0 kn

Proizvodi u košarici:

U košarici nema proizvoda

Pokaži košaricu
Korekcijske naočale
					Crulle

Biofinity Multifocal (3 kom leća)

179 kn
100%
Zaliha

NOVO NA TRŽIŠTU! Mjesečne kontaktne leće Biofinity Multifocal namijenjene su korisnicima kontaktnih leća koji pate od prezbiopije, pakiranje od 3 komada.


Kupite veće pakiranje Biofinity Multifocal (6 kom leća) za 320 kn i uštedite 38 kn.


Product detail: Show parameters
Primarni atributi

ponedjeljak 16.12.

čistač
blank
Dodaj
77 kn
Cijena slanja pošiljke:
Hrvatska pošta:
Dostava iznad 399 Kn:
20 Kn
Besplatno
179 kn

Kontaktne leće Biofinity Multifocal

NOVE mjesečne kontaktne leće Biofinity Multifocal, proizvođača CooperVision namijenjene su korisnicima kontaktnih leća koji pate od prezbiopije.

Tehnologija Aquaform® Comfort Science™

Zahvaljujući ovoj tehnologiji Biofinity Multifocal održavaju visoku vlažnost i sprječavaju isušivanje očiju. Osim toga, leće ostaju vlažne čak i bez kapi za oči, na sebe vežu vodu i smanjuju dehidraciju. Anomalije oka koje se pojavljuju kao problemi s vidnom oštrinom na blizinu (kao što je čitanje novina ili zamagljen vid u uvjetima smanjenog svjetla) mogu negativno utjecati na kvalitetu vašeg života. Kontaktne leće Biofinity Multifocal omogućuju izvrstan vid na daljinu, blizinu te između bez kompromisa u udobnosti i kvaliteti slike.

Tehnologija Balanced Progressive™

Osnovni parametar kvalitetnih više fokusnih leća je oštar vid na svim udaljenostima. Ova tehnologija, razvijena u CooperVision-u, koristi dvije različite optičke konstrukcije koje pružaju izuzetno oštar vid.

Ocjena kupaca

Mnogo prikladnije za umetanje, nošenje i rukovanje u usporedbi s ostalim lećama.

Informacije o kontaktnim lećama Biofinity MultifocalKarakteristike

Proizvođač: CooperVision
BC: 8.60
DIA: 14.00
Veličina pakiranja: 3 leće
Adicija: +1.00 D, +1.00 N, +1.50 D, +1.50 N, +2.00 D, +2.00 N, +2.50 D, +2.50 N
Propusnost kisika: 142 Dk/t
Rok trajanja: 24 mjeseci ili više
Vrijeme nošenja: 30 dana
Sadržaj vode: 48%
Materijal leća: Comfilcon A
Dioptrija: od -10.00 do +6.00
UV filter: Ne
Mogu li spavati s lećama: Da
Pametna alternativa

TopVue Air Multifocal (3 kom leća)

Zaliha
    Inovativne silikon hidrogel leće TopVue Air Multifocal karakteriziraju ekstremna propusnost zraka i očuvanje visokog sadržaja vode.
Cijena: 139 kn
Pametna alternativa

Komentari (9)

Imate li kakvih pitanja?

Pitanje

ksenija babić-klobučar

Poštovani, molim vas pojašnjenje; ako se leće ne skidaju 5-6 dana da li se taj isti par i dalje koristi ili se baca?

Odgovor

info@adrialece.hr

Poštovani, za korištenje leća pratite upute svog oftalmologom ili optometrista. Koristiti ih možete do 30dana. Lijepi pozdrav

Pitanje

Josipa Trebam naruciti .

Trazim savjet za naruciti multifokalne lece 8.7. 14.2. +0.25 dsph add low.Tako mi pise na nalazu ali neznam sto trebam staviti u rubliku Add power jer mi to nije navedeno u nalazu pa trebam vasu pomoc pri narudzbi.

Odgovor

info@adrialece.hr

Molimo vas da se posavjetujete sa svojim oftalmologom koje oko je dominantno i koje nedominantno. Ako imate nalaze nam možete poslati na naš mail da provjerimo ako je napisano.

Pitanje

jadranka generalić

Postovani, koristim lece Pure Vision 2 multifokalne koje nabavljam od vas. Sada bi htjela isprobati Biofinity multifokalne lece koje se koriste 30 dana. S obzirom da na oba oka imam istu dioptriju, da li je moguce dobiti probne uzorke istih?

Odgovor

info@adrialece.hr

Nažalost probnih leća nemamo.

Pitanje

Dalibor

Pozdrav, do sada sam nosio Alcon-ove AIR OPTIX mekane multifokalne leće (lotrafilcon B 67% i 33% vode) PWR -3.50 LO (MAX ADD +1.00), BC 8.6 DIA 14.2 i PWR -2.75 LO (MAX ADD +1.00) BC 8.6 DIA 14.2. Zanimaju me Biofinity multifokalne leće ali neznam za koje oko mi treba "D" leča a za koje "N" leća. Kod prijašnjih nije bilo navedene podjele. Da li to ovisi o tome koje oko mi je dominantnije na daljinu a koje na blizinu? Ono koje je dominantnije na daljinu treba "N" a ono na blizinu "D" da bi slika bila "plastična" ili ? Isto tako vidim da Alconove Air optix imaju DIA 14.2 a od Biofinity DIA 14... to je samo do proizvođača ili je i to bitno kod odabira leća? Hvala

Pitanje

Robert Obajdin

Poštovani, nosim B&L multifocal lece, na nalazu od leća stoji za desno oko -8 uz diotriju za blizinu +1, za lijevo oko je -6 za bllizinu takoder +1. zanima me kako odrediti onda na kojem se oku nosi D leća a na kojem N leća?

Odgovor

info@adrialece.hr

Postovani, posaljite nam nalaz na info@adrialece.hr Pozdrav!

Pitanje

Tina Vlakančić

Poštovani, nosim Bausch&Lomb PureVision Multi-Focal leće. Na desnom oku oku su parametri sljedeći: BC 8.6, PWR +1.00 ADD High, a na lijevom sve isto osim što je PWR +0.75. Voljela bih naručiti ove leće, ali ne razumijem "add power" rubriku prilikom odabira jačine leće i ne razumijem zašto mi na lećama ne piše koliki je minus, jer imam i minus (ali nije velik). Možete li mi pomoći s odabirom parametara? Hvala.

Odgovor

info@adrialece.hr

Postovani, posaljite nam nalaz na mail info@adrialece.hr pa cemo ga mi prosljediti nasem strucnjaku. Pozdrav!

Pitanje

Nikica

Momentalno nosim leće Clariti multifocal: BC 8.7;promjer 14.2; -4.75 desno oko ; -4.25 lijevo oko; low add ( + 0.75 dsph). Koje bi mi leće bile najpogodnije za kupnju? hvala.

Odgovor

info@adrialece.hr

Postovani, tesko je preporuciti koje leće bi Vama odgovarale jer svake leće ne odgovaraju svakom oku, zato i postoji toliki broj proizvodjaca i vrsti leća. Nas savjet je da se posavjetujete sa oftalmologom jer on ipak najbolje poznaje Vase oko Pozdrav!

Pitanje

Sanja

Prema gornjoj slici zakljucujem da je potrebno uzeti 2 paketa, posebno za desno i posebno za lijevo oko?

Pitanje

Stjepan

Imam astigmatizam i dioptriju -6.50, zanima me da li su te lece dobre , jer svaki dan provodim vide od 9 sati za racunalom.

Odgovor

info@adrialece.hr

Postovani, to su odlicne kontaktne leće koje imaju veliku propusnost kisika i sadržaj vode. Te leće su prikladne za duze nosenje i radom za racunalom. Naravno takodjer sve zavisi od osobe do osobe kako ce oko prihvatiti te kontaktne leće. Pozdrav!

Master Card VISA VISA Electron
Top