Biofinity XR Toric (3 kom leća)

299 kn
95% preporučuje
Zaliha

Pakiranje od 3 mjesečne kontaktne leće za korekciju astigmatizma. Meki silikon hidrogel materijal osigurava visoku propusnost kisika i omogućuje kontinuirano nošenje. Široki raspon parametara omogućava odličan vid osobama s astigmatizmom.

šaljemo: Petak 27.5. Stock day info: Tomorrow 27. Svibanj Stock day info: Ready to be sent Order stock info: In stock, ready to be dispatched odaberite parametre
Dodajte otopinu:
Ne želim otopinu
Otopina Gelone 360 ml
77 kn
73 kn
Otopina Gelone 2 x 360 ml
141 kn
Otopina Gelone 100 ml
43 kn
Dodajte otopinu:
Otopina Gelone 360 ml
77 kn
73 kn
Otopina Gelone 360 ml
77 kn
73 kn
Otopina Gelone 2 x 360 ml
141 kn
Otopina Gelone 100 ml
43 kn
Dodaj
73 kn
299 kn
299 kn
Hrvatska pošta Hrvatska pošta
od 25 Kn
Overseas Express Overseas Express
od 30 Kn
Besplatna dostava za narudžbe iznad 399 kn
Izaberite poklon u vrijednosti do 22 kn uz svaku narudžbu iznad 249 kn

Biofinity XR Toric kontaktne leće

Biofinity XR Toric su silikon hidrogel kontaktne leće proizvođača CooperVision za korekciju astigmatizma. Zahvaljujući širokom rasponu vrijednosti osi i cilindra, ove torične leće mogu ispraviti čak i visoki stupanj astigmatizma. Ove kontaktne leće mijenjaju se na mjesečnoj razini, ali u dogovoru s vašim optometristom ili oftalmologom, postoji mogućnost kontinuiranog nošenja.

Prozračnost i hidratacija

Materijal pod imenom Comfilcon A, zajedno s patentiranom Aquaform tehnologijom tvrtke CooperVision, daje lećama visoku propusnost kisika (prozračnost), kao i dostatnu hidrataciju i podmazivanje očiju. Leće su udobne cijeli dan, a oči izgledaju zdrave i svježe. Inovativni materijal i dizajn leća također osiguravaju optimalnu fleksibilnost, jamčeći savršeno prilagođavanje i povećanu udobnost kod nošenja.

Kontinuirano nošenje

Zahvaljujući kombinaciji visokog udjela vode i vrhunske prozračnosti, Biofinity XR Toric kontaktne leće su odobrene za kontinuirano nošenje do 30 dana i 29 noći. Prije nego što započnete s produženim, tj. kontinuiranim nošenjem, važno je da se posavjetujete sa svojim oftalmologom ili optometristom.

Nema više kompromisa

Široki raspon parametara nudi osobama s astigmatizmom pravu kombinaciju za njihovu korekciju vida. Od sada više nema potrebe za naručivanjem parametara koji su najsličniji vašim jer Biofinity XR Toric nude upravo ono što trebate, raspon cilindra čak do -5.75 i vrijednosti osi od 5° do 180°.

Karakteristike

Proizvođač: CooperVision
DIA: 14.50
BC: 8.70
Veličina pakiranja: 3 leće
Propusnost kisika: 116 Dk/t
Rok trajanja: 12 mjeseci ili više
Vrijeme nošenja: 30 dana
Sadržaj vode: 48%
Ime proizvoda: Biofinity XR Toric
Materijal leća: Comfilcon A
Cilindar: od -0.75 do -5.75
Dioptrija: od -20.00 do +20.00
UV filter: Ne
Mogu li spavati s lećama: Da
Medicinsko pomagalo: Da
Pametna
alternativa

Sprej za oči LAIM Moisture 15 ml

Zaliha
    Još udobniji ekvivalent klasičnim kapima. Podržava podmazivanje očiju i kapaka, čime se povećava udobnost korištenja kontaktnih leća.
Cijena: 95 kn
Pametna
alternativa

Komentari (3)

Imate li kakvih pitanja?

Ana

Poštovani, već godinama koristim Biofinity leće, međutim optika preko koje ih naručujem tvrdi da se one čekaju 3-4 tjedna budući se proizvode u Americi, te da ih nema na zalihama jer imam na jednom oku os od 10 stupnjeva. Kako je moguće da se kod Vas iste mogu naručiti i dostaviti za 3 dana? Lijep pozdrav!

Odgovor

info@adrialece.hr

Poštovani, na zalihama imamo večinu leća u našem skladištu ili u centralom skladištu zato vam možemo nuditi kraći rok dostave. Kupujemo od najpoznatijih dobavljača i proizvođača velike količine leća i zbog toga nam ih prioritetno šalju. Lijepi pozdrav.

Gordan

Poštovani, koja je razlika između Biofinity XR Toric leća i Biofinity Toric leća. Naime, moja kćer je dobila recept za Biofinity XR Toric leće, ali kad ukucam parametre dioptrije, cilindra i osi aplikacija kaže da to ne postoji. Lijep pozdrav.

Odgovor

info@adrialece.hr

Poštovani, leće XR su za korisnike koji imaju visok astigmatizam. Možete nam poslati nalaz na info@adrialece.hr da provjerimo nalaz. Lijepi pozdrav

Željka Bratko

Poštovani, s obzirom da su kontaktne leće za astigmatizam koje sam kupovala na vašem web shop-u FREQUENCY XCEL TORIC XR (3 kom leća) imale ranije promjer (DIA) 14.40 ali više nisu dostupne, automatizmom mi je na web shop ponuđena opciju za kupovinu Biofinity XR Toric (3 kom leća) kojima je DIA 14.50. Molim Vas za informaciju ako će mi navedene leće odgovarati jer koliko sam vidjela na web stranici DIA ne bi smio odstupati. Unaprijed zahvaljujem na odgovoru. LP!

Odgovor

info@adrialece.hr

Poštovana Željka, nisu sve leće primjerene za svako oko. Molimo vas da se posavjetujete sa svojim oftalmologom ako su leće Biofinity XR Toric primjerene za vaše oko. Hvala i lijepi pozdrav