi se npr. u očnoj jabučici, u sinovijalnoj tekućini koja ima funkciju podmazivanja zglobova itd. Ovaj sastojak često se koristi u kozmetičkim salonima u raznim procedurama. Ima analgetski učinak i između ostalog potiče ozdravljenje bez ožiljaka.

U ovom segmentu koristi se kao hidratantni sastojak kapi za oči. U kolovozu 2010. na češkom i slovačkom tržištu LAIM-CARE predstavljen je kao prvi proizvod koji sadrži hijaluronsku kiselinu.

Korištenje tekućine LAIM-CARE preporučujemo u kombinaciji s mehaničkim čišćenjem kontaktnih leća (RUB), i kada se tekućina karakterizira kao NO RUB. Pokazalo se da mehaničko čišćenje leća povećava učinak svih tekućina s izuzetkom peroksidnih sustava.

Paket sadrži antibakterijsku posudicu s ionima srebra koji pojačavaju učinkovitost tekućine u uništavanju bakterija. Ako posudicu izgubite, također se može kombinirati s običnom plastičnom posudicom bez iona srebra. Zamjena posudice je zbog higijenskih razloga vrlo važna, u svakom slučaju posudica je namijenjena za uporabu u trajanju do najviše 90 dana (od prve upotrebe) što je ujedno i razdoblje korištenja tekućine.

Tekućina LAIM-CARE također je vrlo pogodna za osjetljive oči.

Karakteristike
Proizvođač: Schalcon
Vrsta otopine: Višenamjenska
Volumen: 3x400 ml
Rok trajanja: 16 mjeseci ili više
Rok uporabe nakon otvaranja: 3 mjeseca
Sadrži natrijev hijaluronat: Da
Konzervansi: Da

Komentari (6)

Imate li kakvih pitanja?

Mihaela

Može li se ova tekućina koristiti za tvrde i polutvrde leće?

Odgovor

info@adrialece.hr

Poštovani, otopina je namijenja za mekane leće.

Magdalena

Da li se lece mogu ocistiti samo tekucinom za lece ili se prethodno smije sa vodom?

Odgovor

info@adrialece.hr

Kontaktne leće se mogu samo cistiti otopinom za kontaktne leće.

Andrea Milković

Pozdrav, može li se ova tekućina koristiti za air optix leće? Hvala!

Odgovor

info@adrialece.hr

Postovani, sve otopine koje imamo u ponudi su pogodne za mekane kontaktne leće takodjer i za leće Air Optix AQUA. Pozdrav!

Domagoj

Poštovani, može li ova tekućina za leće PureVision 2 HD? Imao sam dosta problema sa Renu tekućinom jer bi me znale jako peći oči pa me zanima je li ova malo bolja. I osim ove, koje bi preporučili tekućine a da nisu Renu i Opti-free a da idu na moje leće? Hvala

Odgovor

info@adrialece.hr

Da, naravno mozete tu koristiti. Takodjer dobra otopina je otopina Gelone.

Klara

Zanima me da li se moze koristiti ta otopina i za leće TopVue Monthly?

Odgovor

info@adrialece.hr

da, naravno da mozete koristiti tu otopinu i sve ostale. Jer su sve te otopine odlicne za meke kontaktne leće.

Martina

Najkvalitetnija tekućina koju sam imala prilike probati (a probala sam mnogo njih)! Jedina zamjerka je kutijica koja dolazi uz nju jer je (barem meni) preduboka i teško mi je izvaditi leću. No i to se da riješiti kupovinom druge kutijice. :)