Otopina All In One Light 2 x 360 ml

152 kn
100% preporučuje
Zaliha

Kupite veće pakiranje All In One Light 3 x 360 ml i uštedite!
šaljemo: petak 10.12. Stock day info: Tomorrow 10. prosinca Stock day info: Ready to be sent Order stock info: In stock, ready to be dispatched odaberite parametre
Hrvatska pošta Hrvatska pošta
od 25 Kn
Overseas Express Overseas Express
od 30 Kn
152 kn
Besplatna dostava za narudžbe iznad 399 kn
Izaberite poklon u vrijednosti do 22 kn uz svaku narudžbu iznad 249 kn

Otopina All In One Light 2 x 360 ml

All In One Light otopina, u prikladnom i povoljnom dvojnom pakiranju, proizvodi CooperVision i prikladna je za sve vrste mekih kontaktnih leća, uključujući hidrogel i silikon hidrogel leće. Ova visoko kvalitetna otopina čisti, dezinficira i njeguje leće kada se ne koriste.

Napredna formula

All In One višenamjenska otopina je kompatibilna sa svim mekim kontaktnim lećama, a prikladna je i za korisnike s osjetljivim i očima sklonim alergijama. Ovaj napredni sastav sprječava suhoću i osigurava cjelodnevnu vlažnost i jasnoću. Otopinu All In One mogu koristiti i osobe koje pate od sindroma suhog oka ili sindroma računalnog vida za trenutno olakšanje.

Dostupni paketi

Ovo pakiranje uključuje dvije boce otopine od 360 ml i dvije prikladne antibakterijske posudice za leće. Preporučuje se da sa svakim otvaranjem nove otopine zamijenite i posudicu za leće.

CooperVision’s All In One Light otopina je dostupna i u pojedinačnom pakiranju od 360 ml, obiteljskom pakiranju od 3 x 360 ml, i putnom pakiranju od 100 ml. Svaka bočica dolazi u pakiranju s posudicom za kontaktne leće.

Karakteristike
Proizvođač: CooperVision
Vrsta otopine: Višenamjenska
Volumen: 2x360 ml
Rok trajanja: 24 mjeseci ili više
Rok uporabe nakon otvaranja: 3 mjeseca
Sadrži natrijev hijaluronat: Ne
Konzervansi: Da

Komentari

Imate li kakvih pitanja?