ColourVUE Crazy - Whiteout - jednodnevne leće bez dioptrije (2 kom leća)

97 kn
94% preporučuje
Zaliha
Kontaktne leće ColourVUE Crazy - Whiteout su jednodnevne leće u boji koje prekrivaju vašu prirodnu boju oka. Paket sadrži 2 kozmetičke leće bez dioptrije.

Upozorenje za boju! Boja kontaktnih leća na slici može se razlikovati u vašem oku. Za moguća odstupanja ne odgovaramo.

Boja
  šaljemo: srijeda 8.12. Stock day info: Today 8. prosinca Stock day info: Ready to be sent Stock day info: Today 8. prosinca odaberite parametre
  Hrvatska pošta Hrvatska pošta
  od 25 Kn
  Overseas Express Overseas Express
  od 30 Kn
  97 kn
  Besplatna dostava za narudžbe iznad 399 kn
  Izaberite poklon u vrijednosti do 22 kn uz svaku narudžbu iznad 249 kn
  ColourVUE Crazy - Whiteout - jednodnevne leće bez dioptrije (2 kom leća)

  Kontaktne leće u boji Crazy - Whiteout

  Leće u boji Crazy - Whiteout mijenjaju vašu boju oka u bijelu. Jaka bijela boja prekriva sve boje očiju. Oko će ostati posve bijelo s crnom točkom u sredini. U trenutku ćete postati strašno biće iz noćne more. Marilyn Manson ih sigurno već ima u svojoj kolekciji. Ako želite ostaviti dojam da ste upravo ustali od mrtvih, ove leće su sigurno za vas.

  Najvažnija stvar kod ColourVue Crazy leća

  To su jednodnevne kontaktne leće u boji proizvođača MaxVue Vision koji je trenutno najveći proizvođač na području kozmetičkih kontaktnih leća u boji. Poznat je po izuzetno kvalitetnim i udobnim kontaktnim lećama.

  Potpuna preobrazba

  Kod ColourVue Crazy leća u boji je najbolja stvar to što su primjerene za sve one koji se na jedan dan žele pretvoriti u nekog od izmišljenih ili stvarnih likova iz filma, knjige i ostalih skrivenih dijelova mašte. Sigurno ste primijetili da su kostimi sve popularniji, a oči postaju sve važniji dio kostima.

  Higijena, čišćenje i održavanje leća

  Paket sadrži 1 par leća u boji bez dioptrije. Ove ColourVue Crazy leće su jednodnevne i služe za jednokratnu upotrebu zato vas ne treba brinuti održavanje i čišćenje. Nakon upotrebe ih jednostavno možete baciti. Sada samo izaberite koja će se boja najbolje uklopiti u vaš kostim ili u svakodnevicu.

  Karakteristike
  Boja leća: Bijela, Posebna
  Proizvođač: Maxvue Vision
  BC: 8.60
  DIA: 14.00
  Veličina pakiranja: 2 leće
  Dioptrija: 0.00
  Vrijeme nošenja: 1 dan
  Rok trajanja: 12 mjeseci ili više
  Propusnost kisika: 22 Dk/t
  Sadržaj vode: 45%
  Ime proizvoda: ColourVUE Crazy Lens
  Materijal leća: Hydrogel Terpolymer
  Mogu li spavati s lećama: Ne
  UV filter: Ne

  Sve verzije proizvoda:

  Komentari (1)

  Imate li kakvih pitanja?

  Suzana

  Poštovani, Kupili bih za svoju kćer ColourVUE Crazy - Whiteout - jednodnevne leće bez dioptrije. Trebaju nam za fašnik. Zanima me mogu li se takve leće nositi bez prethodnog odlaska liječniku? Djevojčica nema dioptriju i nije do sad nosila leće.

  Odgovor

  info@adrialece.hr

  Poštovani, nisu sve leće primjerene za svako oko zato bi bilo dobro provjeriti s oftalmologom možete li koristiti te leće. Svakako dok ne isprobate leće nećete znati odgovaraju li vam. Lijepi pozdrav.