0 kn

Proizvodi u košarici:

U košarici nema proizvoda

Pokaži košaricu
Korekcijske naočale
					Crulle

Gdje kupiti dioptrijske naočale?

Gdje kupiti naočale?

Upravo ste dobili recept za naočale i pitate se gdje ih kupiti? Dvoumite se između online trgovine i klasične optike? Gdje je bolje kupiti dioptrijske naočale?

Ne postoji pravi odgovor jer sve ovisi o vašim željama i potrebama. Ako su vam važni jednostavnost i ušteda, online naručivanje je definitivno pravi izbor, ali ako želite savjet i pomoć prilikom izbora okvira razmislite o optikama.

Izbor okvira: široka ponuda ili osobna usluga

Online trgovine poput naše nude vrlo velik izbor različitih okvira, dok je na policama optika prostor ograničen i ne mogu si to dopustiti. Isto tako, zbog naručivanja većih količina imamo bolje nabavne cijene i možemo si priuštiti niže marže te samim time na adrialece.hr možete naručiti puno povoljnije naočale.

Prije izbora okvira svakako pročitajte članak kako ih izabrati s obzirom na oblik lica.

U optici će vas djelatnik voditi kroz njihovu ponudu naočala, a ako se odlučite za jednostavnu online kupovinu, ne zaboravite da većinu naočala možete isprobati pomoću virtualnog ogledala na našoj stranici.

Razmak zjenica

Razmak zjenica je vrlo važan parametar jer centar svake leće na naočalama mora biti točno ispred sredine zjenice. Ako je razmak zjenica pogrešno izmjeren možda nećete čisto i bistro vidjeti.

U optikama će vam djelatnik izmjeriti razmak zjenica ako slučajno ne piše na receptu koji imate. U online trgovini ćete to morati napraviti sami. Zbog toga smo pripremili upute koje će vam objasniti kako pomoću ravnala izmjeriti razmak zjenica.  

Kako će okviri odgovarati vašem licu?

Ako se pitate kako će vam pristajati novi okvir, svakako počnite od starih naočala. Kad dođete u optiku, djelatnik će prvo uzeti vaše stare naočale i izmjeriti ih. To možete napraviti sami i dimenzije usporediti s dimenzijama novih naočala na našoj stranici.

Kakve leće za naočale izabrati?

Nakon što dobijete recept, u optikama će vam nuditi dodatne premaze za leće koji se obično posebno doplaćuju. Na adrialece.hr se nećete trebati mučiti oko toga koji premaz izabrati, a koji ne jer su svi uključeni u cijenu.

Najbolje naočale za vas

To gdje ćete kupiti naočale ovisi samo o vama i vašim potrebama. Bez obzira na to što izaberete, prvi korak koji možete napraviti jest naručiti se na pregled kod optometrista ili oftalmologa.

Nakon toga počnite birati odgovarajuće naočale za sebe.

Odgovori na # - Otkaži
Master Card VISA VISA Electron
Top