NOVO na hrvatskom tržištu!

Najveća i najsuvremenija Optika Adrialece.hr otvorila je svoja vrata! S više od 5.000 sunčanih i dioptrijskih naočala renomiranih svjetskih brandova, predstavlja jedinstvenu priliku za vrhunski stil i vrhunsku kvalitetu dostupnu baš svakome. Ne propustite ovu spektakularnu priliku – prijavite se na BESPLATNU kontrolu vida već danas i zakoračite u svijet besprijekornog vida i elegancije!

Banner Banner

U Optici Adrialece.hr vrši se i kontrola vida za naočale ili kontaktne leće, koja je BESPLATNA ako se odlučite za kupnju naočala u vrijednosti iznad 50€ u Optici Adrialece.hr na dan kontrole vida. Ako je iznos manji ili se ne odlučite na kupnju, provjera vida košta od 25-30€, ovisno o vrsti pregleda. Kontrola vida za naočale i kontaktne leće je za naše stranke u slučaju da ste u posljednjih godinu dana izvršili kupnju na Adrialece.hr BESPLATNA*!

Molimo naše stranke da dođu na vrijeme na zakazani termin kontrole vida. U slučaju kašnjenja dužeg od 10 minuta, ne jamčimo da se kontrola vida može obaviti isti dan. U slučaju dužeg kašnjenja, stranku ćemo morati ponovno zakazati za novi termin kontrole.

Djeci starijoj od 10 godina omogućujemo besplatnu kontrolu vida uz prethodno obavljeni okulistički pregled čije rezultate nosite sa sobom na kontrolu vida.

*Ne odnosi se na kontrolu vida za kontaktne leće s uvođenjem u nošenje i mjerenje očnog tlaka.

ŠIROKA PONUDA, POVOLJNE ONLINE CIJENE

U našoj Optici možete birati između više od 5.000 različitih modela sunčanih naočala i dioptrijskih okvira priznatih brandova poput Gucci, Dolce & Gabbana, Guess, Michael Kors, Crullé, Ray-Ban, Fendi, Max Mara, Tommy Hilfiger, Calvin Klein, Vans, Hawkers, Superdry, Under Armour, Uvex, Chloe, Hugo Boss, Versace, Kimikado te mnogih drugih.

hr-blog-trendi2023-n2-okrugli-metalni-okviri

OSOBNO PREUZIMANJE ONLINE NARUDŽBI

Sunčane ili dioptrijske naočale i kontaktne leće koje ste naručili i platili online možete preuzeti u Optici Adrialece.hr u Zagrebu nakon što primite obavijest da je vaša narudžba spremna za preuzimanje. Za preuzimanje trebate samo broj narudžbe. U slučaju osobnog preuzimanja u Optici Adrialece.hr naplaćuje se trošak pripreme robe u iznosu od 0,99 € (s PDV-om). Plaćanje prilikom preuzimanja na mjestu preuzimanja nije moguće. Obavezno je plaćanje unaprijed (kreditna kartica, uplata na žiro račun, PayPal, Google Pay/Apple pay, poklon bon). Ukoliko je paket već u isporuci ili je već dostavljen na mjesto preuzimanja, paket nije moguće preusmjeriti na drugu adresu.

hr-blog-trendi2023-n2-okrugli-metalni-okviri

SAVJETOVANJE PRILIKOM KUPNJE

Želimo da u našem kutku svatko pronađe nešto za sebe, zato smo za vas odabrali različite naočale za svaki dan, sportske, elegantne i ekstravagantne naočale . Naočale možete isprobati, a naši savjetnici će vas saslušati, savjetovati vam i pomoći kod odabira pravih naočala za vas. Osim sunčanih naočala, možete isprobati i dioptrijske okvire, koje uz našu pomoć možete naručiti i BESPLATNO dobiti na kućnu adresu. Ukoliko u Optici ne uspijete pronaći one prave naočale za sebe, možete ih potražiti na web stranici Adrialece.hr, isprobati pomoću virtualnog ogledala i naručiti online.

hr-blog-trendi2023-n2-okrugli-metalni-okviri

OPTIKA Adrialece.hr ZAGREB

Gdje nas možete pronaći?

Zagrebačka avenija 104
10 000 Zagreb

GPS KOORDINATE: 45°47'52"N 15°53'47"E

PARKIRANJE je moguće u javnoj garaži koja se nalazi na istoj adresi kao i Optika, direktno ispod nje. Pristup garaži moguć je iz Zagrebačke avenije.

PON - PET: 8:00 - 20:00
SUB: 8:00 - 19:00
NEDJELJA i PRAZNICI: ZATVORENO
E-mail: info@adrialece.hr

ZEMLJEVID .