Reklamacija

Reklamacije

Sukladno Zakonu o zaštiti potrošača, kupac ima pravo na reklamaciju. Reklamacija se smatra valjanom ukoliko odgovara uvjetima za reklamaciju sukladno Zakonu o obveznim odnosima i Zakonu o zaštiti potrošača.

Reklamacija kontaktnih leća

Reklamaciju je potrebno prijaviti na e-mail info@adrialece.hr u roku od 60 dana. U e-mailu opišite problem, pošaljite fotografije LOT broja i parametara naručenih kontaktnih leća. Kontaktne leće pohranite u otopinu za leće i prema uputama, koje dobijete e-mailom, pošaljite u reklamacijski postupak na našu adresu te priložite originalnu ambalažu proizvoda i ispunjeni obrazac za reklamaciju.

Priložite kopiju zadnjeg oftalmološkog nalaza (prije reklamacije provjerite jeste li pravilno naručili i koristili medicinska pomagala prema uputama svog optometrista/of­talmologa). Reklamacijski postupak će početi samo ako su ispunjeni svi gore navedeni uvjeti.

Reklamacija korekcijskih naočala

Prijavite reklamaciju na e-mail info@adrialece.hr u roku od 60 dana, pošaljite nalaz i opišite problem. Prilikom slanja naočala u reklamacijski postupak, priložite sve što ste dobili uz naručene naočale (etui, originalnu ambalažu, krpicu, demo leće za naočale, ambalažu leća za naočale, ...). Na e-mail nam pošaljite svoje fotografije s naočalama kako bismo vidjeli njihov položaj (fotografija s prednje i bočne strane). Ako se radi o progresivnim naočalama, na lećama naočala markerom koji je primjeren za pisanje po staklima označite gdje se nalaze vaše zjenice (s točkicom). Ako se radi o jednožarišnim naočalama, dovoljne su samo fotografije (s prednje i bočne strane).

Upozoravamo stranke da izaberu okvir primjerene veličine i oblika s obzirom na njihovo lice jer postoji mogućnost da izabrani okvir neće biti optimalan. Preporučujemo vam da se prije potvrde narudžbe posavjetujete s optičarom oko izbora okvira.

Reklamacija sunčanih naočala

Prijavite reklamaciju na e-mail info@adrialece.hr u roku od 60 dana, pošaljite fotografije i opišite problem. Prilikom slanja naočala u reklamacijski postupak, priložite sve što ste dobili uz naručene naočale (etui, originalnu ambalažu, krpicu, ...).

Kupac je dužan prodavatelju vratiti proizvod u dogovorenom roku na dogovorenu adresu. Kupac je dužan vratiti proizvod o svom trošku. Prodavatelj neće prihvatiti pakete s otkupninom. Ako se reklamacija odobri, prodavatelj će vratiti novac za poštarinu (do 4.49€ (33,8kn) koliko iznosi najviša poštarina na adrialece.hr). Prodavatelj je dužan u roku 14 dana od primitka reklamacije kupcu odgovoriti na zahtjev.

Reklamaciju je obavezno prijaviti na info@adrialece.hr ili 01 7757 572. Obrazac za reklamaciju možete preuzeti ovdje .

Želite samo ugradnju, odnosno zamjenu leća za naočale?

Ako želite da ugradimo nove leće za naočale u vaše okvire, imajte na umu da ne odgovaramo za kvalitetu navedenih okvira i ne možemo preuzeti odgovornost za bilo kakvu štetu koja bi mogla nastati prilikom ugradnje. Kupac treba biti svjestan da sve vrste okvira za naočale imaju određeni vijek trajanja koji ovisi o kvaliteti materijala, starosti okvira i načinu rukovanja njima. Ako je okvir oštećen tijekom brušenja i postavljanja naših naočalnih leća, kupcu će se nadoknaditi iznos plaćen za zamjenu leća, a oštećeni okvir će im se poslati nazad.

Dimenzije na web stranici su namijenjene lakšem i pravilnom odabiru okvira. Ako kupac naruči premali ili preveliki okvir, premontaža leća u drugi okvir nije moguća. Ako ste zainteresirani za dodatne dimenzije, obratite se našoj korisničkoj podršci.

Najtočnija dioptrija za naše oko nalazi se u sredini leće. U kutovima leće se počinju pojavljivati ​​distorzije. Distorzije su uočljivije kod visokih dioptrija. Kod problema s distorzijom je potrebno okretati cijelu glavu, a ne samo micati oči. Distorzije se ne smatraju predmetom reklamacija ako su leće pravilno izrađene. Ako imate problema s odabirom najboljih leća, savjetujemo da potražite pomoć okulista/oftal­mologa.

Sve informacije na web stranici služe kao pomoć kod odabira , a ne kao obvezan izbor (primjer: za dioptriju -6,00 ne preporučujemo debljinu od 1,5 i 1,6, jer će rezultat biti predebela leća za naočale, no proizvodnja je još uvijek moguća u većini slučajeva). Ako npr. stranka ima dioptriju +/- 2,00 može odabrati bilo koju debljinu leće. Naravno, veća optička aberacija znači da će leća biti tanja, lakša, ljepša i da će dokazano smanjivati distorziju.

Mjerenja oftalmologa vrše se u skladu sa svrhom korištenjem naočala. Prilikom pregleda navedite u koju ćete svrhu koristiti naočale. Ako ćete npr. koristiti naočale za televiziju, moraju vam izmjeriti dioptriju u tu svrhu, kao i za vožnju.

Reklamacije:

Reklamacije rješavamo pomoću vaših informacija. Ako se kod reklamacija ne podnese sva potrebna dokumentacija, ona će biti odbijena. Povrat proizvoda mora sadržavati svu potrebnu dokumentaciju i originalno pakiranje, u suprotnom se odbija (primjer: Sunčane naočale Crullé moraju se vratiti s kartonskom kutijicom, karticom za polarizaciju i krpicom za čišćenje). Svi povrati i reklamacije trebaju biti pravilno zapakirani - u kartonsku kutiju, po mogućnosti s mjehurićima, kako bi se izbjegla oštećenja. Nepravilno zapakirane naočale (npr. bez etui-a) neće se smatrati reklamacijom. Ako vraćena roba dođe oštećena zbog nemara, reklamacija se neće uzeti u obzir.

Razmatramo samo predmet reklamacije (npr. vi reklamirate dioptriju, mi se fokusiramo samo na to). Reklamacija nije moguća ako ste na bilo koji način posezali u naočale ili uključivali ugradnju leća drugih dobavljača, ravnanje ili savijanje, lijepljenje itd. Naša korisnička služba je tu da vam pomogne. Stoga je poželjno njima prijaviti reklamaciju, jer to znatno skraćuje postupak. Ako im odmah pošaljete svu potrebnu dokumentaciju, riješite se svih dugotrajnijih postupaka. U postupku reklamacije korekcijskih naočala provjeravamo sve mogućnosti zašto naočale ne odgovaraju. Ako u postupku ne dođemo do zaključka ili je sve je po narudžbi s naše strane pravilno, kupac mora poslati novi nalaz od drugog davatelja usluga u roku od osam dana (zbog mogućeg pogrešnog mjerenja dioptrije).

U slučaju pogrešne narudžbe - netočnih podataka, dioptrije, debljine leća, vidnog polja - nije moguća reklamacija.

Šteta uzrokovana toplinom nije predmet žalbe. Obično se takva oštećenja prepoznaju po preoblikovanoj plastici, mjehurićima, napuknutom antirefleks sloju itd. Jednako tako ne uzimamo u obzir oštećenja uzrokovana parfemima, gelovima za kosu, znojem, PH kože i slane vode te posljedice nepravilne uporabe, zanemarivanja i nepropisnog čuvanja. Nepravilna upotreba također uključuje oštećenja zbog upotrebe agresivnih sredstava za čišćenje i alkohola.

Ako je itko (osim nas i naših optičara) na bilo koji način posezao u naočale (druga optika ili sam kupac), žalba se odbija.

Reklamacije progresivnih naočala:

Za najuspješnije rješenje žalbi na progresivne leće potrebno je dodati vrećice naočalnih leća, plavu karticu s podacima o lećama, okvir s ugrađenim lećama, izvorni nalaz kupca, bočnu fotografiju (zbog nagiba naočala) te frontalnu fotografiju (zbog visine). Fotografije možete poslati i e-poštom. Za uspješno rješenje reklamacije moramo znati što više informacija - koje probleme osjećate i na kojoj udaljenosti ne vidite. U slučaju naknadnog slanja ovih dokaza, kupac sam snosi troškove slanja. Ako klijent ne želi sudjelovati i poslati dokumentaciju, reklamacija će biti odbijena.

Naručite zamjenu/ugradnju novih leća za naočale .

Primjedbe i prigovori

U skladu sa Zakonom o zaštiti potrošača, kupac može podnijeti pismenu pritužbu prodavatelju na e-mail adresu info@adrialece.hr . Na sve vaše primjedbe i prigovore odgovorit ćemo u najkraćem mogućem roku.

Online rješavanje potrošačkih sporova

Obavještavamo vas o mogućnosti rješavanja potrošačkih pritužbi putem online rješavanja potrošačkih sporova temeljem Uredbe o online rješavanju potrošačkih sporova 2006/2004 i Direktive 2009/22/EC i Direktive o alternativnom rješavanju alternativnih sporova 2013/11/EU putem ovog linka .

Komentari (466)

Imate li kakvih pitanja?
Patrick

Pozdrav! Planiram ponovo uzet dioptrijske naočale. Je li moguće da ako kojim slučajem moje odbarane naočale ne pašu mi veličinom, da naočale vratim te izabareme druge?? Hvala

Odgovor info@adrialece.hr

Poštovani, dioptrijske naočale nažalost nije moguće vratiti jer je to proizvod po mjeri.

Barbara

Poštovani, Naručila bih samo okvire za dioptrijska stakla (možda i više njih) kako bih se uvjerila odgovaraju li za moje lice. Je li moguće vratiti proizvode koji mi neće odgovarati po odabiru odgovarajućih? Hvala i srdačan pozdrav!

Odgovor info@adrialece.hr

Poštovana, ukoliko naručite samo okvire, možete ih vratiti u roku 14 dana od preuzimanja.

info@adrialece.hr

Poštovani. Model Crullé S1722 C3 trenutno nemamo na zalihi.

info@adrialece.hr

Poštovani, kupljene artikle možete vratiti u roku od 14 dana od preuzimanja artikla.

info@adrialece.hr

Poštovani, kupljene artikle možete vratiti u roku od 14 dana od preuzimanja artikla.

Ana

Poštovani, naručila bih sunčane korekcijske, no model koji mi se sviđa, nema virtualno ogledalo :( Zanima me, koji je postupak u ovom slučaju, ako naručim naočale s dioptrijom, ne svide mi se. Imam li pravo na povrat? Unaprijed zahvaljujem.

Odgovor info@adrialece.hr

Poštovan, povrat dioptrijskih naočala nažalost nije moguć, to je proizvod po mjeri. Savjetujemo vam da prvo naručite okvire pa tek onda leće.

Željka

Poštovani, prije godinu dana nakon što sam operacijom skinula dioptriju,i oči su mi još bile dosta osjetljive na svijetlost, kupila sam polarizirane naočale i savršene su. Jako sam zadovoljna, odlične su, i preporučam svima. Htijela bih naručiti još jedne al ne ardi mi virtualno ogledalo pa molim pomoć. Lijepi pozdrav.

Odgovor info@adrialece.hr

Poštovana, hvala na povratnim informacijama. Nažalost nemaju svi modeli mogućnost virtualnog ogledala. Naočale možete naručiti a ako vam ne budu odgovarale, možete ih vratiti u roku 14 dana.

Sonita

Kupila sam beskontaktne leće Freshlook one day color i nisam zadovoljna.

Odgovor info@adrialece.hr

Poštovani, žao nam je zbog lošeg iskustva s lećama. Kod leća je bitno da vam materijal, BC i promjer leće odgovaraju. U suprotnom može doći do neugodnosti.

Eugen

Pozdrav, Dogodila mi se nezgoda netko mi je sjeo na naocale i pukla mi je nastavak na suncanim naocalama lijeva strana. Kakav je postupak?

Odgovor info@adrialece.hr

Poštovana, ne nudimo garanciju na naočale, dakle nemamo popravke. Vaš slučaj nažalost ne spada pod reklamaciju.

Sanjin Strukić

Poštovani, molim vas da mi pojasnite šta je to "zaštititi pečat". Gdje se on nalazi? Kako izgleda? Od kojeg materijala je napravljen? Koliko je velik? Šta je to ustvari? Da li je to naljepnica? Ako je "zaštitni pečat" naljepnica zašto se ne zove: "Zaštitna naljepnica"? Puno hvala na odgovorima. Lp

Odgovor info@adrialece.hr

Poštovani, zaštitni pečat je etiketa ( slično kao kod odjeće, nije naljepnica) koja dolazi na mostu naočala i na sebi ima tanku okruglu plombicu. Pečat je na špagici zato vam neće smetati kod isprobavanja naočala. Lp

DARKO

Hvala na naočalama. Jako sam zadovoljan. Ove naočale su vrhunske. A jeftinije od prošlih. Preporučujem svima. Lp Darko.

Odgovor info@adrialece.hr

Poštovani, zahvaljujemo se na povratnim informacijama :). Lp

Kristina

Pozdrav Zanima me kako bi išao postupak kod zamjene istih naočala za broj manje, odnosno naručena je veličina L a zamijenila bih za M. Hvala

Odgovor info@adrialece.hr

Poštovani, zamjene ne radimo ali naočale možete vratiti u roku 14 dana od primitka, ako niste skinuli zaštitni pečat. Molimo vas da nam se javite na e-mail: info@adrialece.hr kako bismo vam dali upute.

Dorotea

Poštovani Krivo mi je zabilježena dioptrija za narudžbu 410853140 Prvi mail je ispravan, međutim kada sam platila, na drugom mailu je pogrešna dioptrija. Za jedne leće treba biti -2.00, a za druge -2.25, pa bih Vas lijepo molila da to ispravite prije nego što narudžbu pošaljete, hvala unaprijed

Odgovor info@adrialece.hr

Poštovani, narudžba je stornirana. Napravili smo vam novu narudžbu. Lijep pozdrav

Dora

Poštovani, Ukoliko mi sunčane naočale ne budu odgovarale, vršite li povrat novaca i tko plaća poštarinu? Lp

Odgovor info@adrialece.hr

Poštovani, povrat je moguć u roku 14 dana, povrat je trošak korisnika.

Davor

Poštovani, Zamolio bih Vas da mi rečete koja je peocedura za povrat artikla? Okvir mi ne odgovara, isti je samo provjeren ispred ogledala, neoštećen. Narudžba br.410779118 Srdačno Davor Čupić

Odgovor info@adrialece.hr

Poštovani,

U roku 14 dana od preuzimanja nam možete vratiti naočale. Pošaljite preporučeno HP-om ili Overseasom bez otkupnine (na vaš trošak).

Priložite obrazac za jednostrani raskid ugovora i račun.

U slučaju vraćanja naočala, zaštitni pečat ne smije biti oštećen. Uklonjeni zaštitni pečat je znak nošenja, odnosno korištenja naočala, stoga povrat novca nije moguć.

Kada dobijemo paket, povratno ćemo vas obavijestiti i vratiti novac za naočale, ako su ispunjeni svi uvjeti. Naočale primjereno zapakirajte da ne bi došlo do oštećenja prilikom transporta.

Potrebno je priložiti sve što ste zaprimili sa naočalama (etui, original ambalaža, krpica, demo leće-korekcijske naočale).

Adresa za povrat robe HP-om: Adrial do.o. NSC Centralno skladište Poštanska ulica 9 10410 Velika Gorica

Adresa za povrat robe Overseas Expressom: Adrial d.o.o. Overseas Express Zastavnice 38A 10251 Hrvatski Leskovac

Lijep pozdrav.

AB

Pozdrav! Ako naručim sunčane naočale i ne odgovaraju mi, da li ih mogu vratiti i dobiti povrat novca? Hvala

Odgovor info@adrialece.hr

Poštovani, ako vam naočale ne bi odgovarale možete ih vratiti u roku 14 dana od primitka. Ne smijete skinuti zaštitni pečat.

Maja

Pozdrav🙋‍♀️, Da li je moguce izvrsiti zamjenu naocala ili samo povrat pa napraviti novu narudzbu? Ako je zamjena izvediva, koliko vremenski traje ista? Hvala unaprijed, Lijep pozdrav, Maja :)

Odgovor info@adrialece.hr

Poštovana, zamjene ne radimo. Naočale možete vratiti u roku 14 dana od primitka.

Sandi Poustecki

Poštovani, u slučaju da sunčane naočale ne odgovaraju, da li je moguće napraviti povrat? Lijep pozdrav

Odgovor info@adrialece.hr

Poštovani, ukoliko vam naočale ne budu odgovarale, možete ih vratiti u roku 14 dana od primitka. Ne smijete skinuti zaštitni pečat koji dolazi na njima.

Vesna

Poštovani, Nigdje ne nalazim mogućnost unosa koda za popust do 06.06.21. POP20, a koji spominjete u zaglavlju. Vesna

Odgovor info@adrialece.hr

Poštovani, kod se upiše u košarici u 1.koraku ( crni kvadrat i piše kod za popust).

Aleksandra

Zdravo. Da li saljete robu za BiH?

Odgovor info@adrialece.hr

Poštovani, dostavu vršimo samo unutar RH.

Barbara

Dobro večer izgubila sam račun mogu li dobiti novi duplikat br.narudžbe je 679041. Hvala

Odgovor info@adrialece.hr

Poštovani, na vašem profilu, u pregledu vaših narudžbi, možete pronaći svaki račun za svaku narudžbu. Ukoliko ste zadnju narudžbu kreirali prije nekoliko dana, postoji mogućnost da račun još nije vidljiv. Provjerite ponovno kroz nekoliko dana.

Nikolina

Poštovani, Naime u narudžbi sam navela krivu dioptriju, a narudžbu sam već platila, no narudžba još nije poslana. Postoji li mogućnost da ispravite unesene podatke, jer ja ne vidim tu mogućnost i da dobijem naočale sa potrebnom dioptrijom. Br. narudžbe 410633015. Hvala!

Odgovor info@adrialece.hr

Poštovani, na e-mail info@adrialece.hr pošaljite što točno treba ispraviti. Hvala. Lijep pozdrav

Fran

Poštovani, nisam u nijednom trenutku mogao realizirati vašu promociju koju reklamirate kao popust od 35 kn na naslovnoj stranici. Namjerno sam napravio veću kupovinu od 350 kuna, ali nigdje nije bilo prozora za upis koda. Možete li mi umanjiti trenutnu kupovinu ili dati kredite za idući kupovinu. Lp, Fran Petrovčić

Odgovor info@adrialece.hr

Poštovani, možete napraviti novu narudžbu online. Kod za popust morate unijeti u košarici. Narudžbu bez popusta možemo stornirati. Hvala i lijepi pozdrav

Gabrijela Pavkovic

Poštovani, Danas su mi je stigna naruđba, no naočale su mi premale. Kako izvršiti zamjenu? Lp, Gabrijela

Odgovor info@adrialece.hr

Poštovani, molimo vas da nam se javite na e-mail: info@adrialece.hr

AMILA

Poštovani, Hrvatska pošta kojom vršite pouzeće danas već treći dan od dana najavljene dostave nije dostavila moju narudžbu bez objašnjenja. Njihov djelatnik Dario danas mi je garantirao da je pošiljka najavljena za dostavu danas i to se nije dogodilo. Najranije će biti tek za dva tri dana budući da počinje vikend. Molim Vas provjerite zašto je to tako? Hvala.

Odgovor info@adrialece.hr

Poštovani, lijepo molimo da nam pošaljete broj paketa i ime i prezime naručitelja na info@adrialece.hr, kako bi provjerili gdje se paket nalazi i kada ga možete očekivati? Hvala

Plodinec Hasaj Petra

Broj narudzbe je 410554196. Hvala

Odgovor info@adrialece.hr

Paket je poslan 26.8. Koliko vidimo po statusu danas će biti dostava od 10-13 sati.

Ana

Ispravak, 536641 Ovu narudžbu trebalo bi stornirati. Hvala

Odgovor info@adrialece.hr

vaša narudžba je stornirana.

info@adrialece.hr

Poštovani, poslali smo upit u HP. Kad dobijemo odgovor ćemo vas obavijestiti. Najvjerovatnije su krivu usmjerili paket. Poslat ćemo ponovno ako se vrati. Lijepi pozdrav

Lino MuiĆ

Postovani,6.8 sam narucio i platio kontaktne lece danas 12.8 pogledao sam gdje su na trackingu i imam sta vidjet,poslali ste na krivu adresu na otok Vis umjesto u Rešetare u Brodsko posavskoj zupaniji,kada ce te ponovno poslat i kad bi mogao ocekivati moje lece? Lp

Ana

Poštovani, zanima me koliki bi bio trošak povrata paketa od jednog, odnosno dva para sunčanih naočala.

Odgovor info@adrialece.hr

Poštovani, to provjerite u HP ili Overseasu. Sve ovisi kojom dostavnom službom šaljete paket. Lijepi pozdrav

FILIP

595694 možete li stornirati opvu narudžbu, dupla je...

Odgovor info@adrialece.hr

Poštovani, narudžba je stornirana.

Ivan

Poštovani u narudžbi 504130 sam naručio korekcijske naočale ali imam problem s fokusom, ravne površine mi se čine ovalne ili zakrivljene, PD sam u narudžbi naveo da je 35 jer sam tako virtualno izmjerio, u nalazu mi ne piše razmak zjenica, naknadno sam virtualno-internetom mjerio i čini mi se da je PD 32, može li to biti problem fokusa i mogu li naručiti da mi se leće zamjene o mom trošku na naočalama koje sam kod vas naručio, da ovaj put stavimo PD 32?

Odgovor info@adrialece.hr

Poštovani, svakako je moguće da je problem u PD, taj podatak mora biti zaista točan. Molimo vas da nam se javite na e-mail: info@adrialece.hr da se dogovorimo o zamijeni leća.

Veronika

Poštovani, u zadnjoj narudžbi sam stavila krivu dioptriju leca, narucila sam -4.25, a trebala bi -4. Koja je procedura zamjene?

Odgovor info@adrialece.hr

Poštovani,u roku 14 dana od preuzimanja možete vratiti leće ako su originalno zatovorene i neoštećene. Pošaljite preporučeno bez otkupnine(vaš trošak) i priložite obrazac za povrat robe. Kada zaprimimo paket ćemo vas obavijestiti i vratiti vam novac.

Dragana

Naruceno 18.6 lece i uplaceno na racun, a pošiljka još nije poslana

Odgovor info@adrialece.hr

Poštovani, nismo zaprimili vašu uplatu. Potvrdu o uplati pošaljite na info@adrialece.hr da možemo provjeriti u računovodstvu.

Laura Poklar

Ukoliko narucim korekcijske naocale i velicina ne odgovara.. mogu li vratiti?

Odgovor info@adrialece.hr

Poštovani, korekcijske naočale ne možete vratiti jer se izrađuju prema vašim mjerama. Odnosno možemo vam vratiti novac samo za okvir. Savjetujemo vam da prvo naručite okvir da ga isprobate i onda naručite okvir+leće za naočale.

Sandra

Naručila sam i platila otopinu za leće prije tjedan i pol međutim još nije došla što mi se čini malo predugo s obzirom da su mi leće došle unutar 3 do 4 dana(sa kojima sam prezadovoljna)

Odgovor info@adrialece.hr

Poštovani, paket možete preuzeti u PU Zagreb 10104. Jučer je bio pokušaj dostave.

Ines

Poštovani, molim vas da stornirate narudžbu br. 501031. Unaprijed hvala! Lijep pozdrav.

Odgovor info@adrialece.hr

Postovani, vasa narudzba broj 501031 je stornirana. Pozdrav

info@adrialece.hr

Poštovani, u roku 14 dana od preuzimanja možete vratiti naočale koje vam ne odgovaraju i kad ih dobijemo vraćamo novac. Nije moguća zamjena. Ako želite možete druge naočale naručiti neovisno od povrata robe. U slučaju vraćanja naočala, zaštitni pečat ne smije biti oštećen. Uklonjen zaštitni pečat je znak nošenja, odnosno korištenja naočala, stoga zamjena i vraćanje novca nisu mogući. Lijepi pozdrav

Ozana Biščević

Poštovani, ako se naruče sunčane naočale a ne odgovaraju jer se moram odlučiti između par modela, da li postoji mogućnost zamjene za druge? hvala na odgovoru

Sara

Poštovani, molim Vas da stornirate narudžbu : 501465 Unaprijed hvala! Lp

Odgovor info@adrialece.hr

Postovani,

vasa narudzba broj 501465 je stornirana.

Lijepi pozdrav

Karlo

Poštovani, acuvue oasys leće su mi premekane, mogu li ih vratiti ili zamijeniti?

Odgovor info@adrialece.hr

Poštovani, otvorene kutijice leća ne možete vratiti. Hvala na razumijevanju.

Anonymous

Postovani, Pogreškom sam narucila krive sunčane naocale. Mogu li vratiti, te naruciti nove koje sam prvotno zeljela? Lp

Odgovor info@adrialece.hr

Poštovani, javite nam se na e-mail: info@adrilece.hr sa brojem narudžbe da možemo provjeriti i dati vam upute.

Helena

Poštovani, naručila sam dvije kutije mjesečnih leća, jedno pakiranjene valja, odnosno leće nisu ispravne, ništa ne vidim kroz njih Top Vaue Plus +2.50. Drugo pakiranje istih leća je u redu Narudžba br. 410400531

Odgovor info@adrialece.hr

Poštovani, predpostavljamo da ste naručili pogrešnu dioptriju. Naručili ste +2,50 i -2,00. Provjerili smo vaše stare narudžbe i vidimo da ste uvijek naručivali samo - dioptriju. Lijepi pozdrav

Matea

Molim da stornirate narudzbu 410473381. Hvala

Odgovor info@adrialece.hr

Postovani,

vasa narudzba broj 410473381 je stornirana.

Pozdrav

Samir

Molim vas otkazite narudžbu broj 410430923 hvala

Odgovor info@adrialece.hr

Postovani,

vasa narudzba broj 410430923 je stornirana.

Lp

info@adrialece.hr

Poštovani, naručiti ih možete {{getItemLinkParams:396,ovdje}}. Hvala unaprijed. Lijepi pozdrav

ante

Dali imate lece comfilcon A - 0.50 BC8. 6 14.0 i koja je cjena. Hvala

Gordana

Ako nije kasno, možete li otkazati narudžbu broj 410459722 Hvala

Odgovor info@adrialece.hr

Poštovani, naručili ste 28.8. narudžba je već poslana. Lijepi pozdrav.

Matea

Naručila sam leće prije 9 dana i još mi nisu stigle. Narudžba LP403667165HR

Odgovor info@adrialece.hr

Poštovani, paket smo poslali 29.7. Poslali smo upit u HP. Kad dobijemo odgovor ćemo vas obavijestiti. Lijepi pozdrav

FILIP

Ako nije kasno, možete li otkazati narudžbu broj 434422? Hvala

Odgovor info@adrialece.hr

Kad se paket vrati možemo stornirati.

info@adrialece.hr

narudžba je stornirana.

Maja

Molim vas otkazite narudzbu 476008. Hvala

Ana Marija

Postovani, vratila bih suncane naocale koje sam kupila te zelim povrat novca, koja je procedura?

Odgovor info@adrialece.hr

U roku 14 dana od preuzimanja nam možete vratiti naočale. Pošaljite preporučeno HP-om i pored stavite obrazac za jednostrani raskid ugovora. U slučaju vraćanja naočala, zaštitni pečat ne smije biti oštećen. Uklonjen zaštitni pečat je znak nošenja, odnosno korištenja naočala, stoga zamjena i vraćanje novca nisu mogući.

Nina

Molim vas da stornirate narudzbe: 410460390, 410487042, 410472906 Hvala!

Odgovor info@adrialece.hr

Postovani, vase narudzbe broj 410460390, 410487042, 410472906 su stornirane. Pozdrav

Lora

Postovani, kada vracam naocale, trebam li ih staviti u kutiju u kojoj su i dosle ili u novu?

Odgovor info@adrialece.hr

Možete staviti u bilo koju kutiju.

Lora

Postovani, dosle su mi naocale koje su na zalost male, dali je moguca zamjena? Zamjenila bih naocale Crullé P6042 C1 za Crullé P6082 C2 koje su jednakog iznosa. Mozete li mi napisati kako izvrsiti zamjenu te kako poslati nazad naocale koje su premale?

Odgovor info@adrialece.hr

U roku 14 dana od preuzimanja nam možete vratiti naočale. Pošaljite preporučeno HP-om i pored stavite obrazac za jednostrani raskid ugovora. Kad zaprimimo paket ćemo vas obavijestiti i vratiti novac za naočale. Neovisno od povrata robe možete napraviti novu narudžbu online za druge naočale.

Lora

Postovani, dali je narudzba 410485790 poslana?

Odgovor info@adrialece.hr

Poštovani, narudžba je poslana 27.6. Dobili ste obavijest na e-mail.

Gordan

Poštovani, kupili smo preko Vas naočale i odlične su! Nažalost prilikom pada naočala oštetio sam staklo na Ray Ban Avriator RB3025-W3277 modelu. Postoji li mogućnost nabave/zamjene samo stakla? Srdačan pozdrav!

Odgovor info@adrialece.hr

Poštovani, nažalost nije moguće naručiti stakla za naočale, to nemamo u ponudi. Naručiti možete samo proizvode koje imamo na našoj stranici.

Marija Pavlovic

Potvrda o narudžbi broj 410487347 Molim vas otkažite narudžbu.

Odgovor info@adrialece.hr

Poštovani, narudžba je otkazana.

Draško

Molim Vas storno narudžbe 421037 od 14.06.2019

Odgovor info@adrialece.hr

Postovani, vasa narudzba broj 421037 je stornirana. Pozdrav

Sara Beljan

Poštovani, Molila bih Vas da stornirate narudžbu br. 410477011. Lp

Odgovor info@adrialece.hr

Stornirali smo narudžbu 477011.

Goran

Postovani, molim vas da stornirate narudzbu 439153. Hvala, lijep pozdrav.

Odgovor info@adrialece.hr

Postovani, vasa narudzba broj 439153 je stornirana. Pozdrav

info@adrialece.hr

Narudžba je stornirana.

Matija

Poštovani, Molim vas da stornirate narudžbu broj 466383. Hvala Pozdrav

Mateja

Molim Vas da stornirate narudzbu broj 405890 hvala.

Odgovor info@adrialece.hr

Vaša narudžba je stornirana.

Karmen

Postovani molim Vas da stornirate moju narudzbu broj 410448207. Hvala

Odgovor info@adrialece.hr

Poštovani. Paket je poslan. Narudžbu možemo stornirati kad se paket vrati.Lijepi pozdrav

LEA

U slucaju povrata naručenih naočala tko snosi troškove povrata odnosno slanje hp-om?

Odgovor info@adrialece.hr

Poštovani, troškove povrata za naočale koje vam na odgovaraju snosite vi.

Marijana

Molim vas objasnite mi! U postavkama za pregled narudzbe mi pise tri puta ista narudzba. Necete mi vavlja poslati tri iste posiljke,meni treba samo jedna 489892 I pisalo je na pocetku da su lece na popustu 153 kn ,a kad sam zavrsila narudzbu cjena leca ista kao I prije 170 kn

Odgovor info@adrialece.hr

Poštovani, napravili ste 3 narudžbe. Dvije smo stornirali i poslana je samo 483835. Lijepi pozdrav

info@adrialece.hr

Narudžba je stornirana.

LANA

Molim Vas stornirajte narudžbu 410489087 od danas

Mateo

Poštovani, Naručio sam leće (narudžba 421639), ali su krive dioptrije. Htio bi ih zamijeniti sa 1 x -2.25, 2 x -1,75 i 2 x - 1,25. Dali je moguće obaviti zamjenu ili u krajnjem slučaju dobiti povrat. Lijep pozdrav, Mateo

Odgovor info@adrialece.hr

Poštovani,

vraćeni proizvod mora biti u originalnom pakiranju neoštećen, u nepromijenjenoj količini i kutija leća mora biti neotvorena.

Rok za povrat robe je 14 dana od preuzimanja. Kad zaprimimo leće vam možemo napraviti povrat novca na vaš IBAN. Ne može se zamjeniti za druge leće.

Pošaljite preporučeno HP-om na našu adresu. Uz leće pošaljite i obrazac za vraćanje robe.

http://www.adrialece.hr/…-2019-01.pdf

Hvala i lijepi pozdrav

Zdenka

Poštovani, molim vas da stornirate sljedeće naruđbe: 400817, 410976. Hvala.

Odgovor info@adrialece.hr

Narudžbe su stornirane.

Marina

Molim vas tocnu adresu na koju mogu poslat povrat robe!!!

Odgovor info@adrialece.hr

Adresa za povrat robe:

Adrial d.o.o. Stancija Kaligari 3 52440 Poreč

Marija

Postovani, kada kliknem na link za preuzimanje obrasca za raskid ugovora odvede me na nepostojecu stranicu. Mozete li mi poslati pravi link?

Odgovor info@adrialece.hr

Link radi i možete preuzeti ovdje http://www.adrialece.hr/…-2019-01.pdf .

IVANA

Poštovani ,molim storno narudžbi 410326209 i 410323301.

Odgovor info@adrialece.hr

Narudžbe su stornirane.

Danijela

Postovanje,narucila sam paket u cetvrtak,pise da je poslan, ali on ne dolazi. Broj posiljke je 314038. Hoce li taj paket stici ubrzo?

Odgovor info@adrialece.hr

Najkasnije do sutra će biti isporučen. Isporuka je uvijek u roku 2-3 radna dana.

Karlo

Poštovanje..prije nekoliko dana sam dobia sunčane naočale Persol PO0649 95/31, veličina 52... S proizvodom je sve u redu i ništa nije skidano, sačuvan račun i sve osim kutije kartonske zapravo.. Uglavnom, ja bi zamijenio ove naočale s modelom PO0649 95/32, veličina 54. Pa mi javite molim vas sve što mi je raditi, unaprijed hvala..

Odgovor info@adrialece.hr

Poštovani Karlo! U roku 14 dana od preuzimanja nam možete vratiti naočale. Pošaljite preporučeno HP-om i pored stavite obrazac za jednostrani raskid ugovora. U slučaju vraćanja naočala, zaštitni pečat ne smije biti oštećen. Uklonjen zaštitni pečat je znak nošenja, odnosno korištenja naočala, stoga zamjena i vraćanje novca nisu mogući.

Kad zaprimimo paket ćemo vas obavijestiti i vratiti novac na IBAN. Vi možete nove naočale naručiti neovisno od povrata robe. Lijepi pozdrav

Lana

Postovani, kada ce narudzba 410372156 biti poslana? Lijepi pozdrav!

Odgovor info@adrialece.hr

Poštovani, kad dobijemo leće ćemo vas obavijestiti i poslati vaš paket. Hvala. Lijepi pozdrav

Ivana

Poštovani, ukoliko naručim sunčane naočale kod vas, mogu li ih vratiti ukoliko mi ne odgovaraju te dobiti povrat sredstava? Ili naručiti neke druge? Hvala.

Odgovor info@adrialece.hr

U roku 14 dana od preuzimanja nam možete vratiti naočale. Pošaljite preporučeno HP-om i pored stavite obrazac za jednostrani raskid ugovora. Vratimo novac.

Dajana

Mozete li stornirati narudzbu 325414?

Odgovor info@adrialece.hr

Narudžbu ćemo stornirati kad se vrati.

Dorothea

Postovani, Da li je moguce vratiti dioptrijske naocale ukoliko nam ne pasu okviri?

Odgovor info@adrialece.hr

U roku 14 dana od preuzimanja nam možete vratiti naočale. Pošaljite preporučeno HP-om i pored stavite obrazac za jednostrani raskid ugovora. Novac možemo vratiti za okvir, za leće nije moguće.

U slučaju vraćanja naočala, zaštitni pečat ne smije biti oštećen. Uklonjen zaštitni pečat je znak nošenja, odnosno korištenja naočala, stoga zamjena i vraćanje novca nisu mogući.

info@adrialece.hr

Narudžbe možemo stornirati samo kad se vrate.

Vanesa

Poštovani, možete li stornirati narudžbu 410381195 i 410335579.

Ivana

Poštovani, Naručila sam zelene gemstone green leće u boji, narucila sam ih sa dioptrijom -3.00, na kutijici pise -0.00 te na svakoj pojedinačnoj kutijici leća također. Iznimno sam razočarana koliko malo pratite što piše u vašim narudžbama te očekujem ili povrat novca ili mi pošaljite leće koje sam naručila i platila! Hvala 410360618 je broj moje narudžbe također vam mogu priložiti slike kao dokaz.

Odgovor info@adrialece.hr

Poštovana, ispričavamo se. Nažalost je došlo do greške kod pakiranja. Poslane su vam već bile prave leće. Hvala na razumijevanju i lijepi pozdrav

Kristina

Poštovani, narudžbu 399257 molim da stornirate, a narudžba 335992 je upravo uplaćena. Hvala

Odgovor info@adrialece.hr

Narudžba 399257 je stornirana.

Mia

Poštovani, dali je narudzba 410322223 poslana?

Odgovor info@adrialece.hr

Poštovani, danas je poslano. Možete očekivati u roku 2-3 radna dana. Lijepi pozdrav

Dominik

Možete li stornirati narudžbu 394522

Odgovor info@adrialece.hr

Vaša narudžba je stornirana.

Vita

Mozete li stornirati narudzbu 410370847

Odgovor info@adrialece.hr

Narudžba 370847 je stornirana.

Ivana

Poštovani, molim vas provjeru zašto nije moguća uplata za narudžbu 372052 putem Visa kartice. Već dva puta sam pokušala, ali neuspješno. Unaprijed hvala. Lijepi pozdrav.

Odgovor info@adrialece.hr

Uplata nije zaprimljena. Provjerite ako imate pravu karticu za plaćanje online.

Ana

Postovani, molim Vas da mi ponistite narudzbu 334797, greskom sam 2 puta poslala istu narudžbu. Hvala, Lijep pozdrav

Odgovor info@adrialece.hr

Postovani, vasa dupla narudzba je stornirana. Pozdrav

Kristina

Poštovani, molim vas provjeru zašto nije moguća uplata za narudžbu broj 371391? Kontaktirala sam banku koja je potvrdila da je kod njih sve u redu, molim vas povratnu informaciju od Službe za korisnike. Unaprijed zahvaljujem, Kristina

Odgovor info@adrialece.hr

Poštovani, platiti možete karticama za plaćanje online (Visa, Mastercard ili Maestro-nisu sve kartice za plaćanje online). Lijepi pozdrav

Tomislav

Poštovani, možete li poništiti narudžbe 301732 i 329843? Pozdrav!

Odgovor info@adrialece.hr

Postovani, vase narudzbe broj 301732 i 329843 su stornirane. Pozdrav

Marina

Poštovani, možete molim stornirati narudžbu br 364639. Hvala, Marina

Odgovor info@adrialece.hr

Postovani, vasa narudzba broj 364639 je stornirana. Pozdrav

Filip

Poštovani Na narudžbi 303330 sam naručio i platio 2 komada leća TopVue Air (-1.25), međutim u paketu sam dobio samo jedan komad!

Odgovor info@adrialece.hr

Poštovani Filip, ispričavamo se ako je došlo do greške kod pakiranja. Molimo vas da nam na e-mail info@adrialece.hr pošaljete slike paketa i prijavite reklamaciju. Hvala unaprijed i lijepi pozdrav

Ivana

Poštovani,možete li poništiti narudžbe br. 392375 i 356465? Više puta mi je prihvacena ista narudzba. Unaprijed hvala!

Odgovor info@adrialece.hr

Poštovana, dvije narudžbe su stornirane i šaljemo samo jednu. Lijepi pozdrav

Leopold

Molim Vas storno narudžbe broj 353393

Odgovor info@adrialece.hr

Postovani,

vasa narudzba broj 353393 je stornirana.

Pozdrav

Kristina

Postovani mozete li storniradi narudzbu broj: 378673 a poslati samo narudzbu broj: 410360430? Hvala unaprijed

Odgovor info@adrialece.hr

Postovani, vasa narudzba broj 410378673 je stornirana. U dostav vam saljemo narudzbu broj 410360430. Pozdrav

Valentina

Postovani mozete li stornirati narudžbu 410315758? Unaprijed hvala

Odgovor info@adrialece.hr

Poštovana, kad se paket vrati ćemo ga stornirati. Lijepi pozdrav

info@adrialece.hr

Postovani, vasa narudzba broj 410350623 je stornirana. Narudzbu broj 410318699 smo poslali u dostavu. Pozdrav

Ivana

Stonirajte narudzbu 410350623. posaljite samo narudzbu 410318699.

Lucija

Poštovani, možete li stornirati narudžbu broj 326943? Unaprijed hvala.

Odgovor info@adrialece.hr

Postovani, vasa narudzba broj 326943 je stornirana. Pozdrav

Lucija

Poštovani, možete li stornirati narudžbu broj 366659? Unaprijed

Odgovor info@adrialece.hr

Postovani, vasa narudzba broj 366659 je stornirana. Pozdrav

Jasna

Postovani, jeli mozete stornirati narudzbu broj 307962 te poslati samo narudzbu broj 390843 , hvala

Odgovor info@adrialece.hr

Postovani, vasa narudzba broj 307962 je stornirana. U dostavu vam saljemo samo narudzbu broj 390843. Lp

Jasna

Stornirati narudzbu 410307962 te poslati samo narudzbu 410390843

Odgovor info@adrialece.hr

Postovani, vasa narudzba broj 307962 je stornirana. U dostavu vam saljemo samo narudzbu broj 390843. Lp

Boris

Poštovani, narudžba 343621 platio sam 3.12 karticom, poštar me traži ponovo da mu platim. Molim Vas provjerite što desilo. Lp

Odgovor info@adrialece.hr

Poštovani, poštar mora provjeriti još jednom vrijednost i otkupninu. Otkupnina je 0. Vidimo da je paket uručen. Lijepi pozdrav

ana

Poštovani, molim Vas storniranje narudžbe 385419. Narudžba je dupla. Hvala unaprijed. Ana

Odgovor info@adrialece.hr

Postovani, vasa narudzba broj 385419 je stornirana. Pozdrav

ana

Poštovani, molim Vas storniranje narudžbe broj 385419 za plaćanje pouzećem. Prvi put mi je pisalo da plaćanje nije uspješno. Nakon šta sam ga ponovila, u pregledu narudžbi sam naišla na dvije narudzbe. Hvala unaprijed.

Odgovor info@adrialece.hr

Postovani, vasa narudzba broj 385419 je stornirana. Pozdrav

Dražen

Molim Vas stornirajte naruđbu 388447 ! Hvala !

Odgovor info@adrialece.hr

Vasa narudzba broj 388447 je stornirana.

Dražen

Molim Vas stornirajte naruđbu 327180 ! Hvala!

Odgovor info@adrialece.hr

Vasa narudzba broj 327180 je stornirana.

Nera Keglevic

Postovani, narucila sam lece s vase stranice, u jednoj kutiji su dosle samo dvije lece, treca nedostaje. Broj narudzbe je 410393561. Postoji li mogucnost da Vam posaljem kutiji nazad? Imam sve uslikano ukoliko je potrebno. Puno hvala, lijep pozdrav.

Odgovor info@adrialece.hr

Postovani, reklamaciju nam posljite na mail info@adrialece.hr Pozdrav

Gordana

Molim Vas stonirajte naruđbu broj410315723 jer sam naručila krivi proizvod.Hvala

Odgovor info@adrialece.hr

Postovani, vasa narudzba broj 410315723 je stornirana. Pozdrav

Ivana

Molim da mi stornirate narudzbu broj 410396269. Nije mi prihvacen kod za popust, stoga ne zelim kupiti.

Odgovor info@adrialece.hr

Postovani, vasa narudzba broj 410396269 je stornirana. Pozdrav

Sladana

Poštovani, možete li stornirati narudžbu broj 325507? Unaprijed hvala.

Odgovor info@adrialece.hr

Postovani, vasa narudzba broj 325507 je stornirana. Pozdrav

Valerija

Poštovani, Molim storno današnje narudžbe broj 410323230. Napravit ću novu. Hvala

Odgovor info@adrialece.hr

Stornirali smo narudžbu 323230.

Snjezana

Poštovani, molim storniranje narudžbe broj 301908 (greškom sam ispunila dvije). lijep pozdrav

Odgovor info@adrialece.hr

Narudžba 301908 je stornirana.

Ivana Vuračić

Postovani,mozete li ponistiti moju narudzbu?

Odgovor info@adrialece.hr

Poštovana, molimo vas za broj narudžbe. Lijepi pozdrav

Patrik

Poštovan, vjeran sam korisnik Adrialeća te cesto kupujem putem vase stranic. Dosada sam nosio AirOptix colors leće i Freshlook colors i zadovoljan sam njima, te ih cesto puta nosim na kastinzima i snimanjima. Prosli tjedan naručio sam Freshlook colors green lece i naravno otvorio ih i vidio da na njima crnom boje stoje inicijali "FL"... naravno isprva sam zanemario jer sam bio uvjeren da se nece primjetiti kada stavim lece ali zbog mojih svijetlih ociju i svijetlih leca dolazi do izrazaja. Nisam siguran jeli to greska u proizvodnji ali ni jedne prijasnje lece nisu imale nista ispisano na njima. Malo mi je krivo jer ih ne mogu nositi svaki dan i na snimanjima.

Odgovor info@adrialece.hr

Poštovani, nažalost ne možemo utjecati na to. To je oznaka na lećama FreshLook. Možete nam poslati slike na e-mail info@adrialece.hr i proslijedit ćemo vaš e-mail proizvođaču. Lijepi pozdrav

Jelena

Poštovani, zabunom sam naručila 2x leće. Možete li narudžbu br. 322246 stornirati? Hvala!

Odgovor info@adrialece.hr

Postovani, vasa narudzba broj 410322246 je stornirana. Pozdrav

Jozef

Pozdrav. Narucio sam krivu lecu jel mozete zaustavit slanje ili nesto da mogu narucit odgovarajucu lecu?

Odgovor info@adrialece.hr

Poštovani, vašu narudžbu smo stornirali. Možete napraviti novu narudžbu. Lijepi pozdrav

Silvija

Pozdrav ! Molim Vas može li se narudžba br. 410317376 stornirati , jer greškom sam 2 puta naručila isti proizvod ! Hvala !

Odgovor info@adrialece.hr

Postovani, vasa narudzba broj 410317376 je stornirana. Lp

Đurđica

Htjela bih vratiti sunčane naočale jer su mi premale. Nisam skinula etiketu niti oštetila pakiranje i imam račun. Rado bi ih zamijenila za veću veličinu ako imate. Radi se o narudžbi 410315854.

Odgovor info@adrialece.hr

Postovani, za vracanje proizvoda je potrebno poslati mail na info@adrialece.hr i dobit cete povratne informacije kako poslati proizvod natrag. Pozdrav

Ivo

Lijepi pozdrav. Prilikom zadnje naruđbe dobio sam oštećenu leću koju ne mogu koristiti jer smeta kad je u oku. Mogu Vam priližiti fotografije

Odgovor info@adrialece.hr

Postovani, reklamaciju nam posaljite na mail info@adrialece.hr Lp

Ivana

Lijepi pozdrav, pri zadnjoj narudzbi odabrala sam (sigurna sam da sam oznacila!) poklon otopinu za lece no navedeo nije stiglo u paketu

Odgovor info@adrialece.hr

Postovani, za besplatni poklon je potrebno izvrsiti narudzbu iznad 249 Kn bez uracunate dostave. Vasa narudzba je iznosila 232 Kn bez dostave. Pozdrav

Ana

može li se moja narudžba br. 86182 stornirati kako bih napravila novui narudžbu s popustom?

Odgovor info@adrialece.hr

Vasa narudzba broj 86182 je stornirana.

Ana

Poštovani, moja narudžba od danas 5.11., br. 86182 nije očitala popust na leće (bez PDV-a). Molila bih informaciju vezao uz to. Hvala

Odgovor info@adrialece.hr

Postovani,

prilikom narudzbe je potrebno unijeti kod PDV. Sa tim kodom dobivate popust.

LP

Željka

Jutro..sinoc radila narudzbu nije mi htjelo prihvatiti placanje karticom..dva puta probala ..jutros narucila da platim kad mi dode..i sad vidim da mi ostalo one dvije sto sam probala sinoc pa da nebi sve tri stigle ..znaci ako sam nesto zbrljala stonirala bi nar.369478..337605..ovu od 01.11.bi ostavila..hvala

Odgovor info@adrialece.hr

Poštovana Željka, hvala na obavijesti. Stonirali smo divje narudžbe i danas šaljemo samo narudžbu 329403. Lijepi pozdrav

Mari

Dali primate povrat naočala suncanih ako se ne svide kupcu? Do kada traje akcija guess na 30%popusta?

Odgovor info@adrialece.hr

Sukladno Zakonu o zaštiti potrošača, u slučaju kupovine na daljinu, kupac je ovlašten jednostrano raskinuti ugovor ne navodeći razloge za to u roku od 14 dana od datuma isporuke proizvoda, odnosno isporuke zadnjeg proizvoda iz narudžbe. U slučaju vraćanja naočala, zaštitni pečat ne smije biti oštećen. Popust na Guess vrijedi do 14.10.2018.

info@adrialece.hr

Poštovana, odgovorili smo na vaš e-mail. Molimo vas provjerite. Ispričavamo se, dodali smo vam na poklon kapi za oči. Lijepi pozdrav

Nikolina

Poštovani,danas sam zaprimila paket sa lećama,s obzirom na iznos narudžbe trebala sam dobiti na poklon otopinu od 50ml,medutim stigla je otopina od 10 ml?! Br.narudzbe 410322801,molim vas provjeru i informaciju.

info@adrialece.hr

Leće možete poslati u zamjenu.

Boris

Poštovani jel moguće da vam se kontaktne leće vratim nazad jer sam umjesto + uzeo -,Kutije sa lećama nisu otvarane...

info@adrialece.hr

Poštovani, narudžbu ne možemo otkazati. Možemo samo stornirati paket kad se vrati. Hvala i lijepi pozdrav

Marijana

Otkazala bi narudžbu 410378702 zbog privatnih razloga...lp

Paula

Poštovani, 25.9.2018. izvršila sam narudžbu prilikom koje sam odabrala poklon Gelone Drops 10 ml. Danas je stigao paket, no bez odabranog poklona te on nije naveden ni u pregledu narudžbi iako sam sigurna da sam ga odabrala. Možete li provjeriti što se dogodilo s tim?

Odgovor info@adrialece.hr

Poštovani, poklon se može odabrati za narudžbe iznad 249kn. Iznos vaše narudžba je 234kn. Lijepi pozdrav

mirjana

Hvala na provjeri. Vidjela sam novu narudžbu. Nadam se da je prva stornirana. Hvala

Odgovor info@adrialece.hr

Poštovana Mirjana, prva narudžba je stornirana i druga poslana. Lijepi pozdrav

mirjana

Poštovani, Prilikom posljednje narudžbe leće odabrala sam poklon( pink silikonsko pomagalo za stavljanje leća) koji se sad ne vidi u pregledu narudžbi. Možete li provjeriti što se dogodilo i jeli odabrani poklon poslan zajedno s plaćama? Lijepo pozdrav

Odgovor info@adrialece.hr

Poštovana, niste odabrali poklon i sistem ga nije zaprimio. Napravili smo vam novu narudžbu 343168. Provjerite potvrdu o narudžbi. Lijepi pozdrav

Melita

Poštovani ,naručila sam danas u 11h leće ,možete li mi reć kad budu stigle?

Odgovor info@adrialece.hr

Poštovana, isporuka je u roku 2-3 radna dana. Lijepi pozdrav

info@adrialece.hr

Poštovana Lucija, vaša narudžba je stornirana. Lijepi pozdrav

info@adrialece.hr

Poštovani, paket je poslan. Možemo stornirati kad se vrati. Lijepi pozdrav

Lucija

Poštovani,željela bih stornirati narudžbu broj 397470, shvatila sam da nemam ni jednu od ponuđenih kartica te sam odlučila napraviti novu plaćanjem pouzećem, ali je stara narudžba ostala Hvala unaprijed

Anamarija

Poštovani, jeli moguće stornirati narudžbu ukoliko je već poslana? Ako je moguće molila bih Vas da poništite narudžbu pod brojem 410370196. Hvala unaprijed!

Zoran Durdevic

Postovani, ovim putem OTKAZUJEM narudzbenicu 410320617 radi (kako ste naveli u vasem e-mailu) nemogucnosti provjere sadrzaja paketa prije placanja postaru. Molim vasu potvrdu da je narudzba stornirana. LP Zoran Durdevic

Odgovor info@adrialece.hr

Pozdrav, vasa narudzba broj 410320617 je stornirana. Lp

Jelena

Pozdrav!Mozete mi ponistiti narudzbu broj 312759? Slucajno sam kliknula dva puta.Hvala

Odgovor info@adrialece.hr

Narudžba 312759 je stornirana.

Lara

Pozdrav! Slučajno sam 2 puta kliknula istu narudžbu. Možete li poništiti narudžbu 310297? Hvala!

Odgovor info@adrialece.hr

Stornirali smo narudžbu 310297.

Monika

Poštovani, možete li poništiti narudžbu 410325292?

Odgovor info@adrialece.hr

Postovani, vasa narudzba broj 325292 je stornirana. Pozdrav

Blaženka

Postovani, molim vas ponistite narudzbu 410393778, hvala.

Odgovor info@adrialece.hr

Poštovana, kad se paket vrati ćemo ga stornirati. Lijepi pozdrav

Marija Magdalena

Molimvas ponistite narudzbu 315154.Hvala unaprijed.

Odgovor info@adrialece.hr

Vaša narudžba je stornirana.

Viktorija

Poštovani, možete li poništiti narudžbu broj 410375098 (proizvodi koje sam naručila nisu na zalihi, pa sam naručila druge )

Odgovor info@adrialece.hr

Poštovana, narudžba 375098 je stornirana. Lijepi pozdrav

Katarina

373897 postovani mozete li provjeriti narudzbu? Cekam od 11.08og ?

Odgovor info@adrialece.hr

Poštovana, 13.8. je bio vaš paket poslan. Pakete šaljemo svaki radni dan u 10sati ako su proizvodi na zalihi. Isporuka je u roku 2-3 radna dana. Provjerili smo i paket možete podići na 21260 IMOTSKI. Lijepi pozdrav

info@adrialece.hr

Poštovana, narudžbu smo stornirali. Lijepi pozdrav

Sara

Poštovani možete li molim vas otkazati moju narudžbu pod brojem 410331886 jer zelim izvrsiti novu s drugacijim nacinom uplate...

info@adrialece.hr

Poštovani, ako je kutijica još uvijek neotvorena i neoštećena vam možemo leće zamjenit za boju u roku 14 dana od preuzimanja. Otvorene leće se ne može mjenjati. Hvala na razumijevanju i lijepi pozdrav

Ivona Erjavec

Pozdrav, dali je moguće zamijena leća? Naručila sam krivu boju

IVANA

Poštovani, zahvaljujem na pozitivno riješenoj reklamaciji. I dalje kupujem kod vas, te vas i dalje, kao i do sada preporučam prijateljima i poznanicima. Pozdrav

Odgovor info@adrialece.hr

Hvala! Drago nam je da ste zadovoljni. Lijepi pozdrav. Ekipa Adrialece.hr

Ante

Postovani, kod prve narudžbe ,koja nije prošla zbog neke greške s plaćanjem s karticom , dobio sam i gratis poklon:Sunčane naočale Alensa Sport Black Silver Mirror; u drugoj narudžbi sam zaboravio kliknuti na taj poklon, pa vas molim da mi isti pošaljete s novom narudžbom . Hvala

Odgovor info@adrialece.hr

Poštovani Ante, dodali smo poklon i stornirali narudžbu 377420. Lijepi pozdrav

TINA

Poštovani, 6.8 sam narucila 2 paketa leca pod narudzbom 410378777 u iznosu os 163 kn. Odabran je nacin placanja pouzecem. Zanima me moze li se promijeniti nacin placanja, i platiti direktno na ziro racun?

Odgovor info@adrialece.hr

Poštovana, vaš paket je već poslan. Poslali smo vam obavijest. Hvala na razumijevanju i lijepi pozdrav

Lana

Poštovani možete li stornirati narudžbu broj 332044 jer sam platila narudžbu pod drugim brojem Da li mi možete reci da li će moja narudžba stići do petka? Unaprijed hvala

Odgovor info@adrialece.hr

Poštovana, narudžba 332044 je stornirana. 301731 je poslana. Isporuka je u roku 2-3 radna dana. Hvala i lijepi pozdrav

Marina Jurenec

Dal ima leće u boji za astigmatizam?

Odgovor info@adrialece.hr

Nemamo ih u ponudi. Samo dioptrijske i nedioptrijske.

Natalia

Pozdrav, zamolila bih vas storno narudžbu 376187 jer sam izvršila novu sa drugačijim načinom uplate. hvala i lp,

Odgovor info@adrialece.hr

Poštovana,narudžbu smo stornirali. lijepi pozdrav

Olivera Baric Ilic

Postovani , Molim storno narudzbu ID 41034583 jer sam izvrsila novu narudbu puno hvala

Odgovor info@adrialece.hr

Postovani, vasa narudzba je stornirana. Pozdrav

Ivana

Pozdrav, molim ako možete ponoviti na mail odgovor, a vezano uz ID narudžbu 400176. Na mail nisam zaprimila još ništa. hvala i pozdrav

Odgovor info@adrialece.hr

Odgovorili smo vam na vaš e-mail i napisali da naočale možete vratiti u roku 14 dana od preuzimanja. Zaštita na naočalama mora ostati neoštećena. Pošaljite preporučeno HP-om na našu adresu. Kad zaprimimo paket ćemo vas obavijestiti i napravimo povrat novca u najkraćem mogućem roku i najkasnije u roku 14dana.

Ivana

Poštovani, molim ako je moguće da danas zaprimim odgovor na jučer poslan upit, obzirom mi rok za reklamaciju ističe. ID narudžbe 400176 unaprijed hvala

Odgovor info@adrialece.hr

Poštovana, odgovorili smo vam na e-mail i poslali obrazac za povrat naočala. Lijepi pozdrav

Radmila Matijasevic Foscarini

Stovani, jučer sam htjela iskoristiti 10%popusta na narudžbu, međutim, kad sam došla do koraka isporuke i načina plaćanja nisam mogla unijeti podatke za dostavu jer je stranica prazna. Isto mi se događa i danas,samo je košarica poskupjela za 10%. Pozdrav i hvala!

Odgovor info@adrialece.hr

Poštovana, ako pravite narudžbu u Chrome probajte promjeniti na Internet Explorer. Lijepi pozdrav

Iva

Poštovani, možete li mi otkazat narudžbu, sve sam fulala :/

Odgovor info@adrialece.hr

Pozdrav, vasa narudzba je strornirana. Lp

Ivana

Poštovani, molim Vas da poništite narudžbu 334310, slučajno sam stisnula "ponovi narudžbu" za sunčane naočale koje sam već kupila i dobila ih.

Odgovor info@adrialece.hr

Pozdrav, vasa narudzba broj 334310 je stornirana. Lp

Ivančica

Poštavani, da li mi možete poništiti narudžbu 410342154 iz razloga što sam 2 puta naručila istu stvar. Unaprijed hvala, Ivančica

Odgovor info@adrialece.hr

Postovani, vasa narudzba broj 342154 je stornirana. Pozdrav

Nikola

Poštovani možete li mi poništiti narudžbe 345412, 361372, 320875, 307538 iz razloga što sam pet puta naručio iste stvari jer mi je tokom plaćanja pisalo da je plaćanje onemogućeno zbog neispravnih podataka, i onda sam ušao u svoje narudžbe i vidio da je svih moj pet pokušaja bilo primljeno. Unaprijed hvala.

Odgovor info@adrialece.hr

Postovani, vasa narudzbe su stornirane. Pozdrav

info@adrialece.hr

Postovani, vasa narudzba pod brojem 308204 ce biti stornirana. Pozdrav

SA

Postovani molim vas da ponistite narudžbu 308204

Marina

paket sam narucila 24.6. u nedjelju i receno je da stize 26.6. u utorak medutim paket nije stigao. sada je 29.6. a paketa jos uvijek nema,ne znam dal da lece narucim ponovo ili ce mi paket stici i pitanje je gdije je moj paket sada..

Odgovor info@adrialece.hr

Poštovana, pisalo vam je da šaljemo paket 26.6. i zaprimili ste obavijest. Isporuka je u roku 2-3 radna dana. Po statusu paketa vidimo da je danas: Koprivnica; priprema pošiljke za dostavu. Lijepi pozdrav

Sandra

Poštovani, na koji način mogu zamijeniti sunčane naočale¿?

Odgovor info@adrialece.hr

Ako vam naočale ne odgovaraju ih možete vratiti u roku 14 dana od preuzimanja i napravit ćemo povrat novca. Zaštita na naočalama mora ostati neoštećena.

info@adrialece.hr

Leće SofLens Natural Colors i leće ColourVUE imaju manji promjer. Za odabir leća se posavjetujte sa opotometristom ili oftalmologom jer nisu sve leće primjerene za svako oko.

Kristina

Poštovani, na posljednjoj narudžbi pod "promjer leće" stoji 14.20, zanima me postoji li manji promjer od navedenog jer su mi zadnje leće air optix colors malo prevelike obzirom na promjer mog oka? Unaprijed zahvaljujem na odgovoru!

Zoran

Dobar dan, kod naloga za placanje u pozivu na broj umjesto 4 zadnja broja zabunom sam ostavio cijeli broj narudzbe, dakle 410350307. Sredstva su uplaćena. Nadam se da nije problem. Pozdrav!

Odgovor info@adrialece.hr

Hvala na obavijesti. Provjerit ćemo uplate.

info@adrialece.hr

Poštovana, dogovoreno. Lijepi pozdrav

info@adrialece.hr

Poštovani Luka, narudžba je stornirana i napravit ćemo povrat novca. Lijepi pozdrav

Nina

Poštovani, moli Vas možete li mi za narudžbu br. 395165 promijeniti način plaćanja. Umjesto karticom platila bih pouzećem. Hvala!!!

Luka

Poštovani, možete li molim Vas stornirati narudžbu 361802 i napraviti povrat novca (274kn)? Krivu dioptriju sam stavio, upravo sam skužio. Hvala!

Josipa

Molim da mi se poništi narudžba broj 305591.

Odgovor info@adrialece.hr

Postovani, vasa narudzba broj 305591 je stornirana. Pozdrav

NEVENA

Poštovani, Molim Vas dali mi možete izmijeniti adresu za dostavu na narudžbi br. 410346444 jer sam istu krivo upisala. Adresa za dostavu bi trebala biti:Nevena Cimeša, Vilima Korajca 6, 10000 Zagreb. Unaprijed hvala, Nevena Cimeša

Odgovor info@adrialece.hr

Promjenili smo adresu. Provjerite novu potvrdu.

Meri

Poštovani što se dogodilo s narudžbom od 01.06.2018 broj 386811?

Odgovor info@adrialece.hr

Poštovani, pišem nam da je paket danas u dostavi. Lijepi pozdrav

Dijana

NAJBOLJI STE !! :)

Odgovor info@adrialece.hr

hvala =) !

Branimir Klarić

Poštovani, Naručio sam krive naočale. Je li moguć povrat novca ili zamjena? Narudžba je broj 410382311 . Unaprijed hvala.

Odgovor info@adrialece.hr

Ako vam naočale ne odgovaraju ih možete vratiti u roku 14dana od preuzimanja i napravit ćemo povrat novca. Zaštita na naočalama mora ostati neoštećena.

Ivana

Pozdrav, možete li mi stornirati narudžbu broj 410307993 za 478 kn. Unaprijed hvala

Odgovor info@adrialece.hr

Postovani, dodali smo vam popust od 30% za suncane naocale. Pozdrav

Kruno

Poštovani, na kutijici sa dioptrijom -5.25 krivo je unesena os .. treba mi 10° umjesto 180°, druga je u redu. Da li mozete to promijeniti ili ćete stornirati? Narudzba broj: 410372558, 311kuna

Odgovor info@adrialece.hr

Postovani, izvrsili smo vam zamjenu na 10°. Pozdrav

Ivan Rade

Poštovani, molim vas da stornirate narudžbu br. 344108.

Odgovor info@adrialece.hr

Vaša narudžba 344108 je stornirana.

Filip

Poštovani, molio bih vas da stornirate narudžbu br. 359495 zbog nepravilno unesene adrese stanovanja. Hvala unaprijed, Filip

Odgovor info@adrialece.hr

Postovani, vasa narudzba broj 359495 je stornirana. Pozdrav

Iva

Poštovani, zabunom sam upisala krive parametre za leće. U paketu sam narucila i otopinu, mogu li vratit samo leće i samo za njih dobiti povrat novaca?

Odgovor info@adrialece.hr

Poštovana Iva, molimo vas da pošaljete leće i napravit ćemo vam povrat novca. Kutijice moraju biti neotvorene i neoštećene. Hvala i lijepi pozdrav

Gabrijela

Postovani molim vas da stornitate narudzu broj 410381083 za 206 kn.

Odgovor info@adrialece.hr

Postovani, vasa narudzba broj 410381083 je stornirana. Pozdrav

Đurđica

Postovani molim vas da stornitate narudzu broj 410387547 za 206 kn.

Odgovor info@adrialece.hr

Postovani, vasa narudzba broj 410387547 je stornirana. Pozdrav

Đurđica

Postovani molim vas da stornitate narudzu broj 410387547 za 206 kn.

Odgovor info@adrialece.hr

Postovani, vasa narudzba broj 410387547 je stornirana. Pozdrav

Đurđica

Postovani molim vas da stornitate narudzu broj 410306532 za 206 kn

Odgovor info@adrialece.hr

Postovani, vasa narudzba broj 410306532 je stornirana. Pozdrav

Đurđica

Postovani molim vas da stornitate narudzu broj 410366977 za 206 kn

Odgovor info@adrialece.hr

Postovani, vasa narudzba broj 410366977 je stornirana. Pozdrav

Ivana

Postovani,zabunom sam narucila krivi model naocala i zeljela bi ih zamjeniti za drugi.Da li ih trebam poslati na ovu adresu u Porecu ili Buje?Hvala

Odgovor info@adrialece.hr

Poštovana, molimo vas da pošaljete naočale na novu adresu: Adrial d.o.o., Stancija Kaligari 3, 52440 Poreč. Hvala i lijepi pozdrav

ines

Poštovani, Molim da stornirate narudžbu br.410330805 za 164 kn.

Odgovor info@adrialece.hr

Postovani,

vasa narudzba broj 410330805 ce biti stornirana.

Pozdrav

Darijo

Postovani molim vas da stornitate narudzu broj 410306222 za 315 kn

Odgovor info@adrialece.hr

Postovani, vasa narudzba broj 410306222 je stornirana. Pozdrav

Mostar

Postovani molim vas da stornitate narudzbu broj 410302451

Odgovor info@adrialece.hr

Storinirali smo narudžbu.

Dora

Poštovani, Molim da stornirate narudžbu broj 259228, zbog duple narudžbe. Hvala, Lijep pozdrav!

Odgovor info@adrialece.hr

Postovani, vasa narudzba broj 259228 je stornirana. Pozdrav

Monika Labaš

Poštovani molim da stornirate narudžbu br 410271148,zbog krive dioptrije..Hvala

Odgovor info@adrialece.hr

Postovani, vasa narudzba broj 271148 je stornirana. Pozdrav

Lucijana

Poštovani, molila bih vas za storniranje narudžbe 244024 i povrat novca na žiro račun. Zabunom sam naručila krivu dioptriju. Hvala.

Odgovor info@adrialece.hr

Postovani, na mail info@adrialece.hr nam posaljite IBAN pa cemo vam izvrsiti povrat novca na vas ZR. Pozdrav

Emma

Molim vas stornirajte narudžbu broj 202468 hvala.

Odgovor info@adrialece.hr

Postovani, vasa narudzba broj 202468 je stornirana. Pozdrav

Pavao

Moze stoniravanje narudzbe broj 410289888

Odgovor info@adrialece.hr

Postovani, vasa narudzba broj 410289888 je stornirana. Pozdrav

Ivana

Poštovani, molim vas stornirajte narudžbu 410222070. Hvala

Odgovor info@adrialece.hr

Postovani, vasa narudzba broj 410222070 je stornirana. Pozdrav

Bruno

Molim vas stornirajte narudzbu 235356 zabunom sam kliknio za dva paketa leća...

Odgovor info@adrialece.hr

Postovani, vasa narudzba broj 235356 je stornirana. Pozdrav

Marita

Postovani, zahvaljujem na informaciji. Međutim, uplata je izvršena dva puta. Molim Vas provjerite i izvršite povrat sredstava. Hvala.

Odgovor info@adrialece.hr

Poštovana, zaprimili smo dvije uplate i jedna je bila vraćena na vašu karticu. Hvala i lijepi pozdrav

Marita

Postovani, mozete li mi javiti sto je s narudžbom 276936? Nisam dobila nikakvu potvrdu o tome da je uplata izvršena. Hvala.

Odgovor info@adrialece.hr

Poštovana, vaša uplata je vidljiva i paket poslan. Lijepi pozdrav

info@adrialece.hr

Leće dolaze na zalihu u petak i poslat ćemo vam paket.

Kristina

.. Nije bas za rubriku reklamacija,... posto ste mi najbolji sto se leca tiče, ali moram ovdje pitati molim vas dali je poslana naeudzba jer kod nisam dobila broj 410220500

Antonia

Pozdrav, molim Vas stornirajte mi narudzbu broj 266199 ukoliko jos mozete

Odgovor info@adrialece.hr

Postovani, vasa narudzba broj 266199 je stornirana. Pozdrav

Martina

Molim da mi se poništi narudžba 275506

Odgovor info@adrialece.hr

Postovani, vasa narudzba broj 275506 je stornirana. Pozdrav

Filip

Molim stoniranje narudžbe 270081

Odgovor info@adrialece.hr

Postovani, vasa narudzba broj 270081 je stornirana. Pozdrav

Kristina Bušljeta

Postovani, Molim da mi se stornira narudžba broj 410262594 Hvala!

Odgovor info@adrialece.hr

Postovani, vasa narudzba broj 262594 je stornirana. Pozdrav

Zoran

Molim da mi se stornira narudžba broj 410236997

Odgovor info@adrialece.hr

Postovani, vasa narudzba broj 410236997 je stornirana. Pozdrav

Deni

Molim izmjenu narudžbe 205405 iz plaćanje karticom u plaćanje pouzećem. Hvala!

Odgovor info@adrialece.hr

Izmjenili smo vam način plaćanja. Hvala i lijepi pozdrav

martina

molimo stornirati narudžbe 224493 i 259355

Odgovor info@adrialece.hr

Stornirano. Šaljemo narudžbu 217369.

Mia

Poštovani, molim da mi se stornira narudžba broj 219083. Hvala!

Odgovor info@adrialece.hr

Postovani,

vasa narudzba broj 219083 je stornirana.

Pozdrav

Mare

Pitanje se odnosilo na reklamiranje svih leća bez PDV-a. Znači da bi popust trebao iznositi 20% a prema Vašem obračunu je niti 5% pa me zanima zašto je to tako

Odgovor info@adrialece.hr

PDV na medicinska pomagala je 5%. Lijepi pozdrav

Mare

Poštovani, očekivala sam nekakav odgovor a ne izbrisani post samo zato što vam pitanje nije po volji. Samo želim ukazati na to da nije lijepo varati kupce. LP

Odgovor info@adrialece.hr

Poštovani, ispričavamo se ako je bio post izbrisan, nažalost ga nismo zaprimili. Molimo pošaljite pitanje ponovno na mail info@adrialece.hr i odgovorit ćemo vam. Nažalost ne zanamo koje je bilo vaše pitanje, ali ćemo provjeriti. Sigurni smo u to da naše kupce ne varamo. Lijepi pozdrav

Ana

Poštovani, molim Vas da stornirate narudžbu br. 205898. hvala

Odgovor info@adrialece.hr

Stornirali smo narudžbu pod brojem 208898.

Milena

Postovani,znam da bi trebao otići na pregled,ali postavio bi i vama jedno pitanje!? Radi se o tom da na desnom oku inam -10 dioptriju,a na drugom sam do sad imao -6 ! Na tom lijevom oku mi se pogoršao vid pa sam naručio leću sa -9 dioptrijom,ali kad sam ju umetnuo u oko vid mi je bio takav kao da na leći nema dioptrije ili recimo kao da ju nisam ni umetnuo. Prebacio sam tu lijevu leću na to deno oko (-10) i dioptrika je bila solidna,dakle leća vjerojatno valja! Ali onako iz prve ruke me zanima u čemu bi mogao biti problem? Do sad sam na oku (lijevom imao skro minus dioptriju -4,-5,-6...

Odgovor info@adrialece.hr

Molimo vas da se posavjetujete sa svojim oftalmologom i napravite nove nalaze za leće. Ako se pogorša dioptrija sa -10,00 mora biti -10,50, -11,00 itn...i ne -9,00. Lijepi pozdrav

Nikolina

Postovani, molim Vas da otkazete narudzbu br.252139. Hvala

Odgovor info@adrialece.hr

Stornirali smo narudžbu 252139.

Lidija

Poštovani, dana 13.02.2018. naručila sam leće narudžba broj 208771 koje još nisu dostavljene. Molim informaciju o statusu narudžbe. Napominjem da sam za sina naručila leće prije cca mjesec dana i dostavljene su unutar par dana. LP Lidija Vrbanec Megla

Odgovor info@adrialece.hr

Postovani, vi ste odabrali nacin placanja, placanje kreditnom karticom. Uplatu nismo jos zaprimili zato vam paket nismo poslali u dostavu. Dali zelite izmjeniti nacin placanja na placanje pouzecem, da vam mozemo paket poslati u dostavu. Pozdrav

Daniel

Postovani,zamolio bi Vas da mi otkazete narudzbu od 22.02.2018broj:410289446.Zabunom narucio dva puta.Hvala

Odgovor info@adrialece.hr

stornirali smo narudžbu.

Ivana

Poštovani,zamolila bih Vas da mi otkažete narudžbu leća,15.02.2018, broj:262947. Zabunom sam naručila dva puta. Hvala.

Odgovor info@adrialece.hr

Narudžba je stornirana.

Blaženka

Poštovani, narudžba broj 410243165 naručena 6. veljače Vam je vraćena pogreškom pošte koja nije dostavila paket (znam da nije bilo ni pokušaja jer je rečeno poštaru da očekujem paket a nisam našla ni ceduljicu o dolasku paketa u sandučiću). Ispričavam se zbog toga, a leće ću naručiti ponovno ali na drugu adresu gdje trenutno boravim. Unaprijed Vam hvala na razumijevanju i isprike još jednom.

Odgovor info@adrialece.hr

Poštovana, nema problema, paket ćemo stornirati. Lijepi pozdrav

Tea

Poštovani,zamolila bih Vas da mi otkažete narudžbu leća,15.02.2018, broj:410216516. Hvala.

Odgovor info@adrialece.hr

Stornirali smo paket.

Jasna

Poštovani, Molila bih Vas da mi otkažete posljednju narudžbu leća, 15.02.2018., broj 261421. Zabunom sam ih naručila dva puta, a treba mi samo jedan paket. Unaprijed hvala!

Odgovor info@adrialece.hr

stornirali smo narudžbu.

Adriana

Postovani Pogresno sam narucila narudbu broj ‭(41) 0220 946‬ u vrijednosti 308 kn. Molim vas da narudbu u potpunosti zanemarite i izbrisete. Unaprjed Hvala

Odgovor info@adrialece.hr

Poštovana Adriana, vašu smo narudžbu u iznosu 308 kn stornirali.

Radmila

Štovani, ne treba stornirati narudžbu broj 410265170, sve sređeno! Hvala!

Odgovor info@adrialece.hr

Postovani, vasa narudzba pod brojem 265170 nije sotornirana. Izmjenjen je nacin placanja na placanje pouzecem. :) Pozdrav

Radmila

Štovani, molim Vas da stornirate narudžbu broj 410265170, promijenila bih način plaćanja. Hvala!

Odgovor info@adrialece.hr

Postovani, vasa narudzba pod brojem 265170 nije sotornirana. Izmjenjen je nacin placanja na placanje pouzecem. :) Pozdrav

Maroje

Pozdrav!jel postoji mogućnost zamijeniti naručene neotvoorene neoštećene leće za drugu dioptriju?

Odgovor info@adrialece.hr
Poštovani. Možete poslati leće na našu adresu i stavite u paket obrazac za zamjenu leća. Opći uvjeti poslovanja
Petar

Pozdrav..može storno narudžbe 213708...tipfeler imam na adresi htio bih ažurirati pa ponovo naručiti.

Odgovor info@adrialece.hr

Postovani, vasa narudzba pod brojem 213708 je stornirana. Pozdrav

Iva

Pozdrav! Možete li stornirati narudzbu 297191? Krive sam lece narucila,pa cu ponoviti narudzbu. Hvala!

Odgovor info@adrialece.hr

Postovani, vasa narudzba pod brojem 297191 je stornirana. Pozdrav

Elena

Hvala!

Odgovor info@adrialece.hr

:)

Elena

Dobar dan! Broj narudžbe 258151. Danas (22.01) sam naručila leće sa popustom 20 kn. Izabrala sam plaćanje karticom ali kad narudžba bila zaprimljena, bila je bez popusta i sa plaćanjem pouzećem. Molim vas provjeriti i ako može to promjeniti. Hvala!

Odgovor info@adrialece.hr

Postovani, izmjenili smo vam nacin placanja na placanje kreditnom karticom. Takodjer ste dobili popust od 20 Kn. Podatke o narudzbi ste dobili na mail. Pozdrav

Margareta

Možete li otkazati jednu od narudžba 410200499 i 410289101. Hvala!

Odgovor info@adrialece.hr

nažalost nije moguća stornacija,poslan je. Paket vam nije potrebno zaprimiti i vratit će se nam natrag.

Antonia

Poštovani, molim Vas da stornirate narudžbu broj 261005. Moram još nešto dodatu u narudžbu. Hvala!

Odgovor info@adrialece.hr

Narudžba 261005 je stornirana.

Valentina

Poštovani, zabunom sam naručila leće TopVue Plus, umjesto TopVue Air. Primjetila sam pri promjeni drugih para leći. U kutiji je 6 komada leći te nisu otvarane, samo je kutija otvorena. Da li je moguće da zamijenim za leće koje sam trebala naručiti?

Odgovor info@adrialece.hr

Poštovani, ako originalna embalaža leća nije otvorena i oštećena, možete poslati leće natrag na našu adresu sa ispunjenim obrazcom za povrat sredstava, u roku 14dana od isporuke da vam vratimo novac, vi možete napraviti novu narudžbu za leće TopVue Air.Lijepi pozdrav

Doris

Poštovani, naručila sam sunčane naočale i htjela bih ih vratiti i zamijeniti novima. Možete li mi objasniti postupak ako je to moguće?

Odgovor info@adrialece.hr

Poštovani, možete vratiti natrag u roku 14dana od isporuke,ako imaju još zaštitu i originalnu embalažu. Pošaljite na našu adresu i ispunite obrazac, kojeg imate pod općim uvjetima poslovanja. Lijepi pozdrav

Ana

Poštovani, Naručila sam leće i otopinu no potkrala mi se pogreška pa mi je poslana dioptrija -13.5 a htjela sam -13.00. Odmah sam napisala poruku no nisam dobila odgovor. Jel mogu nakon preuzimanja vratiti taj jedan paket pa da dobijem novi? Broj narudžbe je 410288766

Odgovor info@adrialece.hr

Poštovana, naručili ste leće -13,5. Možemo ih zamjeniti, ispunite obrazac za zamijenu leća i pošaljite na našu adresu.Lijepi pozdrav

Rino

Molim vas da mi otkažete narudžbu br. 410235450. Hvala!

Odgovor info@adrialece.hr

Postovani, vasa narudzba pod br. 410235450 je stornirana. Pozdrav

Tamara

Poštovani, Pri kraju sam paketa dnevnih toričnih leća Biomedics 1 day toric, I jutros kada sam otvorila novi par uvidjela sam da je leća za lijevo oko defektna, vidljivo je deblja i drugačija nego ostale leće, očito je došlo do greške prilikom pakiranja kod proizvođača. Nisam se usudila staviti je u oko, ali sada imam jednu leću manje. Što učiniti u takvom slučaju? Može li se kontaktirati proizvođač izravno? Hvala, lp

Odgovor info@adrialece.hr

Poštovana, molimo pošaljite nam leće u reklamacijski postupak, da provjerimo.Hvala.

Rahela

Poštovani, stigla mi je narudzba br 410293828, došlo je do pogreške, zabunom je poslana kriva dioptrija cilindra za jedno oko. Možete li mi napraviti povrat, odnosno zamjenu za ispravan cilindar leće. Hvala. Lijepi pozdrav.

Odgovor info@adrialece.hr

Poštovana, ispričavamo se. Molimo pošaljite nam na naš mail koje leće su bile pogrešno poslane da provjerimo.Hvala.

Zlatica

Otkazati narudžbu 410226899

Odgovor info@adrialece.hr

Postovani, vasa narudzba pod brojem 410226899 je stornirana. Pozdrav

Mirela

Molim Vas da otkažete narudžbu br. 293692. Hvala

Odgovor info@adrialece.hr

Postovana, vasa narudzba pod brojem 293692 je stornirana. Pozdrav

Darka

Molim Vas da poništite narudžbu br. 410211082

Odgovor info@adrialece.hr

Postovana, vasa narudzba pod brojem 211082 je stornirana. Pozdrav

Daniel

Poštovani molim Vas da poništite narudžbu br : 217266 i 244802 Izabrao sam krivi način plaćanja i otopinu. Hvala

Odgovor info@adrialece.hr

Postovani, vasa narudzba pod brojem 410276000 i 410243100 je stornirana. Pozdrav

Antea

Poštovani, molim da poništite narudžbu br. 298748. Hvala!

Odgovor info@adrialece.hr

Poništili smo vašu narudžbu.

Tanja Bačani

Poštovani! 24.11.2017. naručene su i uplaćene leće ali još uvijek nisu stigle na kućnu adresu. Broj narudžbe je 410231300

Odgovor info@adrialece.hr

Postovani, provjerit cemo na posti sto se dogadja sa vasom narudzbom. Pozdrav

Anamarija

Poštovani, molim storno narudžbe br. 250045. Lp

Odgovor info@adrialece.hr

Postovana Anamarija, vasa narudzba pod brojem 250045 je stornirana. :) Pozdrav

Ivana

Poštovani, molim storno narudžbe br. 280067, zahvaljujem.

Odgovor info@adrialece.hr

Postovani, vasa narudzba pod brojem 280067 je stornirana. Pozdrav

Tihana

Poštovani, slučajno sam dva puta stisnula istu narudžbu. Molim Vas da mi stornirate narudžbu broj 410242494 . Hvala Vam. Lp.

Odgovor info@adrialece.hr

Postovani, vasa narudzba pod brojem 211858 je stornirana. Pozdrav

Matea

Postovani, slucajno sam umjesto jedne narudzbe ponovno stisnula gumbu naruci pa sam narucila drugi put istu narudzbu. Molim Vas da narudzbu 410200374 stornirate.Hvala!

Odgovor info@adrialece.hr

Postovani, vasa narudzba pod brojem 200374 je stornirana. Pozdrav

BOŽICA

poštovani, molim vas da stornirate narudžbu 211858 zaboravila sam kod za popust, hvala

Odgovor info@adrialece.hr

Postovana, vasa narudzba pod brojem 211858 je stornirana. Pozdrav

Bojana

Postovani, slucajno sam umjesto jedne narudzbe leca i otopine ponovno stisnula gumbu naruci pa sam narucila 2 iste narudzbe,molim Vas da mi narudzbu 410234277 stornirate.Hvala!

Odgovor info@adrialece.hr

Postovani, vasa dupla narudzba je stornirana. Pozdrav

Ivan

Poštovani, slučajno sam umjesto 3 kutijice leća naručio 6, te Vas molim da mi stornirate narudžbu 274585. Hvala

Odgovor info@adrialece.hr

Postovani, vasa narudzba pod brojem 274585 je stornirana. Pozdrav

Dražen

Postovani! Narucio sam multifokalne lece i kada sam ih stavio vid na blizu je ok ali sve dalje ne vidim, mutno je ! Poslao sam tocne podatke !

Odgovor info@adrialece.hr

Postovani, na mail nam posaljite nalaz pa cemo provjeriti narucene parametre. Pozdrav

Martin

Poštovani, molio bih vas da stornirate narudžbu 244080, htio sam naručiti 3 para leća, a naručio sam nehotično 6, pa ću to ispraviti.

Odgovor info@adrialece.hr

Postovani, vasa narudzba pod brojem 244080 je stornirana. Pozdrav

Tamara

Narucila sam naocale. Danas su stigle otvorila sam ih i vidila ali mi se nesvida kako mi stoje...mogu li ih vratiti nazad i da mi vratite novac?

Odgovor info@adrialece.hr

Postovani, da, naravno. Embalaža i naocale moraju biti neostecene. Adresa za slanje paketa:

ADRIAL D.O.O. POSTANSKI URED BUJE PP90 52460 Buje

U paket nam stavite dopis zasto vracate proizvod, takodjer nam stavite IBAN, da vam mozemo izvrsiti povrat novca. Pozdrav

Tara

Poštovani, naručila sam i stigao mi je paket s lećama i s vodicom za leće prije dva dana, nisam jos otvarala paket i tek sam danas shvatila da sam naručila dioptriju leća koja je zapravo dioptrija za naočale. Bila sam na pregledu prije narudzbe i dioptrija za naočale mi je odredena za desno oko -4.00 i za lijevo -3.25 pa me sad zanima da li je ta dioptrija dobra i za leće koje sam dobila ili bih ipak trebala prvo obaviti pregled za leće i znati tocnu dioptriju za lece pa Vam onda vratiti paket i traziti zamjenu leća s drugom dioptrijom? Unaprijed hvala!

Odgovor info@adrialece.hr

Parametri za naocale i kontaktne lece se razlikuju zato je potrebno napraviti pregled za kontaktne lece. Kad napravite pregled za kontaktne lece nam mozete lece poslati natrag i mi cemo vam izmjeniti dioptriju. Pozdrav!

Dean

Poštovani,kako se može narudžba br.275361 maknuti iz opcije "Pregled narudžbi"

Odgovor info@adrialece.hr

Postovani, vasa narudzba pod brojem 275361 je maknuta iz pregleda narudzbi, takodjer smo vasu narudzbu stornirali. Pozdrav!

Tamara

Poštovani, greškom sam naručila air optix colors leće sterling gray -3.25 , a treba mi -2,75 dioptrija. Molim Vas, je li moguća zamjena?

Odgovor info@adrialece.hr

Postovani, ako je embalaza original zapakirana nam mozete leće poslati na adresu:

ADRIAL D.O.O. POSTANSKI URED BUJE PP90 52460 Buje

U paket nam stavite dopis da ste pogrijesili prilikom odabira dioptrije i za koju dioptriju zelite izvrsiti zamjenu. Pa cemo vam zamjeniti dioptrije. :)

Pozdrav!

Fanny

oštovani, molim Vas da stonirate narudžbu 246548 koja je poslana greškom. Hvala

Odgovor info@adrialece.hr

Postovani, vasa narudzba pod brojem 246548 je stornirana. Pozdrav!

Danijela

Zašto je toliko komplicirano neki artikal izbaciti iz košarice ?? Svaki normalan web-shop ima mogučnost pražnjenja košarice .

Odgovor info@adrialece.hr

Postovani, potrebno je kliknuti samo crveni X i praznite proizvode iz kosarice... ;) Pozdrav

Silva

Stigla naruđba leće u jako kratkom roku sve pohvale.

Odgovor info@adrialece.hr

:) :)

Antea

Postovani, htjela bih provjeriti je li narudzba 278760 od 18.8. poslana. Hvala.

Odgovor info@adrialece.hr

Postovani, vaasa narudzba je bila poslana. Pozdrav

Marko

Poštovani, molim Vas da stonirate narudžbu 239036 koja je poslana greškom. Hvala

Odgovor info@adrialece.hr

Postovani, vasa narudzba pod brojem 239036 je stornirana. Pozdrav

Svjetlana

Poštovani, molim Vas storno narudžbe broj 410216439. Greškom je poslana. S poštovanjem

Odgovor info@adrialece.hr

Postovani, vasa narudzba 410216439 je stornirana. Pozdrav

Ante

Poštovani, greškom sam vam poslao narudžbu broj 278 564. Molio bih vas da je stornirate. Hvala vam unaprijed.

Odgovor info@adrialece.hr

Vasu narudzbu smo stornirali. Pozdrav

Katja

Poštovani, Zabunom sam poslala narudžbu broj 236518 prije nego sam napislaa pravilnu adresu isporuke. Molim Vas da pošaljete na adresu : Vanna Barbir, Živogošće Blato 29, 21329 Živogošće Blato Hvala Vam

Odgovor info@adrialece.hr

Postovani, izmjenili smo vam dostavnu adresu. :) Pozdrav!

Katja

Poštovani, Zabunom sam poslala narudžbu broj 236518 prije nego sam napislaa pravilnu adresu isporuke. Molim Vas da pošaljete na adresu : Vanna Barbir, Živogošće Blato, 21329 Živogošće Blato Hvala Vam

Odgovor info@adrialece.hr

Postovani, izmjenili smo vam dostavnu adresu. :) Pozdrav!

SANJA

Poštovani, ne znam zašto je sistem kreirao dvije narudžbe pod brojevima 295537 i 245179. Molim za storno jedne narudžbe, jer je druga višak. Ujedno adresa isporuke je Krčka ulica 10 ali ne Zadar nego 23211 Pakoštane na ime Sanja Stilinovic, recepcija Villas Garamm. Molim Za ispravak jedne i storno druge narudžbe; te povratni info o učinjenom. Hvala unaprijed. Lp, Sanja Stilinović

Odgovor info@adrialece.hr

Postovani, jednu narudzbu smo vam stornirali. Drugu narudzbu vam saljemo u dostavu na adresu:

SANJA STILINOVIC Recepcija Villas Garamm KRČKA ULICA 10 23211 Pakoštane Pozdrav!

Dina

Poštovani, možete li stornirati narudžbu br. 211496. Greškom sam naručila dvije kutije umjesto jedne.

Odgovor info@adrialece.hr

Postovani, vasa narudzba pod brojem 211496 je stornirana. Pozdrav!

Igor

Poštovani, danas sam u 16,26 sati naručio otopinu za leće OPTI-FREE RepleniSH 300 ml po dvije narudžbe broj 410215996 i broj 410215996 iako mi je namjera bila da naručim samo jednu otopinu. U tom smislu mi je stigla potvrda o dvije narudžbe. Ovim putem ispravljam dvostruku narudžbu istog sadržaja i ustrajem u narudžbi jedne otopine i pripadajućeg troška dostave, dakle molim da jednu narudžbu stornirate. S poštovanjem Igor Delin

Odgovor info@adrialece.hr

Postovani, vasu jednu narudzbu smo stornirali. Drugu vam danas saljemo u dostavu. Pozdrav!

Marko

Postovani, narucio sam lece i posiljka 258354 vec preko 24 sata stoji u postanskom uredu u Rijeci. Kako putujem za dva dana zanima me da li ce isto stici do petka ili da otkazujem narudjbu? Hvala unaprijed

Odgovor info@adrialece.hr

Postovani, budemo provjerili na posti sto se dogadja sa vasim paketom. Pozdrav!

Zoran

pozdrav. možete provjerit jel stigla uplata za narudžbu 289764? Hvala

Odgovor info@adrialece.hr

Postovani, zaprimili smo vasu uplatu i paket poslali u dostavu. Pozdrav!

Mate

Postovani, molim vas stornirajte narudzbu 250368 jer mi se dioptrija dosta promjenila pa bi narucio druge s ispravnom dioptrijom. Hvala

Odgovor info@adrialece.hr

Postovani, nazalost nije moguca stornacija jer je paket vec poslan u dostavu. Pozdrav!

Jure

Poštovani Posalo sam Vam poruku na mail. Molim stornirajte narudžbu br. 410236055. Hvala

Odgovor info@adrialece.hr

Postovani, vasa narudzba pod brojem 410236055 je stornirana. Pozdrav!

info@adrialece.hr

Originalno zapakirane naocale nam posaljite natrag, pa jih budemo mi poslali proizvodzacu u reklamaciju. Nasa adresa je: Adrial d.o.o. Postanski ured Buje PP90 52460 Buje Pozdrav!

Slaven

Poštovani, inače naručujem kod vas leće, a sada sam uzeo i sunčane naočale. Međutim naočale su izvitoperene pa vas molim da me uputite na način kako da vi reklamirate proizvod kod dobavljača i da ja dobijem druge naočale. Hvala vam.

Barbara

Poštovani,Mozete li stornirati narudzbu br. 200970 ( kriva adresa je upisana) Hvala

Odgovor info@adrialece.hr

Postovani, vasa narudzba pod brojem 200970 je stornirana. Pozdrav!

Jasminka

Poštovani, poslala sam narudžbu za leće 16.6. i isti dan i uplatila. ( zadnji broj nar 3462- iznos 214 kn)Obično leće stignu za dan, dva pa me zanima da li će stići sutra tj. 21.6. jer 22. putujem.

Odgovor info@adrialece.hr

Postovani, na mail smo vam posali barkod paketa pa mozete na posti ili na linku provjeriti gdje se nalazi vas paket. Pozdrav!

MARTINA

Poštovani, stigla mi je narudžba br. 410287393 . došlo je do pogreške, umjesto leća dioptrije -1 i -2 stigle su -1,75 i -0,75 (stara dioptrija). Napravila bih povrat tj. zamjenu za ispravnu dioptriju. Molim pomoć!

Odgovor info@adrialece.hr

Postovani, leće nam posaljite na adresu: ADRIAL D.O.O. POSTANSKI URED BUJE PP90 52460 Buje U paket nam stavite dopis zasto reklamirate proizod. U dopisu nam napisite jos za koju dioptriju zelite izvrsiti zamjenu. Pozdrav!

Ines

Pozdrav, zanima me kada bi mogla doci narydba broj 292759

Odgovor info@adrialece.hr

Postovani, narudzbu pod brojem 292759 mozete ocekivati u roku 2-3 radna dana. Pozdrav!

Marija M

Postovani molim stornirajte narudzbu br.298049. Hvalaunaprijed!

Odgovor info@adrialece.hr

Postovani, vasa narudzba pod brojem 298049 je stornirana. Pozdrav!

Matea

Poštovani, molim Vas da mi stornirate duplu narudžbu, br.278103. Unaprijed zahvaljujem!!

Odgovor info@adrialece.hr

Postovani, vasa dupla narudzba je stornirana. Pozdrav!

Joška

Postovani U narudzbi 410294032 nisam kliknula gratis artikal Moze li se nakndno Ja bi kapi za oci Hvala

Odgovor info@adrialece.hr

Postovani, dodali smo vam gratis kapi za oci Gelone Drops 10 ml. Pozdrav!

Lana

Poštovani, molim Vas storno narudžbe br. 238782. Poslala sam Vam i mail. Hvala puno. Lana

Odgovor info@adrialece.hr

Postovani, vasa narudzba pod brojem 238782 je stornirana. Takodjer preostale dvije narudzbe u kojim ste odabrali nacin placanja kreditna kartica stornirane. Pozdrav!

Toni

Poštovani, možetel li stornirati narudžbu broj 287813, slučajno sam stavio dva komada umjesto jedan komad za kutiju leća. Hvala.

tereza

Postovani, mozete li stornirati narudzbu br. 297884 ( zelim promijeniti adresu i ime kupca). Hvala!

Odgovor info@adrialece.hr

Vasa narudzba je stornirana. Pozdrav

Goran

Poštovani, molim Vas storno narudžbe 410248414 (želim izmjeniti način plaćanja). Hvala.

Odgovor info@adrialece.hr

Postovani, vasa narudzba pod brojem 410248414 je stornirana. Zelimo vam ugodan dan!

Margareta

Poštovani, možete li strornirati narudžbu 410251122 (želim promjeniti način plaćanja). Hvala.

Odgovor info@adrialece.hr

Postovani, vasa narudzba pod brojem 251122 je stornirana. Pozdrav!

ana

Poštovani, molim vas možete li poništiti slučajnu duplu narudžbu, 249235. Lijep pozdrav.

Odgovor info@adrialece.hr

Postovani, vasa narudzba pod brojem 249235 je stornirana. Pozdrav!

Nikola

Molim Vas da stornirate narudžbe 410243627 i 410261144. Greškom su potvrđene TRI narudžbe ,a potrebna mi je samo jedna. Unaprijed hvala !

Odgovor info@adrialece.hr

Postovani, obe narudzbe smo vam stornirali. U dostavu vam saljemo samo jednu. Pozdrav!

Kristina

Molim vas da stornirate broj narudzbe 240479

Odgovor info@adrialece.hr

Postovani, vasa narudzba pod brojem 240479 je stornirana. Pozdrav!

Zeljka

Dali mozete stonirati narudzbu nisam odabrala dioptriu leca za drugo oko a poslala narudzbu..neznam broj narunzbe

Odgovor info@adrialece.hr

Vasu narudzbu smo stornirali. Pozdrav

Ivana

Poštovani, možete li stornirati narudzbu broj 209366? Hvala Vam!

Odgovor Ivana

Javili su mi da je stornirana dupla narudzba. :)

Adela

Postovani, molim vas za storno narudzbi br 256413 i 287739. Hvala.

Odgovor info@adrialece.hr

Postovani, vase obe narudzbe su stornirane. Pozdrav!

FILIP

Poštovani, molim vas ako nije već procesuirana, stornirajte narudžbu broj 239078. Hvala

Odgovor info@adrialece.hr

Postovani, vasa narudzba pod brojem 239078 je stornirana. Pozdrav!

Zvonimir

Poštovani molim Vas stornirajte narudžbu 410267945, hvala!

Odgovor info@adrialece.hr

Postovani, vasa narudzba pod brojem 410267945, je stornirana. Pozdrav!

Ana

Postovani Narucila sam lece u boji kod vas i one mi nepasu jako me grebu i mutne su.narucila sam 2kutijice .jednu otvorila.dali je moguce tu jednu neotvorenu da vam vratim i da narucim obicne tako da mi ove dobijete od nove narudzbe.

Odgovor info@adrialece.hr

Postovani, ako je kutija original zapakirana i nije otvorena nam ju posaljite na adresu: ADRIAL D.O.O. POSTANSKI URED BUJE PP90 52460 Buje U paket nam stavite dopis zasto nam vracate proizvod, takodjer nam stavite IBAN racuna, da vam mozemo izvrsiti povrat novca na vas racun. Pozdrav!

Nikolina

Postovani molim vas stornirajte narudzbu 284857,Hvala!

Odgovor info@adrialece.hr

Postovani, vasa narudzba pod brojem 284857 je stornirana. Pozdrav!

manuela

Postovani, molim Vas da stornirate narudzu 292245. Hvala!

Odgovor info@adrialece.hr

Postovani, vasa narudzba pod brojem 292245 je stornirana. Pozdrav!

Lucija

Postovani molim vas stornirajte narudzbu 277054 H vala

Odgovor info@adrialece.hr

Postovani, vasa narudzba pod brojem 277054 je stornirana. Pozdrav!

Petra

Postovani molim vas stornirajte narudzbu 410212378. Hvala

Odgovor info@adrialece.hr

Postovani, vasa narudzba pod brojem 212378 je stornirana. Pozdrav!

Ki

Postovani molim vas stornirajte narudzbu 270105. Hvala

Odgovor info@adrialece.hr

Postovani, vasa narudzba pod brojem 270105 je stornirana. Pozdrav!

Ivana

Molim vas da stornirate narudžbu broj 410256149.. Hvala

Odgovor info@adrialece.hr

Postovani, vasa narudzba pod brojem 410256149 je stornirana. Pozdrav!

Marina

Poštovani, molim Vas da stornirate narudžbu 410217320. Unaprijed hvala.

Odgovor info@adrialece.hr

Vaša naruđba je stornirana. Pozdrav!

Nataša

Poštovani, molim Vas da stornirate narudžbu 410225286 . Unaprijed hvala.

Odgovor info@adrialece.hr

Postovani, vasa narudzba pod brojem 410225286 je stornirana. Pozdrav!

Mila Badrić Gelo

Poštovani molim vas da stornirate narudžbu 410232643, hvala

Odgovor info@adrialece.hr

Postovani, vasa narudzba pod brojem 410232643 je stornirana. Pozdrav!

Ivana

Poštovani, Molim vas, može li storno narudžbe broj 410201007. Hvala, Ivana

Odgovor info@adrialece.hr

Vasu narudzbu smo stornirali. Pozdrav!

Anita

Poštovani, možete li stornirati narudžbu broj 410281321? Hvala

Odgovor info@adrialece.hr

Stornirali smo vam narudzbu. Pozdrav!

bojan

Narudba 175391 vrato sam nazad radi reklamacije kad mogu ocekivat odgovor ..lece nisu bile dobre nevidi se dobro na tu dioptriju..

Odgovor info@adrialece.hr

Postovani, lece su poslane u reklamacijski postupak proizvodzacu. Kontaktirat cemo vas kad zaprimimo odgovor od proizvodzaca. Pozdrav!

Stipo

Narudžba broj: 144384 od danas. Adresa dostave je ispravna ali ime nije, gdje vam mogu poslati ispravno ime za dostavu?

Odgovor info@adrialece.hr

Postovani, posaljite nam na nas mail info@adrialece.hr

Kristina Banic

Postovani,mozete li stornirati narudbu br.410180609?Hvala!

Odgovor info@adrialece.hr

Stornirali smo vasu narudzbu. Pozdrav!

Josipa

Postovani, mozete li promjeniti narudbu pod br. 171653 . ja bi samo jedan par leca.

Odgovor info@adrialece.hr

Postovani, saljemo vam samo jedan par u dostavu. Pozdrav!

Tea

Poštovani Moožete mi stornirati narudžbu 410140404 razlog je što sam u mailu dobila da ću dobiti popust u visini pdv-a međutim puni je iznos

Odgovor info@adrialece.hr

Postovani, umanjili smo vam cijenu leca za 5% koliko iznosi PDV na lece. Pozdrav!

Ena

Poštovani, možete li stornirati narudžbu pod brojem 410101744. Unaprijed hvala.

Odgovor info@adrialece.hr

Postovani, vasa narudzba pod brojem 410101744 je stornirana. Pozdrav!

DAMIRA

Poštovani, da li je moguće stornirati narudžbu 410119018, pozdrav!

Odgovor info@adrialece.hr

Postovani, vasu narudzbu smo stornirali. Pozdrav!

Matea

Molim Vas, možete li stornirati narudžbu pod brojem 410189384? Greškom sam ponovila istu narudžbu. Unaprijed hvala.

Odgovor info@adrialece.hr

Postovani, vasu narudzbu smo stornirali. Pozdrav!

Tonka

Poštovani, zanima me je li narudžba 198415 prošla, promijenila sam način plaćanja nakon što je bila potvrđena. Trebalo bi biti plaćanje pouzećem. Hvala!

Odgovor info@adrialece.hr

Postovani, narudzba vam je prosla i odabrano je placanje pouzecem. Srdacan pozdrav!

Marica

Poštovani, Kako mogu iskoristiti kredit koji imam? Hvala na odgovoru.

Odgovor info@adrialece.hr

Postovani, kredit se automatski obracuna za narudzbe iznad 150 Kn. Pozdrav!

KORNELIJA

Poštovani , možete li stornirati narudžbu pod br.135840 greškom sam ponovila narudžbu. Hvala!

Odgovor info@adrialece.hr

Postovani, vasu narudzbu smo stornirali. Pozdrav!

Ana

Poštovani, možete li molim vas stonirati narudzbe pod brojem 149680, 137908 i 134639, greškom san ponovila iste narudzbe. Hvala!

Odgovor info@adrialece.hr

Postovani, vase narudzbe su stornirane. Pozdrav!

Matea

163692 narudzba kada stize?

Odgovor info@adrialece.hr

Postovani, isporuku mozete ocekivat ovaj tjedan. Pozdrav!

Tina

Poštovani, Možete mi stornirati naruđžbu pod brojem 410157134 zbog krivih podataka Hvala, LP

Odgovor info@adrialece.hr

Postovani, vasa narudzba pod brojem 410157134 je stornirana. Pozdrav!

dragana

da li mozete stornirati prvu narudzbu pod brojem 410172945 posto sam greskom napravila 2 narudzbe

Odgovor info@adrialece.hr

Postovani, vasa narudzba pod brojem 410172945 je stornirana. Pozdrav!

Suzi

Poštovani, možete li molim vas stonirati narudzbu pod brojem 163277 zbog krivih podataka u adresi? Hvala :)

Odgovor info@adrialece.hr

Postovani, vasa narudzba pod brojem 163277 je stornirana. Pozdrav!

Jelena

Poštovani, možete li molim vas stornirati narudzbu 410176140 zbog krivih podataka? Hvala!

Odgovor info@adrialece.hr

Postovani, vasa narudzba pod brojem 176140 je stornirana. Pozdrav!

dragica

Poštovani, molim vas da radi krivih podataka u adresi isporuke stornirate narudzbu broj 123463. Hvala!

Odgovor info@adrialece.hr

Postovani, vasa narudzba pod brojem 123463 je stornirana. Pozdrav!

mihaela

Poštovani, molim vas da stornirate narudzbu broj 129698 i da učinjeno potvrdite. Hvala, pozdrav!

Odgovor info@adrialece.hr

Postovani, vasa narudzba pod brojem 129698 je stornirana. Pozdrav!

Valentina

Poštovani, molim da narudžbu broj 410117202 ipak NE STORNIRATE. I može li usput informacija kada mogu očekivati paket? Hvala!

Odgovor info@adrialece.hr

Postovani, vasu naruzdbu pod brojem 117202 smo ponovno aktivirali. Leće mozete ocekivati u roku 2-3 radna dana. Pozdrav!

Valentina

Poštovani, možete li stornirati narudžbu broj 410117202 ? Hvala

Odgovor info@adrialece.hr

Postovani, vasa narudzba pod brojem 117202 je stornirana. Pozdrav!

Sanja

Molim da stornirate narudzbu broj410165379. lijepi pozdrav sanja

Odgovor info@adrialece.hr

Postovani, vasa narudzba pod brojem 410165379 je stornirana. Pozdrav!

Ivan

Molim vas da stornirate narudžbu Br 178431.Hvala!

Odgovor info@adrialece.hr

Postovani, vasa narudzba pod brojem 178431 je stornirana. Pozdrav!

Dražen

Pohvala za brzinu....danas naručiš, sutra je paket tu....hvala...

Borna

Molim Vas da stornirate narudžbu 150718, pošto sam stavio krivu vrstu leća za jedno oko. Hvala unaprijed.

Odgovor info@adrialece.hr

Postovani, vasa narudzba pod brojem 410150718 je stornirana. Pozdrav!

Romana

Molim Vas da stornirate narudzbu broj 410141157. (U tablici je navedeno vrijeme nosenja 30 dana, a u opisu 2 tjedna)

Odgovor info@adrialece.hr

Postovani, vasa narudzba je bila stornirana. Pozdrav

Lucija

Poštovani, molim Vas da mi stornirate narudžbu broj 154955. Hvala!

Odgovor info@adrialece.hr

Postovani, narudzbu smo vam stornirali.

Martina

Poštovani, Zbog problema s internetskom vezom, dva puta mi se naručila ista narudžba broj 101752 i 127301 pa bih Vas molila da jednu od te dvije stornirate. Hvala unaprijed.

Odgovor info@adrialece.hr

Postovani, narudzbu smo vam stornirali. Pozdrav!

Ksenija

Molim promjeniti ime na adresi dostave za narudžbu broj 181264. Poslala sam mail na info@adrialece.hr

Odgovor info@adrialece.hr

Postovani, podatki su vam izmjenjeni. Pozdrav!

Tihana

Poštovani, molim Vas da mi stornirate narudžbu broj 130859 iz razloga što sam zabunom stavila pogrešnu vrstu leća. Hvala unaprijed!

Odgovor info@adrialece.hr

Postovani, vasa narudzba pod brojem 130859 je stornirana. Pozdrav!

Marko

Poštovani Molim Vas da stornirate narudžbu pod brojem 410175073, hvala.

Odgovor info@adrialece.hr

Postovani, narudzba vam je stornirana. Pozdrav

Manuela

Poštovani, možete li stornirati narudžbu 141220. Zaboravila sam upisati kod za popust, pa da ponovim narudžbu. Hvala

FILIP

Možete li stornirati narudžbu 410161528 i 410113655. Hvala

Odgovor info@adrialece.hr

Postovani, vase narudzbe pod brojem 410161528 i 410113655 su stornirane. Pozdrav!

Iva

Poštovani, Molim vas informaciju da li mogu zamjeniti 1 kutiju leća TopVue Air. Greškom sam naručila krivu dioptriju. Leće su ne otvorene . Unaprijed zahvalna! Lijep pozdrav.

Odgovor info@adrialece.hr

Postovani, leće nam posaljite na adresu: ADRIAL D.O.O. POSTANSKI URED BUJE PP90 52460 Buje U paket nam stavite dopis za koju dioptriju zelite zamjeniti leće. Zelimo vam ugodan dan!

Maša

Molim Vas da stornirate narudžbupod brojem 410154906 , zabunom sam dva puta naručila otopinu! Hvala i lijep pozdrav!

Odgovor info@adrialece.hr

Postovani, vasa narudzba pod brojem 410154906 je stornirana. Pozdrav!

Robert

Molim Vas da stornirate narudžbu broj 119087, naručio sam krive leće. Hvala

Odgovor info@adrialece.hr

Postovani, vasa narudzba pod brojem 119087 je stornirana. Pozdrav!

Alen

Poštovani, greškom sam naručio jednu kutiju krivih leća (dioptrija 4.5 umjesto 4.0). Da li je moguće zamjeniti? Kutiju nisam otvarao. Lp.

Odgovor info@adrialece.hr

Postovani, ako je kutija original zapakirana nam leće posaljite na adresu: ADRIAL D.O.O. POŠTANSKI URED BUJE PP90 52460 Buje U paket nam stavite dopis zasto vracate leće i za koju dioptriju zelite izvrsiti zamjenu. Pozdrav!

Ivan Rade

Poštovani, molim Vas da stornirate narudžbu broj 410108930, hvala unaprijed!

Odgovor info@adrialece.hr

Postovani, vasa narudzba pod brojem 410108930 je stornirana. Pozdrav!

Iva

Poštovani, molim Vas da stornirate narudžbu broj 163585, krive leće sam naručila. Hvala

Odgovor info@adrialece.hr

Postovani, vasa narudzba pod brojem 163585 je stornirana. Pozdrav!

Josip

Poštovani , molim Vas storno narudžbe 410145656. Hvala

Odgovor info@adrialece.hr

Postovani, vasa narudzba pod brojem 410145656 je stornirana. Pozdrav!

Danijela

Poštovani , molim Vas storno narudžbe 410153858 ! Kriva naručeno ! Unaprijed hvala !

Odgovor info@adrialece.hr

Postovani, vasa narudzba pod brojem 410153858 je stornirana. Pozdrav!

Ivan

Poštovani/a molio bih Vas da mi otkažete narudžbu broj 198895 zbog pogrešnog odabira leća (naručio sam TopVue Air umjesto TopVue Plus leća). Novom narudžbom (122135) sam ispravio pogrešku :-). Hvala:-)

Odgovor info@adrialece.hr

Postovani, vasa narudzba pod brojem 198895 je stornirana. Pozdrav!

Danijela

Poštovani, molim Vas da stornirate narudžbu broj 166541 jer sam greškom dvaputa naručila, pa stoga ovu zadnju narudžbu stornirajte. Unaprijed se zahvaljujem.

Odgovor info@adrialece.hr

Postovani, vasa narudzba pod brojem 166541 je stornirana. Pozdrav!

Igor

Postovani, Molim vas stornirajte mi narudzbu br 168266. Slucajno je ponovljena od predhodne. Hvala i pozdrav!

Odgovor info@adrialece.hr

Postovani, vasa narudzba pod brojem 168266 je stornirana. Pozdrav!

Lucija

Poštovani, molim stornirajte narudžbe broj 182969 i 145007. Za narudžbu 145007 nisam ispunila podatke za plaćanje, ali nalazi se na pregledu narudžbi. Hvala!

Odgovor info@adrialece.hr

Postovani, vaae narudzbe pod brojem 182969 i 145007 su stornirane. Pozdrav!

Jadranka

Poštovani, greškom sam napravila dvije narudžbe pa vas molim da stornirate narudžbu 410198683. Pozdrav

Odgovor info@adrialece.hr

Postovani, vasa narudzba pod brojem 410198683 je stornirana. Pozdrav!

Boris

Poštovani, molim stornirajte narudžbu broj 410173303. Pozdrav!

Odgovor info@adrialece.hr

Postovani, vasa narudzba je stornirana. Pozdrav!

Luka

Najbolja firma. Poslano preko Hrvatske pošte stiglo sve za 48 sati od naruđbe do kućnog praga i to na našem Jadranskom otoku. Takvu poslovnost cijenim. Hvala i do iduće naruđbe.

Sanja

Poštovani, molim stornirajte narudžbu broj 169314. LP

Odgovor info@adrialece.hr

Postovani, vasa narudzba pod brojem 169314 jer stornirana. Pozdrav!

Marija M

Molim Vas stornirajte naruđbu 120383

Odgovor info@adrialece.hr

Postovani, vasa naruzdba pod brojem 120383 je stornirana. Pozdrav!

Martina

Molim Vas stornirajte narudžbe 105586 i 161373 !!

Odgovor info@adrialece.hr

Postovani, vase narudzbe pod brojem 105586 i 161373 su stornirane. Pozdrav!

Jasminka

Poštovani, molim Vas da stornirate narudžbe br. 410106589 i 410119429. Hvala

Odgovor info@adrialece.hr

Postovani, vase narudzbe pod brojem 410106589 i 410119429 su stornirane. Pozdrav!

KATICA

Poštovani, molim vas da stornirate narudžbu broj410148362. Hvala.

Marin

Molim Vas da stornirate narudzbu broj 410166262. Hvala. Sp!

Odgovor info@adrialece.hr

Postovani, vasa narudzba pod brojem 410166262 je stornirana. Pozdrav!

Matea

Poštovani, molila bi vas da stornirate narudžbu br. 410187704 i narudžbu br. 410172953, vjerojatno sam sa tri puta

Odgovor info@adrialece.hr

Postovani, vasa narudzbe pod brojem 410187704 i 410172953 su stornirane. Pozdrav!

Marija

Poštovani molim vas da stornirate narudžbu br. 410193148, vjerojatno sam dva puta stisla naručivanje. Hvala

Odgovor info@adrialece.hr

Postovani, vasa narudzba pod brojem 193148 je stornirana. Pozdrav!

mihaela

Poštovani,molim Vas da stornirate narudžbu br. 410157758,zabunom sam dva puta stisnula naručivanje. Znači jedna narudžba od 148kn ostaje a druga se treba stornirati. Unaprijed hvala!

Odgovor info@adrialece.hr

Postovani, vasa narudzba pod brojem 410157758 je stornirana. Pozdrav!

Duje

Molim Vas da stornirate narudzbu broj 410134829

Odgovor info@adrialece.hr

Postovani, vasa narudzba pod brojem 410134829 je stornirana. Pozdrav!

Ivana

Molim vas da stornirate narudzbe: 189893 152767

Odgovor info@adrialece.hr

Postovani, vase obe narudzbe su stornirane. Pozdrav!

Ivana

Molim vas da stornirate narudzbe: 410199219 410130861 410176094 Hvala!

Odgovor info@adrialece.hr

Postovani, vase narudzbe su stornirane. Pozdrav!

Anonymous

Postovani mozete li mi reci u kojem je statusu narudzba 410198080 hvala

Odgovor info@adrialece.hr

Postovani, paket vam je poslan u dostavu. Pozdrav!

Blanka

Molim vas stornirajte mi zadnju narudzbu, zabunom sam stisla dva puta, broj je 410155574

Odgovor info@adrialece.hr

Postovani, vasa narudzba pod brojem 155574 je stornirana. Pozdrav!

Silva

Možete stornirati ovu naruđbu zabunom stisnula 2 put 160482

Odgovor info@adrialece.hr

Postovani, vasa narudzba pod brojem 160482 je stornirana. Pozdrav!

Silva

Molim vas da stornirate naruđbu broj 132566.

Odgovor info@adrialece.hr

Postovani, vasa narudzba pod brojem 132566 je stornirana. Pozdrav!

Robert

Molim da mi stornirate upravo zadanu narudzbu broj 173305, nisam je dovrsio... Moram jos nesto narucit pa bih u jednu narudzbu sve strpao. Hvala vam.

Odgovor info@adrialece.hr

Postovani, vasa narudzba pod brojem 173305 je stornirana. Pozdrav!

MAJA

MOLIM VAS STORNIRAJTE MI NARUDŽBU ,HVALA

Odgovor info@adrialece.hr

Postovani, vasa narudzba je stornirana. Pozdrav!

Valentina

Poštovani, molim Vas da stornirate narudzbu br 410112140. Zahvaljujem!

Odgovor info@adrialece.hr

Postovani, vasa narudzba pod brojem 112140 je stornirana. Pozdrav!

Duje

Odlična usluga , brzi , Leće koje inaće koristin ovdje su 3 puta jeftinije nego u otptici u kojoj sam prije kupova. Veliki pozdrav

Odgovor info@adrialece.hr

Postovani, hvala na komplimentu. Trudimo se biti najbolji! Pozdrav!

smiljanka

Molim Vas lijepo da mi stornirate narudžbu br. 164705 od 04.04.2016. Hvala!

Odgovor info@adrialece.hr

Postovani, vasa narudzba pod brojem 164705 je stornirana. Pozdrav!

Matea

Poštovani, možete li mi molim Vas stornirati narudžbu broj 410146632. Unaprijed hvala, Matea

Odgovor info@adrialece.hr

Postovani, vasa narudzba pod brojem 410146632 je stornirana. Pozdrav!

Barbara

Kvalitetna i brza usluga, provjereni proizvodi s najnižim cijenama u Hrvatskoj, pokloni, besplatna dostava... Nastavite s odličnim radom! :)

Odgovor info@adrialece.hr

Postovani, hvala na komplimentima! Trudimo se biti najbolji! :) Pozdrav!

Sanja

Svaka Vam čast, leće naručene 9. ožujka navečer, stigle prije pola sata. Lijep pozdrav i hvala

Odgovor info@adrialece.hr

Postovani, trudimo se biti najbolji! :) Pozdrav!

Katarina

Postovani, nova sam sa lecama i prvi puta sam narucila lece... danas su mi stigle i sad sam skuzila da sam narucila -7.5, umjesto -0.75

Odgovor info@adrialece.hr

Postovani, ako su leće original zapakirane i nisu otvorene nam ih mozete poslati natrag na nasu adresu: ADRIAL D.O.O. POSTANSKI URED BUJE PP90 52460 Buje U paket nam stavite dopis da ste pogrijesili pri odabiru dioptrije i za koju dioptriju zelite izvrsiti zamjenu. Leće sa ispravnom dioptrijom cemo vam poslati u ponovnu dostavu. Pozdrav!

Sanja

Uzela sam jednu kutiju leca za 25kn a meni pise 70 molim da to stornirare i da uzmem samo jedno pakiranje leca od 26kn moj br.je 113051

Odgovor info@adrialece.hr

Postovani, vasa narudzba pod brojem 113051 je stornirana. Pozdrav!

Sanja

Podtovani molim vas da stornirate jednu narudznu br.113051 jer sam narucila samo jednu kutiju leca a pise dvije hvala !

Odgovor info@adrialece.hr

Postovani, vasa narudzba pod brojem 113051 je stornirana. Pozdrav!

Dajana

Molila bih vas da stornirate narudžbu broj 410196924. Hvala

Odgovor info@adrialece.hr

Postovani, vasa narudzba pod brojem 410196924 je stornirana. Pozdrav!

Ratko

ne mogu se logirati zaboravio sam lozinku, a automatska pomoć za restartanje ne funkconira? Pomozite!

Odgovor info@adrialece.hr

Postovani, poslali smo vam na mail novu lozinku. Pozdrav!

Mirjana

Molim da stornirate narudžbu broj 101531. Hvala

Odgovor info@adrialece.hr

Postovani, vasa narudzba pod brojem 101531 je stornirana. Pozdrav!

Patricia

Molim da stornirate narudžbu broj 130482. Hvala!

Odgovor info@adrialece.hr

Postovani, vasa narudzba pod brojem 130482 je stornirana. Pozdrav!

Filip

Poštovani,možete li stornirati narudžbu br. 199792?

Odgovor info@adrialece.hr

Postovani, vasa narudzba pod brojem 199792 je stornirana. Pozdrav!

Andrea

Poštovani možete li stornirati narudžbu broj 410186050.

Iris

Poštovani, ukoliko sam danas naručila leće, koliko ima treba da stignu ? Hvala unaprijed

Odgovor info@adrialece.hr

Postovani, obicne leće 1-3 dana, leće za astigmatizam ako ih imamo na zalihi 1-3 dana ako ne u roku 7-10 dana. Pozdrav!

daisy

Postovana, Kako se koristi kredit kod narudzbe? Unaprijed hvala!

Odgovor info@adrialece.hr

Postovani, kredit od 15 Kn ako ste ga dobili se automatski odbroji za narudzbe iznad 150 Kn. Pozdrav!

Robert

Ne znam zašto, ali na mojem korisničkom profilu vidim dvije narudzbe za leće Oasis, a naručio sam samo jednom, i to jednu kutijicu. Molim vas da stornirate jednu od tih narudžaba (139828 ili 189994) - svejedno koju. Pozdrav, Robert

Odgovor info@adrialece.hr

Postovani, stornirali smo Vasu jednu narudzbu. Pozdrav!

Mattea

Postovani molim da stornirate naruzdbu broj:154718

Odgovor info@adrialece.hr

Postovani, Vasa narudzba pod brojem 154718 je stornirana. Pozdrav!

Mattea

Postovani molim da stornirate naruzdbu broj:154718

Odgovor info@adrialece.hr

Postovani, Vasa narudzba pod brojem 154718 je stornirana. Pozdrav!

Daniela

Poštovani molim da stornirate narudžu 410130686 jer sam naručila krivo kutiju sa tri leće , a meni treba kutija sa 6 leća

Odgovor info@adrialece.hr

Postovani, Vasa narudzba pod brojem 410130686 je stornirana. Pozdrav!

Martina

Poštovani, molim da stornirate narudžbu 410181759 jer sam zaboravila obračunati popust. Hvala, lp

Odgovor info@adrialece.hr

Postovani, Vasa narudzba pod brojem 410146925 je stornirana. Pozdrav!

Sandra

Poštovani, molim da stornirate narudžbu 410147010 budući nije obračunat popust pa ću ponoviti narudžbu s kuponom. Lp

Odgovor info@adrialece.hr

Postovani, Vasa narudzba pod brojem 147010 je stornirana. Pozdrav!

Irma

Poštovani stornirajte narudžbu 410184390

Odgovor info@adrialece.hr

Postovani, Vasa narudzba pod brojem 184390 je stornirana. Pozdrav!

Tonka

Poštovani stornirajte narudžbu 154083. Hvala

Odgovor info@adrialece.hr

Postovani, Vasa narudzba pod brojem 154083 je stornirana. Pozdrav!

MILO

Stigle u roku od 1 dana. Najbolji ste. Već sam vas preporučio svim prijateljima i rodbini. Puno hvala

Odgovor info@adrialece.hr

Postovani, drago nam je! Trudimoo se biti najbolji :) Pozdrav!

Monika

Poštovani stornirajte narudzbu 410176199

Odgovor info@adrialece.hr

Postovani, Vasa narudzba pod brojem 410176199 je stornirana. Pozdrav!

danijel

poštovani stornirajte naružbe 195371 i 142972 hvala

Odgovor info@adrialece.hr

Postovani, Vase obe narudzbe su stornirane. Pozdrav!

Martin

Poštovani stornirajte narudžbu 140216. Hvala!

Odgovor info@adrialece.hr

Postovani, Vasa narudbzba pod brojem 140216 je stornirana. Pozdrav!

Mihovil

Leće došle za 2 dana, svaka čast za brzinu i naravno povoljne cijene!

Odgovor info@adrialece.hr

Postovani, hvala na komplimentima! Trudimo se biti najbolji! Pozdrav!

Rozana

Poštovani, kada ćete opet imati akciju besplatna dostava?

Odgovor info@adrialece.hr

Postovani, u kratkom vremenu cemo imati akciju besplatne dostave. Pozdrav!

Mirela

Poštovani, zahvaljujem na brzoj isporuci naručene robe. Torične leće obično sam čekala preko mjesec dana, a vi ste mi ih poslali u roku od 7 dana. Srdačan pozdrav!

Odgovor info@adrialece.hr

Postovani, hvala na komplimentu! Trudimo se biti najbolji! Pozdrav!

Josipa

Fenomenalni ste:)! Naručila san od vas Ray Ban polarizirane sunčane- došle su mi na otok kroz 3 dana, kvalitetno upakovane, provjereno original, duplo jeftinije nego u optikama, a još sam i dar dobila :)! Već sam naručila novi par i veliko hvala :))!

Odgovor info@adrialece.hr

Postovani, hvala na komplimentima! Trudimo se biti najbolji! Pozdrav!

JURAJ

Stvarno svaka čast, od konkurencije ste daleko najpovoljniji te Vam je usluga iznimna. Samo tako nastavite!

Odgovor info@adrialece.hr

Postovani, hvala na komplimentima! Trudimo se biti najbolji! Pozdrav!

Jelena

Danas su me Adrialeće oborili s nogu! Prije puna 2 mjeseca sam naručila leće i jučer kada sam ih otvorila primjetim da sam prilikom narudžbe odabrala krivu dioptriju, a naručila sam 2 pakovanja. Vođena onim ako-prođe-prođe pošaljem upit bi li bili voljni preuzeti neodpakiran paket i poslati mi možda kao kompenzaciju nešto u zamjenu - čak ne mora biti isti iznos, pristala bih i na manje.... Odgovor je došao u rekordnom roku ... Gđo nema problema, pošaljite neotpakirani paket (pod ovjetom da je paket zaista neoštećen što je i razumljivo) i mi ćemo vam ih zamijeniti s odgovarajućom dijoptrijom. Ostala sam bez texta! Hvala Adrialeće - stvarno ste THE BEST! Osim toga kad već, pišem - svaka pohvala na brzini i točnosti dostavljenog :) Nastavite tako dalje!

Odgovor info@adrialece.hr

Postovani, hvala na komplimentima, trudimo se biti najbolji. Pozdrav!

Ivica

..nemam primjedbe jer sam više nego ugodno iznenađen,i zato vam moram ovako javno izreći sve pohvale za brzu i točnu isporuku naručenog..hvala (i ne dižite cijene):-)

Odgovor info@adrialece.hr

Postovani, bit ce jos akcija na proizvode! :) Pozdrav!

Željko

Poštovani stornirajte narudžbu 155701. Hvala!

Odgovor info@adrialece.hr

Postovani, Vasa narudzba pod brojem 155701 je stornirana. Pozdrav!

Danijela

Poštovani, stornirajte narudžbu 157127, hvala!

Odgovor info@adrialece.hr

Postovani, Vasa narudzba pod brojem 157127 je stornirana. Pozdrav!

Danijela

Poštovani, napravila sam dvije narudžbe: 101315 i 157127 te vas molim da jednu stornirate. Hvala.

Odgovor info@adrialece.hr

Postovani, izvrsili smo Vam stornaciju jedne narudzbe. Pozdrav!

Kristina

Poštovani, možete li stonirati današnju naruđbu 165334. Naručila bih drugu vrstu leća. Unaprijed Hvala.

Odgovor info@adrialece.hr

Postovani, Vasa narudzba pod brojem 165334 je stornirana. Pozdrav!

Renata

Poštovani, možete li stornirati narudžbenicu 195693. Naručila bih drugu vrstu leća. Unaprijed zahvaljujem.

Odgovor info@adrialece.hr

Postovani, Vasa narudzba je stornirana. Pozdrav!

Vedran

Molio bih da mi zaustavite narudžbu jer sam zabunom naručio +, a ne -.

Odgovor info@adrialece.hr

Postovani, Vasa narudzba je stornirana. Pozdrav!

ivana

molim vas mozete ,li mi obustaviti danasnju narudzbu jer sam krivo narucila...Narudzba je na Ivica Beroš bratuš

Odgovor info@adrialece.hr

Postovani, Vasa narudzba je stornirana. Pozdrav!

Branka

Poštovani, poslala sam kontakt mail, ali nisam sigurna je li dostavljen. Molila bih ako možete stopirati narudžbu :Broj narudžbe 410159696, koja je greškom napravljena. Hvala.

Odgovor info@adrialece.hr

Postovani, Vasa narudzba je stornirana. Pozdrav!

Ankica

Molim vas lijepo zašto ja ne mogu koristiti popust,koji kako vidim na mojim E-mailovima( dobivam vaše obavijesti), često dajete. Pokušala sam pretražiti gdje vam se klikne za taj popust i nisam mogla naći. Br. narudžbe je :410169778 u iznosu od 258 kn. Hvala

Odgovor info@adrialece.hr

Postovani, dobili ste popust za besplatnu dostavu. Jer kada ste Vi vrsili narudzbu je bila akcija besplatna dostava. Pozdrav!

đurđica

molim vas da li i kako mogu zamijeniti leće. naime dobila sam pošiljku ali s krivim predznakom dioptrije( -1.50 treba mi +1.50).

Odgovor info@adrialece.hr

Postovani, ako je kutija original zapakirana nam leće mozete vratiti na nasu adresu: ADRIAL D.O.O. POSTANSKI URED BUJE PP90 52460 Buje U paket nam stavite dopis da ste pogrijesili pri odabiru dioptrije pa cemo Vam izvrsiti zamjenu. Pozdrav!

Krešimir

Poštovani molim da mi stornirate narudžbu 410134638. Zabunom sam narucio neželjene leće. Unaprijed hvala

Odgovor info@adrialece.hr

Postovani, Vasa narudzba je stornirana. Pozdrav!

Dorotea

Molim Vas da stornirate naruđžbu 171874, dva puta sam naručila iste leće. Osim toga Vas molim da mi objasnite zašto kod srp10 za popust nije aktiviran nakon ukucavanja (na predračunu se vidi da popust nije uvažen). Lijep pozdrav

Odgovor info@adrialece.hr

Postovani, Vasa narudzba pod brojem 171874 je stornirana. Dodali smo Vam popust od -10%. Pozdrav!

Ines

Poštovani, Naručila sam "Kutija Time - red" (kako i piše na računu), no u paketu su mi stigle "Kutija Time - purpule". Id narudžbe je 135672.

Odgovor info@adrialece.hr

Postovani, mi se Vam iskreno izvinjavamo, doslo je do nase greske pri slanju. Pozdrav!

Goran

Poštovani, molim vas da stornirate narudžbu broj 410044319 zbog promjene adrese dostave.

Odgovor info@adrialece.hr

Postovani, Vasa narudzba pod brojem 44319 je stornirana. Pozdrav!

Mateo

Poštovani, molim Vas da mi stormirate narudžbu broj 410044192 jer sam greškom naručio dio kompleta za leće. Hvala!

Sanja

Postovani molim Vas da stornirate narudzbu broj.43964 Hvala Sanja Oštarjaš

Odgovor info@adrialece.hr

Postovani, Vasa narudzba je stornirana! Pozdrav!

branka

poštovana,molim vas da stornirate naruđbu br.43911 jer sam zabunom naručila dva puta iste leće!hvala

Kristina

Poštovani,molim Vas da stonirate narudžbu br.42621. Hvala

Odgovor info@adrialece.hr

Postovani, Vasa narudzba pod brojem 42621 je stornirana. Pozdrav!

Nina

Postovanj zeljela bih stornirati narudzbu 410042414 Ako je moguce.

Odgovor info@adrialece.hr

Postovani, Vasa narudzba pod brojem 42414 je stornirana. Pozdrav!

Zeljka

Postovani, narucila sam i dobila posiljku leca za kcer. Greskom sam ponovila narudzbu i narucila staru dioptriju. Kako mogu zamijeniti lece? Lp Zeljka

Odgovor info@adrialece.hr

Postovani, ako je kutija za leće original zapakirana nam leće mozete poslati na adresu: ADRIAL D.O.O. POŠTANSKI URED BUJE PP90 52460 Buje U paket nam stavite dopis da ste pogrijesili pri odabiru dioptrije i za koju dioptriju zelite zamijeniti pa cemo Vam izvrsiti zamjenu. Pozdrav!

Ante

Poštovani, Htio sam vidjeti na HP stranicama gdje je pošiljka ali pod brojem kojem ste mi vid dali LP218934834HR kažu da nemaju taj broj pošiljke??da li je možda neki drugi broj? ili još nije poslana?

Odgovor Ante

Narudžba broj 410040925

Matej

Poštovani,molim Vas da stornirate narudžbu br. 40683. Greškom sam odabrao krive leće. Unaprijed hvala!

Odgovor info@adrialece.hr

Postovani, Vasa narudzba pod brojem 40683 je stornirana. Pozdrav!

Vedrana

Poštovani, kao što sam već napisala u emailu, molim Vas da stornirate narudžbu br.40064 jer sam greškom unijela krive podatke.Unaprijed hvala! Lijep pozdrav!Vedrana

Odgovor info@adrialece.hr

Postovani, Vasa narudzba pod brojem 40064 je stornirana. Pozdrav!

ROBERT

Poštovani, molimo Vas za informaciju o narudžbi broj 410039431 koja je napravljenja 14.05.2015., primljen je mail da je paket poslan 15.05.2014., a do danas paketa nema. Kontaktirali smo HP vezano uz pošiljku i rekli su nam da nemaju isporuku na našu adresu. Srdačan pozdrav, Robert.

Odgovor info@adrialece.hr

Postovani, saljemo Vam barkod paketa: LP218792668HR pa mozete na svojoj posti provjeriti gdje se nalazi Vas paket sa lećama. Pozdrav!

Marko

Poštovani, molim Vas da stornirate narudžbu br. 39247. Greškom sam odabrao krivi način plaćanja. Unaprijed hvala!

Odgovor info@adrialece.hr

Postovani, Vasa narudzba je stornirana. Pozdrav!

marin

FreshLook One Day - dioptrijske (10 kom leća) plave dioptrija -2.50 (zadnje leče nisu stigle)

Odgovor info@adrialece.hr

Postovani, Vasu narudzbu ze leće FreshLook One Day nismo zaprimili, moguce je da niste narudzbu izvrsili do kraja. Pozdrav!

Patricija

Poštovani, lijepo Vas molim storno narudžbe br. 35756, odabrala sam krivi način plaćanja. Unaprijed se ispričavam i zahvaljujem.

Odgovor info@adrialece.hr

Postovani, Vasa narudzba je stornirana. Pozdrav!

iva

Poštovani, slučajno sam naručila dva puta istu narudžbu , da li mi možete poništiti jednu ?

Odgovor info@adrialece.hr

Postovani, jednu narudzbu smo Vam stornirali. Pozdrav!

diana

Postovani, mozete li mi molim Vas izbrisati narudzbu. Narucila sam krive lece. Trebaju mi mjesecne, a ne dvotjedne. Hvala

Odgovor info@adrialece.hr

Postovani, Vasa narudzba je stornirana. Pozdrav!

Andrea

Leće stigle zajedno s poklonom, hvala Vam i sve najbolje u daljnjem radu, imate novog kupca!

Odgovor info@adrialece.hr

Postovani, drago nam je! Udobno nosite leće! Pozdrav!

Vesna

Poštovani, pogriješila sam u narudžbi (ponovila sam staru). Trebala bih tu narudžbu poništiti i napraviti novu (jer mi treba 6komada leća + otopina a ne 3 komada kao što sam naručila)... unaorijed hvala na odgovoru. LP

Odgovor info@adrialece.hr

Postovani, ispravili smo gresku. Vrijedi narudzba po 6 kom leća. Pozdrav!

Tanja

Pozdrav cijeloj ekipi i sve pohvale! Našla vas slučano tokom Blagdana, narucila i s obzirom na neradne dane, stiglo je odmah iza Nove godine! Od sada samo kod vas narucujem :)

Odgovor info@adrialece.hr

Postovani, hvala za komplimente, trudimo se biti najbolji. Pozdrav!

info@adrialece.hr

Hvala na komplimentima! Trudimo se biti najbolji!

Sanja

Jednostavno Vas neću prestati hvaliti !!!! Svaka pohvala na kvalitetnim proizvodima, povoljnim i brzim isporukama... Preporučam svakome bez razmišljanja da naruči i uživa

Magdalena

Pozdrav, leće su stigle unutar najavljenog roka dostave, stigao i poklon, sve kao što je i dogovoreno. Moje pohvale i preporuke! Puno hvala!

Ines

Poštovani! Od radne kolegice sam dobila stranicu za online leće,ali ni sama ne znam kako (greškom) sam naletila na vašu. I nije mi ža! Isporučeno za dva radna dana...sretno šokirana,nenaviknuta na tako brzu isporuku,kvalitetu,poklon....a tu je i ušteda. Dobili ste novog zadovoljnog kupca....svaka čast! A sad da se i kolegici pohvalim i preporučim vašu uslugu. Lipi pozdrav!

Odgovor info@adrialece.hr

Hvala na komplimentima! Trudimo se biti najbolji!

Viktorija

Poštovani! Ja po prvi puta naručujem kod Vas leće i ne znam koji bi mi promjer leća i BC trebao. Imam istu dioptriju na oba oka -1,25. Unaprijed se zahvaljujem na odgovoru!

Odgovor info@adrialece.hr

Postovani, BC Vam je bazna krivina. Na nalazima Vam pise koji imate BC, promjer i dioptriju. Naravno jer se radi o mekim kontaktnim lećama BC ne igra toliko veliku ulogu. Pozdrav!

kristina

Odlicni ste,preporucujem svima.brza isporuka,sve bez greske

Odgovor info@adrialece.hr

Hvala na pohvalnim komplimentima. Trudimo se biti najbolji!

ValeP

Za kolko stignu leće?

Odgovor info@adrialece.hr

Kada leće stignu u nase skladiste je potrebno 1-3 dana da leće dobijete.

Đorđe

Stigle leće super cijena i odlična dostava stranica vam je famozna svaka vam čast i sve pohvale najbolji ste

Odgovor info@adrialece.hr

Blue, Hazel, Green

Lili

Stigle leće u boji i poklon ! Odlična usluga, brza dostava, super cijene. Sve pohvale!

Odgovor info@adrialece.hr

trudimo se biti najbolji...

alen

Hvala na expeditivnosti, stiglo kako ste i najavili. Brzo, jeftino i kvalitetno. Pozdrav... :)

Odgovor info@adrialece.hr

Hvala na komplimentima, trudimo se biti najbolji!

MIRELA

stigle leće,ekspresno brzo,hvala na suradnji!!!

Odgovor info@adrialece.hr

Trudimo se biti najbolji!

Anita

Super ste!!!! Leće stigle za 2 dana!!!

Odgovor info@adrialece.hr

Super, trudimo se biti najbolji!

Alen

Dobili ste novog zadovoljnog kupca. Sve je bilo ispoštovano u roku kako je bilo navedeno prilikom narudžbe. Two thumbs up

Odgovor info@adrialece.hr

Super!!!

Ivona

pridružujem se pohvalama ,i imete moje preporuke svim mojim prijateljima i poznanicima

Franjo

Čista petica ,duže vrijeme naručujem leća odavde i stvarno sam zadovoljan ;)

Anna

Veliki izbor proizvoda, izuzetno brzo odgovaranje na upite putem e-maila, povoljne cijene te brza dostava ne zaslužuju ništa drugo nego pohvalu. Svaka čast. Samo tako nastavite :)

Ana

Imate od mene velike pohvale i preporuke svim mojim poznanicima. Naručila sam leće u četvrtak ujutro i već sutradan su mi stigle u Zagreb, i to po cijeni nikad povoljnijoj nego dosad. Bravo za Adrialece!

Anonymous

Također samo pohvale

Jakov

Usluga, dostava, cijene, web stranica, jednostavnost narudžbe, mogu reci samo sve najbolje! Svaka čast i pravi pristup poslu! Samo tako nastavite! Imate jos jednog vjernog kupca :)

Odgovor info@adrialece.hr

Hvala puno.Pozdrav

Ivan Perković

Naručio sam kontaktne leće i dobio ih za manje od dva dana, vrlo ozbiljna tvrtka, uz ekspresnu dostavu. Nisam imao nikakvih poteškoća! Treba nam više ovakvih u Hrvatskoj.

Odgovor info@adrialece.hr

Hvala puno.