0 kn

Proizvodi u košarici:

U košarici nema proizvoda

Pokaži košaricu
Korekcijske naočale
					Crulle

Air Optix EX (3 kom leća)

149 kn
100%
Zaliha

Paket sadrži tri Air Optix EX mjesečne kontaktne leće. Materijal od kojeg su napravljene provodi dovoljno kisika do rožnice, a patentirana tehnologija SmartShield štiti površinu leće od proteinskih depozita.

šaljemo: ponedjeljak 13.7.
Dodaj
73 kn
Cijena slanja pošiljke:
Hrvatska pošta:
Dostava iznad 399 Kn:
25 Kn
Besplatno
149 kn

Komentari (1)

Imate li kakvih pitanja?

Dugotrajnst leća

mario

Poštovani, naručio sam ove leće i stigle su mi poštom. kada sam naručivao naručio sam mjesečne leće...a na kutiji piše da su dvotjedne...pa me sada zanima što je točno. Također na kutiji piše da je pakovanje od 6 komada, a u kutiji su samo tri leće... hvala

Odgovor

info@adrialece.hr

Leće su mjesečne i prema narudžbi vidimo da ste naručili pakiranje od 3kom. Leće iz posljednje narudžbe su dvotjedne i po 6kom. Pošaljite slike na e-mail da provjerimo što ste dobili? Hvala.

Povoljan paket

Kontaktne leće Air Optix EX 

Air Optix EX napravljene su od silikon hidrogel materijala. Napredni materijal omogućuje veliku propusnost kisika do rožnice pa su leće udobne, čak i nakon dužeg nošenja.  Ove meke kontaktne leće idealne su za ljude s aktivnim stilom života i sve osobe koje trebaju udobne leće za duge i naporne dane. 

Odlične karakteristike 

Air Optix EX leće su napravljene kako bi nudile udobnost, fleksibilnost i slobodu. Njihova najveća prednost je velika propusnost kisika, čak 175 Dk/t. Zahvaljujući velikoj prozračnosti, Air Optix EX leće su primjerene za produženo nošenje (prije toga se posavjetujte sa svojim optometristom ili oftalmologom). Ne smiju se nositi duže od 30 dana u komadu, nakon čega se oči moraju odmoriti bar jednu noć. Idući dan stavite novi par. 

Otporne na proteinske depozite

Air Optix EX leće su patentirane pomoću tehnologije SmartShield. Ova tehnologija čini površinu leće savršeno glatkom i nudi dodatnu zaštitu protiv nakupljanja proteinskih depozita. Glatka površina smanjuje trenje tijekom treptanja i povećava udobnost. 

U paketu su tri kontaktne leće.

Karakteristike
Proizvođač: Alcon
BC: 8.60, 8.40
Veličina pakiranja: 3 leće
DIA: 13.80
Rok trajanja: 12 mjeseci ili više
Propusnost kisika: 175 Dk/t
Sadržaj vode: 24%
Vrijeme nošenja: 30 dana
Ime proizvoda: Air Optix EX
Dioptrija: od -10.00 do +6.00
Materijal leća: Lotrafilcon A
UV filter: Ne
Mogu li spavati s lećama: Da
Promjer
Master Card VISA VISA Electron
Top