Clariti 1 day Multifocal (30 kom leća)

29.20 € (220 kn)
94% preporučuje
Zaliha

Jednodnevne kontaktne leće CooperVision Clariti 1 day Multifocal (30 leća) služe za korekciju prezbiopije. Zahvaljujući silikon hidrogelu i dodatnoj UV zaštiti, leće nude odličnu udobnost tijekom cijelog dana.

šaljemo: Ponedjeljak 25.9. odaberite parametre
Paketomat: Hrvatska pošta ili BoxNow od 2.99 € (23 kn) *
Hrvatska pošta od 3.49 € (26 kn) *
Overseas Express od 4.49 € (34 kn) *
* Besplatna dostava za narudžbe iznad 55.00 € (414 kn)
29.20 € (220 kn)
Besplatna dostava za narudžbe iznad 55.00 € (414 kn)
Izaberite poklon u vrijednosti do 7.57 € (57 kn) uz svaku narudžbu iznad 35.00 € (264 kn)

Clariti 1 day Multifocal

Clariti 1 day Multifocal omogućavaju oštar vid sa svih udaljenosti. Ove CooperVision dnevne multifokalne leće napravljene su od izuzetno prozračnog silikon hidrogela. Održavaju oko vlažnim cijeli dan zahvaljujući posebnoj tehnologiji. Ove leće su odlične za sve aktivne ljude. Pakiranje sadrži 30 leća. 

Silikon hidrogel

Clariti 1 day su napravljene od vrste silikon hidrogela koji se naziva Somofilcon A. To je vrlo napredan materijal koji zadržava veliku količinu vlage te daje rožnici puno kisika. WetLoc tehnologija širi i oslobađa vlagu tijekom cijelog dana te tako brine za osjećaj udobnosti.

Kontaktne leće Clariti 1 day sadrže UVA i UVB filtere, ali imajte na umu da kontaktne leće nikada neće u potpunosti zaštititi vaše oči, to može samo dobar par sunčanih naočala. 

Korekcija prezbiopije

Prezbiopija je greška oka koja se pojavljuje oko 40. godine, a uzrokovana je prirodnim gubitkom fleksibilnosti oka. Zabilježeno je da se nakon 60. godine značajno ne mijenja. To nije greška u pravom smislu riječi, nego prirodna posljedica procesa starenja.

Prezbiopija se ispravlja lećama poput ovih i eliminira potrebu za korištenjem naočala za čitanje. Ove leće imaju više fokusa za blizu i daleko te se mozak navikne koristiti različite fokuse za objekte na različitim udaljenostima. Optometrist vam mora dijagnosticirati prezbiopiju kako biste znali koje leće morate naručiti. 

The Clariti 1 day family

CooperVision je svojoj Clariti obitelji dodao i Clariti 1 day leće. Osim ovih multifokalnih leća, Clariti 1 day dolaze i kao sferične te torične leće za astigmatizam. 

Karakteristike - Clariti 1 day Multifocal (30 kom leća)

Proizvođač: CooperVision
BC: 8.60
DIA: 14.10
Veličina pakiranja: 30 leća
Vrijeme nošenja: 1 dan
Rok trajanja: 12 mjeseci ili više
Sadržaj vode: 56%
Propusnost kisika: 86 Dk/t
Ime proizvoda: Clariti 1 day Multifocal
Dioptrija: od -6.00 do +5.00
Adicija: High (+2.50D - +3.00D), Low (MAX ADD +2.25D)
Mogu li spavati s lećama: Ne
Materijal leća: Somofilcon A
UV filter: Da
Medicinsko pomagalo: Da

Komentari (1)

Imate li kakvih pitanja?
Sandra

Zašto kod multifokalnih leća Clariti od CooperVisiona postoji adicija s oznakom D za dominantno oko, a nema adicije s oznakom N za nedominantno? Hvala i pozdrav!

Odgovor info@adrialece.hr

Poštovani, kod tih leča nema adicije za dominatno i nedominantno oko. Adicija je za oba oka ista.