Kolagen Hydrocollagen Novelius Medical 28x 6 g + POKLON

425 kn (56.41 €)
95% preporučuje
Besplatna dostava
Zaliha

Novelius Medical kolagen klinički dokazano poboljšava hidriranost, glatkoću i elastičnost kože, poboljšava čvrstoću kose te sprječava nastanak dubokih bora. Kolagenski peptidi u hidrokolagenu stimuliraju fibroblaste na tvorbu novog kolagena, elastina i hijaluronske kiseline u tijelu. Potiče tvorbu svih tipova kolagena u tijelu. Štiti zglobove, kosti i hrskavicu. Održava elastičnost žila.

Kolagen Hydrocollagen Novelius Medical 28x 6 g
šaljemo: Četvrtak 6.10. odaberite parametre
Redovna cijena 425 kn
(56.41 €)
Boca Novelius Medical
šaljemo: Četvrtak 6.10. odaberite parametre
Redovna cijena 1 kn
(0.13 €)
Paketomat Hrvatska pošta od 25 kn (3.32 €)
Overseas Express od 30 kn (3.98 €)
Hrvatska pošta od 25 kn (3.32 €)
426 kn (56.54 €) 425 kn (56.41 €)
Besplatna dostava
Izaberite poklon u vrijednosti do 57 kn (7.57 €) uz svaku narudžbu iznad 249 kn (33.05 €)

Što je kolagen?

Kolagen je najčešća bjelančevina u ljudskom tijelu (predstavlja čak 30 % svih bjelančevina u tijelu). Ne nalazi se samo u koži nego je ključna bjelančevina i u kostima, zglobovima, tetivama i hrskavici, rožnici oka, žilama, mišićima, unutrašnjim organima, kosi i noktima. Nakon 25. godine razina kolagena u žena i muškaraca počinje opadati jer ga tijelo samo više nije sposobno proizvesti u dovoljnoj količini.

Kolagen i oči

Poznato je da je kolagen sastavni dio građe oka. A sve više istraživanja utvrđuje da bi pomanjkanje kolagena i/ili mutacija kolagena do koje dolazi starenjem mogla utjecati na nastanak sive mrene, pa čak i na nastanak glaukoma.

Na što djeluje Novelius Medical Hydrocollagen?

Klinički dokazano poboljšava hidriranost, glatkoću i elastičnost kože, poboljšava čvrstoću kose te sprječava nastanak dubokih bora. Kolagenski peptidi u hidrokolagenu stimuliraju fibroblaste na tvorbu novog kolagena, elastina i hijaluronske kiseline u tijelu. Potiče tvorbu svih tipova kolagena u tijelu. Štiti zglobove, kosti i hrskavicu. Održava elastičnost žila. Utječe na količinu i gustoću kose te strukturu noktiju.

  • Pomaže u cijeljenju rana, kosti, zglobova, kože.
  • Utječe na zdravlje crijeva.
  • Pomaže kod različitih problema s kožom.
  • Utječe na zdravlje očiju.
  • Neprocjenjiv je izvor aminokiselina za sportaše

 

Prednosti Novelius Medical Hydrocollagena:

- Kolagenski peptidi najvišeg razreda kvalitete od svih peptida, koje proizvodi vodeći francuski laboratorij

- Za peptide u hidrokolagenu karakteristično je da se u želucu minimalno razgrađuju i da se gotovo u cijelosti, čak 98 %, apsorbiraju u krvotok, a od tamo u ciljana tkiva u kojima je prisutan nedostatak kolagena (crijeva, mišići, kosti, zglobovi, žile, koža, kosa, nokti, oči...)

- Visok udio tripeptida s hidroksiprolinom i aminokiselina, koji su ključni građevni elementi svih tipova kolagena u tijelu

- Klinički dokazano djelovanje

- Kolagenski peptidi u hidrokolagenu dobiveni su od divlje ribe

- Od prirodnih i čistih sastojaka, bez šećera, bez umjetnih sladila i bojila, bez glutena i laktoze, bez konzervansa, bez GMO-a i MSG-a

- Proizvod ima održivu ambalažu od razgradivog materijala, a vrećice su od folije.

 

Novelius Medical hydrocollagen nastao je kao plod dugogodišnjeg iskustva i znanja dermatologa i nutricionista u kombinaciji s tehnologijom vodećeg francuskog laboratorija na području kolagenskih peptida.

Novelius Medical hiydrocollagen sadržava pomno odabrane kolagenske peptide najvišeg razreda kvalitete dobivenih od divlje ribe. Obrađeni su tako da se u želucu ne razgrađuju dodatno, nego se netaknuti apsorbiraju u krvotok i od tamo u ciljana tkiva u kojima je prisutan nedostatak kolagena (crijeva, žile, mišići, zglobovi, kosti, koža, kosa, nokti, rožnica oka...). Obogaćen je optimalnim omjerom aminokiselina koje su ključni građevni elementi svih tipova kolagena u tijelu. Odlikuje ga apsorpcija od čak 98 %.

Kolagenski peptidi u hidrokolagenu stimuliraju fibroblaste na tvorbu novog kolagena, elastina i hijaluronske kiseline.

Za Novelius Medical hydrocollagen klinički je dokazano da poboljšava hidriranost, glatkoću i elastičnost kože, poboljšava čvrstoću i gustoću kose te sprječava nastanak dubinskih bora.

Glicin, lizin, hidroksiprolin i hidroksilizin, koji su glavni građevni elementi kolagena u tijelu, predstavljaju većinski udio sadržaja aminokiselina u hidrokolagenu, a njihova je koncentracija do 20 puta viša nego u drugim izvorima bjelančevina. Hidroksiprolin i hidroksilizin nisu prisutni u prehrani, zato je njihov sadržaj u hidrokolagenu vrlo važan.

Novelius Medical hydrocollagen ne sadržava šećer, umjetna sladila, emulgatore, konzervanse ili bilo kakve druge umjetne dodatke. Ne sadržava ni vitamine ili druge stvari koje bi mogle utjecati npr. na rast noktiju ili kose, što znači da su svi pozitivni učinci isključivo posljedica tvorbe novog kolagena u tijelu.

Sastav: 

Kolagenski peptidi (od ribe), grejp u prahu (koncentrirani sok grejpa), prirodne arome grejpa s ostalim prirodnim aromama, bojilo: beta-karoten, sladilo: steviol-glikozidi, kon­centrat soka cikle.

Upute za uporabu:
Preporučena dnevna doza: 1 do 2 vrećice na dan. Umiješajte sadržaj vrećice u 200 ml vode ili tekućine po svojem izboru i miješajte dok se potpuno ne rastopi jer se tako najbrže apsorbira u organizam. Konzumirajte proizvod najmanje 3 mjeseca.

 

Novelius Medical Hydrocollagen, sa sladilom (prirodno sladilo stevija)

100 g

(g)

Po 1 dozi (6 g)

(g)

 

 

Energetska vrijednost

KJ

KCAL

 

1525

359

 

91

22

MASTI

•OD TOGA ZASIĆENE MASNE KISELINE

0

0

0

0

UGLJIKOHIDRATI

•OD TOGA ŠEĆERI

14

1,5

0,9

0,1

PREHRAMBENA VLAKNA

0,6

0

BJELANČEVINE

75

4,5

NATRIJ

2,1

0,12

Aktivni sastojak

Po 1 dozi (6 g)

Po 2 doze (12 g)

Kolagenski peptidi

5

10

 

Komentari

Imate li kakvih pitanja?