Otopina All In One Light 100 ml

43 kn
95% preporučuje
Zaliha

Kupite veće pakiranje All In One Light 360 ml za 78 kn i uštedite 8 kn.

šaljemo: ponedjeljak 6.12. ponedjeljak 6.12. ponedjeljak 6.12. Order stock info: In stock, ready to be dispatched odaberite parametre
Hrvatska pošta Hrvatska pošta
od 25 Kn
Overseas Express Overseas Express
od 30 Kn
43 kn
Besplatna dostava za narudžbe iznad 399 kn
Izaberite poklon u vrijednosti do 40 kn uz svaku narudžbu iznad 249 kn

All In One Light 100 ml otopina

Otopina All In One Light je dostupna u praktičnom putnom pakiranju od 100 ml. CooperVision je zasnovao ovu višenamjensku otopinu za njegu svih vrsta mekih kontaktnih leća, uključujući hidrogel i silikon hidrogel leće. All In One Light otopina učinkovito ispire, čisti, vlaži i održava leće kada se ne koriste.

Napredna formula

All In One višenamjenska otopina je dovoljno nježna za korisnike sa osjetljivim očima i sve korisnike leća sklone alergijama ili iritacijama. Inovativna formula osigurava potrebnu vlagu kako bi se osigurala dugotrajna udobnost za sve korisnike. Osobe koje pate od sindroma suhog oka ili sindroma računalnog vida, također mogu pronaći trenutno rješenje u otopini All In One. </ P>

Dostupni paketi

Ova višenamjenska otopina All In One Light od 100 ml sadrži posudicu za kontaktne leće za vašu udobnost. Idealna je za putovanje jer je njezina veličina odobrena za nošenje u ručnoj prtljazi prilikom leta.

All In One otopina tvrtke CooperVision također je dostupna u pakiranju od 360 ml, dvostrukom paketu od dvije boce od 360 ml i obiteljskom praktičnom pakiranju od tri boce od 360 ml. Svaka bočica dolazi s jednom posudicom za leće.

Karakteristike
Proizvođač: CooperVision
Vrsta otopine: Višenamjenska
Volumen: 100 ml
Rok trajanja: 24 mjeseci ili više
Rok uporabe nakon otvaranja: 3 mjeseca
Sadrži natrijev hijaluronat: Ne
Konzervansi: Da

Komentari

Imate li kakvih pitanja?