Kapi za oči OPTIVE 10 ml

92 kn
91% preporučuje
Zaliha

Predstavljaju novu tehnologiju za dugotrajnu udobnost za korisnike s problemima suhog oka.

šaljemo: ponedjeljak 29.11. ponedjeljak 29.11. ponedjeljak 29.11. Order stock info: In stock, ready to be dispatched odaberite parametre
Hrvatska pošta Hrvatska pošta
od 25 Kn
Overseas Express Overseas Express
od 30 Kn
92 kn
Besplatna dostava za narudžbe iznad 399 kn
Izaberite poklon u vrijednosti do 40 kn uz svaku narudžbu iznad 249 kn

Kapi za oči OPTIVE

Nove kapi za oči Optive. Uz već dobro poznate umjetne suze Refresh proizvođaća ALLERGAN, na tržištu odnedavno postoje i umjetne suze Optive. Optive 10 ml nove su kapi za oči na tržištu s umjetnim suzama, s novom tehnologijom za dugotrajnu udobnost za korisnike s problemima suhog oka (koji se manifestira osjećajem suhoće, pečenja, žarenja, osjećajem pijeska u očima i prisutnosti stranog tijela, zamagljenog vida, osjetljivosti na svjetlo, svrbeža te crvenila) koje je danas raširen društveni problem radi stanjivanja suznog filma uzrokovanog smanjenim izlučivanjem ili pojačanim isparavanjem suza, a kao posljedica dolazi do isušivanja te vremenom i do oštećenja povšine oka. Problem se najčešće pojavljuje kod nosioca kontaktnih leća, žena u menopauzi, korisnika računala, starijih bolesnika i profesionalnih vozača. To su također i bolesnici nakon laserske korekcije vida i drugih operativnih zahvata na oku. Nova tehnologija dubinskog zaštitnog djelovanja tzv. osmoprotekcija sadrži kompatibilne topljive tvari koje štite stanice epitela rožnice od stresa uzrokovanog izloženosti povećanoj osmolarnosti. Glavni aktivni sastojak je karboksimetilnom celuloza 0,5% (molekule patentirao ALLERGAN) i 0,9% gllicerin koji vlaži površinu oka. Sastojci L-karnitin i Erythritol prodiru do dehidracijskih stanica na površini oka i stimuliraju njihov metabolizam . Na taj način regeneriraju vlažnost, dubinski i dugotrajno dolazi do obnavljanja osmotske ravnoteže stanica, suzni film postaje hidratiziran, a stanice epitela zaštićene. Jedan od najvažnijih faktora u izboru umjetnih suza je konzervans koji može izazvati sušenje oka. Optive umjetne suze imaju jedinstvenu formulu dvostrukog djelovanja bez dodatnih soli za olakšanje simptoma suhog oka. Optive sadrže siguran konzervans PURITE koji se na sunčevom svjetlu razgrađuje na sastavne djelove suza te se stoga može usporediti s proizvodima bez konzervansa.

Za korisnike sa sindromom suhog oka:


– rok trajanja do 3 mjeseci nakon otvaranja bočice
– možete upotrebljavati dok nosite kontaktne leće
– nova tehnologija vlažnosti + osmoprotekcija smanjuje učestalost propuštanja
– zaštitna komponenta PURITE ne nadražuje oči i djeluje kao proizvod bez konzervansa

OPTIVE suze djeluju izvana – premazujući i vlažeći sloj suznog filma koji oplahuje oko te dodatno OPTIVE djeluje i dubinski, iznutra – prodire u površinske stanice oka, povlači vodu za sobom i time vlaži stanice i obnavlja osmotsku ravnotežu. Korisnicima pružaju dugotrajniji osjećaj ugode i zaštite te dugotrajnije olakšanje i nestanak simptoma suhog oka.

Karakteristike
Proizvođač: Allergan
Volumen: 10 ml
Rok uporabe nakon otvaranja: 3 mjeseca
Rok trajanja: 6 mjeseci ili više
Konzervansi: Da
Pametna
alternativa

Gelone Drops 10 ml

Zaliha
    Gelone kapi za oči pružaju trenutno olakšanje umornim i nadraženim očima što čini nošenje kontaktnih leća još udobnijim.
Cijena: 40 kn
Pametna
alternativa

Komentari

Imate li kakvih pitanja?