O nama

Kontakt

Telefon: 01 7757 572
Email: info@adrialece.hr


Kontaktirajte nas online

Za Vas samo najbolji proizvodi!

Osnovna djelatnost naše tvrtke je online prodaja kontaktnih leća i drugih medicinskih proizvoda za njegu leća. Kao mlad i ambiciozan tim težimo ka besprijekornosti u našim aktivnostima, sve od prvog kontakta s kupcem do isporuke proizvoda. Srdačnost, komunikacija s kupcima, kvalitetni proizvodi najpoznatijih svjetskih proizvođača i povoljne cijene čine našu tvrtku drugačijom. Svojim znanjem, brigom i pristupačnošću omogućavamo klijentima, da na jednostavan i siguran način naručuju proizvode na našoj web stranici. Pritom ne smijemo zaboraviti na brzu otpremu kupljenog proizvoda zahvaljujući našim velikim zalihama.

Kupac je na prvom mjestu!

Za nas je kupac uvijek na prvom mjestu i trudimo se da povoljnim cijenama, individualnim pristupom svakom klijentu, stručnošću i ljubaznošću našim kupcima na najbolji mogući način pružimo pomoć. Naš odnos s vama temelji se na korektnom pristupu, tako da na vaša pitanja, želje ili primjedbe odgovaramo u najkraćem mogućem roku. Pokušavamo biti što pristupačniji, kako bi vam svaki put iznova omogućili vrhunske proizvode svjetskih proizvođača u najkraćem mogućem roku, a pritom ne zaboravljamo na konkurentne cijene!

Na tržištu od 2007. godine!

S prodajom kontaktnih leća počeli smo sredinom 2007. godine. Zahvaljujući našoj visoko kvalitetnoj usluzi, dobroj organiziranosti i brzom odgovoru na sve potrebe naših klijenata, stekli smo puno iskustava te pridobili povjerenje kupaca, koje smo tijekom svih ovih godina uspjeli i zadržati. Vaša pitanja, vezana za kontaktne leće ili naše ostale proizvode možete poslati putem našeg kontakt obrasca ili e-maila: info@adrialece.hr. Potrudit ćemo se, da u što kraćem roku dobijete kompletan odgovor ili savjet, oviseći o vašim željama.

Ostale informacije o nama: