Ocuvite Complete (60 kapsula + 30 besplatno)

22.99 €
98% preporučuje
Zaliha

Obogatite svoju prehranu i zaštitite oči Ocuvite Complete dodatkom prehrani. Kapsule sadrže tvari poput luteina, cinka i omega-3 masnih kiselina koje su dobre za oči.

šaljemo: Petak 1.3. odaberite parametre
Paketomat: Hrvatska pošta ili BoxNow od 2.99 € *
Hrvatska pošta od 3.49 € *
Overseas Express od 4.49 € *
* Besplatna dostava za narudžbe iznad 55.00 €
22.99 €
Besplatna dostava za narudžbe iznad 55.00 €
Izaberite poklon u vrijednosti do 7.57 € uz svaku narudžbu iznad 35.00 €

Ocuvite Complete

Bausch and Lomb predstavlja kapsule Ocuvite Complete, jedinstveni dodatak prehrani koji sadrži uravnoteženu količinu nutrijenata i vitamina važnih za oči i njihovu pravilnu funkciju. Odrasli mogu uzeti 1-2 kapsule na dan, uz jelo. Ne preporučuje se konzumacija trudnicama i dojiljama. 

Najvažniji nutrijenti za vaše oči 

Ocuvite Complete sadrže nutrijente iz tri kategorije: cink i antioksidanse, karotenoide (lutein i zeaksantin) i omega-3 masne kiseline. Svi ovi nutrijenti imaju dokazan pozitivan utjecaj na zdravlje očiju i vid. 

Ljudsko tijelo ne proizvodi omega-3 masne kiseline pa je važno da nadoknadite dnevnu potrebu preko hrane i dodataka hrani. Omega-3 masne kiseline se nalaze u zelenom lisnatom povrću i ribi, a njihova konzumacija može pomoći u sprječavanju makularne degeneracije te čak sindroma suhog oka.

Lutein i zeaksantin, između ostalog, pomažu filtrirati štetnu plavu svjetlost koja uzrokuje štetu na rožnici. Antioksidansi i cink smanjuju rizik od nastanka katarakte i jačaju imunološki sustav.

Karakteristike - Ocuvite Complete (60 kapsula + 30 besplatno)

Proizvođač: Bausch and Lomb

Komentari (1)

Imate li kakvih pitanja?
Ivanec Filda

Molim Vas rok trajanja?