0 kn

U košarici nema proizvoda

Pokaži košaricu

CRAZY LENS - Atom Bomb - jednodnevne leće bez dioptrije (2 kom leća)

65 kn
97% preporučuje
Zaliha

Kontaktne leće CRAZY LENS - Atom Bomb su leće u boji koje prekrivaju vašu prirodnu boju oka. Paket sadrži 2 kozmetičke leće bez dioptrije. Leće su jednodnevne. Upozorenje za boju! Boja kontaktnih leća na slici može se razlikovati u vašem oku. Za moguća odstupanja ne odgovaramo.

Boja
  šaljemo: Četvrtak 20.1. Stock day info: Today 20. Siječanj Stock day info: Ready to be sent Stock day info: Today 20. Siječanj odaberite parametre
  Hrvatska pošta Hrvatska pošta
  od 25 Kn
  Overseas Express Overseas Express
  od 30 Kn
  65 kn
  Besplatna dostava za narudžbe iznad 399 kn
  Izaberite poklon u vrijednosti do 22 kn uz svaku narudžbu iznad 249 kn
  CRAZY LENS - Atom Bomb - jednodnevne leće bez dioptrije (2 kom leća)

  Jednodnevne leće u boji - udobne za nošenje

  Jednodnevne leće u boji dizajnirane su za svakodnevno ili povremeno nošenje. Leće za jednokratno korištenje najzdravije su i najudobnije za nošenje jer ne zahtijevaju njegu. Navečer bacite korištene leće, a idući dan stavljate novi par. Jednodnevne leće u boji izvrstan su izbor za početnike, sve osobe s osjetljivim očima i za sve koji žele s vremena na vrijeme uživati ​​u novoj boji očiju.

  Nikad nemojte nositi jednodnevne leće u boji tijekom spavanja i ne prekoračujte preporučeno vrijeme zamjene.

  Crazy leće u boji

  Crazy leće su odlične leće koje će vas zabavljati. Lude i izražajne boje i motivi savršeno će nadopuniti vaše kostime, pomoći će vam privući pažnju i pružiti potpuno.
  Idete li na zabavu u kostimima? Volite li cosplay transformacije? Snimate li video sa zanimljivom šminkom na YouTubeu? U tom slučaju ne možete bez leća CRAZY LENS.

  Leće u boji CRAZY LENS također su prikladne za tamne oči. One dobro prekrivaju prirodnu boju očiju, tako da je rezultirajući efekt vrlo uvjerljiv i vaša će maska ​​dobiti samo najbolje kritike!
  Leće u boji za jednokratnu uporabu CRAZY LENS izrađene su od hidrogel materijala Polyhema, koji je vrlo otporan na prianjanje naslaga. 43% leće čini voda koja brine za vlažan, prilagodljiv i fleksibilan materijal.
  CRAZY LENS leće imaju UV filter, koji štiti od UVA i UVB zraka, ali ne zaboravite da leća prekriva samo dio oka i ne može zamijeniti dobar par sunčanih naočala.

  Karakteristike

  Boja leća: Crvena, Posebna
  Proizvođač: Gelflex
  BC: 8.60
  DIA: 14.20
  Veličina pakiranja: 2 leće
  Dioptrija: 0.00
  Vrijeme nošenja: 1 dan
  Rok trajanja: 12 mjeseci ili više
  Propusnost kisika: 13,36 Dk/t
  Sadržaj vode: 43%
  Ime proizvoda: CRAZY LENS
  Mogu li spavati s lećama: Ne
  Materijal leća: Polyhema
  UV filter: Da

  Komentari

  Imate li kakvih pitanja?
  Master Card VISA VISA Electron
  Top