ColourVUE Crazy Lens - Black Screen - bez dioptrije (2 kom leća)

150 kn
93% preporučuje
Zaliha
Kontaktne leće ColourVUE Crazy - Black Screen su leće u boji koje prekrivaju vašu prirodnu boju oka. Paket sadrži 2 kozmetičke leće bez dioptrije. Leće se nakon prvog otvaranja mogu koristiti do 365 dana.

Upozorenje za boju! Boja kontaktnih leća na slici može se razlikovati u vašem oku. Za moguća odstupanja ne odgovaramo.

Boja
  šaljemo: ponedjeljak 29.11. Stock day info: Today 29. studenoga Stock day info: Ready to be sent Stock day info: Today 29. studenoga odaberite parametre
  Hrvatska pošta Hrvatska pošta
  od 25 Kn
  Overseas Express Overseas Express
  od 30 Kn
  150 kn
  Besplatna dostava za narudžbe iznad 399 kn
  Izaberite poklon u vrijednosti do 40 kn uz svaku narudžbu iznad 249 kn
  ColourVUE Crazy Lens - Black Screen - bez dioptrije (2 kom leća)

  Kontaktne leće ColourVUE Crazy - Black Screen - bez dioptrije

  Ove neobične crne leće prekrivaju zjenicu i šarenicu. Uzorak podsjeća na mrežu (pa ne očekujte klasične leće). Leće su odlične za transformaciju u bilo kojeg lika iz horor filmova. ColourVue Crazy Black Screen leće možete koristiti za maske, kostime ili zabave. Pretvorite se u princa tame, zlog čarobnjaka ili kukca.

  ColourVUE Crazy Black Screen leće prekrivaju i šarenicu i zjenicu pa ih koristite samo povremeno. Leće NISU primjerene za aktivnosti za koje trebate oštar i jasan vid, poput vožnje i slično. Uzorak koji prekriva zjenicu utječe na vid, pa preporučujemo korištenje s oprezom! 

  O ColourVue Crazy kontaktnim lećama u boji

  Ove kontaktne leće u boji proizvodi MaxVue Vision i odlične su za sve one koji traže nešto zabavno i drugačije za Noć vještica, maškare, tematske zabave i slično. ColourVUE Crazy leće su godišnje kozmetičke kontaktne leće bez dioptrije i prekrivaju prirodnu boju oka jedinstvenom bojom ili uzorkom. 

  Njega kontaktnih leća ColourVUE Crazy 

  Nakon prvog otvaranja, kontaktne leće možete čuvati do 365 dana, nakon čega ih morate baciti. Važno je da pravilno i redovito brinete za leće, kako bi se osiguralo udobno nošenje. Čistite i čuvajte leće u kvalitetnim višenamjenskim otopinama za leće kao što je Gelone. (Ne koristite peroksidne otopine!) Ne ostavljajte leće u istoj otopini duže od 5 dana. Svakih 5 dana ponovite proces čišćenja i pohranite ih u svježu otopinu. Ne zaboravite zamijeniti posudicu za leće svaka tri mjeseca. Udobno nošenje ovisi o pravilnoj njezi kontaktnih leća. 

  Karakteristike
  Boja leća: Crna, Posebna
  Proizvođač: Maxvue Vision
  BC: 8.60
  DIA: 14.00
  Veličina pakiranja: 2 leće
  Dioptrija: 0.00
  Rok trajanja: 12 mjeseci ili više
  Propusnost kisika: 22 Dk/t
  Vrijeme nošenja: 365 dana
  Sadržaj vode: 45%
  Ime proizvoda: ColourVUE Crazy Lens
  Materijal leća: Hydrogel Terpolymer
  Mogu li spavati s lećama: Ne
  UV filter: Ne

  Komentari

  Imate li kakvih pitanja?