Otopina Gelone 50 ml

3.32 €
98% preporučuje
Zaliha

Gelone je višenamjenska otopina za čišćenje i dezinfekciju s hijaluronskom kiselinom za osjetljive oči. Ovo putno pakiranje sadrži jednu bočicu od 50 ml.

šaljemo: ponedjeljak 20.5. odaberite parametre
Paketomat: Hrvatska pošta ili BoxNow od 2.99 € *
Hrvatska pošta od 3.49 € *
Overseas Express od 4.49 € *
* Besplatna dostava za narudžbe iznad 55.00 €
3.32 €
Besplatna dostava za narudžbe iznad 55.00 €
Izaberite poklon u vrijednosti do 7.57 € uz svaku narudžbu iznad 35.00 €

Gelone otopina za kontaktne leće

Uzmite Gelone višenamjensku otopinu sa sobom gdje god idete. Ovo maleno i praktično pakiranje u bočici od 50 ml možete ponijeti na avion te je savršeno za putovanja. Otopinu bez problema umetnete u ručnu prtljagu ili sportsku torbu kako bi ju imali pri ruci kad god vam zatreba.

Gelone 50 ml možete ponijeti gdje god idete, što ju čini odličnom za ljetne izlete ili vikend odmor.

Gelone je višenamjenska otopina koja je prikladna za korištenje sa svim mekim kontaktnim lećama. Učinkovito čisti leće dok ih ne koristite, a jedinstvena formula sadrži kombinaciju dezinficijensa i hijaluronske kiseline koja osigurava nježnu hidrataciju čak i za osjetljive oči. Hijaluronska kiselina je prirodna tvar koja pruža vlagu za cjelodnevnu udobnost prilikom nošenja leća.

Gelone 100 ml

Natrijev hijaluronat

Natrijev hijaluronat (ili hijaluronska kiselina) je jedan od glavnih sastojaka Gelone otopine. Ova tvar je potpuno prirodna za ljudsko tijelo i u potpunosti je kompatibilna s unutarnjim okolišem oka. Pronađena je npr. u staklastom tijelu i otopini koja čini očnu jabučicu.

Izvrsna hidratacija

Hijaluronska kiselina ima odličnu sposobnost vezanja i zadržavanja velike količine vode, stoga Gelone otopina značajno povećava udobnost i hidrataciju tijekom nošenja leća. Ova izvanredna tvar također pomaže pri regeneraciji stanica i zacjeljivanju tkiva te manjih oštećenja zbog iritacije očiju uzrokovane prašinom, prljavštinom ili smogom.

Gelone otopina je također dostupna u pakiranjima od 100 ml, 360 ml, našim praktičnim pakiranjima od 2 x 360 ml, 3 x 360 ml, te obiteljskom pakiranju 4 x 360 ml.

Karakteristike - Otopina Gelone 50 ml

Proizvođač: Soleko
Vrsta otopine: Višenamjenska
Rok trajanja: 12 mjeseci ili više
Rok uporabe nakon otvaranja: 3 mjeseca
Volumen: 50 ml
Sadrži natrijev hijaluronat: Da
Konzervansi: Da
Medicinsko pomagalo: Da

Komentari (2)

Imate li kakvih pitanja?
Karolina Dabic

Da li se smije direkno u oko kapati za ciščenje oka

Odgovor info@adrialece.hr

Poštovani, otopina Gelone je uglavnom namijenjena samo za ispiranje leća; nije namijenjena vlaženju oka. Ukoliko bi kapnuli kap ili dvije u oko, neće se dogoditi reakcija. Inače za vlaženje koristite isključivo kapi za oči koje vam prepiše oftalmolog. Peroksidne otopine nikako ne smijete koristiti za kapanje oči, samo za čišćenje leća.

Anonymous

Poštovani, dobije li se uz otopinu i kutijica za leće? Hvala

Odgovor info@adrialece.hr

Ne. Kutijicu šaljemo uz otopine koje imaju i na slici kutijice za leće.