Ove sunčane naočale mogu biti i s dioptrijom. U košarici učitajte svoj nalaz i izradit ćemo vam sunčane naočale s vašom dioptrijom.

LeWish Milano C1

Ženske

Veličina naočala Koja je moja veličina?
147 mm
Druge dimenzije
29 mm
140 mm
44 mm 51 mm
Zaliha
Šaljemo ih: petak 19.7.
Zaliha u optici Adrialece.hr - Zagreb
Besplatna dostava
Izaberite poklon u vrijednosti do 13.89 € uz svaku narudžbu iznad 35.00 €
Cijena
199.90 €
Osobno preuzimanje - optike i paketomati od 2.99 € *
Hrvatska pošta od 3.49 € *
Overseas Express od 4.49 € *
* Besplatna dostava za narudžbe iznad 55.00 €

O brandu LeWish

Brand LeWish nije stvoren za žene koje slijede, već za one koje vode. U svijetu u kojem se moda brzo mijenja, LeWish je stvoren za one koji su korak ispred svih i stvaraju trendove. Naočale branda LeWish stvorene su za žene koje se ne boje izraziti svoj jedinstveni modni stil bez zadrške. LeWish naočale su vaš završni dodir u ostvarenju vaših želja za sofisticiranim modnim izričajem i odabranim stilom života. Brand LeWish stvoren je za legendarne žene koje znaju što žele i to zaslužuju. LeWish ne traži kompromise, već otvara put.

Naočale LeWish

Tražite naočale koje će naglasiti vašu jedinstvenost? Premijerna kolekcija dioptrijskih i sunčanih naočala branda LeWish nudi najpoželjnije oblike, boje i uzorke kako biste izrazili svoj kultni stil. Naočale LeWish izrađene su od najkvalitetnijih materijala, gdje je svaki detalj usavršen s profinjenom pažnjom. Naočale su ručni rad majstora s dugogodišnjom tradicijom izrade naočala. LeWish postiže ekskluzivnost naočala malim serijama modela, čime osigurava individualnost i jedinstvenost vašeg modnog izričaja.

Naočale imaju pravokutan oblik koji je odličan za okruglo, dijamantno ili trokutasto lice.