Biofinity XR Toric (3 kom leća)

42.99 €
96% preporučuje
Zaliha

Pakiranje od 3 mjesečne kontaktne leće za korekciju astigmatizma. Meki silikon hidrogel materijal osigurava visoku propusnost kisika i omogućuje kontinuirano nošenje. Široki raspon parametara omogućava odličan vid osobama s astigmatizmom.

šaljemo: ponedjeljak 22.7. odaberite parametre
Odaberite parametre za drugo oko
Odaberi savršenu kombinaciju 10.22 € 8.22 €
Osobno preuzimanje - optike i paketomati od 2.99 € *
Hrvatska pošta od 3.49 € *
Overseas Express od 4.49 € *
* Besplatna dostava za narudžbe iznad 55.00 €
42.99 €
Besplatna dostava za narudžbe iznad 55.00 €
Izaberite poklon u vrijednosti do 13.89 € uz svaku narudžbu iznad 35.00 €

Povoljan paket

Biofinity XR Toric kontaktne leće

Biofinity XR Toric su silikon hidrogel kontaktne leće proizvođača CooperVision za korekciju astigmatizma. Zahvaljujući širokom rasponu vrijednosti osi i cilindra, ove torične leće mogu ispraviti čak i visoki stupanj astigmatizma. Ove kontaktne leće mijenjaju se na mjesečnoj razini, ali u dogovoru s vašim optometristom ili oftalmologom, postoji mogućnost kontinuiranog nošenja.

Prozračnost i hidratacija

Materijal pod imenom Comfilcon A, zajedno s patentiranom Aquaform tehnologijom tvrtke CooperVision, daje lećama visoku propusnost kisika (prozračnost), kao i dostatnu hidrataciju i podmazivanje očiju. Leće su udobne cijeli dan, a oči izgledaju zdrave i svježe. Inovativni materijal i dizajn leća također osiguravaju optimalnu fleksibilnost, jamčeći savršeno prilagođavanje i povećanu udobnost kod nošenja.

Kontinuirano nošenje

Zahvaljujući kombinaciji visokog udjela vode i vrhunske prozračnosti, Biofinity XR Toric kontaktne leće su odobrene za kontinuirano nošenje do 7 dana i 6 noći. Prije nego što započnete s produženim, tj. kontinuiranim nošenjem, važno je da se posavjetujete sa svojim oftalmologom ili optometristom.

Nema više kompromisa

Široki raspon parametara nudi osobama s astigmatizmom pravu kombinaciju za njihovu korekciju vida. Od sada više nema potrebe za naručivanjem parametara koji su najsličniji vašim jer Biofinity XR Toric nude upravo ono što trebate, raspon cilindra čak do -5.75 i vrijednosti osi od 5° do 180°.

Karakteristike - Biofinity XR Toric (3 kom leća)

Proizvođač: CooperVision
DIA: 14.50
BC: 8.70
Veličina pakiranja: 3 leće
Propusnost kisika: 116 Dk/t
Rok trajanja: 12 mjeseci ili više
Vrijeme nošenja: 30 dana
Sadržaj vode: 48%
Ime proizvoda: Biofinity XR Toric
Materijal leća: Comfilcon A
Cilindar: od -0.75 do -5.75
Dioptrija: od -20.00 do +20.00
UV filter: Ne
Mogu li spavati s lećama: Da
Medicinsko pomagalo: Da

Pametna
alternativa

Prije zamjene se posavjetujte s oftalmologom, nisu sve leće primjerene za svako oko.

TopVue Air for Astigmatism (3 kom leća)

Zaliha
  • Visoka prozračnost
  • Lubrikacija natrijevim hijaluronatom
  • Udobnost nošenja tijekom cijelog dana
Cijena: 16.59 €

Komentari (6)

Imate li kakvih pitanja?
Saša Stegić

Možete li mi objasniti kakva je razlika između Biofinity XR toric i običnih Biofinity toric leća za astigmatizam budući da me zanima što to XR u imenu zapravo znači. Hvala unaprijed na odgovoru, srdačan pozdrav!

Odgovor info@adrialece.hr

Poštovani, to su leće sa visokim rasponom cilindra. Ako je vaš cilindar veći od 2,25 onda birate njih.

Marina

Poštovani, dali leće BIOFINITY XR TORIC se mogu nositi kontinuirano bez vađenja prije spavanja ili se moraju skidati? Unaprijed hvala!

Odgovor info@adrialece.hr

Poštovani, te leće se mogu nositi kontinuirano ako vam tako odobri vaš oftalmolog.

GGK

Pozdrav, molim pomoć. Astigmatizam, desno oko Dcyl -0,75, Ax 180. Lijevo oko: Dsph -0,50, Dcyl -0,50, Ax 0. Uzela bi za početak tek par leća jer ih do sada nisam nosila ali me buni što gdje god sam upisivala cilindar nudi samo od -0,75 što mi ne odgovara za lijevo oko pa ne znam koje leće da odaberem a da mogu upisati cilindar -0,50. Hvala.

Odgovor info@adrialece.hr

Poštovani, cilindar za leće -0.50 ne postoji. Posavjetujte se sa oftalmologom o vašoj dioptriji. Također vam moraju dati probne leće da ih testirate jer nisu sve leće primjerene za svako oko.

Ana

Poštovani, već godinama koristim Biofinity leće, međutim optika preko koje ih naručujem tvrdi da se one čekaju 3-4 tjedna budući se proizvode u Americi, te da ih nema na zalihama jer imam na jednom oku os od 10 stupnjeva. Kako je moguće da se kod Vas iste mogu naručiti i dostaviti za 3 dana? Lijep pozdrav!

Odgovor info@adrialece.hr

Poštovani, na zalihama imamo večinu leća u našem skladištu ili u centralom skladištu zato vam možemo nuditi kraći rok dostave. Kupujemo od najpoznatijih dobavljača i proizvođača velike količine leća i zbog toga nam ih prioritetno šalju. Lijepi pozdrav.

Gordan

Poštovani, koja je razlika između Biofinity XR Toric leća i Biofinity Toric leća. Naime, moja kćer je dobila recept za Biofinity XR Toric leće, ali kad ukucam parametre dioptrije, cilindra i osi aplikacija kaže da to ne postoji. Lijep pozdrav.

Odgovor info@adrialece.hr

Poštovani, leće XR su za korisnike koji imaju visok astigmatizam. Možete nam poslati nalaz na info@adrialece.hr da provjerimo nalaz. Lijepi pozdrav

Željka Bratko

Poštovani, s obzirom da su kontaktne leće za astigmatizam koje sam kupovala na vašem web shop-u FREQUENCY XCEL TORIC XR (3 kom leća) imale ranije promjer (DIA) 14.40 ali više nisu dostupne, automatizmom mi je na web shop ponuđena opciju za kupovinu Biofinity XR Toric (3 kom leća) kojima je DIA 14.50. Molim Vas za informaciju ako će mi navedene leće odgovarati jer koliko sam vidjela na web stranici DIA ne bi smio odstupati. Unaprijed zahvaljujem na odgovoru. LP!

Odgovor info@adrialece.hr

Poštovana Željka, nisu sve leće primjerene za svako oko. Molimo vas da se posavjetujete sa svojim oftalmologom ako su leće Biofinity XR Toric primjerene za vaše oko. Hvala i lijepi pozdrav