Reklamacija

Reklamacije

Sukladno Zakonu o zaštiti potrošača, kupac ima pravo na reklamaciju. Reklamacija se smatra valjanom ukoliko odgovara uvjetima za reklamaciju sukladno Zakonu o obveznim odnosima i Zakonu o zaštiti potrošača.

Reklamacija kontaktnih leća

Reklamaciju je potrebno prijaviti na e-mail info@adrialece.hr u roku od 60 dana. U e-mailu opišite problem, pošaljite fotografije LOT broja i parametara naručenih kontaktnih leća. Kontaktne leće pohranite u otopinu za leće i prema uputama, koje dobijete e-mailom, pošaljite u reklamacijski postupak na našu adresu te priložite originalnu ambalažu proizvoda i ispunjeni obrazac za reklamaciju. 

Priložite kopiju zadnjeg oftalmološkog nalaza (prije reklamacije provjerite jeste li pravilno naručili i koristili medicinska pomagala prema uputama svog optometrista/of­talmologa). Reklamacijski postupak će početi samo ako su ispunjeni svi gore navedeni uvjeti.

Reklamacija korekcijskih naočala

Prijavite reklamaciju na e-mail info@adrialece.hr u roku od 60 dana, pošaljite nalaz i opišite problem. Prilikom slanja naočala u reklamacijski postupak, priložite sve što ste dobili uz naručene naočale (etui, originalnu ambalažu, krpicu, demo leće za naočale, ambalažu leća za naočale, ...). Na e-mail nam pošaljite svoje fotogrfije s naočalama kako bismo vidjeli njihov položaj (fotografija s prednje i bočne strane). Ako se radi o progresivnim naočalama, na lećama naočala markerom koji je primjeren za pisanje po staklima označite gdje se nalaze vaše zjenice (s točkicom). Ako se radi o jednožarišnim naočalama, dovoljne su samo fotografije (s prednje i bočne strane).

Reklamacija sunčanih naočala

Prijavite reklamaciju na e-mail info@adrialece.hr u roku od 60 dana, pošaljite fotografije i opišite problem. Prilikom slanja naočala u reklamacijski postupak, priložite sve što ste dobili uz naručene naočale (etui, originalnu ambalažu, krpicu, ...).

 

Kupac je dužan prodavatelju vratiti proizvod u dogovorenom roku na dogovorenu adresu. Kupac je dužan vratiti proizvod o svom trošku. Prodavatelj neće prihvatiti pakete s otkupninom. Ako se reklamacija odobri, prodavatelj će vratiti novac za poštarinu (do 35 kn koliko iznosi najviša poštarina na adrialece.hr). Prodavatelj je dužan u roku 14 dana od primitka reklamacije kupcu odgovoriti na zahtjev.

Reklamaciju je obavezno prijaviti na info@adrialece.hr ili 01 7757 572. Obrazac za reklamaciju možete preuzeti ovdje.

 

Želite samo ugradnju, odnosno zamjenu leća za naočale? 

Ako želite da ugradimo nove leće za naočale u vaše okvire, imajte na umu da ne odgovaramo za kvalitetu navedenih okvira i ne možemo preuzeti odgovornost za bilo kakvu štetu koja bi mogla nastati prilikom ugradnje. Kupac treba biti svjestan da sve vrste okvira za naočale imaju određeni vijek trajanja koji ovisi o kvaliteti materijala, starosti okvira i načinu rukovanja njima. Ako je okvir oštećen tijekom brušenja i postavljanja naših naočalnih leća, kupcu će se nadoknaditi iznos plaćen za zamjenu leća, a oštećeni okvir će im se poslati nazad.

Dimenzije na web stranici su namijenjene lakšem i pravilnom odabiru okvira. Ako kupac naruči premali ili preveliki okvir, premontaža leća u drugi okvir nije moguća. Ako ste zainteresirani za dodatne dimenzije, obratite se našoj korisničkoj podršci.

Najtočnija dioptrija za naše oko nalazi se u sredini leće. U kutovima leće se počinju pojavljivati ​​distorzije. Distorzije su uočljivije kod visokih dioptrija. Kod problema s distorzijom je potrebno okretati cijelu glavu, a ne samo micati oči. Distorzije se ne smatraju predmetom reklamacija ako su leće pravilno izrađene. Ako imate problema s odabirom najboljih leća, savjetujemo da potražite pomoć okulista/oftal­mologa.

Sve informacije na web stranici služe kao pomoć kod odabira, a ne kao obvezan izbor (primjer: za dioptriju -6,00 ne preporučujemo debljinu od 1,5 i 1,6, jer će rezultat biti predebela leća za naočale, no proizvodnja je još uvijek moguća u većini slučajeva). Ako npr. stranka ima dioptriju +/- 2,00 može odabrati bilo koju debljinu leće. Naravno, veća optička aberacija znači da će leća biti tanja, lakša, ljepša i da će dokazano smanjivati distorziju.

Mjerenja oftalmologa vrše se u skladu sa svrhom korištenjem naočala. Prilikom pregleda navedite u koju ćete svrhu koristiti naočale. Ako ćete npr. koristiti naočale za televiziju, moraju vam izmjeriti dioptriju u tu svrhu, kao i za vožnju.

Reklamacije:

Reklamacije rješavamo pomoću vaših informacija. Ako se kod reklamacija ne podnese sva potrebna dokumentacija, ona će biti odbijena. Povrat proizvoda mora sadržavati svu potrebnu dokumentaciju i originalno pakiranje, u suprotnom se odbija (primjer: Sunčane naočale Crullé moraju se vratiti s kartonskom kutijicom, karticom za polarizaciju i krpicom za čišćenje). Svi povrati i reklamacije trebaju biti pravilno zapakirani - u kartonsku kutiju, po mogućnosti s mjehurićima, kako bi se izbjegla oštećenja. Nepravilno zapakirane naočale (npr. bez etui-a) neće se smatrati reklamacijom. Ako vraćena roba dođe oštećena zbog nemara, reklamacija se neće uzeti u obzir.

Razmatramo samo predmet reklamacije (npr. vi reklamirate dioptriju, mi se fokusiramo samo na to). Reklamacija nije moguća ako ste na bilo koji način posezali u naočale ili uključivali ugradnju leća drugih dobavljača, ravnanje ili savijanje, lijepljenje itd. Naša korisnička služba je tu da vam pomogne. Stoga je poželjno njima prijaviti reklamaciju, jer to znatno skraćuje postupak. Ako im odmah pošaljete svu potrebnu dokumentaciju, riješite se svih dugotrajnijih postupaka. U postupku reklamacije korekcijskih naočala provjeravamo sve mogućnosti zašto naočale ne odgovaraju. Ako u postupku ne dođemo do zaključka ili je sve je po narudžbi s naše strane pravilno, kupac mora poslati novi nalaz od drugog davatelja usluga u roku od osam dana (zbog mogućeg pogrešnog mjerenja dioptrije).

U slučaju pogrešne narudžbe - netočnih podataka, dioptrije, debljine leća, vidnog polja - nije moguća reklamacija.

Šteta uzrokovana toplinom nije predmet žalbe. Obično se takva oštećenja prepoznaju po preoblikovanoj plastici, mjehurićima, napuknutom antirefleks sloju itd. Jednako tako ne uzimamo u obzir oštećenja uzrokovana parfemima, gelovima za kosu, znojem, PH kože i slane vode te posljedice nepravilne uporabe, zanemarivanja i nepropisnog čuvanja. Nepravilna upotreba također uključuje oštećenja zbog upotrebe agresivnih sredstava za čišćenje i alkohola.

Ako je itko (osim nas i naših optičara) na bilo koji način posezao u naočale (druga optika ili sam kupac), žalba se odbija.

Reklamacije progresivnih naočala:

Za najuspješnije rješenje žalbi na progresivne leće potrebno je dodati vrećice naočalnih leća, plavu karticu s podacima o lećama, okvir s ugrađenim lećama, izvorni nalaz kupca, bočnu fotografiju (zbog nagiba naočala) te frontalnu fotografiju (zbog visine). Fotografije možete poslati i e-poštom. Za uspješno rješenje reklamacije moramo znati što više informacija - koje probleme osjećate i na kojoj udaljenosti ne vidite. U slučaju naknadnog slanja ovih dokaza, kupac sam snosi troškove slanja. Ako klijent ne želi sudjelovati i poslati dokumentaciju, reklamacija će biti odbijena.

Naručite zamjenu/ugradnju novih leća za naočale.

Primjedbe i prigovori

U skladu sa Zakonom o zaštiti potrošača, kupac može podnijeti pismenu pritužbu prodavatelju na e-mail adresu info@adrialece.hr. Na sve vaše primjedbe i prigovore odgovorit ćemo u najkraćem mogućem roku.

Online rješavanje potrošačkih sporova

Obavještavamo vas o mogućnosti rješavanja potrošačkih pritužbi putem online rješavanja potrošačkih sporova temeljem Uredbe o online rješavanju potrošačkih sporova 2006/2004 i Direktive 2009/22/EC i Direktive o alternativnom rješavanju alternativnih sporova 2013/11/EU putem ovog linka

Komentari (880)

Odgovori na # - Otkaži
#3289
Davor

Poštovani, Zamolio bih Vas da mi rečete koja je peocedura za povrat artikla? Okvir mi ne odgovara, isti je samo provjeren ispred ogledala, neoštećen. Narudžba br.410779118 Srdačno Davor Čupić

#3290
info@adrialece.hr

Poštovani,

U roku 14 dana od preuzimanja nam možete vratiti naočale. Pošaljite preporučeno HP-om ili Overseasom bez otkupnine (na vaš trošak).

Priložite obrazac za jednostrani raskid ugovora i račun.

U slučaju vraćanja naočala, zaštitni pečat ne smije biti oštećen. Uklonjeni zaštitni pečat je znak nošenja, odnosno korištenja naočala, stoga povrat novca nije moguć.

Kada dobijemo paket, povratno ćemo vas obavijestiti i vratiti novac za naočale, ako su ispunjeni svi uvjeti. Naočale primjereno zapakirajte da ne bi došlo do oštećenja prilikom transporta.

Potrebno je priložiti sve što ste zaprimili sa naočalama (etui, original ambalaža, krpica, demo leće-korekcijske naočale).

Adresa za povrat robe HP-om: Adrial do.o. NSC Centralno skladište Poštanska ulica 9 10410 Velika Gorica

Adresa za povrat robe Overseas Expressom: Adrial d.o.o. Overseas Express Zastavnice 38A 10251 Hrvatski Leskovac

Lijep pozdrav.

#3219
AB

Pozdrav! Ako naručim sunčane naočale i ne odgovaraju mi, da li ih mogu vratiti i dobiti povrat novca? Hvala

#3222
info@adrialece.hr

Poštovani, ako vam naočale ne bi odgovarale možete ih vratiti u roku 14 dana od primitka. Ne smijete skinuti zaštitni pečat.

#3185
Maja

Pozdrav🙋‍♀️, Da li je moguce izvrsiti zamjenu naocala ili samo povrat pa napraviti novu narudzbu? Ako je zamjena izvediva, koliko vremenski traje ista? Hvala unaprijed, Lijep pozdrav, Maja :)

#3188
info@adrialece.hr

Poštovana, zamjene ne radimo. Naočale možete vratiti u roku 14 dana od primitka.

#3171
Sandi Poustecki

Poštovani, u slučaju da sunčane naočale ne odgovaraju, da li je moguće napraviti povrat? Lijep pozdrav

#3173
info@adrialece.hr

Poštovani, ukoliko vam naočale ne budu odgovarale, možete ih vratiti u roku 14 dana od primitka. Ne smijete skinuti zaštitni pečat koji dolazi na njima.

#3169
Vesna

Poštovani, Nigdje ne nalazim mogućnost unosa koda za popust do 06.06.21. POP20, a koji spominjete u zaglavlju. Vesna

#3170
info@adrialece.hr

Poštovani, kod se upiše u košarici u 1.koraku ( crni kvadrat i piše kod za popust).

#3116
Aleksandra

Zdravo. Da li saljete robu za BiH?

#3117
info@adrialece.hr

Poštovani, dostavu vršimo samo unutar RH.

#2982
Barbara

Dobro večer izgubila sam račun mogu li dobiti novi duplikat br.narudžbe je 679041. Hvala

#2983
info@adrialece.hr

Poštovani, na vašem profilu, u pregledu vaših narudžbi, možete pronaći svaki račun za svaku narudžbu. Ukoliko ste zadnju narudžbu kreirali prije nekoliko dana, postoji mogućnost da račun još nije vidljiv. Provjerite ponovno kroz nekoliko dana.

#2974
Nikolina

Poštovani, Naime u narudžbi sam navela krivu dioptriju, a narudžbu sam već platila, no narudžba još nije poslana. Postoji li mogućnost da ispravite unesene podatke, jer ja ne vidim tu mogućnost i da dobijem naočale sa potrebnom dioptrijom. Br. narudžbe 410633015. Hvala!

#2976
info@adrialece.hr

Poštovani, na e-mail info@adrialece.hr pošaljite što točno treba ispraviti. Hvala. Lijep pozdrav

#2945
Fran

Poštovani, nisam u nijednom trenutku mogao realizirati vašu promociju koju reklamirate kao popust od 35 kn na naslovnoj stranici. Namjerno sam napravio veću kupovinu od 350 kuna, ali nigdje nije bilo prozora za upis koda. Možete li mi umanjiti trenutnu kupovinu ili dati kredite za idući kupovinu. Lp, Fran Petrovčić

#2946
info@adrialece.hr

Poštovani, možete napraviti novu narudžbu online. Kod za popust morate unijeti u košarici. Narudžbu bez popusta možemo stornirati. Hvala i lijepi pozdrav

#2928
Gabrijela Pavkovic

Poštovani, Danas su mi je stigna naruđba, no naočale su mi premale. Kako izvršiti zamjenu? Lp, Gabrijela

#2929
info@adrialece.hr

Poštovani, molimo vas da nam se javite na e-mail: info@adrialece.hr

#2922
AMILA

Poštovani, Hrvatska pošta kojom vršite pouzeće danas već treći dan od dana najavljene dostave nije dostavila moju narudžbu bez objašnjenja. Njihov djelatnik Dario danas mi je garantirao da je pošiljka najavljena za dostavu danas i to se nije dogodilo. Najranije će biti tek za dva tri dana budući da počinje vikend. Molim Vas provjerite zašto je to tako? Hvala.

#2923
info@adrialece.hr

Poštovani, lijepo molimo da nam pošaljete broj paketa i ime i prezime naručitelja na info@adrialece.hr, kako bi provjerili gdje se paket nalazi i kada ga možete očekivati? Hvala

#2891
Plodinec Hasaj Petra

Broj narudzbe je 410554196. Hvala

#2892
info@adrialece.hr

Paket je poslan 26.8. Koliko vidimo po statusu danas će biti dostava od 10-13 sati.

#2852
Ana

Ispravak, 536641 Ovu narudžbu trebalo bi stornirati. Hvala

#2853
info@adrialece.hr

vaša narudžba je stornirana.

#2850
info@adrialece.hr

Poštovani, poslali smo upit u HP. Kad dobijemo odgovor ćemo vas obavijestiti. Najvjerovatnije su krivu usmjerili paket. Poslat ćemo ponovno ako se vrati. Lijepi pozdrav

#2849
Lino MuiĆ

Postovani,6.8 sam narucio i platio kontaktne lece danas 12.8 pogledao sam gdje su na trackingu i imam sta vidjet,poslali ste na krivu adresu na otok Vis umjesto u Rešetare u Brodsko posavskoj zupaniji,kada ce te ponovno poslat i kad bi mogao ocekivati moje lece? Lp

#2841
Ana

Poštovani, zanima me koliki bi bio trošak povrata paketa od jednog, odnosno dva para sunčanih naočala.

#2843
info@adrialece.hr

Poštovani, to provjerite u HP ili Overseasu. Sve ovisi kojom dostavnom službom šaljete paket. Lijepi pozdrav

#2831
FILIP

595694 možete li stornirati opvu narudžbu, dupla je...

#2833
info@adrialece.hr

Poštovani, narudžba je stornirana.

#2806
Ivan

Poštovani u narudžbi 504130 sam naručio korekcijske naočale ali imam problem s fokusom, ravne površine mi se čine ovalne ili zakrivljene, PD sam u narudžbi naveo da je 35 jer sam tako virtualno izmjerio, u nalazu mi ne piše razmak zjenica, naknadno sam virtualno-internetom mjerio i čini mi se da je PD 32, može li to biti problem fokusa i mogu li naručiti da mi se leće zamjene o mom trošku na naočalama koje sam kod vas naručio, da ovaj put stavimo PD 32?

#2808
info@adrialece.hr

Poštovani, svakako je moguće da je problem u PD, taj podatak mora biti zaista točan. Molimo vas da nam se javite na e-mail: info@adrialece.hr da se dogovorimo o zamijeni leća.

#2778
Veronika

Poštovani, u zadnjoj narudžbi sam stavila krivu dioptriju leca, narucila sam -4.25, a trebala bi -4. Koja je procedura zamjene?

#2784
info@adrialece.hr

Poštovani,u roku 14 dana od preuzimanja možete vratiti leće ako su originalno zatovorene i neoštećene. Pošaljite preporučeno bez otkupnine(vaš trošak) i priložite obrazac za povrat robe. Kada zaprimimo paket ćemo vas obavijestiti i vratiti vam novac.

#2771
Dragana

Naruceno 18.6 lece i uplaceno na racun, a pošiljka još nije poslana

#2773
info@adrialece.hr

Poštovani, nismo zaprimili vašu uplatu. Potvrdu o uplati pošaljite na info@adrialece.hr da možemo provjeriti u računovodstvu.

#2753
Laura Poklar

Ukoliko narucim korekcijske naocale i velicina ne odgovara.. mogu li vratiti?

#2754
info@adrialece.hr

Poštovani, korekcijske naočale ne možete vratiti jer se izrađuju prema vašim mjerama. Odnosno možemo vam vratiti novac samo za okvir. Savjetujemo vam da prvo naručite okvir da ga isprobate i onda naručite okvir+leće za naočale.

#2732
Sandra

Naručila sam i platila otopinu za leće prije tjedan i pol međutim još nije došla što mi se čini malo predugo s obzirom da su mi leće došle unutar 3 do 4 dana(sa kojima sam prezadovoljna)

#2733
info@adrialece.hr

Poštovani, paket možete preuzeti u PU Zagreb 10104. Jučer je bio pokušaj dostave.

#2723
Ines

Poštovani, molim vas da stornirate narudžbu br. 501031. Unaprijed hvala! Lijep pozdrav.

#2724
info@adrialece.hr

Postovani, vasa narudzba broj 501031 je stornirana. Pozdrav

#2666
info@adrialece.hr

Poštovani, u roku 14 dana od preuzimanja možete vratiti naočale koje vam ne odgovaraju i kad ih dobijemo vraćamo novac. Nije moguća zamjena. Ako želite možete druge naočale naručiti neovisno od povrata robe. U slučaju vraćanja naočala, zaštitni pečat ne smije biti oštećen. Uklonjen zaštitni pečat je znak nošenja, odnosno korištenja naočala, stoga zamjena i vraćanje novca nisu mogući. Lijepi pozdrav

#2664
Ozana Biščević

Poštovani, ako se naruče sunčane naočale a ne odgovaraju jer se moram odlučiti između par modela, da li postoji mogućnost zamjene za druge? hvala na odgovoru

#2652
Sara

Poštovani, molim Vas da stornirate narudžbu : 501465 Unaprijed hvala! Lp

#2653
info@adrialece.hr

Postovani,

vasa narudzba broj 501465 je stornirana.

Lijepi pozdrav

#2629
Karlo

Poštovani, acuvue oasys leće su mi premekane, mogu li ih vratiti ili zamijeniti?

#2630
info@adrialece.hr

Poštovani, otvorene kutijice leća ne možete vratiti. Hvala na razumijevanju.

#2617

Postovani, Pogreškom sam narucila krive sunčane naocale. Mogu li vratiti, te naruciti nove koje sam prvotno zeljela? Lp

#2619
info@adrialece.hr

Poštovani, javite nam se na e-mail: info@adrilece.hr sa brojem narudžbe da možemo provjeriti i dati vam upute.

#2573
Helena

Poštovani, naručila sam dvije kutije mjesečnih leća, jedno pakiranjene valja, odnosno leće nisu ispravne, ništa ne vidim kroz njih Top Vaue Plus +2.50. Drugo pakiranje istih leća je u redu Narudžba br. 410400531

#2574
info@adrialece.hr

Poštovani, predpostavljamo da ste naručili pogrešnu dioptriju. Naručili ste +2,50 i -2,00. Provjerili smo vaše stare narudžbe i vidimo da ste uvijek naručivali samo - dioptriju. Lijepi pozdrav

#2565
Matea

Molim da stornirate narudzbu 410473381. Hvala

#2566
info@adrialece.hr

Postovani,

vasa narudzba broj 410473381 je stornirana.

Pozdrav

#2512
Samir

Molim vas otkazite narudžbu broj 410430923 hvala

#2515
info@adrialece.hr

Postovani,

vasa narudzba broj 410430923 je stornirana.

Lp

#2485
info@adrialece.hr

Poštovani, naručiti ih možete ovdje. Hvala unaprijed. Lijepi pozdrav

#2484
ante

Dali imate lece comfilcon A - 0.50 BC8. 6 14.0 i koja je cjena. Hvala

#2476
Gordana

Ako nije kasno, možete li otkazati narudžbu broj 410459722 Hvala

#2477
info@adrialece.hr

Poštovani, naručili ste 28.8. narudžba je već poslana. Lijepi pozdrav.

#2432
Matea

Naručila sam leće prije 9 dana i još mi nisu stigle. Narudžba LP403667165HR

#2433
info@adrialece.hr

Poštovani, paket smo poslali 29.7. Poslali smo upit u HP. Kad dobijemo odgovor ćemo vas obavijestiti. Lijepi pozdrav

#2430
FILIP

Ako nije kasno, možete li otkazati narudžbu broj 434422? Hvala

#2434
info@adrialece.hr

Kad se paket vrati možemo stornirati.

#2429
info@adrialece.hr

narudžba je stornirana.

#2424
Maja

Molim vas otkazite narudzbu 476008. Hvala

#2397
Ana Marija

Postovani, vratila bih suncane naocale koje sam kupila te zelim povrat novca, koja je procedura?

#2398
info@adrialece.hr

U roku 14 dana od preuzimanja nam možete vratiti naočale. Pošaljite preporučeno HP-om i pored stavite obrazac za jednostrani raskid ugovora. U slučaju vraćanja naočala, zaštitni pečat ne smije biti oštećen. Uklonjen zaštitni pečat je znak nošenja, odnosno korištenja naočala, stoga zamjena i vraćanje novca nisu mogući.

#2379
Nina

Molim vas da stornirate narudzbe: 410460390, 410487042, 410472906 Hvala!

#2380
info@adrialece.hr

Postovani, vase narudzbe broj 410460390, 410487042, 410472906 su stornirane. Pozdrav

#2362
Lora

Postovani, kada vracam naocale, trebam li ih staviti u kutiju u kojoj su i dosle ili u novu?

#2363
info@adrialece.hr

Možete staviti u bilo koju kutiju.

#2360
Lora

Postovani, dosle su mi naocale koje su na zalost male, dali je moguca zamjena? Zamjenila bih naocale Crullé P6042 C1 za Crullé P6082 C2 koje su jednakog iznosa. Mozete li mi napisati kako izvrsiti zamjenu te kako poslati nazad naocale koje su premale?

#2361
info@adrialece.hr

U roku 14 dana od preuzimanja nam možete vratiti naočale. Pošaljite preporučeno HP-om i pored stavite obrazac za jednostrani raskid ugovora. Kad zaprimimo paket ćemo vas obavijestiti i vratiti novac za naočale. Neovisno od povrata robe možete napraviti novu narudžbu online za druge naočale.

#2356
Lora

Postovani, dali je narudzba 410485790 poslana?

#2357
info@adrialece.hr

Poštovani, narudžba je poslana 27.6. Dobili ste obavijest na e-mail.

#2341
Gordan

Poštovani, kupili smo preko Vas naočale i odlične su! Nažalost prilikom pada naočala oštetio sam staklo na Ray Ban Avriator RB3025-W3277 modelu. Postoji li mogućnost nabave/zamjene samo stakla? Srdačan pozdrav!

#2342
info@adrialece.hr

Poštovani, nažalost nije moguće naručiti stakla za naočale, to nemamo u ponudi. Naručiti možete samo proizvode koje imamo na našoj stranici.

#2339
Marija Pavlovic

Potvrda o narudžbi broj 410487347 Molim vas otkažite narudžbu.

#2340
info@adrialece.hr

Poštovani, narudžba je otkazana.

#2334
Draško

Molim Vas storno narudžbe 421037 od 14.06.2019

#2335
info@adrialece.hr

Postovani, vasa narudzba broj 421037 je stornirana. Pozdrav

#2318
Sara Beljan

Poštovani, Molila bih Vas da stornirate narudžbu br. 410477011. Lp

#2319
info@adrialece.hr

Stornirali smo narudžbu 477011.

#2308
Goran

Postovani, molim vas da stornirate narudzbu 439153. Hvala, lijep pozdrav.

#2309
info@adrialece.hr

Postovani, vasa narudzba broj 439153 je stornirana. Pozdrav

#2305
info@adrialece.hr

Narudžba je stornirana.

#2304
Matija

Poštovani, Molim vas da stornirate narudžbu broj 466383. Hvala Pozdrav

#2302
Mateja

Molim Vas da stornirate narudzbu broj 405890 hvala.

#2303
info@adrialece.hr

Vaša narudžba je stornirana.

#2288
Karmen

Postovani molim Vas da stornirate moju narudzbu broj 410448207. Hvala

#2290
info@adrialece.hr

Poštovani. Paket je poslan. Narudžbu možemo stornirati kad se paket vrati.Lijepi pozdrav

#2285
LEA

U slucaju povrata naručenih naočala tko snosi troškove povrata odnosno slanje hp-om?

#2286
info@adrialece.hr

Poštovani, troškove povrata za naočale koje vam na odgovaraju snosite vi.

#2266
Marijana

Molim vas objasnite mi! U postavkama za pregled narudzbe mi pise tri puta ista narudzba. Necete mi vavlja poslati tri iste posiljke,meni treba samo jedna 489892 I pisalo je na pocetku da su lece na popustu 153 kn ,a kad sam zavrsila narudzbu cjena leca ista kao I prije 170 kn

#2268
info@adrialece.hr

Poštovani, napravili ste 3 narudžbe. Dvije smo stornirali i poslana je samo 483835. Lijepi pozdrav

#2265
info@adrialece.hr

Narudžba je stornirana.

#2264
LANA

Molim Vas stornirajte narudžbu 410489087 od danas

#2258
Mateo

Poštovani, Naručio sam leće (narudžba 421639), ali su krive dioptrije. Htio bi ih zamijeniti sa 1 x -2.25, 2 x -1,75 i 2 x - 1,25. Dali je moguće obaviti zamjenu ili u krajnjem slučaju dobiti povrat. Lijep pozdrav, Mateo

#2259
info@adrialece.hr

Poštovani,

vraćeni proizvod mora biti u originalnom pakiranju neoštećen, u nepromijenjenoj količini i kutija leća mora biti neotvorena.

Rok za povrat robe je 14 dana od preuzimanja. Kad zaprimimo leće vam možemo napraviti povrat novca na vaš IBAN. Ne može se zamjeniti za druge leće.

Pošaljite preporučeno HP-om na našu adresu. Uz leće pošaljite i obrazac za vraćanje robe.

http://www.adrialece.hr/…-2019-01.pdf

Hvala i lijepi pozdrav

#2246
Zdenka

Poštovani, molim vas da stornirate sljedeće naruđbe: 400817, 410976. Hvala.

#2253
info@adrialece.hr

Narudžbe su stornirane.

#2242
Marina

Molim vas tocnu adresu na koju mogu poslat povrat robe!!!

#2244
info@adrialece.hr

Adresa za povrat robe:

Adrial d.o.o. Stancija Kaligari 3 52440 Poreč

#2216
Marija

Postovani, kada kliknem na link za preuzimanje obrasca za raskid ugovora odvede me na nepostojecu stranicu. Mozete li mi poslati pravi link?

#2217
info@adrialece.hr

Link radi i možete preuzeti ovdje http://www.adrialece.hr/…-2019-01.pdf .

#2215
IVANA

Poštovani ,molim storno narudžbi 410326209 i 410323301.

#2218
info@adrialece.hr

Narudžbe su stornirane.

#2212
Danijela

Postovanje,narucila sam paket u cetvrtak,pise da je poslan, ali on ne dolazi. Broj posiljke je 314038. Hoce li taj paket stici ubrzo?

#2213
info@adrialece.hr

Najkasnije do sutra će biti isporučen. Isporuka je uvijek u roku 2-3 radna dana.

#2202
Karlo

Poštovanje..prije nekoliko dana sam dobia sunčane naočale Persol PO0649 95/31, veličina 52... S proizvodom je sve u redu i ništa nije skidano, sačuvan račun i sve osim kutije kartonske zapravo.. Uglavnom, ja bi zamijenio ove naočale s modelom PO0649 95/32, veličina 54. Pa mi javite molim vas sve što mi je raditi, unaprijed hvala..

#2203
info@adrialece.hr

Poštovani Karlo! U roku 14 dana od preuzimanja nam možete vratiti naočale. Pošaljite preporučeno HP-om i pored stavite obrazac za jednostrani raskid ugovora. U slučaju vraćanja naočala, zaštitni pečat ne smije biti oštećen. Uklonjen zaštitni pečat je znak nošenja, odnosno korištenja naočala, stoga zamjena i vraćanje novca nisu mogući.

Kad zaprimimo paket ćemo vas obavijestiti i vratiti novac na IBAN. Vi možete nove naočale naručiti neovisno od povrata robe. Lijepi pozdrav

#2192
Lana

Postovani, kada ce narudzba 410372156 biti poslana? Lijepi pozdrav!

#2194
info@adrialece.hr

Poštovani, kad dobijemo leće ćemo vas obavijestiti i poslati vaš paket. Hvala. Lijepi pozdrav

#2185
Ivana

Poštovani, ukoliko naručim sunčane naočale kod vas, mogu li ih vratiti ukoliko mi ne odgovaraju te dobiti povrat sredstava? Ili naručiti neke druge? Hvala.

#2187
info@adrialece.hr

U roku 14 dana od preuzimanja nam možete vratiti naočale. Pošaljite preporučeno HP-om i pored stavite obrazac za jednostrani raskid ugovora. Vratimo novac.

#2179
Dajana

Mozete li stornirati narudzbu 325414?

#2180
info@adrialece.hr

Narudžbu ćemo stornirati kad se vrati.

#2177
Dorothea

Postovani, Da li je moguce vratiti dioptrijske naocale ukoliko nam ne pasu okviri?

#2181
info@adrialece.hr

U roku 14 dana od preuzimanja nam možete vratiti naočale. Pošaljite preporučeno HP-om i pored stavite obrazac za jednostrani raskid ugovora. Novac možemo vratiti za okvir, za leće nije moguće.

U slučaju vraćanja naočala, zaštitni pečat ne smije biti oštećen. Uklonjen zaštitni pečat je znak nošenja, odnosno korištenja naočala, stoga zamjena i vraćanje novca nisu mogući.

#2165
info@adrialece.hr

Narudžbe možemo stornirati samo kad se vrate.

#2162
Vanesa

Poštovani, možete li stornirati narudžbu 410381195 i 410335579.

#2161
Ivana

Poštovani, Naručila sam zelene gemstone green leće u boji, narucila sam ih sa dioptrijom -3.00, na kutijici pise -0.00 te na svakoj pojedinačnoj kutijici leća također. Iznimno sam razočarana koliko malo pratite što piše u vašim narudžbama te očekujem ili povrat novca ili mi pošaljite leće koje sam naručila i platila! Hvala 410360618 je broj moje narudžbe također vam mogu priložiti slike kao dokaz.

#2164
info@adrialece.hr

Poštovana, ispričavamo se. Nažalost je došlo do greške kod pakiranja. Poslane su vam već bile prave leće. Hvala na razumijevanju i lijepi pozdrav

#2154
Kristina

Poštovani, narudžbu 399257 molim da stornirate, a narudžba 335992 je upravo uplaćena. Hvala

#2157
info@adrialece.hr

Narudžba 399257 je stornirana.

#2144
Mia

Poštovani, dali je narudzba 410322223 poslana?

#2148
info@adrialece.hr

Poštovani, danas je poslano. Možete očekivati u roku 2-3 radna dana. Lijepi pozdrav

#2142
Dominik

Možete li stornirati narudžbu 394522

#2146
info@adrialece.hr

Vaša narudžba je stornirana.

#2139
Vita

Mozete li stornirati narudzbu 410370847

#2141
info@adrialece.hr

Narudžba 370847 je stornirana.

#2124
Ivana

Poštovani, molim vas provjeru zašto nije moguća uplata za narudžbu 372052 putem Visa kartice. Već dva puta sam pokušala, ali neuspješno. Unaprijed hvala. Lijepi pozdrav.

#2126
info@adrialece.hr

Uplata nije zaprimljena. Provjerite ako imate pravu karticu za plaćanje online.

#2108
Ana

Postovani, molim Vas da mi ponistite narudzbu 334797, greskom sam 2 puta poslala istu narudžbu. Hvala, Lijep pozdrav

#2109
info@adrialece.hr

Postovani, vasa dupla narudzba je stornirana. Pozdrav

#2094
Kristina

Poštovani, molim vas provjeru zašto nije moguća uplata za narudžbu broj 371391? Kontaktirala sam banku koja je potvrdila da je kod njih sve u redu, molim vas povratnu informaciju od Službe za korisnike. Unaprijed zahvaljujem, Kristina

#2095
info@adrialece.hr

Poštovani, platiti možete karticama za plaćanje online (Visa, Mastercard ili Maestro-nisu sve kartice za plaćanje online). Lijepi pozdrav

#2090
Tomislav

Poštovani, možete li poništiti narudžbe 301732 i 329843? Pozdrav!

#2091
info@adrialece.hr

Postovani, vase narudzbe broj 301732 i 329843 su stornirane. Pozdrav

#2079
Marina

Poštovani, možete molim stornirati narudžbu br 364639. Hvala, Marina

#2080
info@adrialece.hr

Postovani, vasa narudzba broj 364639 je stornirana. Pozdrav

#2072
Filip

Poštovani Na narudžbi 303330 sam naručio i platio 2 komada leća TopVue Air (-1.25), međutim u paketu sam dobio samo jedan komad!

#2074
info@adrialece.hr

Poštovani Filip, ispričavamo se ako je došlo do greške kod pakiranja. Molimo vas da nam na e-mail info@adrialece.hr pošaljete slike paketa i prijavite reklamaciju. Hvala unaprijed i lijepi pozdrav

#2070
Ivana

Poštovani,možete li poništiti narudžbe br. 392375 i 356465? Više puta mi je prihvacena ista narudzba. Unaprijed hvala!

#2071
info@adrialece.hr

Poštovana, dvije narudžbe su stornirane i šaljemo samo jednu. Lijepi pozdrav

#2068
Leopold

Molim Vas storno narudžbe broj 353393

#2069
info@adrialece.hr

Postovani,

vasa narudzba broj 353393 je stornirana.

Pozdrav

#2066
Kristina

Postovani mozete li storniradi narudzbu broj: 378673 a poslati samo narudzbu broj: 410360430? Hvala unaprijed

#2067
info@adrialece.hr

Postovani, vasa narudzba broj 410378673 je stornirana. U dostav vam saljemo narudzbu broj 410360430. Pozdrav

#2064
Valentina

Postovani mozete li stornirati narudžbu 410315758? Unaprijed hvala

#2065
info@adrialece.hr

Poštovana, kad se paket vrati ćemo ga stornirati. Lijepi pozdrav

#2061
info@adrialece.hr

Postovani,

vasa narudzba broj 410350623 je stornirana. Narudzbu broj 410318699 smo poslali u dostavu.

Pozdrav

#2060
Ivana

Stonirajte narudzbu 410350623. posaljite samo narudzbu 410318699.

#2057
Lucija

Poštovani, možete li stornirati narudžbu broj 326943? Unaprijed hvala.

#2063
info@adrialece.hr

Postovani, vasa narudzba broj 326943 je stornirana. Pozdrav

#2056
Lucija

Poštovani, možete li stornirati narudžbu broj 366659? Unaprijed

#2062
info@adrialece.hr

Postovani, vasa narudzba broj 366659 je stornirana. Pozdrav

#2050
Jasna

Postovani, jeli mozete stornirati narudzbu broj 307962 te poslati samo narudzbu broj 390843 , hvala

#2052
info@adrialece.hr

Postovani, vasa narudzba broj 307962 je stornirana. U dostavu vam saljemo samo narudzbu broj 390843. Lp

#2049
Jasna

Stornirati narudzbu 410307962 te poslati samo narudzbu 410390843

#2051
info@adrialece.hr

Postovani, vasa narudzba broj 307962 je stornirana. U dostavu vam saljemo samo narudzbu broj 390843. Lp

#2046
Boris

Poštovani, narudžba 343621 platio sam 3.12 karticom, poštar me traži ponovo da mu platim. Molim Vas provjerite što desilo. Lp

#2047
info@adrialece.hr

Poštovani, poštar mora provjeriti još jednom vrijednost i otkupninu. Otkupnina je 0. Vidimo da je paket uručen. Lijepi pozdrav

#2039
ana

Poštovani, molim Vas storniranje narudžbe 385419. Narudžba je dupla. Hvala unaprijed. Ana

#2041
info@adrialece.hr

Postovani, vasa narudzba broj 385419 je stornirana. Pozdrav

#2038
ana

Poštovani, molim Vas storniranje narudžbe broj 385419 za plaćanje pouzećem. Prvi put mi je pisalo da plaćanje nije uspješno. Nakon šta sam ga ponovila, u pregledu narudžbi sam naišla na dvije narudzbe. Hvala unaprijed.

#2040
info@adrialece.hr

Postovani, vasa narudzba broj 385419 je stornirana. Pozdrav

#2033
Dražen

Molim Vas stornirajte naruđbu 388447 ! Hvala !

#2035
info@adrialece.hr

Vasa narudzba broj 388447 je stornirana.

#2032
Dražen

Molim Vas stornirajte naruđbu 327180 ! Hvala!

#2034
info@adrialece.hr

Vasa narudzba broj 327180 je stornirana.

#2030
Nera Keglevic

Postovani, narucila sam lece s vase stranice, u jednoj kutiji su dosle samo dvije lece, treca nedostaje. Broj narudzbe je 410393561. Postoji li mogucnost da Vam posaljem kutiji nazad? Imam sve uslikano ukoliko je potrebno. Puno hvala, lijep pozdrav.

#2031
info@adrialece.hr

Postovani, reklamaciju nam posljite na mail info@adrialece.hr Pozdrav

#2019
Gordana

Molim Vas stonirajte naruđbu broj410315723 jer sam naručila krivi proizvod.Hvala

#2021
info@adrialece.hr

Postovani, vasa narudzba broj 410315723 je stornirana. Pozdrav

#2015
Ivana

Molim da mi stornirate narudzbu broj 410396269. Nije mi prihvacen kod za popust, stoga ne zelim kupiti.

#2017
info@adrialece.hr

Postovani, vasa narudzba broj 410396269 je stornirana. Pozdrav

#2014
Sladana

Poštovani, možete li stornirati narudžbu broj 325507? Unaprijed hvala.

#2018
info@adrialece.hr

Postovani, vasa narudzba broj 325507 je stornirana. Pozdrav

#2012
Valerija

Poštovani, Molim storno današnje narudžbe broj 410323230. Napravit ću novu. Hvala

#2013
info@adrialece.hr

Stornirali smo narudžbu 323230.

#2010
Snjezana

Poštovani, molim storniranje narudžbe broj 301908 (greškom sam ispunila dvije). lijep pozdrav

#2011
info@adrialece.hr

Narudžba 301908 je stornirana.

#2008
Ivana Vuračić

Postovani,mozete li ponistiti moju narudzbu?

#2009
info@adrialece.hr

Poštovana, molimo vas za broj narudžbe. Lijepi pozdrav

#2006
Patrik

Poštovan, vjeran sam korisnik Adrialeća te cesto kupujem putem vase stranic. Dosada sam nosio AirOptix colors leće i Freshlook colors i zadovoljan sam njima, te ih cesto puta nosim na kastinzima i snimanjima. Prosli tjedan naručio sam Freshlook colors green lece i naravno otvorio ih i vidio da na njima crnom boje stoje inicijali "FL"... naravno isprva sam zanemario jer sam bio uvjeren da se nece primjetiti kada stavim lece ali zbog mojih svijetlih ociju i svijetlih leca dolazi do izrazaja. Nisam siguran jeli to greska u proizvodnji ali ni jedne prijasnje lece nisu imale nista ispisano na njima. Malo mi je krivo jer ih ne mogu nositi svaki dan i na snimanjima.

#2007
info@adrialece.hr

Poštovani, nažalost ne možemo utjecati na to. To je oznaka na lećama FreshLook. Možete nam poslati slike na e-mail info@adrialece.hr i proslijedit ćemo vaš e-mail proizvođaču. Lijepi pozdrav

#2004
Jelena

Poštovani, zabunom sam naručila 2x leće. Možete li narudžbu br. 322246 stornirati? Hvala!

#2005
info@adrialece.hr

Postovani, vasa narudzba broj 410322246 je stornirana. Pozdrav

#2002
Jozef

Pozdrav. Narucio sam krivu lecu jel mozete zaustavit slanje ili nesto da mogu narucit odgovarajucu lecu?

#2003
info@adrialece.hr

Poštovani, vašu narudžbu smo stornirali. Možete napraviti novu narudžbu. Lijepi pozdrav

#2000
Silvija

Pozdrav ! Molim Vas može li se narudžba br. 410317376 stornirati , jer greškom sam 2 puta naručila isti proizvod ! Hvala !

#2001
info@adrialece.hr

Postovani, vasa narudzba broj 410317376 je stornirana. Lp

#1998
Đurđica

Htjela bih vratiti sunčane naočale jer su mi premale. Nisam skinula etiketu niti oštetila pakiranje i imam račun. Rado bi ih zamijenila za veću veličinu ako imate. Radi se o narudžbi 410315854.

#1999
info@adrialece.hr

Postovani, za vracanje proizvoda je potrebno poslati mail na info@adrialece.hr i dobit cete povratne informacije kako poslati proizvod natrag. Pozdrav

#1996
Ivo

Lijepi pozdrav. Prilikom zadnje naruđbe dobio sam oštećenu leću koju ne mogu koristiti jer smeta kad je u oku. Mogu Vam priližiti fotografije

#1997
info@adrialece.hr

Postovani, reklamaciju nam posaljite na mail info@adrialece.hr Lp

#1992
Ivana

Lijepi pozdrav, pri zadnjoj narudzbi odabrala sam (sigurna sam da sam oznacila!) poklon otopinu za lece no navedeo nije stiglo u paketu

#1995
info@adrialece.hr

Postovani, za besplatni poklon je potrebno izvrsiti narudzbu iznad 249 Kn bez uracunate dostave. Vasa narudzba je iznosila 232 Kn bez dostave. Pozdrav

#1989
Ana

može li se moja narudžba br. 86182 stornirati kako bih napravila novui narudžbu s popustom?

#1991
info@adrialece.hr

Vasa narudzba broj 86182 je stornirana.

#1987
Ana

Poštovani, moja narudžba od danas 5.11., br. 86182 nije očitala popust na leće (bez PDV-a). Molila bih informaciju vezao uz to. Hvala

#1988
info@adrialece.hr

Postovani,

prilikom narudzbe je potrebno unijeti kod PDV. Sa tim kodom dobivate popust.

LP

#1982
Željka

Jutro..sinoc radila narudzbu nije mi htjelo prihvatiti placanje karticom..dva puta probala ..jutros narucila da platim kad mi dode..i sad vidim da mi ostalo one dvije sto sam probala sinoc pa da nebi sve tri stigle ..znaci ako sam nesto zbrljala stonirala bi nar.369478..337605..ovu od 01.11.bi ostavila..hvala

#1983
info@adrialece.hr

Poštovana Željka, hvala na obavijesti. Stonirali smo divje narudžbe i danas šaljemo samo narudžbu 329403. Lijepi pozdrav

#1958
Mari

Dali primate povrat naočala suncanih ako se ne svide kupcu? Do kada traje akcija guess na 30%popusta?

#1959
info@adrialece.hr

Sukladno Zakonu o zaštiti potrošača, u slučaju kupovine na daljinu, kupac je ovlašten jednostrano raskinuti ugovor ne navodeći razloge za to u roku od 14 dana od datuma isporuke proizvoda, odnosno isporuke zadnjeg proizvoda iz narudžbe. U slučaju vraćanja naočala, zaštitni pečat ne smije biti oštećen. Popust na Guess vrijedi do 14.10.2018.

#1956
info@adrialece.hr

Poštovana, odgovorili smo na vaš e-mail. Molimo vas provjerite. Ispričavamo se, dodali smo vam na poklon kapi za oči. Lijepi pozdrav

#1955
Nikolina

Poštovani,danas sam zaprimila paket sa lećama,s obzirom na iznos narudžbe trebala sam dobiti na poklon otopinu od 50ml,medutim stigla je otopina od 10 ml?! Br.narudzbe 410322801,molim vas provjeru i informaciju.

#1953
info@adrialece.hr

Leće možete poslati u zamjenu.

#1952
Boris

Poštovani jel moguće da vam se kontaktne leće vratim nazad jer sam umjesto + uzeo -,Kutije sa lećama nisu otvarane...

#1945
info@adrialece.hr

Poštovani, narudžbu ne možemo otkazati. Možemo samo stornirati paket kad se vrati. Hvala i lijepi pozdrav

#1943
Marijana

Otkazala bi narudžbu 410378702 zbog privatnih razloga...lp

#1942
Paula

Poštovani, 25.9.2018. izvršila sam narudžbu prilikom koje sam odabrala poklon Gelone Drops 10 ml. Danas je stigao paket, no bez odabranog poklona te on nije naveden ni u pregledu narudžbi iako sam sigurna da sam ga odabrala. Možete li provjeriti što se dogodilo s tim?

#1944
info@adrialece.hr

Poštovani, poklon se može odabrati za narudžbe iznad 249kn. Iznos vaše narudžba je 234kn. Lijepi pozdrav

#1940
mirjana

Hvala na provjeri. Vidjela sam novu narudžbu. Nadam se da je prva stornirana. Hvala

#1941
info@adrialece.hr

Poštovana Mirjana, prva narudžba je stornirana i druga poslana. Lijepi pozdrav

#1938
mirjana

Poštovani, Prilikom posljednje narudžbe leće odabrala sam poklon( pink silikonsko pomagalo za stavljanje leća) koji se sad ne vidi u pregledu narudžbi. Možete li provjeriti što se dogodilo i jeli odabrani poklon poslan zajedno s plaćama? Lijepo pozdrav

#1939
info@adrialece.hr

Poštovana, niste odabrali poklon i sistem ga nije zaprimio. Napravili smo vam novu narudžbu 343168. Provjerite potvrdu o narudžbi. Lijepi pozdrav

#1934
Melita

Poštovani ,naručila sam danas u 11h leće ,možete li mi reć kad budu stigle?

#1935
info@adrialece.hr

Poštovana, isporuka je u roku 2-3 radna dana. Lijepi pozdrav

#1933
info@adrialece.hr

Poštovana Lucija, vaša narudžba je stornirana. Lijepi pozdrav

#1932
info@adrialece.hr

Poštovani, paket je poslan. Možemo stornirati kad se vrati. Lijepi pozdrav

#1931
Lucija

Poštovani,željela bih stornirati narudžbu broj 397470, shvatila sam da nemam ni jednu od ponuđenih kartica te sam odlučila napraviti novu plaćanjem pouzećem, ali je stara narudžba ostala Hvala unaprijed

#1930
Anamarija

Poštovani, jeli moguće stornirati narudžbu ukoliko je već poslana? Ako je moguće molila bih Vas da poništite narudžbu pod brojem 410370196. Hvala unaprijed!

#1926
Zoran Durdevic

Postovani, ovim putem OTKAZUJEM narudzbenicu 410320617 radi (kako ste naveli u vasem e-mailu) nemogucnosti provjere sadrzaja paketa prije placanja postaru. Molim vasu potvrdu da je narudzba stornirana. LP Zoran Durdevic

#1927
info@adrialece.hr

Pozdrav, vasa narudzba broj 410320617 je stornirana. Lp

#1924
Jelena

Pozdrav!Mozete mi ponistiti narudzbu broj 312759? Slucajno sam kliknula dva puta.Hvala

#1925
info@adrialece.hr

Narudžba 312759 je stornirana.

#1922
Lara

Pozdrav! Slučajno sam 2 puta kliknula istu narudžbu. Možete li poništiti narudžbu 310297? Hvala!

#1923
info@adrialece.hr

Stornirali smo narudžbu 310297.

#1918
Monika

Poštovani, možete li poništiti narudžbu 410325292?

#1919
info@adrialece.hr

Postovani, vasa narudzba broj 325292 je stornirana. Pozdrav

#1916
Blaženka

Postovani, molim vas ponistite narudzbu 410393778, hvala.

#1917
info@adrialece.hr

Poštovana, kad se paket vrati ćemo ga stornirati. Lijepi pozdrav

#1911
Marija Magdalena

Molimvas ponistite narudzbu 315154.Hvala unaprijed.

#1912
info@adrialece.hr

Vaša narudžba je stornirana.

#1909
Viktorija

Poštovani, možete li poništiti narudžbu broj 410375098 (proizvodi koje sam naručila nisu na zalihi, pa sam naručila druge )

#1910
info@adrialece.hr

Poštovana, narudžba 375098 je stornirana. Lijepi pozdrav

#1903
Katarina

373897 postovani mozete li provjeriti narudzbu? Cekam od 11.08og ?

#1905
info@adrialece.hr

Poštovana, 13.8. je bio vaš paket poslan. Pakete šaljemo svaki radni dan u 10sati ako su proizvodi na zalihi. Isporuka je u roku 2-3 radna dana. Provjerili smo i paket možete podići na 21260 IMOTSKI. Lijepi pozdrav

#1902
info@adrialece.hr

Poštovana, narudžbu smo stornirali. Lijepi pozdrav

#1901
Sara

Poštovani možete li molim vas otkazati moju narudžbu pod brojem 410331886 jer zelim izvrsiti novu s drugacijim nacinom uplate...

#1900
info@adrialece.hr

Poštovani, ako je kutijica još uvijek neotvorena i neoštećena vam možemo leće zamjenit za boju u roku 14 dana od preuzimanja. Otvorene leće se ne može mjenjati. Hvala na razumijevanju i lijepi pozdrav

#1899
Ivona Erjavec

Pozdrav, dali je moguće zamijena leća? Naručila sam krivu boju

#1892
IVANA

Poštovani, zahvaljujem na pozitivno riješenoj reklamaciji. I dalje kupujem kod vas, te vas i dalje, kao i do sada preporučam prijateljima i poznanicima. Pozdrav

#1893
info@adrialece.hr

Hvala! Drago nam je da ste zadovoljni. Lijepi pozdrav. Ekipa Adrialece.hr

#1886
Ante

Postovani, kod prve narudžbe ,koja nije prošla zbog neke greške s plaćanjem s karticom , dobio sam i gratis poklon:Sunčane naočale Alensa Sport Black Silver Mirror; u drugoj narudžbi sam zaboravio kliknuti na taj poklon, pa vas molim da mi isti pošaljete s novom narudžbom . Hvala

#1887
info@adrialece.hr

Poštovani Ante, dodali smo poklon i stornirali narudžbu 377420. Lijepi pozdrav

#1883
TINA

Poštovani, 6.8 sam narucila 2 paketa leca pod narudzbom 410378777 u iznosu os 163 kn. Odabran je nacin placanja pouzecem. Zanima me moze li se promijeniti nacin placanja, i platiti direktno na ziro racun?

#1885
info@adrialece.hr

Poštovana, vaš paket je već poslan. Poslali smo vam obavijest. Hvala na razumijevanju i lijepi pozdrav

#1882
Lana

Poštovani možete li stornirati narudžbu broj 332044 jer sam platila narudžbu pod drugim brojem Da li mi možete reci da li će moja narudžba stići do petka? Unaprijed hvala

#1884
info@adrialece.hr

Poštovana, narudžba 332044 je stornirana. 301731 je poslana. Isporuka je u roku 2-3 radna dana. Hvala i lijepi pozdrav

#1875
Marina Jurenec

Dal ima leće u boji za astigmatizam?

#1879
info@adrialece.hr

Nemamo ih u ponudi. Samo dioptrijske i nedioptrijske.

#1870
Natalia

Pozdrav, zamolila bih vas storno narudžbu 376187 jer sam izvršila novu sa drugačijim načinom uplate. hvala i lp,

#1871
info@adrialece.hr

Poštovana,narudžbu smo stornirali. lijepi pozdrav

#1868
Olivera Baric Ilic

Postovani , Molim storno narudzbu ID 41034583 jer sam izvrsila novu narudbu puno hvala

#1869
info@adrialece.hr

Postovani, vasa narudzba je stornirana. Pozdrav

#1863
Ivana

Pozdrav, molim ako možete ponoviti na mail odgovor, a vezano uz ID narudžbu 400176. Na mail nisam zaprimila još ništa. hvala i pozdrav

#1864
info@adrialece.hr

Odgovorili smo vam na vaš e-mail i napisali da naočale možete vratiti u roku 14 dana od preuzimanja. Zaštita na naočalama mora ostati neoštećena. Pošaljite preporučeno HP-om na našu adresu. Kad zaprimimo paket ćemo vas obavijestiti i napravimo povrat novca u najkraćem mogućem roku i najkasnije u roku 14dana.

#1859
Ivana

Poštovani, molim ako je moguće da danas zaprimim odgovor na jučer poslan upit, obzirom mi rok za reklamaciju ističe. ID narudžbe 400176 unaprijed hvala

#1861
info@adrialece.hr

Poštovana, odgovorili smo vam na e-mail i poslali obrazac za povrat naočala. Lijepi pozdrav

#1841
Radmila Matijasevic Foscarini

Stovani, jučer sam htjela iskoristiti 10%popusta na narudžbu, međutim, kad sam došla do koraka isporuke i načina plaćanja nisam mogla unijeti podatke za dostavu jer je stranica prazna. Isto mi se događa i danas,samo je košarica poskupjela za 10%. Pozdrav i hvala!

#1842
info@adrialece.hr

Poštovana, ako pravite narudžbu u Chrome probajte promjeniti na Internet Explorer. Lijepi pozdrav

#1837
Iva

Poštovani, možete li mi otkazat narudžbu, sve sam fulala :/

#1839
info@adrialece.hr

Pozdrav, vasa narudzba je strornirana. Lp

#1835
Ivana

Poštovani, molim Vas da poništite narudžbu 334310, slučajno sam stisnula "ponovi narudžbu" za sunčane naočale koje sam već kupila i dobila ih.

#1836
info@adrialece.hr

Pozdrav, vasa narudzba broj 334310 je stornirana. Lp

#1829
Ivančica

Poštavani, da li mi možete poništiti narudžbu 410342154 iz razloga što sam 2 puta naručila istu stvar. Unaprijed hvala, Ivančica

#1830
info@adrialece.hr

Postovani, vasa narudzba broj 342154 je stornirana. Pozdrav

#1823
Nikola

Poštovani možete li mi poništiti narudžbe 345412, 361372, 320875, 307538 iz razloga što sam pet puta naručio iste stvari jer mi je tokom plaćanja pisalo da je plaćanje onemogućeno zbog neispravnih podataka, i onda sam ušao u svoje narudžbe i vidio da je svih moj pet pokušaja bilo primljeno. Unaprijed hvala.

#1828
info@adrialece.hr

Postovani, vasa narudzbe su stornirane. Pozdrav

#1815
info@adrialece.hr

Postovani, vasa narudzba pod brojem 308204 ce biti stornirana. Pozdrav

#1814
SA

Postovani molim vas da ponistite narudžbu 308204

#1802
Marina

paket sam narucila 24.6. u nedjelju i receno je da stize 26.6. u utorak medutim paket nije stigao. sada je 29.6. a paketa jos uvijek nema,ne znam dal da lece narucim ponovo ili ce mi paket stici i pitanje je gdije je moj paket sada..

#1803
info@adrialece.hr

Poštovana, pisalo vam je da šaljemo paket 26.6. i zaprimili ste obavijest. Isporuka je u roku 2-3 radna dana. Po statusu paketa vidimo da je danas: Koprivnica; priprema pošiljke za dostavu. Lijepi pozdrav

#1797
Sandra

Poštovani, na koji način mogu zamijeniti sunčane naočale¿?

#1799
info@adrialece.hr

Ako vam naočale ne odgovaraju ih možete vratiti u roku 14 dana od preuzimanja i napravit ćemo povrat novca. Zaštita na naočalama mora ostati neoštećena.

#1780
info@adrialece.hr

Leće SofLens Natural Colors i leće ColourVUE imaju manji promjer. Za odabir leća se posavjetujte sa opotometristom ili oftalmologom jer nisu sve leće primjerene za svako oko.

#1777
Kristina

Poštovani, na posljednjoj narudžbi pod "promjer leće" stoji 14.20, zanima me postoji li manji promjer od navedenog jer su mi zadnje leće air optix colors malo prevelike obzirom na promjer mog oka? Unaprijed zahvaljujem na odgovoru!

#1775
Zoran

Dobar dan, kod naloga za placanje u pozivu na broj umjesto 4 zadnja broja zabunom sam ostavio cijeli broj narudzbe, dakle 410350307. Sredstva su uplaćena. Nadam se da nije problem. Pozdrav!

#1776
info@adrialece.hr

Hvala na obavijesti. Provjerit ćemo uplate.

#1770
info@adrialece.hr

Poštovana, dogovoreno. Lijepi pozdrav

#1769
info@adrialece.hr

Poštovani Luka, narudžba je stornirana i napravit ćemo povrat novca. Lijepi pozdrav

#1768
Nina

Poštovani, moli Vas možete li mi za narudžbu br. 395165 promijeniti način plaćanja. Umjesto karticom platila bih pouzećem. Hvala!!!

#1766
Luka

Poštovani, možete li molim Vas stornirati narudžbu 361802 i napraviti povrat novca (274kn)? Krivu dioptriju sam stavio, upravo sam skužio. Hvala!

#1761
Josipa

Molim da mi se poništi narudžba broj 305591.

#1762
info@adrialece.hr

Postovani, vasa narudzba broj 305591 je stornirana. Pozdrav

#1759
NEVENA

Poštovani, Molim Vas dali mi možete izmijeniti adresu za dostavu na narudžbi br. 410346444 jer sam istu krivo upisala. Adresa za dostavu bi trebala biti:Nevena Cimeša, Vilima Korajca 6, 10000 Zagreb. Unaprijed hvala, Nevena Cimeša

#1760
info@adrialece.hr

Promjenili smo adresu. Provjerite novu potvrdu.

#1757
Meri

Poštovani što se dogodilo s narudžbom od 01.06.2018 broj 386811?

#1758
info@adrialece.hr

Poštovani, pišem nam da je paket danas u dostavi. Lijepi pozdrav

#1753
Dijana

NAJBOLJI STE !! :)

#1754
info@adrialece.hr

hvala =) !

#1751
Branimir Klarić

Poštovani, Naručio sam krive naočale. Je li moguć povrat novca ili zamjena? Narudžba je broj 410382311 . Unaprijed hvala.

#1752
info@adrialece.hr

Ako vam naočale ne odgovaraju ih možete vratiti u roku 14dana od preuzimanja i napravit ćemo povrat novca. Zaštita na naočalama mora ostati neoštećena.

#1747
Ivana

Pozdrav, možete li mi stornirati narudžbu broj 410307993 za 478 kn. Unaprijed hvala

#1748
info@adrialece.hr

Postovani, dodali smo vam popust od 30% za suncane naocale. Pozdrav

#1744
Kruno

Poštovani, na kutijici sa dioptrijom -5.25 krivo je unesena os .. treba mi 10° umjesto 180°, druga je u redu. Da li mozete to promijeniti ili ćete stornirati? Narudzba broj: 410372558, 311kuna

#1745
info@adrialece.hr

Postovani, izvrsili smo vam zamjenu na 10°. Pozdrav

#1737
Ivan Rade

Poštovani, molim vas da stornirate narudžbu br. 344108.

#1740
info@adrialece.hr

Vaša narudžba 344108 je stornirana.

#1730
Filip

Poštovani, molio bih vas da stornirate narudžbu br. 359495 zbog nepravilno unesene adrese stanovanja. Hvala unaprijed, Filip

#1731
info@adrialece.hr

Postovani, vasa narudzba broj 359495 je stornirana. Pozdrav

#1726
Iva

Poštovani, zabunom sam upisala krive parametre za leće. U paketu sam narucila i otopinu, mogu li vratit samo leće i samo za njih dobiti povrat novaca?

#1727
info@adrialece.hr

Poštovana Iva, molimo vas da pošaljete leće i napravit ćemo vam povrat novca. Kutijice moraju biti neotvorene i neoštećene. Hvala i lijepi pozdrav

#1722
Gabrijela

Postovani molim vas da stornitate narudzu broj 410381083 za 206 kn.

#1723
info@adrialece.hr

Postovani, vasa narudzba broj 410381083 je stornirana. Pozdrav

#1721
Đurđica

Postovani molim vas da stornitate narudzu broj 410387547 za 206 kn.

#1725
info@adrialece.hr

Postovani, vasa narudzba broj 410387547 je stornirana. Pozdrav

#1720
Đurđica

Postovani molim vas da stornitate narudzu broj 410387547 za 206 kn.

#1724
info@adrialece.hr

Postovani, vasa narudzba broj 410387547 je stornirana. Pozdrav

#1717
Đurđica

Postovani molim vas da stornitate narudzu broj 410306532 za 206 kn

#1719
info@adrialece.hr

Postovani, vasa narudzba broj 410306532 je stornirana. Pozdrav

#1716
Đurđica

Postovani molim vas da stornitate narudzu broj 410366977 za 206 kn

#1718
info@adrialece.hr

Postovani, vasa narudzba broj 410366977 je stornirana. Pozdrav

#1714
Ivana

Postovani,zabunom sam narucila krivi model naocala i zeljela bi ih zamjeniti za drugi.Da li ih trebam poslati na ovu adresu u Porecu ili Buje?Hvala

#1715
info@adrialece.hr

Poštovana, molimo vas da pošaljete naočale na novu adresu: Adrial d.o.o., Stancija Kaligari 3, 52440 Poreč. Hvala i lijepi pozdrav

#1709
ines

Poštovani, Molim da stornirate narudžbu br.410330805 za 164 kn.

#1710
info@adrialece.hr

Postovani,

vasa narudzba broj 410330805 ce biti stornirana.

Pozdrav

#1708
Darijo

Postovani molim vas da stornitate narudzu broj 410306222 za 315 kn

#1711
info@adrialece.hr

Postovani, vasa narudzba broj 410306222 je stornirana. Pozdrav

#1702
Mostar

Postovani molim vas da stornitate narudzbu broj 410302451

#1703
info@adrialece.hr

Storinirali smo narudžbu.

#1694
Dora

Poštovani, Molim da stornirate narudžbu broj 259228, zbog duple narudžbe. Hvala, Lijep pozdrav!

#1695
info@adrialece.hr

Postovani, vasa narudzba broj 259228 je stornirana. Pozdrav

#1692
Monika Labaš

Poštovani molim da stornirate narudžbu br 410271148,zbog krive dioptrije..Hvala

#1693
info@adrialece.hr

Postovani, vasa narudzba broj 271148 je stornirana. Pozdrav

#1684
Lucijana

Poštovani, molila bih vas za storniranje narudžbe 244024 i povrat novca na žiro račun. Zabunom sam naručila krivu dioptriju. Hvala.

#1687
info@adrialece.hr

Postovani, na mail info@adrialece.hr nam posaljite IBAN pa cemo vam izvrsiti povrat novca na vas ZR. Pozdrav

#1680
Emma

Molim vas stornirajte narudžbu broj 202468 hvala.

#1681
info@adrialece.hr

Postovani, vasa narudzba broj 202468 je stornirana. Pozdrav

#1678
Pavao

Moze stoniravanje narudzbe broj 410289888

#1679
info@adrialece.hr

Postovani, vasa narudzba broj 410289888 je stornirana. Pozdrav

#1676
Ivana

Poštovani, molim vas stornirajte narudžbu 410222070. Hvala

#1677
info@adrialece.hr

Postovani, vasa narudzba broj 410222070 je stornirana. Pozdrav

#1659
Bruno

Molim vas stornirajte narudzbu 235356 zabunom sam kliknio za dva paketa leća...

#1660
info@adrialece.hr

Postovani, vasa narudzba broj 235356 je stornirana. Pozdrav

#1649
Marita

Postovani, zahvaljujem na informaciji. Međutim, uplata je izvršena dva puta. Molim Vas provjerite i izvršite povrat sredstava. Hvala.

#1651
info@adrialece.hr

Poštovana, zaprimili smo dvije uplate i jedna je bila vraćena na vašu karticu. Hvala i lijepi pozdrav

#1645
Marita

Postovani, mozete li mi javiti sto je s narudžbom 276936? Nisam dobila nikakvu potvrdu o tome da je uplata izvršena. Hvala.

#1648
info@adrialece.hr

Poštovana, vaša uplata je vidljiva i paket poslan. Lijepi pozdrav

#1644
info@adrialece.hr

Leće dolaze na zalihu u petak i poslat ćemo vam paket.

#1643
Kristina

.. Nije bas za rubriku reklamacija,... posto ste mi najbolji sto se leca tiče, ali moram ovdje pitati molim vas dali je poslana naeudzba jer kod nisam dobila broj 410220500

#1640
Antonia

Pozdrav, molim Vas stornirajte mi narudzbu broj 266199 ukoliko jos mozete

#1641
info@adrialece.hr

Postovani, vasa narudzba broj 266199 je stornirana. Pozdrav

#1638
Martina

Molim da mi se poništi narudžba 275506

#1639
info@adrialece.hr

Postovani, vasa narudzba broj 275506 je stornirana. Pozdrav

#1636
Filip

Molim stoniranje narudžbe 270081

#1637
info@adrialece.hr

Postovani, vasa narudzba broj 270081 je stornirana. Pozdrav

#1633
Kristina Bušljeta

Postovani, Molim da mi se stornira narudžba broj 410262594 Hvala!

#1635
info@adrialece.hr

Postovani, vasa narudzba broj 262594 je stornirana. Pozdrav

#1630
Zoran

Molim da mi se stornira narudžba broj 410236997

#1631
info@adrialece.hr

Postovani, vasa narudzba broj 410236997 je stornirana. Pozdrav

#1624
Deni

Molim izmjenu narudžbe 205405 iz plaćanje karticom u plaćanje pouzećem. Hvala!

#1625
info@adrialece.hr

Izmjenili smo vam način plaćanja. Hvala i lijepi pozdrav

#1610
martina

molimo stornirati narudžbe 224493 i 259355

#1611
info@adrialece.hr

Stornirano. Šaljemo narudžbu 217369.

#1608
Mia

Poštovani, molim da mi se stornira narudžba broj 219083. Hvala!

#1609
info@adrialece.hr

Postovani,

vasa narudzba broj 219083 je stornirana.

Pozdrav

#1602
Mare

Pitanje se odnosilo na reklamiranje svih leća bez PDV-a. Znači da bi popust trebao iznositi 20% a prema Vašem obračunu je niti 5% pa me zanima zašto je to tako

#1603
info@adrialece.hr

PDV na medicinska pomagala je 5%. Lijepi pozdrav

#1599
Mare

Poštovani, očekivala sam nekakav odgovor a ne izbrisani post samo zato što vam pitanje nije po volji. Samo želim ukazati na to da nije lijepo varati kupce. LP

#1601
info@adrialece.hr

Poštovani, ispričavamo se ako je bio post izbrisan, nažalost ga nismo zaprimili. Molimo pošaljite pitanje ponovno na mail info@adrialece.hr i odgovorit ćemo vam. Nažalost ne zanamo koje je bilo vaše pitanje, ali ćemo provjeriti. Sigurni smo u to da naše kupce ne varamo. Lijepi pozdrav

#1590
Ana

Poštovani, molim Vas da stornirate narudžbu br. 205898. hvala

#1591
info@adrialece.hr

Stornirali smo narudžbu pod brojem 208898.

#1561
Milena

Postovani,znam da bi trebao otići na pregled,ali postavio bi i vama jedno pitanje!? Radi se o tom da na desnom oku inam -10 dioptriju,a na drugom sam do sad imao -6 ! Na tom lijevom oku mi se pogoršao vid pa sam naručio leću sa -9 dioptrijom,ali kad sam ju umetnuo u oko vid mi je bio takav kao da na leći nema dioptrije ili recimo kao da ju nisam ni umetnuo. Prebacio sam tu lijevu leću na to deno oko (-10) i dioptrika je bila solidna,dakle leća vjerojatno valja! Ali onako iz prve ruke me zanima u čemu bi mogao biti problem? Do sad sam na oku (lijevom imao skro minus dioptriju -4,-5,-6...

#1564
info@adrialece.hr

Molimo vas da se posavjetujete sa svojim oftalmologom i napravite nove nalaze za leće. Ako se pogorša dioptrija sa -10,00 mora biti -10,50, -11,00 itn...i ne -9,00. Lijepi pozdrav

#1559
Nikolina

Postovani, molim Vas da otkazete narudzbu br.252139. Hvala

#1560
info@adrialece.hr

Stornirali smo narudžbu 252139.

#1553
Lidija

Poštovani, dana 13.02.2018. naručila sam leće narudžba broj 208771 koje još nisu dostavljene. Molim informaciju o statusu narudžbe. Napominjem da sam za sina naručila leće prije cca mjesec dana i dostavljene su unutar par dana. LP Lidija Vrbanec Megla

#1554
info@adrialece.hr

Postovani, vi ste odabrali nacin placanja, placanje kreditnom karticom. Uplatu nismo jos zaprimili zato vam paket nismo poslali u dostavu. Dali zelite izmjeniti nacin placanja na placanje pouzecem, da vam mozemo paket poslati u dostavu. Pozdrav

#1551
Daniel

Postovani,zamolio bi Vas da mi otkazete narudzbu od 22.02.2018broj:410289446.Zabunom narucio dva puta.Hvala

#1552
info@adrialece.hr

stornirali smo narudžbu.

#1547
Ivana

Poštovani,zamolila bih Vas da mi otkažete narudžbu leća,15.02.2018, broj:262947. Zabunom sam naručila dva puta. Hvala.

#1548
info@adrialece.hr

Narudžba je stornirana.

#1541
Blaženka

Poštovani, narudžba broj 410243165 naručena 6. veljače Vam je vraćena pogreškom pošte koja nije dostavila paket (znam da nije bilo ni pokušaja jer je rečeno poštaru da očekujem paket a nisam našla ni ceduljicu o dolasku paketa u sandučiću). Ispričavam se zbog toga, a leće ću naručiti ponovno ali na drugu adresu gdje trenutno boravim. Unaprijed Vam hvala na razumijevanju i isprike još jednom.

#1542
info@adrialece.hr

Poštovana, nema problema, paket ćemo stornirati. Lijepi pozdrav

#1537
Tea

Poštovani,zamolila bih Vas da mi otkažete narudžbu leća,15.02.2018, broj:410216516. Hvala.

#1538
info@adrialece.hr

Stornirali smo paket.

#1535
Jasna

Poštovani, Molila bih Vas da mi otkažete posljednju narudžbu leća, 15.02.2018., broj 261421. Zabunom sam ih naručila dva puta, a treba mi samo jedan paket. Unaprijed hvala!

#1536
info@adrialece.hr

stornirali smo narudžbu.

#1532
Adriana

Postovani Pogresno sam narucila narudbu broj ‭(41) 0220 946‬ u vrijednosti 308 kn. Molim vas da narudbu u potpunosti zanemarite i izbrisete. Unaprjed Hvala

#1533
info@adrialece.hr

Poštovana Adriana, vašu smo narudžbu u iznosu 308 kn stornirali.

#1523
Radmila

Štovani, ne treba stornirati narudžbu broj 410265170, sve sređeno! Hvala!

#1525
info@adrialece.hr

Postovani, vasa narudzba pod brojem 265170 nije sotornirana. Izmjenjen je nacin placanja na placanje pouzecem. :) Pozdrav

#1522
Radmila

Štovani, molim Vas da stornirate narudžbu broj 410265170, promijenila bih način plaćanja. Hvala!

#1524
info@adrialece.hr

Postovani, vasa narudzba pod brojem 265170 nije sotornirana. Izmjenjen je nacin placanja na placanje pouzecem. :) Pozdrav

#1513
Maroje

Pozdrav!jel postoji mogućnost zamijeniti naručene neotvoorene neoštećene leće za drugu dioptriju?

#1514
info@adrialece.hr

Poštovani. Možete poslati leće na našu adresu i stavite u paket obrazac za zamjenu leća. Opći uvjeti poslovanja

#1506
Petar

Pozdrav..može storno narudžbe 213708...tipfeler imam na adresi htio bih ažurirati pa ponovo naručiti.

#1507
info@adrialece.hr

Postovani, vasa narudzba pod brojem 213708 je stornirana. Pozdrav

#1504
Iva

Pozdrav! Možete li stornirati narudzbu 297191? Krive sam lece narucila,pa cu ponoviti narudzbu. Hvala!

#1505
info@adrialece.hr

Postovani, vasa narudzba pod brojem 297191 je stornirana. Pozdrav

#1500
Elena

Hvala!

#1501
info@adrialece.hr

:)

#1498
Elena

Dobar dan! Broj narudžbe 258151. Danas (22.01) sam naručila leće sa popustom 20 kn. Izabrala sam plaćanje karticom ali kad narudžba bila zaprimljena, bila je bez popusta i sa plaćanjem pouzećem. Molim vas provjeriti i ako može to promjeniti. Hvala!

#1499
info@adrialece.hr

Postovani, izmjenili smo vam nacin placanja na placanje kreditnom karticom. Takodjer ste dobili popust od 20 Kn. Podatke o narudzbi ste dobili na mail. Pozdrav

#1485
Margareta

Možete li otkazati jednu od narudžba 410200499 i 410289101. Hvala!

#1487
info@adrialece.hr

nažalost nije moguća stornacija,poslan je. Paket vam nije potrebno zaprimiti i vratit će se nam natrag.

#1474
Antonia

Poštovani, molim Vas da stornirate narudžbu broj 261005. Moram još nešto dodatu u narudžbu. Hvala!

#1476
info@adrialece.hr

Narudžba 261005 je stornirana.

#1467
Valentina

Poštovani, zabunom sam naručila leće TopVue Plus, umjesto TopVue Air. Primjetila sam pri promjeni drugih para leći. U kutiji je 6 komada leći te nisu otvarane, samo je kutija otvorena. Da li je moguće da zamijenim za leće koje sam trebala naručiti?

#1469
info@adrialece.hr

Poštovani, ako originalna embalaža leća nije otvorena i oštećena, možete poslati leće natrag na našu adresu sa ispunjenim obrazcom za povrat sredstava, u roku 14dana od isporuke da vam vratimo novac, vi možete napraviti novu narudžbu za leće TopVue Air.Lijepi pozdrav

#1466
Doris

Poštovani, naručila sam sunčane naočale i htjela bih ih vratiti i zamijeniti novima. Možete li mi objasniti postupak ako je to moguće?

#1468
info@adrialece.hr

Poštovani, možete vratiti natrag u roku 14dana od isporuke,ako imaju još zaštitu i originalnu embalažu. Pošaljite na našu adresu i ispunite obrazac, kojeg imate pod općim uvjetima poslovanja. Lijepi pozdrav

#1464
Ana

Poštovani, Naručila sam leće i otopinu no potkrala mi se pogreška pa mi je poslana dioptrija -13.5 a htjela sam -13.00. Odmah sam napisala poruku no nisam dobila odgovor. Jel mogu nakon preuzimanja vratiti taj jedan paket pa da dobijem novi? Broj narudžbe je 410288766

#1465
info@adrialece.hr

Poštovana, naručili ste leće -13,5. Možemo ih zamjeniti, ispunite obrazac za zamijenu leća i pošaljite na našu adresu.Lijepi pozdrav

#1460
Rino

Molim vas da mi otkažete narudžbu br. 410235450. Hvala!

#1461
info@adrialece.hr

Postovani, vasa narudzba pod br. 410235450 je stornirana. Pozdrav

#1444
Tamara

Poštovani, Pri kraju sam paketa dnevnih toričnih leća Biomedics 1 day toric, I jutros kada sam otvorila novi par uvidjela sam da je leća za lijevo oko defektna, vidljivo je deblja i drugačija nego ostale leće, očito je došlo do greške prilikom pakiranja kod proizvođača. Nisam se usudila staviti je u oko, ali sada imam jednu leću manje. Što učiniti u takvom slučaju? Može li se kontaktirati proizvođač izravno? Hvala, lp

#1451
info@adrialece.hr

Poštovana, molimo pošaljite nam leće u reklamacijski postupak, da provjerimo.Hvala.

#1443
Rahela

Poštovani, stigla mi je narudzba br 410293828, došlo je do pogreške, zabunom je poslana kriva dioptrija cilindra za jedno oko. Možete li mi napraviti povrat, odnosno zamjenu za ispravan cilindar leće. Hvala. Lijepi pozdrav.

#1450
info@adrialece.hr

Poštovana, ispričavamo se. Molimo pošaljite nam na naš mail koje leće su bile pogrešno poslane da provjerimo.Hvala.

#1438
Zlatica

Otkazati narudžbu 410226899

#1439
info@adrialece.hr

Postovani, vasa narudzba pod brojem 410226899 je stornirana. Pozdrav

#1435
Mirela

Molim Vas da otkažete narudžbu br. 293692. Hvala

#1436
info@adrialece.hr

Postovana, vasa narudzba pod brojem 293692 je stornirana. Pozdrav

#1434
Darka

Molim Vas da poništite narudžbu br. 410211082

#1437
info@adrialece.hr

Postovana, vasa narudzba pod brojem 211082 je stornirana. Pozdrav

#1432
Daniel

Poštovani molim Vas da poništite narudžbu br : 217266 i 244802 Izabrao sam krivi način plaćanja i otopinu. Hvala

#1433
info@adrialece.hr

Postovani, vasa narudzba pod brojem 410276000 i 410243100 je stornirana. Pozdrav

#1422
Antea

Poštovani, molim da poništite narudžbu br. 298748. Hvala!

#1423
info@adrialece.hr

Poništili smo vašu narudžbu.

#1403
Tanja Bačani

Poštovani! 24.11.2017. naručene su i uplaćene leće ali još uvijek nisu stigle na kućnu adresu. Broj narudžbe je 410231300

#1404
info@adrialece.hr

Postovani, provjerit cemo na posti sto se dogadja sa vasom narudzbom. Pozdrav

#1397
Anamarija

Poštovani, molim storno narudžbe br. 250045. Lp

#1402
info@adrialece.hr

Postovana Anamarija, vasa narudzba pod brojem 250045 je stornirana. :) Pozdrav

#1393
Ivana

Poštovani, molim storno narudžbe br. 280067, zahvaljujem.

#1394
info@adrialece.hr

Postovani, vasa narudzba pod brojem 280067 je stornirana. Pozdrav

#1389
Tihana

Poštovani, slučajno sam dva puta stisnula istu narudžbu. Molim Vas da mi stornirate narudžbu broj 410242494 . Hvala Vam. Lp.

#1390
info@adrialece.hr

Postovani, vasa narudzba pod brojem 211858 je stornirana. Pozdrav

#1388
Matea

Postovani, slucajno sam umjesto jedne narudzbe ponovno stisnula gumbu naruci pa sam narucila drugi put istu narudzbu. Molim Vas da narudzbu 410200374 stornirate.Hvala!

#1391
info@adrialece.hr

Postovani, vasa narudzba pod brojem 200374 je stornirana. Pozdrav

#1387
BOŽICA

poštovani, molim vas da stornirate narudžbu 211858 zaboravila sam kod za popust, hvala

#1392
info@adrialece.hr

Postovana, vasa narudzba pod brojem 211858 je stornirana. Pozdrav

#1383
Bojana

Postovani, slucajno sam umjesto jedne narudzbe leca i otopine ponovno stisnula gumbu naruci pa sam narucila 2 iste narudzbe,molim Vas da mi narudzbu 410234277 stornirate.Hvala!

#1385
info@adrialece.hr

Postovani, vasa dupla narudzba je stornirana. Pozdrav

#1381
Ivan

Poštovani, slučajno sam umjesto 3 kutijice leća naručio 6, te Vas molim da mi stornirate narudžbu 274585. Hvala

#1382
info@adrialece.hr

Postovani, vasa narudzba pod brojem 274585 je stornirana. Pozdrav

#1375
Dražen

Postovani! Narucio sam multifokalne lece i kada sam ih stavio vid na blizu je ok ali sve dalje ne vidim, mutno je ! Poslao sam tocne podatke !

#1376
info@adrialece.hr

Postovani, na mail nam posaljite nalaz pa cemo provjeriti narucene parametre. Pozdrav

#1373
Martin

Poštovani, molio bih vas da stornirate narudžbu 244080, htio sam naručiti 3 para leća, a naručio sam nehotično 6, pa ću to ispraviti.

#1374
info@adrialece.hr

Postovani, vasa narudzba pod brojem 244080 je stornirana. Pozdrav

#1359
Tamara

Narucila sam naocale. Danas su stigle otvorila sam ih i vidila ali mi se nesvida kako mi stoje...mogu li ih vratiti nazad i da mi vratite novac?

#1360
info@adrialece.hr

Postovani, da, naravno. Embalaža i naocale moraju biti neostecene. Adresa za slanje paketa:

ADRIAL D.O.O. POSTANSKI URED BUJE PP90 52460 Buje

U paket nam stavite dopis zasto vracate proizvod, takodjer nam stavite IBAN, da vam mozemo izvrsiti povrat novca. Pozdrav

#1346
Tara

Poštovani, naručila sam i stigao mi je paket s lećama i s vodicom za leće prije dva dana, nisam jos otvarala paket i tek sam danas shvatila da sam naručila dioptriju leća koja je zapravo dioptrija za naočale. Bila sam na pregledu prije narudzbe i dioptrija za naočale mi je odredena za desno oko -4.00 i za lijevo -3.25 pa me sad zanima da li je ta dioptrija dobra i za leće koje sam dobila ili bih ipak trebala prvo obaviti pregled za leće i znati tocnu dioptriju za lece pa Vam onda vratiti paket i traziti zamjenu leća s drugom dioptrijom? Unaprijed hvala!

#1349
info@adrialece.hr

Parametri za naocale i kontaktne lece se razlikuju zato je potrebno napraviti pregled za kontaktne lece. Kad napravite pregled za kontaktne lece nam mozete lece poslati natrag i mi cemo vam izmjeniti dioptriju. Pozdrav!

#1332
Dean

Poštovani,kako se može narudžba br.275361 maknuti iz opcije "Pregled narudžbi"

#1334
info@adrialece.hr

Postovani, vasa narudzba pod brojem 275361 je maknuta iz pregleda narudzbi, takodjer smo vasu narudzbu stornirali. Pozdrav!

#1330
Tamara

Poštovani, greškom sam naručila air optix colors leće sterling gray -3.25 , a treba mi -2,75 dioptrija. Molim Vas, je li moguća zamjena?

#1335
info@adrialece.hr

Postovani, ako je embalaza original zapakirana nam mozete leće poslati na adresu:

ADRIAL D.O.O. POSTANSKI URED BUJE PP90 52460 Buje

U paket nam stavite dopis da ste pogrijesili prilikom odabira dioptrije i za koju dioptriju zelite izvrsiti zamjenu. Pa cemo vam zamjeniti dioptrije. :)

Pozdrav!

#1329
Fanny

oštovani, molim Vas da stonirate narudžbu 246548 koja je poslana greškom. Hvala

#1333
info@adrialece.hr

Postovani, vasa narudzba pod brojem 246548 je stornirana. Pozdrav!

#1322
Danijela

Zašto je toliko komplicirano neki artikal izbaciti iz košarice ?? Svaki normalan web-shop ima mogučnost pražnjenja košarice .

#1328
info@adrialece.hr

Postovani, potrebno je kliknuti samo crveni X i praznite proizvode iz kosarice... ;) Pozdrav

#1320
Silva

Stigla naruđba leće u jako kratkom roku sve pohvale.

#1327
info@adrialece.hr

:) :)

#1307
Antea

Postovani, htjela bih provjeriti je li narudzba 278760 od 18.8. poslana. Hvala.

#1326
info@adrialece.hr

Postovani, vaasa narudzba je bila poslana. Pozdrav

#1305
Marko

Poštovani, molim Vas da stonirate narudžbu 239036 koja je poslana greškom. Hvala

#1325
info@adrialece.hr

Postovani, vasa narudzba pod brojem 239036 je stornirana. Pozdrav

#1302
Svjetlana

Poštovani, molim Vas storno narudžbe broj 410216439. Greškom je poslana. S poštovanjem

#1324
info@adrialece.hr

Postovani, vasa narudzba 410216439 je stornirana. Pozdrav

#1300
Ante

Poštovani, greškom sam vam poslao narudžbu broj 278 564. Molio bih vas da je stornirate. Hvala vam unaprijed.

#1301
info@adrialece.hr

Vasu narudzbu smo stornirali. Pozdrav

#1282
Katja

Poštovani, Zabunom sam poslala narudžbu broj 236518 prije nego sam napislaa pravilnu adresu isporuke. Molim Vas da pošaljete na adresu : Vanna Barbir, Živogošće Blato 29, 21329 Živogošće Blato Hvala Vam

#1284
info@adrialece.hr

Postovani, izmjenili smo vam dostavnu adresu. :) Pozdrav!

#1281
Katja

Poštovani, Zabunom sam poslala narudžbu broj 236518 prije nego sam napislaa pravilnu adresu isporuke. Molim Vas da pošaljete na adresu : Vanna Barbir, Živogošće Blato, 21329 Živogošće Blato Hvala Vam

#1283
info@adrialece.hr

Postovani, izmjenili smo vam dostavnu adresu. :) Pozdrav!

#1275
SANJA

Poštovani, ne znam zašto je sistem kreirao dvije narudžbe pod brojevima 295537 i 245179. Molim za storno jedne narudžbe, jer je druga višak. Ujedno adresa isporuke je Krčka ulica 10 ali ne Zadar nego 23211 Pakoštane na ime Sanja Stilinovic, recepcija Villas Garamm. Molim Za ispravak jedne i storno druge narudžbe; te povratni info o učinjenom. Hvala unaprijed. Lp, Sanja Stilinović

#1276
info@adrialece.hr

Postovani, jednu narudzbu smo vam stornirali. Drugu narudzbu vam saljemo u dostavu na adresu:

SANJA STILINOVIC Recepcija Villas Garamm KRČKA ULICA 10 23211 Pakoštane Pozdrav!

#1272
Dina

Poštovani, možete li stornirati narudžbu br. 211496. Greškom sam naručila dvije kutije umjesto jedne.

#1274
info@adrialece.hr

Postovani, vasa narudzba pod brojem 211496 je stornirana. Pozdrav!

#1271
Igor

Poštovani, danas sam u 16,26 sati naručio otopinu za leće OPTI-FREE RepleniSH 300 ml po dvije narudžbe broj 410215996 i broj 410215996 iako mi je namjera bila da naručim samo jednu otopinu. U tom smislu mi je stigla potvrda o dvije narudžbe. Ovim putem ispravljam dvostruku narudžbu istog sadržaja i ustrajem u narudžbi jedne otopine i pripadajućeg troška dostave, dakle molim da jednu narudžbu stornirate. S poštovanjem Igor Delin

#1273
info@adrialece.hr

Postovani, vasu jednu narudzbu smo stornirali. Drugu vam danas saljemo u dostavu. Pozdrav!

#1269
Marko

Postovani, narucio sam lece i posiljka 258354 vec preko 24 sata stoji u postanskom uredu u Rijeci. Kako putujem za dva dana zanima me da li ce isto stici do petka ili da otkazujem narudjbu? Hvala unaprijed

#1270
info@adrialece.hr

Postovani, budemo provjerili na posti sto se dogadja sa vasim paketom. Pozdrav!

#1265
Zoran

pozdrav. možete provjerit jel stigla uplata za narudžbu 289764? Hvala

#1268
info@adrialece.hr

Postovani, zaprimili smo vasu uplatu i paket poslali u dostavu. Pozdrav!

#1261
Mate

Postovani, molim vas stornirajte narudzbu 250368 jer mi se dioptrija dosta promjenila pa bi narucio druge s ispravnom dioptrijom. Hvala

#1262
info@adrialece.hr

Postovani, nazalost nije moguca stornacija jer je paket vec poslan u dostavu. Pozdrav!

#1257
Jure

Poštovani Posalo sam Vam poruku na mail. Molim stornirajte narudžbu br. 410236055. Hvala

#1258
info@adrialece.hr

Postovani, vasa narudzba pod brojem 410236055 je stornirana. Pozdrav!

#1255
info@adrialece.hr

Originalno zapakirane naocale nam posaljite natrag, pa jih budemo mi poslali proizvodzacu u reklamaciju. Nasa adresa je: Adrial d.o.o. Postanski ured Buje PP90 52460 Buje Pozdrav!

#1254
Slaven

Poštovani, inače naručujem kod vas leće, a sada sam uzeo i sunčane naočale. Međutim naočale su izvitoperene pa vas molim da me uputite na način kako da vi reklamirate proizvod kod dobavljača i da ja dobijem druge naočale. Hvala vam.

#1249
Barbara

Poštovani,Mozete li stornirati narudzbu br. 200970 ( kriva adresa je upisana) Hvala

#1250
info@adrialece.hr

Postovani, vasa narudzba pod brojem 200970 je stornirana. Pozdrav!

#1243
Jasminka

Poštovani, poslala sam narudžbu za leće 16.6. i isti dan i uplatila. ( zadnji broj nar 3462- iznos 214 kn)Obično leće stignu za dan, dva pa me zanima da li će stići sutra tj. 21.6. jer 22. putujem.

#1244
info@adrialece.hr

Postovani, na mail smo vam posali barkod paketa pa mozete na posti ili na linku provjeriti gdje se nalazi vas paket. Pozdrav!

#1239
MARTINA

Poštovani, stigla mi je narudžba br. 410287393 . došlo je do pogreške, umjesto leća dioptrije -1 i -2 stigle su -1,75 i -0,75 (stara dioptrija). Napravila bih povrat tj. zamjenu za ispravnu dioptriju. Molim pomoć!

#1240
info@adrialece.hr

Postovani, leće nam posaljite na adresu: ADRIAL D.O.O. POSTANSKI URED BUJE PP90 52460 Buje U paket nam stavite dopis zasto reklamirate proizod. U dopisu nam napisite jos za koju dioptriju zelite izvrsiti zamjenu. Pozdrav!

#1235
Ines

Pozdrav, zanima me kada bi mogla doci narydba broj 292759

#1237
info@adrialece.hr

Postovani, narudzbu pod brojem 292759 mozete ocekivati u roku 2-3 radna dana. Pozdrav!

#1245
Ines

Postovani, zanima me mozemo li ocekivati narudzbu 292759 sutra posto sam samo jos sutra u HR

#1246
info@adrialece.hr

Postovani, na mail smo vam poslali barkod paketa, pa mozete provjeriti na posti ili na linku gdje se nalazi vas paket. Pozdrav!

#1231
Marija M

Postovani molim stornirajte narudzbu br.298049. Hvalaunaprijed!

#1232
info@adrialece.hr

Postovani, vasa narudzba pod brojem 298049 je stornirana. Pozdrav!

#1229
Matea

Poštovani, molim Vas da mi stornirate duplu narudžbu, br.278103. Unaprijed zahvaljujem!!

#1230
info@adrialece.hr

Postovani, vasa dupla narudzba je stornirana. Pozdrav!

#1226
Joška

Postovani U narudzbi 410294032 nisam kliknula gratis artikal Moze li se nakndno Ja bi kapi za oci Hvala

#1228
info@adrialece.hr

Postovani, dodali smo vam gratis kapi za oci Gelone Drops 10 ml. Pozdrav!

#1225
Lana

Poštovani, molim Vas storno narudžbe br. 238782. Poslala sam Vam i mail. Hvala puno. Lana

#1227
info@adrialece.hr

Postovani, vasa narudzba pod brojem 238782 je stornirana. Takodjer preostale dvije narudzbe u kojim ste odabrali nacin placanja kreditna kartica stornirane. Pozdrav!

#1220
Toni

Poštovani, možetel li stornirati narudžbu broj 287813, slučajno sam stavio dva komada umjesto jedan komad za kutiju leća. Hvala.

#1219
tereza

Postovani, mozete li stornirati narudzbu br. 297884 ( zelim promijeniti adresu i ime kupca). Hvala!

#1221
info@adrialece.hr

Vasa narudzba je stornirana. Pozdrav

#1208
Goran

Poštovani, molim Vas storno narudžbe 410248414 (želim izmjeniti način plaćanja). Hvala.

#1209
info@adrialece.hr

Postovani, vasa narudzba pod brojem 410248414 je stornirana. Zelimo vam ugodan dan!

#1191
Margareta

Poštovani, možete li strornirati narudžbu 410251122 (želim promjeniti način plaćanja). Hvala.

#1192
info@adrialece.hr

Postovani, vasa narudzba pod brojem 251122 je stornirana. Pozdrav!

#1184
ana

Poštovani, molim vas možete li poništiti slučajnu duplu narudžbu, 249235. Lijep pozdrav.

#1185
info@adrialece.hr

Postovani, vasa narudzba pod brojem 249235 je stornirana. Pozdrav!

#1182
Nikola

Molim Vas da stornirate narudžbe 410243627 i 410261144. Greškom su potvrđene TRI narudžbe ,a potrebna mi je samo jedna. Unaprijed hvala !

#1183
info@adrialece.hr

Postovani, obe narudzbe smo vam stornirali. U dostavu vam saljemo samo jednu. Pozdrav!

#1180
Kristina

Molim vas da stornirate broj narudzbe 240479

#1181
info@adrialece.hr

Postovani, vasa narudzba pod brojem 240479 je stornirana. Pozdrav!

#1177
Zeljka

Dali mozete stonirati narudzbu nisam odabrala dioptriu leca za drugo oko a poslala narudzbu..neznam broj narunzbe

#1178
info@adrialece.hr

Vasu narudzbu smo stornirali. Pozdrav

#1172
Ivana

Poštovani, možete li stornirati narudzbu broj 209366? Hvala Vam!

#1175
info@adrialece.hr

Postovani, vasa dupla narudzba je stornirana. Pozdrav!

#1173
Ivana

Javili su mi da je stornirana dupla narudzba. :)

#1176
info@adrialece.hr

Postovani, :) Pozdrav!

#1171
Adela

Postovani, molim vas za storno narudzbi br 256413 i 287739. Hvala.

#1174
info@adrialece.hr

Postovani, vase obe narudzbe su stornirane. Pozdrav!

#1169
FILIP

Poštovani, molim vas ako nije već procesuirana, stornirajte narudžbu broj 239078. Hvala

#1170
info@adrialece.hr

Postovani, vasa narudzba pod brojem 239078 je stornirana. Pozdrav!

#1166
Zvonimir

Poštovani molim Vas stornirajte narudžbu 410267945, hvala!

#1168
info@adrialece.hr

Postovani, vasa narudzba pod brojem 410267945, je stornirana. Pozdrav!

#1165
Ana

Postovani Narucila sam lece u boji kod vas i one mi nepasu jako me grebu i mutne su.narucila sam 2kutijice .jednu otvorila.dali je moguce tu jednu neotvorenu da vam vratim i da narucim obicne tako da mi ove dobijete od nove narudzbe.

#1167
info@adrialece.hr

Postovani, ako je kutija original zapakirana i nije otvorena nam ju posaljite na adresu: ADRIAL D.O.O. POSTANSKI URED BUJE PP90 52460 Buje U paket nam stavite dopis zasto nam vracate proizvod, takodjer nam stavite IBAN racuna, da vam mozemo izvrsiti povrat novca na vas racun. Pozdrav!

#1162
Nikolina

Postovani molim vas stornirajte narudzbu 284857,Hvala!

#1163
info@adrialece.hr

Postovani, vasa narudzba pod brojem 284857 je stornirana. Pozdrav!

#1160
manuela

Postovani, molim Vas da stornirate narudzu 292245. Hvala!

#1161
info@adrialece.hr

Postovani, vasa narudzba pod brojem 292245 je stornirana. Pozdrav!

#1158
Lucija

Postovani molim vas stornirajte narudzbu 277054 H vala

#1159
info@adrialece.hr

Postovani, vasa narudzba pod brojem 277054 je stornirana. Pozdrav!

#1156
Petra

Postovani molim vas stornirajte narudzbu 410212378. Hvala

#1157
info@adrialece.hr

Postovani, vasa narudzba pod brojem 212378 je stornirana. Pozdrav!

#1154
Ki

Postovani molim vas stornirajte narudzbu 270105. Hvala

#1155
info@adrialece.hr

Postovani, vasa narudzba pod brojem 270105 je stornirana. Pozdrav!

#1151
Ivana

Molim vas da stornirate narudžbu broj 410256149.. Hvala

#1152
info@adrialece.hr

Postovani, vasa narudzba pod brojem 410256149 je stornirana. Pozdrav!

#1149
Marina

Poštovani, molim Vas da stornirate narudžbu 410217320. Unaprijed hvala.

#1150
info@adrialece.hr

Vaša naruđba je stornirana. Pozdrav!

#1146
Nataša

Poštovani, molim Vas da stornirate narudžbu 410225286 . Unaprijed hvala.

#1148
info@adrialece.hr

Postovani, vasa narudzba pod brojem 410225286 je stornirana. Pozdrav!

#1140
Mila Badrić Gelo

Poštovani molim vas da stornirate narudžbu 410232643, hvala

#1141
info@adrialece.hr

Postovani, vasa narudzba pod brojem 410232643 je stornirana. Pozdrav!

#1131
Ivana

Poštovani, Molim vas, može li storno narudžbe broj 410201007. Hvala, Ivana

#1132
info@adrialece.hr

Vasu narudzbu smo stornirali. Pozdrav!

#1129
Anita

Poštovani, možete li stornirati narudžbu broj 410281321? Hvala

#1130
info@adrialece.hr

Stornirali smo vam narudzbu. Pozdrav!

#1117
bojan

Narudba 175391 vrato sam nazad radi reklamacije kad mogu ocekivat odgovor ..lece nisu bile dobre nevidi se dobro na tu dioptriju..

#1118
info@adrialece.hr

Postovani, lece su poslane u reklamacijski postupak proizvodzacu. Kontaktirat cemo vas kad zaprimimo odgovor od proizvodzaca. Pozdrav!

#1115
Stipo

Narudžba broj: 144384 od danas. Adresa dostave je ispravna ali ime nije, gdje vam mogu poslati ispravno ime za dostavu?

#1116
info@adrialece.hr

Postovani, posaljite nam na nas mail info@adrialece.hr

#1113
Kristina Banic

Postovani,mozete li stornirati narudbu br.410180609?Hvala!

#1114
info@adrialece.hr

Stornirali smo vasu narudzbu. Pozdrav!

#1108
Josipa

Postovani, mozete li promjeniti narudbu pod br. 171653 . ja bi samo jedan par leca.

#1109
info@adrialece.hr

Postovani, saljemo vam samo jedan par u dostavu. Pozdrav!

#1106
Tea

Poštovani Moožete mi stornirati narudžbu 410140404 razlog je što sam u mailu dobila da ću dobiti popust u visini pdv-a međutim puni je iznos

#1107
info@adrialece.hr

Postovani, umanjili smo vam cijenu leca za 5% koliko iznosi PDV na lece. Pozdrav!

#1103
Ena

Poštovani, možete li stornirati narudžbu pod brojem 410101744. Unaprijed hvala.

#1105
info@adrialece.hr

Postovani, vasa narudzba pod brojem 410101744 je stornirana. Pozdrav!

#1100
DAMIRA

Poštovani, da li je moguće stornirati narudžbu 410119018, pozdrav!

#1101
info@adrialece.hr

Postovani, vasu narudzbu smo stornirali. Pozdrav!

#1098
Matea

Molim Vas, možete li stornirati narudžbu pod brojem 410189384? Greškom sam ponovila istu narudžbu. Unaprijed hvala.

#1099
info@adrialece.hr

Postovani, vasu narudzbu smo stornirali. Pozdrav!

#1096
Tonka

Poštovani, zanima me je li narudžba 198415 prošla, promijenila sam način plaćanja nakon što je bila potvrđena. Trebalo bi biti plaćanje pouzećem. Hvala!

#1097
info@adrialece.hr

Postovani, narudzba vam je prosla i odabrano je placanje pouzecem. Srdacan pozdrav!

#1088
Marica

Poštovani, Kako mogu iskoristiti kredit koji imam? Hvala na odgovoru.

#1089
info@adrialece.hr

Postovani, kredit se automatski obracuna za narudzbe iznad 150 Kn. Pozdrav!

#1086
KORNELIJA

Poštovani , možete li stornirati narudžbu pod br.135840 greškom sam ponovila narudžbu. Hvala!

#1087
info@adrialece.hr

Postovani, vasu narudzbu smo stornirali. Pozdrav!

#1081
Ana

Poštovani, možete li molim vas stonirati narudzbe pod brojem 149680, 137908 i 134639, greškom san ponovila iste narudzbe. Hvala!

#1082
info@adrialece.hr

Postovani, vase narudzbe su stornirane. Pozdrav!

#1075
Matea

163692 narudzba kada stize?

#1076
info@adrialece.hr

Postovani, isporuku mozete ocekivat ovaj tjedan. Pozdrav!

#1052
Tina

Poštovani, Možete mi stornirati naruđžbu pod brojem 410157134 zbog krivih podataka Hvala, LP

#1057
info@adrialece.hr

Postovani, vasa narudzba pod brojem 410157134 je stornirana. Pozdrav!

#1049
dragana

da li mozete stornirati prvu narudzbu pod brojem 410172945 posto sam greskom napravila 2 narudzbe

#1050
info@adrialece.hr

Postovani, vasa narudzba pod brojem 410172945 je stornirana. Pozdrav!

#1047
Suzi

Poštovani, možete li molim vas stonirati narudzbu pod brojem 163277 zbog krivih podataka u adresi? Hvala :)

#1048
info@adrialece.hr

Postovani, vasa narudzba pod brojem 163277 je stornirana. Pozdrav!

#1045
Jelena

Poštovani, možete li molim vas stornirati narudzbu 410176140 zbog krivih podataka? Hvala!

#1046
info@adrialece.hr

Postovani, vasa narudzba pod brojem 176140 je stornirana. Pozdrav!

#1043
dragica

Poštovani, molim vas da radi krivih podataka u adresi isporuke stornirate narudzbu broj 123463. Hvala!

#1044
info@adrialece.hr

Postovani, vasa narudzba pod brojem 123463 je stornirana. Pozdrav!

#1041
mihaela

Poštovani, molim vas da stornirate narudzbu broj 129698 i da učinjeno potvrdite. Hvala, pozdrav!

#1042
info@adrialece.hr

Postovani, vasa narudzba pod brojem 129698 je stornirana. Pozdrav!

#1038
Valentina

Poštovani, molim da narudžbu broj 410117202 ipak NE STORNIRATE. I može li usput informacija kada mogu očekivati paket? Hvala!

#1040
info@adrialece.hr

Postovani, vasu naruzdbu pod brojem 117202 smo ponovno aktivirali. Leće mozete ocekivati u roku 2-3 radna dana. Pozdrav!

#1037
Valentina

Poštovani, možete li stornirati narudžbu broj 410117202 ? Hvala

#1039
info@adrialece.hr

Postovani, vasa narudzba pod brojem 117202 je stornirana. Pozdrav!

#1030
Sanja

Molim da stornirate narudzbu broj410165379. lijepi pozdrav sanja

#1031
info@adrialece.hr

Postovani, vasa narudzba pod brojem 410165379 je stornirana. Pozdrav!

#1026
Ivan

Molim vas da stornirate narudžbu Br 178431.Hvala!

#1027
info@adrialece.hr

Postovani, vasa narudzba pod brojem 178431 je stornirana. Pozdrav!

#1020
Dražen

Pohvala za brzinu....danas naručiš, sutra je paket tu....hvala...

#1017
Borna

Molim Vas da stornirate narudžbu 150718, pošto sam stavio krivu vrstu leća za jedno oko. Hvala unaprijed.

#1018
info@adrialece.hr

Postovani, vasa narudzba pod brojem 410150718 je stornirana. Pozdrav!

#1015
Romana

Molim Vas da stornirate narudzbu broj 410141157. (U tablici je navedeno vrijeme nosenja 30 dana, a u opisu 2 tjedna)

#1016
info@adrialece.hr

Postovani, vasa narudzba je bila stornirana. Pozdrav

#1013
Lucija

Poštovani, molim Vas da mi stornirate narudžbu broj 154955. Hvala!

#1014
info@adrialece.hr

Postovani, narudzbu smo vam stornirali.

#1009
Martina

Poštovani, Zbog problema s internetskom vezom, dva puta mi se naručila ista narudžba broj 101752 i 127301 pa bih Vas molila da jednu od te dvije stornirate. Hvala unaprijed.

#1010
info@adrialece.hr

Postovani, narudzbu smo vam stornirali. Pozdrav!

#997
Ksenija

Molim promjeniti ime na adresi dostave za narudžbu broj 181264. Poslala sam mail na info@adrialece.hr

#1001
info@adrialece.hr

Postovani, podatki su vam izmjenjeni. Pozdrav!

#995
Tihana

Poštovani, molim Vas da mi stornirate narudžbu broj 130859 iz razloga što sam zabunom stavila pogrešnu vrstu leća. Hvala unaprijed!

#1000
info@adrialece.hr

Postovani, vasa narudzba pod brojem 130859 je stornirana. Pozdrav!

#991
Marko

Poštovani Molim Vas da stornirate narudžbu pod brojem 410175073, hvala.

#992
info@adrialece.hr

Postovani, narudzba vam je stornirana. Pozdrav

#990
Manuela

Poštovani, možete li stornirati narudžbu 141220. Zaboravila sam upisati kod za popust, pa da ponovim narudžbu. Hvala

#981
FILIP

Možete li stornirati narudžbu 410161528 i 410113655. Hvala

#982
info@adrialece.hr

Postovani, vase narudzbe pod brojem 410161528 i 410113655 su stornirane. Pozdrav!

#969
Iva

Poštovani, Molim vas informaciju da li mogu zamjeniti 1 kutiju leća TopVue Air. Greškom sam naručila krivu dioptriju. Leće su ne otvorene . Unaprijed zahvalna! Lijep pozdrav.

#970
info@adrialece.hr

Postovani, leće nam posaljite na adresu: ADRIAL D.O.O. POSTANSKI URED BUJE PP90 52460 Buje U paket nam stavite dopis za koju dioptriju zelite zamjeniti leće. Zelimo vam ugodan dan!

#963
Maša

Molim Vas da stornirate narudžbupod brojem 410154906 , zabunom sam dva puta naručila otopinu! Hvala i lijep pozdrav!

#968
info@adrialece.hr

Postovani, vasa narudzba pod brojem 410154906 je stornirana. Pozdrav!

#961
Robert

Molim Vas da stornirate narudžbu broj 119087, naručio sam krive leće. Hvala

#962
info@adrialece.hr

Postovani, vasa narudzba pod brojem 119087 je stornirana. Pozdrav!

#958
Alen

Poštovani, greškom sam naručio jednu kutiju krivih leća (dioptrija 4.5 umjesto 4.0). Da li je moguće zamjeniti? Kutiju nisam otvarao. Lp.

#959
info@adrialece.hr

Postovani, ako je kutija original zapakirana nam leće posaljite na adresu: ADRIAL D.O.O. POŠTANSKI URED BUJE PP90 52460 Buje U paket nam stavite dopis zasto vracate leće i za koju dioptriju zelite izvrsiti zamjenu. Pozdrav!

#951
Ivan Rade

Poštovani, molim Vas da stornirate narudžbu broj 410108930, hvala unaprijed!

#952
info@adrialece.hr

Postovani, vasa narudzba pod brojem 410108930 je stornirana. Pozdrav!

#953
Ivan Rade

Hvala na brzini!

#954
info@adrialece.hr

:)

#946
Iva

Poštovani, molim Vas da stornirate narudžbu broj 163585, krive leće sam naručila. Hvala

#948
info@adrialece.hr

Postovani, vasa narudzba pod brojem 163585 je stornirana. Pozdrav!

#938
Josip

Poštovani , molim Vas storno narudžbe 410145656. Hvala

#939
info@adrialece.hr

Postovani, vasa narudzba pod brojem 410145656 je stornirana. Pozdrav!

#933
Danijela

Poštovani , molim Vas storno narudžbe 410153858 ! Kriva naručeno ! Unaprijed hvala !

#937
info@adrialece.hr

Postovani, vasa narudzba pod brojem 410153858 je stornirana. Pozdrav!

#923
Ivan

Poštovani/a molio bih Vas da mi otkažete narudžbu broj 198895 zbog pogrešnog odabira leća (naručio sam TopVue Air umjesto TopVue Plus leća). Novom narudžbom (122135) sam ispravio pogrešku :-). Hvala:-)

#924
info@adrialece.hr

Postovani, vasa narudzba pod brojem 198895 je stornirana. Pozdrav!

#915
Danijela

Poštovani, molim Vas da stornirate narudžbu broj 166541 jer sam greškom dvaputa naručila, pa stoga ovu zadnju narudžbu stornirajte. Unaprijed se zahvaljujem.

#916
info@adrialece.hr

Postovani, vasa narudzba pod brojem 166541 je stornirana. Pozdrav!

#912
Igor

Postovani, Molim vas stornirajte mi narudzbu br 168266. Slucajno je ponovljena od predhodne. Hvala i pozdrav!

#913
info@adrialece.hr

Postovani, vasa narudzba pod brojem 168266 je stornirana. Pozdrav!

#908
Lucija

Poštovani, molim stornirajte narudžbe broj 182969 i 145007. Za narudžbu 145007 nisam ispunila podatke za plaćanje, ali nalazi se na pregledu narudžbi. Hvala!

#909
info@adrialece.hr

Postovani, vaae narudzbe pod brojem 182969 i 145007 su stornirane. Pozdrav!

#906
Jadranka

Poštovani, greškom sam napravila dvije narudžbe pa vas molim da stornirate narudžbu 410198683. Pozdrav

#907
info@adrialece.hr

Postovani, vasa narudzba pod brojem 410198683 je stornirana. Pozdrav!

#904
Boris

Poštovani, molim stornirajte narudžbu broj 410173303. Pozdrav!

#905
info@adrialece.hr

Postovani, vasa narudzba je stornirana. Pozdrav!

#898
Luka

Najbolja firma. Poslano preko Hrvatske pošte stiglo sve za 48 sati od naruđbe do kućnog praga i to na našem Jadranskom otoku. Takvu poslovnost cijenim. Hvala i do iduće naruđbe.

#888
Sanja

Poštovani, molim stornirajte narudžbu broj 169314. LP

#889
info@adrialece.hr

Postovani, vasa narudzba pod brojem 169314 jer stornirana. Pozdrav!

#886
Marija M

Molim Vas stornirajte naruđbu 120383

#887
info@adrialece.hr

Postovani, vasa naruzdba pod brojem 120383 je stornirana. Pozdrav!

#878
Martina

Molim Vas stornirajte narudžbe 105586 i 161373 !!

#879
info@adrialece.hr

Postovani, vase narudzbe pod brojem 105586 i 161373 su stornirane. Pozdrav!

#877
Jasminka

Poštovani, molim Vas da stornirate narudžbe br. 410106589 i 410119429. Hvala

#880
info@adrialece.hr

Postovani, vase narudzbe pod brojem 410106589 i 410119429 su stornirane. Pozdrav!

#875
KATICA

Poštovani, molim vas da stornirate narudžbu broj410148362. Hvala.

#873
Marin

Molim Vas da stornirate narudzbu broj 410166262. Hvala. Sp!

#874
info@adrialece.hr

Postovani, vasa narudzba pod brojem 410166262 je stornirana. Pozdrav!

#871
Matea

Poštovani, molila bi vas da stornirate narudžbu br. 410187704 i narudžbu br. 410172953, vjerojatno sam sa tri puta

#872
info@adrialece.hr

Postovani, vasa narudzbe pod brojem 410187704 i 410172953 su stornirane. Pozdrav!

#866
Marija

Poštovani molim vas da stornirate narudžbu br. 410193148, vjerojatno sam dva puta stisla naručivanje. Hvala

#867
info@adrialece.hr

Postovani, vasa narudzba pod brojem 193148 je stornirana. Pozdrav!

#862
mihaela

Poštovani,molim Vas da stornirate narudžbu br. 410157758,zabunom sam dva puta stisnula naručivanje. Znači jedna narudžba od 148kn ostaje a druga se treba stornirati. Unaprijed hvala!

#863
info@adrialece.hr

Postovani, vasa narudzba pod brojem 410157758 je stornirana. Pozdrav!

#858
Duje

Molim Vas da stornirate narudzbu broj 410134829

#861
info@adrialece.hr

Postovani, vasa narudzba pod brojem 410134829 je stornirana. Pozdrav!

#856
Ivana

Molim vas da stornirate narudzbe: 189893 152767

#857
info@adrialece.hr

Postovani, vase obe narudzbe su stornirane. Pozdrav!

#847
Ivana

Molim vas da stornirate narudzbe: 410199219 410130861 410176094 Hvala!

#848
info@adrialece.hr

Postovani, vase narudzbe su stornirane. Pozdrav!

#844

Postovani mozete li mi reci u kojem je statusu narudzba 410198080 hvala

#845
info@adrialece.hr

Postovani, paket vam je poslan u dostavu. Pozdrav!

#842
Blanka

Molim vas stornirajte mi zadnju narudzbu, zabunom sam stisla dva puta, broj je 410155574

#843
info@adrialece.hr

Postovani, vasa narudzba pod brojem 155574 je stornirana. Pozdrav!

#840
Silva

Možete stornirati ovu naruđbu zabunom stisnula 2 put 160482

#841
info@adrialece.hr

Postovani, vasa narudzba pod brojem 160482 je stornirana. Pozdrav!

#838
Silva

Molim vas da stornirate naruđbu broj 132566.

#839
info@adrialece.hr

Postovani, vasa narudzba pod brojem 132566 je stornirana. Pozdrav!

#831
Robert

Molim da mi stornirate upravo zadanu narudzbu broj 173305, nisam je dovrsio... Moram jos nesto narucit pa bih u jednu narudzbu sve strpao. Hvala vam.

#832
info@adrialece.hr

Postovani, vasa narudzba pod brojem 173305 je stornirana. Pozdrav!

#833
Robert

Hvala!

#829
MAJA

MOLIM VAS STORNIRAJTE MI NARUDŽBU ,HVALA

#830
info@adrialece.hr

Postovani, vasa narudzba je stornirana. Pozdrav!

#816
Valentina

Poštovani, molim Vas da stornirate narudzbu br 410112140. Zahvaljujem!

#817
info@adrialece.hr

Postovani, vasa narudzba pod brojem 112140 je stornirana. Pozdrav!

#810
Duje

Odlična usluga , brzi , Leće koje inaće koristin ovdje su 3 puta jeftinije nego u otptici u kojoj sam prije kupova. Veliki pozdrav

#811
info@adrialece.hr

Postovani, hvala na komplimentu. Trudimo se biti najbolji! Pozdrav!

#808
smiljanka

Molim Vas lijepo da mi stornirate narudžbu br. 164705 od 04.04.2016. Hvala!

#809
info@adrialece.hr

Postovani, vasa narudzba pod brojem 164705 je stornirana. Pozdrav!

#802
Matea

Poštovani, možete li mi molim Vas stornirati narudžbu broj 410146632. Unaprijed hvala, Matea

#803
info@adrialece.hr

Postovani, vasa narudzba pod brojem 410146632 je stornirana. Pozdrav!

#798
Barbara

Kvalitetna i brza usluga, provjereni proizvodi s najnižim cijenama u Hrvatskoj, pokloni, besplatna dostava... Nastavite s odličnim radom! :)

#799
info@adrialece.hr

Postovani, hvala na komplimentima! Trudimo se biti najbolji! :) Pozdrav!

#794
Sanja

Svaka Vam čast, leće naručene 9. ožujka navečer, stigle prije pola sata. Lijep pozdrav i hvala

#795
info@adrialece.hr

Postovani, trudimo se biti najbolji! :) Pozdrav!

#787
Katarina

Postovani, nova sam sa lecama i prvi puta sam narucila lece... danas su mi stigle i sad sam skuzila da sam narucila -7.5, umjesto -0.75

#788
info@adrialece.hr

Postovani, ako su leće original zapakirane i nisu otvorene nam ih mozete poslati natrag na nasu adresu: ADRIAL D.O.O. POSTANSKI URED BUJE PP90 52460 Buje U paket nam stavite dopis da ste pogrijesili pri odabiru dioptrije i za koju dioptriju zelite izvrsiti zamjenu. Leće sa ispravnom dioptrijom cemo vam poslati u ponovnu dostavu. Pozdrav!

#789
Katarina

Hvala lijepa... vrlo ste ljubazni... lp

#791
info@adrialece.hr

Postovani, trdimo se biti najbolji. :) Pozdrav!

#784
Sanja

Uzela sam jednu kutiju leca za 25kn a meni pise 70 molim da to stornirare i da uzmem samo jedno pakiranje leca od 26kn moj br.je 113051

#785
info@adrialece.hr

Postovani, vasa narudzba pod brojem 113051 je stornirana. Pozdrav!

#783
Sanja

Podtovani molim vas da stornirate jednu narudznu br.113051 jer sam narucila samo jednu kutiju leca a pise dvije hvala !

#786
info@adrialece.hr

Postovani, vasa narudzba pod brojem 113051 je stornirana. Pozdrav!

#781
Dajana

Molila bih vas da stornirate narudžbu broj 410196924. Hvala

#782
info@adrialece.hr

Postovani, vasa narudzba pod brojem 410196924 je stornirana. Pozdrav!

#778
Ratko

ne mogu se logirati zaboravio sam lozinku, a automatska pomoć za restartanje ne funkconira? Pomozite!

#779
info@adrialece.hr

Postovani, poslali smo vam na mail novu lozinku. Pozdrav!

#776
Mirjana

Molim da stornirate narudžbu broj 101531. Hvala

#777
info@adrialece.hr

Postovani, vasa narudzba pod brojem 101531 je stornirana. Pozdrav!

#773
Patricia

Molim da stornirate narudžbu broj 130482. Hvala!

#775
info@adrialece.hr

Postovani, vasa narudzba pod brojem 130482 je stornirana. Pozdrav!

#770
Filip

Poštovani,možete li stornirati narudžbu br. 199792?

#771
info@adrialece.hr

Postovani, vasa narudzba pod brojem 199792 je stornirana. Pozdrav!

#763
Andrea

Poštovani možete li stornirati narudžbu broj 410186050.

#759
Iris

Poštovani, ukoliko sam danas naručila leće, koliko ima treba da stignu ? Hvala unaprijed

#762
info@adrialece.hr

Postovani, obicne leće 1-3 dana, leće za astigmatizam ako ih imamo na zalihi 1-3 dana ako ne u roku 7-10 dana. Pozdrav!

#743
daisy

Postovana, Kako se koristi kredit kod narudzbe? Unaprijed hvala!

#746
info@adrialece.hr

Postovani, kredit od 15 Kn ako ste ga dobili se automatski odbroji za narudzbe iznad 150 Kn. Pozdrav!

#739
Robert

Ne znam zašto, ali na mojem korisničkom profilu vidim dvije narudzbe za leće Oasis, a naručio sam samo jednom, i to jednu kutijicu. Molim vas da stornirate jednu od tih narudžaba (139828 ili 189994) - svejedno koju. Pozdrav, Robert

#740
info@adrialece.hr

Postovani, stornirali smo Vasu jednu narudzbu. Pozdrav!

#741
Robert

Hvala vam!

#742
info@adrialece.hr

Postovani, :) Pozdrav!

#735
Mattea

Postovani molim da stornirate naruzdbu broj:154718

#737
info@adrialece.hr

Postovani, Vasa narudzba pod brojem 154718 je stornirana. Pozdrav!

#734
Mattea

Postovani molim da stornirate naruzdbu broj:154718

#736
info@adrialece.hr

Postovani, Vasa narudzba pod brojem 154718 je stornirana. Pozdrav!

#732
Daniela

Poštovani molim da stornirate narudžu 410130686 jer sam naručila krivo kutiju sa tri leće , a meni treba kutija sa 6 leća

#733
info@adrialece.hr

Postovani, Vasa narudzba pod brojem 410130686 je stornirana. Pozdrav!

#725
Martina

Poštovani, molim da stornirate narudžbu 410181759 jer sam zaboravila obračunati popust. Hvala, lp

#726
info@adrialece.hr

Postovani, Vasa narudzba pod brojem 410146925 je stornirana. Pozdrav!

#723
Sandra

Poštovani, molim da stornirate narudžbu 410147010 budući nije obračunat popust pa ću ponoviti narudžbu s kuponom. Lp

#724
info@adrialece.hr

Postovani, Vasa narudzba pod brojem 147010 je stornirana. Pozdrav!

#720
Irma

Poštovani stornirajte narudžbu 410184390

#722
info@adrialece.hr

Postovani, Vasa narudzba pod brojem 184390 je stornirana. Pozdrav!

#719
Tonka

Poštovani stornirajte narudžbu 154083. Hvala

#721
info@adrialece.hr

Postovani, Vasa narudzba pod brojem 154083 je stornirana. Pozdrav!

#717
MILO

Stigle u roku od 1 dana. Najbolji ste. Već sam vas preporučio svim prijateljima i rodbini. Puno hvala

#718
info@adrialece.hr

Postovani, drago nam je! Trudimoo se biti najbolji :) Pozdrav!

#715
Monika

Poštovani stornirajte narudzbu 410176199

#716
info@adrialece.hr

Postovani, Vasa narudzba pod brojem 410176199 je stornirana. Pozdrav!

#707
danijel

poštovani stornirajte naružbe 195371 i 142972 hvala

#708
info@adrialece.hr

Postovani, Vase obe narudzbe su stornirane. Pozdrav!

#709
danijel

hvala

#710
info@adrialece.hr

:)

#704
Martin

Poštovani stornirajte narudžbu 140216. Hvala!

#705
info@adrialece.hr

Postovani, Vasa narudbzba pod brojem 140216 je stornirana. Pozdrav!

#678
Mihovil

Leće došle za 2 dana, svaka čast za brzinu i naravno povoljne cijene!

#679
info@adrialece.hr

Postovani, hvala na komplimentima! Trudimo se biti najbolji! Pozdrav!

#604
Rozana

Poštovani, kada ćete opet imati akciju besplatna dostava?

#605
info@adrialece.hr

Postovani, u kratkom vremenu cemo imati akciju besplatne dostave. Pozdrav!

#602
Mirela

Poštovani, zahvaljujem na brzoj isporuci naručene robe. Torične leće obično sam čekala preko mjesec dana, a vi ste mi ih poslali u roku od 7 dana. Srdačan pozdrav!

#603
info@adrialece.hr

Postovani, hvala na komplimentu! Trudimo se biti najbolji! Pozdrav!

#511
Josipa

Fenomenalni ste:)! Naručila san od vas Ray Ban polarizirane sunčane- došle su mi na otok kroz 3 dana, kvalitetno upakovane, provjereno original, duplo jeftinije nego u optikama, a još sam i dar dobila :)! Već sam naručila novi par i veliko hvala :))!

#583
info@adrialece.hr

Postovani, hvala na komplimentima! Trudimo se biti najbolji! Pozdrav!

#499
JURAJ

Stvarno svaka čast, od konkurencije ste daleko najpovoljniji te Vam je usluga iznimna. Samo tako nastavite!

#500
info@adrialece.hr

Postovani, hvala na komplimentima! Trudimo se biti najbolji! Pozdrav!

#497
Jelena

Danas su me Adrialeće oborili s nogu! Prije puna 2 mjeseca sam naručila leće i jučer kada sam ih otvorila primjetim da sam prilikom narudžbe odabrala krivu dioptriju, a naručila sam 2 pakovanja. Vođena onim ako-prođe-prođe pošaljem upit bi li bili voljni preuzeti neodpakiran paket i poslati mi možda kao kompenzaciju nešto u zamjenu - čak ne mora biti isti iznos, pristala bih i na manje.... Odgovor je došao u rekordnom roku ... Gđo nema problema, pošaljite neotpakirani paket (pod ovjetom da je paket zaista neoštećen što je i razumljivo) i mi ćemo vam ih zamijeniti s odgovarajućom dijoptrijom. Ostala sam bez texta! Hvala Adrialeće - stvarno ste THE BEST! Osim toga kad već, pišem - svaka pohvala na brzini i točnosti dostavljenog :) Nastavite tako dalje!

#498
info@adrialece.hr

Postovani, hvala na komplimentima, trudimo se biti najbolji. Pozdrav!

#490
Ivica

..nemam primjedbe jer sam više nego ugodno iznenađen,i zato vam moram ovako javno izreći sve pohvale za brzu i točnu isporuku naručenog..hvala (i ne dižite cijene):-)

#491
info@adrialece.hr

Postovani, bit ce jos akcija na proizvode! :) Pozdrav!

#488
Željko

Poštovani stornirajte narudžbu 155701. Hvala!

#489
info@adrialece.hr

Postovani, Vasa narudzba pod brojem 155701 je stornirana. Pozdrav!

#484
Danijela

Poštovani, stornirajte narudžbu 157127, hvala!

#486
info@adrialece.hr

Postovani, Vasa narudzba pod brojem 157127 je stornirana. Pozdrav!

#483
Danijela

Poštovani, napravila sam dvije narudžbe: 101315 i 157127 te vas molim da jednu stornirate. Hvala.

#485
info@adrialece.hr

Postovani, izvrsili smo Vam stornaciju jedne narudzbe. Pozdrav!

#481
Kristina

Poštovani, možete li stonirati današnju naruđbu 165334. Naručila bih drugu vrstu leća. Unaprijed Hvala.

#482
info@adrialece.hr

Postovani, Vasa narudzba pod brojem 165334 je stornirana. Pozdrav!

#477
Renata

Poštovani, možete li stornirati narudžbenicu 195693. Naručila bih drugu vrstu leća. Unaprijed zahvaljujem.

#478
info@adrialece.hr

Postovani, Vasa narudzba je stornirana. Pozdrav!

#474
Vedran

Molio bih da mi zaustavite narudžbu jer sam zabunom naručio +, a ne -.

#476
info@adrialece.hr

Postovani, Vasa narudzba je stornirana. Pozdrav!

#473
ivana

molim vas mozete ,li mi obustaviti danasnju narudzbu jer sam krivo narucila...Narudzba je na Ivica Beroš bratuš

#475
info@adrialece.hr

Postovani, Vasa narudzba je stornirana. Pozdrav!

#467
Branka

Poštovani, poslala sam kontakt mail, ali nisam sigurna je li dostavljen. Molila bih ako možete stopirati narudžbu :Broj narudžbe 410159696, koja je greškom napravljena. Hvala.

#469
info@adrialece.hr

Postovani, Vasa narudzba je stornirana. Pozdrav!

#465
Ankica

Molim vas lijepo zašto ja ne mogu koristiti popust,koji kako vidim na mojim E-mailovima( dobivam vaše obavijesti), često dajete. Pokušala sam pretražiti gdje vam se klikne za taj popust i nisam mogla naći. Br. narudžbe je :410169778 u iznosu od 258 kn. Hvala

#466
info@adrialece.hr

Postovani, dobili ste popust za besplatnu dostavu. Jer kada ste Vi vrsili narudzbu je bila akcija besplatna dostava. Pozdrav!

#458
đurđica

molim vas da li i kako mogu zamijeniti leće. naime dobila sam pošiljku ali s krivim predznakom dioptrije( -1.50 treba mi +1.50).

#459
info@adrialece.hr

Postovani, ako je kutija original zapakirana nam leće mozete vratiti na nasu adresu: ADRIAL D.O.O. POSTANSKI URED BUJE PP90 52460 Buje U paket nam stavite dopis da ste pogrijesili pri odabiru dioptrije pa cemo Vam izvrsiti zamjenu. Pozdrav!

#454
Krešimir

Poštovani molim da mi stornirate narudžbu 410134638. Zabunom sam narucio neželjene leće. Unaprijed hvala

#455
info@adrialece.hr

Postovani, Vasa narudzba je stornirana. Pozdrav!

#446
Dorotea

Molim Vas da stornirate naruđžbu 171874, dva puta sam naručila iste leće. Osim toga Vas molim da mi objasnite zašto kod srp10 za popust nije aktiviran nakon ukucavanja (na predračunu se vidi da popust nije uvažen). Lijep pozdrav

#450
info@adrialece.hr

Postovani, Vasa narudzba pod brojem 171874 je stornirana. Dodali smo Vam popust od -10%. Pozdrav!

#445
Ines

Poštovani, Naručila sam "Kutija Time - red" (kako i piše na računu), no u paketu su mi stigle "Kutija Time - purpule". Id narudžbe je 135672.

#449
info@adrialece.hr

Postovani, mi se Vam iskreno izvinjavamo, doslo je do nase greske pri slanju. Pozdrav!

#418
Goran

Poštovani, molim vas da stornirate narudžbu broj 410044319 zbog promjene adrese dostave.

#419
info@adrialece.hr

Postovani, Vasa narudzba pod brojem 44319 je stornirana. Pozdrav!

#417
Mateo

Poštovani, molim Vas da mi stormirate narudžbu broj 410044192 jer sam greškom naručio dio kompleta za leće. Hvala!

#415
Sanja

Postovani molim Vas da stornirate narudzbu broj.43964 Hvala Sanja Oštarjaš

#416
info@adrialece.hr

Postovani, Vasa narudzba je stornirana! Pozdrav!

#414
branka

poštovana,molim vas da stornirate naruđbu br.43911 jer sam zabunom naručila dva puta iste leće!hvala

#412
Kristina

Poštovani,molim Vas da stonirate narudžbu br.42621. Hvala

#413
info@adrialece.hr

Postovani, Vasa narudzba pod brojem 42621 je stornirana. Pozdrav!

#410
Nina

Postovanj zeljela bih stornirati narudzbu 410042414 Ako je moguce.

#411
info@adrialece.hr

Postovani, Vasa narudzba pod brojem 42414 je stornirana. Pozdrav!

#407
Zeljka

Postovani, narucila sam i dobila posiljku leca za kcer. Greskom sam ponovila narudzbu i narucila staru dioptriju. Kako mogu zamijeniti lece? Lp Zeljka

#408
info@adrialece.hr

Postovani, ako je kutija za leće original zapakirana nam leće mozete poslati na adresu: ADRIAL D.O.O. POŠTANSKI URED BUJE PP90 52460 Buje U paket nam stavite dopis da ste pogrijesili pri odabiru dioptrije i za koju dioptriju zelite zamijeniti pa cemo Vam izvrsiti zamjenu. Pozdrav!

#399
Ante

Poštovani, Htio sam vidjeti na HP stranicama gdje je pošiljka ali pod brojem kojem ste mi vid dali LP218934834HR kažu da nemaju taj broj pošiljke??da li je možda neki drugi broj? ili još nije poslana?

#401
info@adrialece.hr

Postovani, paket cete dobiti u ponedeljak ili utorak. Pozdrav!

#400
Ante

Narudžba broj 410040925

#395
Matej

Poštovani,molim Vas da stornirate narudžbu br. 40683. Greškom sam odabrao krive leće. Unaprijed hvala!

#396
info@adrialece.hr

Postovani, Vasa narudzba pod brojem 40683 je stornirana. Pozdrav!

#392
Vedrana

Poštovani, kao što sam već napisala u emailu, molim Vas da stornirate narudžbu br.40064 jer sam greškom unijela krive podatke.Unaprijed hvala! Lijep pozdrav!Vedrana

#394
info@adrialece.hr

Postovani, Vasa narudzba pod brojem 40064 je stornirana. Pozdrav!

#391
ROBERT

Poštovani, molimo Vas za informaciju o narudžbi broj 410039431 koja je napravljenja 14.05.2015., primljen je mail da je paket poslan 15.05.2014., a do danas paketa nema. Kontaktirali smo HP vezano uz pošiljku i rekli su nam da nemaju isporuku na našu adresu. Srdačan pozdrav, Robert.

#393
info@adrialece.hr

Postovani, saljemo Vam barkod paketa: LP218792668HR pa mozete na svojoj posti provjeriti gdje se nalazi Vas paket sa lećama. Pozdrav!

#387
Marko

Poštovani, molim Vas da stornirate narudžbu br. 39247. Greškom sam odabrao krivi način plaćanja. Unaprijed hvala!

#388
info@adrialece.hr

Postovani, Vasa narudzba je stornirana. Pozdrav!

#385
marin

FreshLook One Day - dioptrijske (10 kom leća) plave dioptrija -2.50 (zadnje leče nisu stigle)

#386
info@adrialece.hr

Postovani, Vasu narudzbu ze leće FreshLook One Day nismo zaprimili, moguce je da niste narudzbu izvrsili do kraja. Pozdrav!

#362
Patricija

Poštovani, lijepo Vas molim storno narudžbe br. 35756, odabrala sam krivi način plaćanja. Unaprijed se ispričavam i zahvaljujem.

#364
info@adrialece.hr

Postovani, Vasa narudzba je stornirana. Pozdrav!

#357
iva

Poštovani, slučajno sam naručila dva puta istu narudžbu , da li mi možete poništiti jednu ?

#358
info@adrialece.hr

Postovani, jednu narudzbu smo Vam stornirali. Pozdrav!

#355
diana

Postovani, mozete li mi molim Vas izbrisati narudzbu. Narucila sam krive lece. Trebaju mi mjesecne, a ne dvotjedne. Hvala

#356
info@adrialece.hr

Postovani, Vasa narudzba je stornirana. Pozdrav!

#351
Andrea

Leće stigle zajedno s poklonom, hvala Vam i sve najbolje u daljnjem radu, imate novog kupca!

#353
info@adrialece.hr

Postovani, drago nam je! Udobno nosite leće! Pozdrav!

#344
Vesna

Poštovani, pogriješila sam u narudžbi (ponovila sam staru). Trebala bih tu narudžbu poništiti i napraviti novu (jer mi treba 6komada leća + otopina a ne 3 komada kao što sam naručila)... unaorijed hvala na odgovoru. LP

#346
info@adrialece.hr

Postovani, ispravili smo gresku. Vrijedi narudzba po 6 kom leća. Pozdrav!

#316
Tanja

Pozdrav cijeloj ekipi i sve pohvale! Našla vas slučano tokom Blagdana, narucila i s obzirom na neradne dane, stiglo je odmah iza Nove godine! Od sada samo kod vas narucujem :)

#324
irena

postivani, pogrijesila sam u narudzbi, da li je moguce napraviti korekciju narudzbe s obzirom da jos lece nisam dobila?

#317
info@adrialece.hr

Postovani, hvala za komplimente, trudimo se biti najbolji. Pozdrav!

#261
info@adrialece.hr

Hvala na komplimentima! Trudimo se biti najbolji!

#260
Sanja

Jednostavno Vas neću prestati hvaliti !!!! Svaka pohvala na kvalitetnim proizvodima, povoljnim i brzim isporukama... Preporučam svakome bez razmišljanja da naruči i uživa

#247
Magdalena

Pozdrav, leće su stigle unutar najavljenog roka dostave, stigao i poklon, sve kao što je i dogovoreno. Moje pohvale i preporuke! Puno hvala!

#239
Ines

Poštovani! Od radne kolegice sam dobila stranicu za online leće,ali ni sama ne znam kako (greškom) sam naletila na vašu. I nije mi ža! Isporučeno za dva radna dana...sretno šokirana,nenaviknuta na tako brzu isporuku,kvalitetu,poklon....a tu je i ušteda. Dobili ste novog zadovoljnog kupca....svaka čast! A sad da se i kolegici pohvalim i preporučim vašu uslugu. Lipi pozdrav!

#241
info@adrialece.hr

Hvala na komplimentima! Trudimo se biti najbolji!

#235
Viktorija

Poštovani! Ja po prvi puta naručujem kod Vas leće i ne znam koji bi mi promjer leća i BC trebao. Imam istu dioptriju na oba oka -1,25. Unaprijed se zahvaljujem na odgovoru!

#242
info@adrialece.hr

Postovani, BC Vam je bazna krivina. Na nalazima Vam pise koji imate BC, promjer i dioptriju. Naravno jer se radi o mekim kontaktnim lećama BC ne igra toliko veliku ulogu. Pozdrav!

#208
kristina

Odlicni ste,preporucujem svima.brza isporuka,sve bez greske

#209
info@adrialece.hr

Hvala na pohvalnim komplimentima. Trudimo se biti najbolji!

#202
ValeP

Za kolko stignu leće?

#203
info@adrialece.hr

Kada leće stignu u nase skladiste je potrebno 1-3 dana da leće dobijete.

#194
Đorđe

Stigle leće super cijena i odlična dostava stranica vam je famozna svaka vam čast i sve pohvale najbolji ste

#195
info@adrialece.hr

Blue, Hazel, Green

#190
Lili

Stigle leće u boji i poklon ! Odlična usluga, brza dostava, super cijene. Sve pohvale!

#191
info@adrialece.hr

trudimo se biti najbolji...

#180
alen

Hvala na expeditivnosti, stiglo kako ste i najavili. Brzo, jeftino i kvalitetno. Pozdrav... :)

#181
info@adrialece.hr

Hvala na komplimentima, trudimo se biti najbolji!

#178
MIRELA

stigle leće,ekspresno brzo,hvala na suradnji!!!

#179
info@adrialece.hr

Trudimo se biti najbolji!

#171
Anita

Super ste!!!! Leće stigle za 2 dana!!!

#173
info@adrialece.hr

Super, trudimo se biti najbolji!

#163
Alen

Dobili ste novog zadovoljnog kupca. Sve je bilo ispoštovano u roku kako je bilo navedeno prilikom narudžbe. Two thumbs up

#164
info@adrialece.hr

Super!!!

#154
Ivona

pridružujem se pohvalama ,i imete moje preporuke svim mojim prijateljima i poznanicima

#146
Franjo

Čista petica ,duže vrijeme naručujem leća odavde i stvarno sam zadovoljan ;)

#132
Anna

Veliki izbor proizvoda, izuzetno brzo odgovaranje na upite putem e-maila, povoljne cijene te brza dostava ne zaslužuju ništa drugo nego pohvalu. Svaka čast. Samo tako nastavite :)

#126
Ana

Imate od mene velike pohvale i preporuke svim mojim poznanicima. Naručila sam leće u četvrtak ujutro i već sutradan su mi stigle u Zagreb, i to po cijeni nikad povoljnijoj nego dosad. Bravo za Adrialece!

#125

Također samo pohvale

#123
Jakov

Usluga, dostava, cijene, web stranica, jednostavnost narudžbe, mogu reci samo sve najbolje! Svaka čast i pravi pristup poslu! Samo tako nastavite! Imate jos jednog vjernog kupca :)

#124
info@adrialece.hr

Hvala puno.Pozdrav

#121
Ivan Perković

Naručio sam kontaktne leće i dobio ih za manje od dva dana, vrlo ozbiljna tvrtka, uz ekspresnu dostavu. Nisam imao nikakvih poteškoća! Treba nam više ovakvih u Hrvatskoj.

#122
info@adrialece.hr

Hvala puno.

#818
Ljubisa

Postovani, molim vas da narudzbu broj 188126 od 21.04.16 stornirate. Greskom sam narucio cetiri kutijice umijesto dvije. Ili ako mozete da ispravite gresku bez storniranja narudzbe, znaci 2x 6 leca umijesto 4x 6 leca. Hvala.

#819
info@adrialece.hr

Postovani, ispravili smo gresku i sada je u narudzbi jedna kutija dioptrija -9.00 i jedna kutija -8.00. Pozdrav!

#820
Ljubisa

Hvala Vam! Ovo je moja peta narudzba i vise sam nego zadovoljan! Zelim da budete jos bolji i uspijesniji! Najbolji ste!

#825
info@adrialece.hr

Postovani, :) Pozdrav!