Air Optix plus HydraGlyde for Astigmatism (6 kom leća)

241 kn
96% preporučuje
Zaliha

Mjesečne torične leće Air Optix plus Hydraglyde for Astigmatism odlično zadržavaju vlagu i imaju visoku otpornost na nakupljanje prljavštine i proteinskih depozita. U kutiji se nalazi 6 kontaktnih leća.

šaljemo: utorak 26.10. Stock day info: Tomorrow 26. listopada Stock day info: Ready to be sent Order stock info: In stock, ready to be dispatched odaberite parametre
Dodaj
73 kn
Hrvatska pošta Hrvatska pošta
od 25 Kn
Overseas Express Overseas Express
od 30 Kn
241 kn
Besplatna dostava za narudžbe iznad 399 kn
Izaberite poklon u vrijednosti do 49 kn uz svaku narudžbu iznad 249 kn

Torične kontaktne leće Air Optix plus Hydraglyde for Astigmatism 

Ove mjesečne kontaktne leće napravljene su od silikon hidrogela i služe za korekciju astigmatizma. Air Optix plus Hydraglyde for Astigmatism leće imaju visoku propusnost kisika.

Kontaktne leće su zbog svojeg dizajna vrlo udobne i ne pomiču se pa će vaš vid ostati oštar tijekom cijelog dana. U paketu se nalazi šest leća.

Air Optix plus Hydraglyde for Astigmatism su mjesečne leće koje je proizvođač Alcon odobrio za produženo nošenje, ali se prije takve upotrebe posavjetujte sa svojim optometristom ili oftalmologom. 

Napredna tehnologija

Air Optix plus Hydraglyde for Astigmatism torične leće napravljene su pomoću dvije inovativne tehnologije. HydraGlyde® Moisture Matrix tehnologija  održava leću vlažnom i udobnom te sprječava njeno isušivanje. Druga tehnologija se naziva SmartShield ™ Technology. Ona pomaže stvoriti zaštitni sloj na leći kako bi materijal ostao čist. To značajno smanjuje nakupljanje proteinskih depozita. 

Karakteristike
Proizvođač: Alcon
DIA: 14.50
BC: 8.70
Veličina pakiranja: 6 leća
Propusnost kisika: 108 Dk/t
Rok trajanja: 12 mjeseci ili više
Vrijeme nošenja: 30 dana
Sadržaj vode: 33%
Ime proizvoda: Air Optix plus HydraGlyde for Astigmatism
Cilindar: od -0.75 do -2.25
Dioptrija: od -10.00 do +6.00
Materijal leća: Lotrafilcon B
UV filter: Ne
Mogu li spavati s lećama: Da

Komentari (3)

Imate li kakvih pitanja?

Maja

Na probnim lećama koje sam dobila u optici piše mi BC 8.6, a na ovima koje želim naručiti je 8.7. Koja je razlika i hoće li mi odgovarati ako je 8.7?

Odgovor

info@adrialece.hr

Poštovani, iako su ovo meke kontaktne leće i razlika nije velika, leće se razlikuju se i u drugim parametrima. Zato vam preporučujemo da se prije odabira drugih leća svejedno konzultirate sa svojim oftalmologom ili optometristom.

Mihaela Jurčević

Pozdrav! Na probnim lećama Air Optix plus Hydraglyde for Astigmatism koje sam dobila u optici piše axis 010, ne znam što bi to značilo u stupnjevima. Koju os bih trebala odabrati?

Odgovor

info@adrialece.hr

Os 10.

Ruza

Pozdrav, zanima me da li se leće Air Optix Hydraglyde for Astigmatisam mogu naruciti s cilindrom od -0.25??

Odgovor

info@adrialece.hr

Najniži cilindar za leće je -0,75. Za odabir leća pratite upute oftalmologa ili optometrista. Nisu sve primjerene za svako oko.