0 kn

Proizvodi u košarici:

U košarici nema proizvoda

Pokaži košaricu
Korekcijske naočale
					Crulle

Biofinity Multifocal (3 kom leća)

179 kn
100%
Zaliha

NOVO NA TRŽIŠTU! Mjesečne kontaktne leće Biofinity Multifocal namijenjene su korisnicima kontaktnih leća koji pate od prezbiopije, pakiranje od 3 komada.


Kupite veće pakiranje Biofinity Multifocal (6 kom leća) za 320 kn i uštedite 38 kn.


šaljemo: petak 23.10.
Dodaj
73 kn
Hrvatska pošta Hrvatska pošta
od 25 Kn
Overseas Express Overseas Express
od 30 Kn
179 kn
Pametna
alternativa

TopVue Air Multifocal (3 kom leća)

Zaliha
    Inovativne silikon hidrogel leće TopVue Air Multifocal karakteriziraju ekstremna propusnost zraka i očuvanje visokog sadržaja vode.
Cijena: 139 kn
Pametna
alternativa

Komentari (9)

Imate li kakvih pitanja?

Pitanje

ksenija babić-klobučar

Poštovani, molim vas pojašnjenje; ako se leće ne skidaju 5-6 dana da li se taj isti par i dalje koristi ili se baca?

Odgovor

info@adrialece.hr

Poštovani, za korištenje leća pratite upute svog oftalmologom ili optometrista. Koristiti ih možete do 30dana. Lijepi pozdrav

Pitanje

Josipa Trebam naruciti .

Trazim savjet za naruciti multifokalne lece 8.7. 14.2. +0.25 dsph add low.Tako mi pise na nalazu ali neznam sto trebam staviti u rubliku Add power jer mi to nije navedeno u nalazu pa trebam vasu pomoc pri narudzbi.

Odgovor

info@adrialece.hr

Molimo vas da se posavjetujete sa svojim oftalmologom koje oko je dominantno i koje nedominantno. Ako imate nalaze nam možete poslati na naš mail da provjerimo ako je napisano.

Pitanje

jadranka generalić

Postovani, koristim lece Pure Vision 2 multifokalne koje nabavljam od vas. Sada bi htjela isprobati Biofinity multifokalne lece koje se koriste 30 dana. S obzirom da na oba oka imam istu dioptriju, da li je moguce dobiti probne uzorke istih?

Odgovor

info@adrialece.hr

Nažalost probnih leća nemamo.

Pitanje

Dalibor

Pozdrav, do sada sam nosio Alcon-ove AIR OPTIX mekane multifokalne leće (lotrafilcon B 67% i 33% vode) PWR -3.50 LO (MAX ADD +1.00), BC 8.6 DIA 14.2 i PWR -2.75 LO (MAX ADD +1.00) BC 8.6 DIA 14.2. Zanimaju me Biofinity multifokalne leće ali neznam za koje oko mi treba "D" leča a za koje "N" leća. Kod prijašnjih nije bilo navedene podjele. Da li to ovisi o tome koje oko mi je dominantnije na daljinu a koje na blizinu? Ono koje je dominantnije na daljinu treba "N" a ono na blizinu "D" da bi slika bila "plastična" ili ? Isto tako vidim da Alconove Air optix imaju DIA 14.2 a od Biofinity DIA 14... to je samo do proizvođača ili je i to bitno kod odabira leća? Hvala

Pitanje

Robert Obajdin

Poštovani, nosim B&L multifocal lece, na nalazu od leća stoji za desno oko -8 uz diotriju za blizinu +1, za lijevo oko je -6 za bllizinu takoder +1. zanima me kako odrediti onda na kojem se oku nosi D leća a na kojem N leća?

Odgovor

info@adrialece.hr

Postovani, posaljite nam nalaz na info@adrialece.hr Pozdrav!

Pitanje

Tina Vlakančić

Poštovani, nosim Bausch&Lomb PureVision Multi-Focal leće. Na desnom oku oku su parametri sljedeći: BC 8.6, PWR +1.00 ADD High, a na lijevom sve isto osim što je PWR +0.75. Voljela bih naručiti ove leće, ali ne razumijem "add power" rubriku prilikom odabira jačine leće i ne razumijem zašto mi na lećama ne piše koliki je minus, jer imam i minus (ali nije velik). Možete li mi pomoći s odabirom parametara? Hvala.

Odgovor

info@adrialece.hr

Postovani, posaljite nam nalaz na mail info@adrialece.hr pa cemo ga mi prosljediti nasem strucnjaku. Pozdrav!

Pitanje

Nikica

Momentalno nosim leće Clariti multifocal: BC 8.7;promjer 14.2; -4.75 desno oko ; -4.25 lijevo oko; low add ( + 0.75 dsph). Koje bi mi leće bile najpogodnije za kupnju? hvala.

Odgovor

info@adrialece.hr

Postovani, tesko je preporuciti koje leće bi Vama odgovarale jer svake leće ne odgovaraju svakom oku, zato i postoji toliki broj proizvodjaca i vrsti leća. Nas savjet je da se posavjetujete sa oftalmologom jer on ipak najbolje poznaje Vase oko Pozdrav!

Pitanje

Sanja

Prema gornjoj slici zakljucujem da je potrebno uzeti 2 paketa, posebno za desno i posebno za lijevo oko?

Pitanje

Stjepan

Imam astigmatizam i dioptriju -6.50, zanima me da li su te lece dobre , jer svaki dan provodim vide od 9 sati za racunalom.

Odgovor

info@adrialece.hr

Postovani, to su odlicne kontaktne leće koje imaju veliku propusnost kisika i sadržaj vode. Te leće su prikladne za duze nosenje i radom za racunalom. Naravno takodjer sve zavisi od osobe do osobe kako ce oko prihvatiti te kontaktne leće. Pozdrav!

Kontaktne leće Biofinity Multifocal

NOVE mjesečne kontaktne leće Biofinity Multifocal, proizvođača CooperVision namijenjene su korisnicima kontaktnih leća koji pate od prezbiopije.

Tehnologija Aquaform® Comfort Science™

Zahvaljujući ovoj tehnologiji Biofinity Multifocal održavaju visoku vlažnost i sprječavaju isušivanje očiju. Osim toga, leće ostaju vlažne čak i bez kapi za oči, na sebe vežu vodu i smanjuju dehidraciju. Anomalije oka koje se pojavljuju kao problemi s vidnom oštrinom na blizinu (kao što je čitanje novina ili zamagljen vid u uvjetima smanjenog svjetla) mogu negativno utjecati na kvalitetu vašeg života. Kontaktne leće Biofinity Multifocal omogućuju izvrstan vid na daljinu, blizinu te između bez kompromisa u udobnosti i kvaliteti slike.

Tehnologija Balanced Progressive™

Osnovni parametar kvalitetnih više fokusnih leća je oštar vid na svim udaljenostima. Ova tehnologija, razvijena u CooperVision-u, koristi dvije različite optičke konstrukcije koje pružaju izuzetno oštar vid.

Ocjena kupaca

Mnogo prikladnije za umetanje, nošenje i rukovanje u usporedbi s ostalim lećama.

Informacije o kontaktnim lećama Biofinity MultifocalKarakteristike
Proizvođač: CooperVision
BC: 8.60
DIA: 14.00
Veličina pakiranja: 3 leće
Adicija: +1.00 D, +1.00 N, +1.50 D, +1.50 N, +2.00 D, +2.00 N, +2.50 D, +2.50 N
Rok trajanja: 12 mjeseci ili više
Propusnost kisika: 142 Dk/t
Vrijeme nošenja: 30 dana
Sadržaj vode: 48%
Ime proizvoda: Biofinity Multifocal
Materijal leća: Comfilcon A
Dioptrija: od -10.00 do +6.00
UV filter: Ne
Mogu li spavati s lećama: Da
Master Card VISA VISA Electron