Otopina Boston Simplus Multi Action 120 ml

9.49 €
100% preporučuje
Zaliha
Ova otopina je namijenjena pohrani tvrdih kontaktnih leća.
šaljemo: ponedjeljak 22.7. odaberite parametre
Osobno preuzimanje - optike i paketomati od 2.99 € *
Hrvatska pošta od 3.49 € *
Overseas Express od 4.49 € *
* Besplatna dostava za narudžbe iznad 55.00 €
9.49 €
Besplatna dostava za narudžbe iznad 55.00 €
Izaberite poklon u vrijednosti do 13.89 € uz svaku narudžbu iznad 35.00 €

Otopina Boston Simplus Multi Action

OVA OTOPINA JE NAMIJENJENA ZA UPOTREBU SAMO S TVRDIM PLINOPROPUSNIM KONTAKTNIM LEĆAMA

Opsežna njega

Poznati proizvođač Bausch and Lomb razvio je Boston Simplus, višenamjensku otopinu za isključivu njegu tvrdih plinopropusnih (RGP) kontaktnih leća. Pomoću otopine Boston Simplus leće će biti u potpunosti očišćene, dezinficirane i hidratizirane. Otopina također uklanja proteine i dovoljno ispire leće.

Higijena i njega

Otopina Boston Simplus sadrži hidratantne sastojke koji pomažu u povećanju udobnosti tijekom nošenja RGP (tvrdih plinopropusnih) leća. Međutim, kako biste sačuvali zdravlje i udobnost svojih očiju, uvijek slijedite upute i preporuke proizvođača i vašeg specijalista za njegu očiju.

  • Prije početka postupka čišćenja uvijek operite ruke blagim sapunom.
  • Stavite tvrde leće u čistu posudicu i prekrijte ih Boston Simplus otopinom
  • Dopustite da se leće namaču u otopini najmanje 4 sata
  • Prije uklanjanja leća iz posudice temeljito operite ruke
  • Nakon čišćenja, izvadite leće iz posudice, stavite ih na dlan, kapnite nekoliko kapi otopine i nježno ih protrljajte prstima
  • Na kraju još jednom isperite leće Boston Simplus otopinom

Imajte na umu da se ova otopina mora upotrijebiti u roku od tri mjeseca nakon prvog otvaranja i uporabe. Svaka otopina Boston Simplus sadrži i posudicu za leće.

Za više informacija o različitim vrstama kontaktnih leća i koje koristiti upitajte svog specijalista za oči.

Karakteristike - Otopina Boston Simplus Multi Action 120 ml

Proizvođač: Bausch and Lomb
Rok trajanja: 12 mjeseci ili više
Volumen: 120 ml
Rok uporabe nakon otvaranja: 3 mjeseca
Konzervansi: Da
Medicinsko pomagalo: Da

Pametna
alternativa

Prije zamjene se posavjetujte s oftalmologom, nisu sve leće primjerene za svako oko.

Otopina Gelone 100 ml

Zaliha
  • Sadrži natrijev hijaluronat
  • Također idealno za osjetljive oči
  • uključena posudica za leće
Cijena: 5.71 €

Komentari (4)

Imate li kakvih pitanja?
Sanja Šneperger

Poštovani, Već 35 godina nosim kontaktne leće (sada polutvrde) i u tom vremenu promijenila sam puno otopina za čišćenje, dezinfekciju i čuvanje leća. Zadnjih nekoliko godina koristim otopinu Boston simplus multi action i sa njom sam prezadovoljna. No problem je u nabavi. Malena apoteka koja je u susjednom mjestu često puta je nema onda moram putovati i 60 km dalje kako bih ju nabavila. To mi je vremenski često puta zbog posla nemoguće organizirati. Da li dostavljate svoje proizvode (konkretno ovu otopinu) na kućnu adresu? Interesira me i vrijeme dostave i način plaćanja. Hvala unaprijed! Srdačan pozdrav!

Odgovor info@adrialece.hr

Poštovani, da, dostavljamo. Mi smo web trgovina i narudžbe radite online. Dostava je na vašu kućnu adresu ili na paketomat. LP

Martina

Poštovani, U jednom od komentara gdje Vas gospodin pitao je li ova otopina pogodna za čišćenje polutvrdih leća, Vi ste napisali da je namjenjena korištenju samo tvrdih plinopropusnih leća. Zar "polutvrde" i tvrde plinopropusne leće nisu jedno te isto? Unaprijed hvala na odgovoru.

Odgovor info@adrialece.hr

Tvrde leće: Izrađene su od PMMA materijala i ne propuštaju kisik (Dk=0). Plinopropusne leće: izrađuju se od različitih materijala s propusnostima od 15 do 125 Dk jedinica. Tvrde plinopropusne leće su polutvrde leće, a polutvrde leće su naslijedile stare tvrde leće koje se više ne proizvode. Sada se proizvode isključivo RGP leće (tzv. tvrde plinopropusne leće ili polutvrde leće) i meke leće.

Lada

Molim Vas za pomoć: moja je kćer dobila leće rađene po njenim očima i u uputama piše da su to tvde plinopropusne (polutvrde) leće. Da li se onda smije koristiti Boston otopina, jer je jednostavnija za nabaviti od Avizor sistema?

Odgovor info@adrialece.hr

Poštovani, Boston tekućina je primjerena za polutvrde leće, za odabir otopine pratite upute svog oftalmologa ili optometrista. Lijepi pozdrav.

Marko Vojnovic

Postovani da li se ova otopina smije koristiti za polutvrde lece. Hvala

Odgovor info@adrialece.hr

Ova otopina je namijenjena za upotrebu tvrdih plinopropusnih kontaktnih leća (što znači da se koristi za polutvrde leće).