0 kn

U košarici nema proizvoda

Pokaži košaricu

Acuvue Oasys for Astigmatism (6 kom leća)

189 kn
94% preporučuje
Zaliha

Nove dvotjedne torične kontaktne leće pružaju bolji vid, nude visoku propusnost kisika i iznimnu stabilnost leće.

šaljemo: Ponedjeljak 23.5. Stock day info: Today 23. Svibanj Stock day info: Ready to be sent Stock day info: Today 23. Svibanj odaberite parametre
Dodajte otopinu:
Ne želim otopinu
Otopina Gelone 360 ml
77 kn
63 kn
Otopina Gelone 2 x 360 ml
141 kn
Otopina Gelone 100 ml
43 kn
Dodajte otopinu:
Otopina Gelone 360 ml
77 kn
63 kn
Otopina Gelone 360 ml
77 kn
63 kn
Otopina Gelone 2 x 360 ml
141 kn
Otopina Gelone 100 ml
43 kn
Dodaj
63 kn
189 kn
189 kn
Hrvatska pošta Hrvatska pošta
od 25 Kn
Overseas Express Overseas Express
od 30 Kn
Besplatna dostava za narudžbe iznad 399 kn
Izaberite poklon u vrijednosti do 22 kn uz svaku narudžbu iznad 249 kn

Kontaktne leće Acuvue Oasys for Astigmatism

Acuvue Oasys for Astigmatism pružaju visoku propusnost kisika, a ubrzani dizajn stabilizacije (ASD) održava kontaktne leće u pravilnom položaju, tj. onemogućava rotaciju kontaktne leće do koje ne smije dolaziti kod kontaktnih leća za korekciju astigmatizma. Rotacijom se naime mijenja kut korekcije astigmatizma, a samim time pacijent može izgubiti oštrinu vida.

Zaštita očiju

Leće Acuvue OASYS za astigmatizam izrađene su od istog materijala kao i njihove sferne verzije Acuvue Oasys. Izrađene su od vlažnog materijala koji vrlo dobro propušta kisik – SENOFILCON B – udio vode je 38%, a opremljene su Hydraclear plus tehnologijom kod koje se ugrađuje veća količina ovlaživača te UV filtrom koji blokira 95% UVA i 99% UVB zraka. Bitno je napomenuti, da kontaktne leće koje štite od UV zraka nisu dovoljna zaštita te ne predstavljaju zamjenu za sunčane naočale s UV filtrom.

Kontaktne leće Acuvue Oasys for Astigmatism su dvotjedne leće za dnevno nošenje, svakodnevno odstranjivanje, čišćenje i dezinficiranje. Na temelju specijalističkog pregleda vida leće možete nositi neprekidno 7 dana i 6 noći.

Karakteristike

Proizvođač: Johnson and Johnson
DIA: 14.50
BC: 8.60
Veličina pakiranja: 6 leća
Rok trajanja: 12 mjeseci ili više
Propusnost kisika: 129 Dk/t
Vrijeme nošenja: 14 dana
Sadržaj vode: 38%
Ime proizvoda: Acuvue Oasys for Astigmatism
Cilindar: od -0.75 do -2.75
Dioptrija: od -9.00 do +6.00
Materijal leća: Senofilcon A
Mogu li spavati s lećama: Da
UV filter: Da
Medicinsko pomagalo: Da
Pametna
alternativa

TopVue Premium for Astigmatism (6 kom)

Zaliha
    TopVue Premium for Astigmatism su iznimno prozračne i imaju također visoki sadržaj vode. Dizajn leća osigurava njihovu stabilnost u očima.
Cijena: 159 kn
Pametna
alternativa

Komentari (67)

Imate li kakvih pitanja?

Ivan

Poštovani, vidim u komentarima da svi spominju jednu crticu na leći kao orijentaciju kako se pravilno stavlja leća i da ju treba okrenuti kao kazaljku na satu na broju 6. Ja na lećama imam dvije crtice, stoje u obliku kazaljki na satu 12 i 6. Kako se u tom slučaju orijentirati?

Odgovor

info@adrialece.hr

Poštovani, leću je potrebno okrenuti tako da je crtica okrenuta prema dolje kao kazaljka na satu na broju 6.

Kristijan

Poštovani, U koji položaj se stavljaju leće, tj. jel crtica na lećama ide gore ili dolje?

Odgovor

info@adrialece.hr

Poštovani, crtica ide prema dolje, kao kazaljka na satu na broju 6.

Katarina

Poštovani... Na desno oko cilindar iznosi -1,00 a ovdje ta vrijednost nije ponuđena? Isto tako na lijevo oko iznosi 00 i moram nositi toric a nema te opcije za toric. Sto mi predlazete?

Odgovor

info@adrialece.hr

Poštovani, cilindar za leće -1,00 ne postoji. To su parametri za naočale. Provjerite sa svojim oftalmolgom koji su vam parametri za kontaktne leće.

Martina

pozdrav ako ja uzmem za oba oka razlicite parametre, da li to znaci da cu dobiti dva paketa po 6komadq, sve skupa 12 ili je u jednoj kutiji 3kom jedne dioptrije a drugih 3kom druga dioptrija? Hvala

Odgovor

info@adrialece.hr

Poštovani, u jednoj kutiji se nalazi jedna dioptrija. Dakle 6 leća jedne dioptrije i 6 leća druge dioprije ako naručite 2 paketa.

Maroje

Postovani, Na nalazu za lijevo oko pise: dioptrija -5.50, cilindar -2.25 i os 10. Medutim prilikom izbora ne nudi opciju sa osi 10?

Odgovor

info@adrialece.hr

Poštovani, možete odabrati os 10°provjerite još jednom.

Dejan

Da li moram da skidam lece kada se tusiram?

Odgovor

info@adrialece.hr

Poštovani, savjetujemo vam da prije tuširanja skinete leće. Lijepi pozdrav.

Dejan Milanović

Koliko sati dnevno se mogu nositi ove leće?

Odgovor

info@adrialece.hr

Poštovani, leće možete nositi toliko sati koliko odgovara vašem oku. Većina korisnika ih koristi do 12 sati dnevno.

Ana

Poštovani, od nedavno nosim meke leće za astigmatzam od Jonsona ACUVUE QASYS. Kako mora biti namještena crtica na leći (gore,dolje..)? I još nešto,imaju li koje bolje meke leće za astigmatizam? Hvala,Lp Ana

Odgovor

info@adrialece.hr

Poštovani, crtica na leći mora biti okrenuta prema dolje kao kazaljka na satu na broju 6. Ako vam te leće ne odgovaraju, za odabir drugih posavjetujte se sa oftalmologom. LP

Mladen

Poštovani, stupci koji se nude prilikom naručivanja proizvoda ne odgovaraju stupcima koji su ispunjeni na receptu za naočale. Na receptu za naočale piše (za daljinu): D.O. - Dcyl - 2,00, 10 axis / L.O. - Dsph -1,25, Dcyl -1,00, 170 axis. Možete li mi objasniti koje postavke da unesem prilikom naručivanja leća? Unaprijed hvala!

Odgovor

info@adrialece.hr

Poštovani, ako želite možete nam poslati nalaz na info@adrialece.hr pa ćemo provjeriti. Lp

Anonymous

Poštovani, molila bih informaciju gdje mogu pronaći parametar "OS". Ne vidim ga na kutiji leća koje koristim. Ostalo sam našla. Hvala Vam.

Odgovor

info@adrialece.hr

Poštovani, os ili ax(axis). Lijepi pozdrav.

jasna

Poštovani, na nalazu sam dobila da je korekcija za daljinu D.O. +0,50; -2,50; 180, VCC 0,9-1,0 a L.O. +0,50; -2,25; 180 VCC 0,9-1,0 PD. 60. ove probne leće su mi dvotjedne ACUVUE za astigmatizam. zanima me koje leće, tj sa kojim parametrima bih trebala naručiti po ovim nalazima. Hvala.

Odgovor

info@adrialece.hr

Poštovani, molimo vas da nam pošaljete sliku svog nalaza na e-mail pa ćemo provjeriti. Hvala. Lijepi pozdrav.

Josip

Poštovani, dobio sam od oftalmologa ACUVUE OASYS torične kontaktne leće. Nalaz nisam dobio, a na kutiji piše D +0.00, CYL/AXIS -1.75 090. Na nalazu za naočale piše dioptrija -1.25. Mene zanima dali naručujem leće sa 0.00 dioptrijom i -1.75 dioptrijom cilindra ili -1.25 dioptrijom i -1.75 dioptrijom cilindra. Hvala

Odgovor

info@adrialece.hr

D +0.00, CYL/AXIS –1.75 090 , Ako su vam leće odgovarale naručite iste leće i parametre. Za naočale i leće nisu isti parametri.

Sanja Milanović

Poštovani, molim vas da mi kazete da li da odaberem prilikom narudžbe os 60 ili 70 s obzirom da mi je na desnom oku os 65 stupnjeva. Hvala

Odgovor

info@adrialece.hr

Provjerite parametre sa svojim oftalmologom ili optometristom. Možete in nama poslati nalaz na info@adrialece.hr.

Tihana

Poštovani, može li preporuka koju otopinu uzeti uz ove leće? Hvala

Odgovor

info@adrialece.hr

Poštovani, najprodavanija je Gelone. Za odabir tekućine i leća pratite upute svog oftalmologa. Lijepi pozdrav

Antonela

Postovani,otkako sam kupila ove lece s cilindrom za lijevo oko,mutno mi je stalno.Dr kaze da se leca okrece u oku i muti.Da li postoji rjesenje za to?

Odgovor

info@adrialece.hr

Ako se leća okreće u oku predpostavljamo da niste odabrali leće koje su primjerene za vaše oko. Na lećama za astigmatizam crtice na leći moraju biti okrenute prema dolje (kao kazaljke na satu, na broju 6).

Stipe

Da li mogu 2dana da se ne skidaju i da se spava u njima "Hvala"

Odgovor

info@adrialece.hr

Na temelju specijalističkog pregleda vida leće možete nositi neprekidno 7 dana i 6 noći. Posavjetujte se sa svojim oftalmologom ili optometristom ako je to primjereno za vaše oči.

Mia Gudić

Meni u nalazu piše za jednu os 0 stupnjeva međutim stranica mi nudi od 10 do 180?

Odgovor

info@adrialece.hr

Ako vam pise 0° birate 180°.

Marijan

Postovani. Zanima me koje lece za astigmatizam imate promjera 14 narucio sam 14.5 airoptix pa me zuljaju

Odgovor

info@adrialece.hr

Postovani, promjer (DIA) imaju leće Miru 1 Month Menicon for Astigmatism (6 kom leća)Miru 1 Month Menicon for Astigmatism (6 kom leća). Leće vas žuljaju jer su vam prevelike. Nisu sve leće jednake stoga preporučujemo da uvijek pratite upute oftalmologa. Pozdrav

Sanja

Poštovani, kupila bih leće Acuvue Oasys for Astigmatism, s time da je dioptrija -4.00, cilindar -0,75; na drugom oku dioptrija -4.25, cilindar -0.75. Zanima me OS? Unaprijed hvala!

Odgovor

info@adrialece.hr

Poštovani, os ili ax ili axis vam piše na kutijici ili na nalazu. Lijepi pozdrav

mario

Poštovani, koristim leće već 25 godina, a zadnjih 5-6 godina ih naručujem kod vas, ali koristim leće bez astigmatizma. Sada i moj sin želi nositi leće, ali on ima astigmatizam, pa mu je oftalmolog dao probne leće TopVue Premium for Astigmatism. Čitajući specifikacije za te leće proćitam da one uvijek stoje u određenom položaju u oku, pa nas zanima da li taj položaj treba odrediti kod stavljanja leće ili se ona nakon stavljanja sama namjesti u potrebni položaj? Hvala!

Odgovor

info@adrialece.hr

Poštovani, leće za astigmatizam imaju crtice. Kad stavite leće, crtice moraju biti postavljene kao kazaljke na satu, na 6 sati. Pratite upute oftalmologa ili optometrista. Lijepi pozdrav

Kristina Dubravac

Poštovani,naručujem leće molim pomoć, Ne znam što trebam upisati pod os? Da li je to što piše na kutiji od leća AXIS? Za jedno oko je to 010, a za drugo oko 180. Hvala :) Lp

Odgovor

info@adrialece.hr

Ax, os ili axis možete odabrati 10 i 180.

Karmela

Postovani, Na nalazu oftamologa mi je promjer 14.2, a oznaka za krivulju 8.4 Po preporuci bih trebala ove lece pa me zanima da li ce navedena razlika stvarati probleme u vidu? Lp

Odgovor

info@adrialece.hr

Pozdrav, promjer ne predstavlja problem jer se radi o mekim kontaktnim lećama koje su vise prilagodljive oku, no svejedno preporučujemo da provjerite sa oftalmologom možete li koristiti ove leće. Pozdrav

Marina Mateljic

Postovani, Nalaz od okuliste je slijedeci: Desno oko: -2.75 , - 1.50 175° Lijevo oko: -3.50, -0.75 175° Kod desnog oka nema opcije za cilindar od - 1.50 ni za oba oka 175° os. Koje vrijednosti od ponudenih da odaberem pri narudzbi? Hvala unaprijed,

Odgovor

info@adrialece.hr

Poštovani, molimo vas da nam nalaz pošaljete na naš e-mail info@adrialece.hr da provjerimo parametre. To su najverojatnije paramateri za naočale. Lijepi pozdrav

Eni Pajkovic

Postovani! Trenutno koristim i kupujem kod Vas lece bez astigmatizma, iako na naocalama imam i astigmatizam. Nisam sigurna o kojim cilindrima se radi. Pokusala bi naruciti lece za atigmatizam, je li dovoljno odnijeti naocale u optiku da mi procitaju dioptriju i cilindre te potom naruciti lece? Naocale mi super odgovaraju, s lecama vidim nesto slabije.

Odgovor

info@adrialece.hr

Poštovana, molimo vas da napravite pregled za kontaktne leće na kojem će vam preporučiti leće koje možete koristiti. Lijepi pozdrav

Tina Ziganto

Poštovani, Nemate sve opcije koji su navedene na mojem nalazu za lece. Desno oko Dsph -1,25; Dcyl -0,50, ax100 stupnjeva; Lijevo Dsph -1.25, Dcyl -0.50, ax50stupnjeva. Sta da naručim? Hvala

Odgovor

info@adrialece.hr

Poštovani, iz vaših parametara vidimo da imate nizak astigmatizam i nisu potrebne leće za astigmatizam. Možete odabrati samo dioptriju -1,50 na oba oka. Molimo vas da sa svojim oftalmologom provjerite vaše parametre. Lijepi pozdrav

Tihomir

Postovani. Nemate sve opcije za os cilindra. Moja os za lijevo oko je 65 stupnjeva. A vi tu opciju nemate. Ili 60 ili 70, koji da izaberem

Odgovor

info@adrialece.hr

Poštovani. Molimo vas da nam pošaljete nalaze na naš e-mail da provjerimo: info@adrialece.hr . Lijepi pozdrav

Doris

Leće su odlične, preporuka svima s astigmatizmom.

Odgovor

info@adrialece.hr

:)

Marta

Poštovani, možda je malo blesavo pitanje, ali na koji način mogu odabrati dioptriju i cilindre za oba oka? Naime, imam različitu dioptriju za pojedino oko kao i različite parametre astigmatizma. Nisam još do sada naručivala leće putem Vaše stranice, i tek ih odnedavno nosim pa me zanima koja je procedura.

Odgovor

info@adrialece.hr

Poštovani, molimo vas da nam pošaljete nalaze na info@adrialece.hr da provjerimo vaše parametre. Lijepi pozdrav

Doroteja Dević

Poštovani, za jedno oko mi je nalaz za os 175 stupnjeva, ali nema te opcije pod parametrima koliko vidim. Da li je bolje da naručim os 170 ili 180 umjesto 175?

Odgovor

info@adrialece.hr

Morate odabrati 170. Pozdrav!

Danijela Grbavac

Poštovani!Zanima me zasto ne mogu odabrati cilindar -1.50?a to je u nalazu.

Odgovor

info@adrialece.hr

Postovani, imate nalaz za naocale a vama je potreban nalaz za meke kontaktne leće jer se parametri na naocalama i lećama razlikuju. Pozdrav!

Viktor

Na starim lecama mi je baza 8,5. Oce li utjecati razlika u bazi od 0,1 na kvalitetu vida??

Odgovor

info@adrialece.hr

Postovani, razlika je minimalna tako da vam to nebi trebalo uzrokovat probleme vida. Pozdrav!

ANTONELA

Poštovani, već dugo koristim leće Acuvue Oasys i odlične su mi, no koristila sam bez cilindra, međutim sada na nalazu imam cilindar na lijevom oku pa me zanima da li će mi odgovarati ove za asigmatizam pošto mi je promjer 14 a ove imaju 14,50? Bazna krivina odgovara.Hvala

Odgovor

info@adrialece.hr

Poštovani, mala razlika u promjeru i BC kod većine korisnika je zanemarljiva, ali nažalost mi ne možemo znati ako su te leće primjerene za vaše oko. Molimo vas da se posavjetujete sa svojim oftalmologom ako ih možete odabrati. Lijepi pozdrav

Vlatka Mikulčić

Poštovani, imam različitu dioptriju na očima (-0.75 i -1.00 sa cilindrima - astigmatizam) nosim naočale sa tim dioptrijama a Acuvue leće za astigmatizam sam dobila za oba oka -0.5, cilindri 90. Stalno mi je na jednom oku malo mutno.Dioptriju mi je utvđivao optometrist. Da li je to odgovarajuća dioptrija ili bih trebala drugo mišljenje oftamologa? Hvala

Odgovor

info@adrialece.hr

Postovani, posaljite nam nalaz na mail info@adrialece.hr pa cemo ga mi prosljedit nasem strucnjaku. Pozdrav!

Ante

Poštovani...mogu li naručiti leće sa dvojnim stupnjevima? Znači dioptrija mi je -5.00 ~ -6.50 ax 80 ax 2 78 stupnjeva ?

Odgovor

info@adrialece.hr

Postovani, pošaljite nam nalaz na info@adrialece.hr pa ćemo ga mi proslijediti našemu stručnjaku. Pozdrav!

Julijana

Postovani treba li prilikom aplikacije toričnih leća voditi računa o oznaci na leći, koja je usput toliko slabo vidljiva, a ja po prvi puta nosim leće pa se bojim da ne pogriješim. Hvala unaprijed na pomoći.

Odgovor

info@adrialece.hr

Postovani, za narudzbu leća za astigmatizam vam je potrebno znati dioptriju, cilindar i os. Pozdrav!

Dalia

Pozdrav! Željela sam naručiti Acuvue Oasys leće za astigmatizam, ali vidim da u ponudi nije moguće odabrati opciju za -0.50 cilindar koji ja imam na oba oka. Vrijedi li to za sve leće ili? Zahvaljujem unaprijed na odgovoru! :)

Odgovor

info@adrialece.hr

Poštovani, cilindar -0.50 kod leća za astigmatizam ne postoji. Vi imate nalaz za naočale, parametri kod naočala i leća se razlikuju. Ako imate nizak astigmatizam se mora preračunati dioptrija i nisu vam potrebne leće za astigmatizam. Pozdrav!

vlatka vučić

trenutno ih koristim i jako su udobne i prezadovoljna sam sa lećama jer na desnom oku imam genetsku mrenu i ne žuljaju me kao neke druge nakon dugog nošenja,a kad su mi oći suhije ne ljepe se za oko i ne stvaraju maglicu,vrijedi probat ,pozdrav vlatka

Cedna

Poštovani, na nalazu mi piše da trebam nositi Johnson and Johnson Oasys Toric leće (i to mjesečne), međutim jedino što sam kod Vas pronašla su ove Oasys dvotjedne. Zanima me imate li neke ovakve mjesečne (s cilindrima)?

Odgovor

info@adrialece.hr

Poštovani, Acuvue Oasys for Astigmatism su dvotjedne kontaktne leće. Lijepi pozdrav

dajana

Poštovani,piše mi da moram koristiti leće Acuvue Oasys for Astigmatism znači jedno oko mi je dioptrija -2.0, cilindar -1.75, os 180 a drugo - 2.50, cilindar -1.75 a os mi je 0 i kada idem naručiti za drugo oko neželi mi potvrditi naruđbu bez osi?koje bi mi onda leće odgovarale?

Odgovor

info@adrialece.hr

Postovani, ako vam je os 0, odaberete 180. Pozdrav!

ivan

Ma jedno banalno pitanje, ali eto! Želio bi naručit samo jednu kutiju da vidim jeli mi pašu leće. Imam iste karakteristike dioptrije, cylindra... i za lijevo i za desno oko. Da li leće iz ISTE KUTIJE odgovaraju i za lijevo i za desno oko?

Odgovor

info@adrialece.hr

Postovani, ako imate iste parametre na oba oka (dioptrija, cilindar, os) mozete koristiti istu kutiju na oba oka. Pozdrav!

Andrea

Pozdrav Zanima me na nalazu mi piše D-3-0,75/15=1 L -3-0,75/9=1 Koje leće su najbolje za narucit za asigmatizam +cilindri i kako ispuniti ovu drugu rubriku OS. BC. promjer. Zahvaljujem Lp

Odgovor

info@adrialece.hr

Postovani, pošaljite nam nalaz na info@adrialece.hr, pa ćemo ga mi proslijediti našemu stručnjaku. Pozdrav!

Lolipoop

Imam dioptriju -5.75cyl -1.25 axis 110 -5.25 cyl -2.25 axis 040 zanima me dali mogu kod vas naruciti lece i koliko kistaju..lp

Odgovor

info@adrialece.hr

Postovani, da, imamo te leće. Vama su potrebne leće za astigmatizam. Pozdrav!

Darko Kožuljević

Poštovanje, imam sljedeći nalaz liječnika: D: DIOPTRIJA - 4.25 CILINDAR -0.75 8.6 0 STUPNJEVA L: DIOPTRIJA -5.0 CILINDAR -0.75 8.6 170 STUPNJEVA Da li to znači da na desnom oku nema astigmatizma i da za desno oko mogu naručiti "obične" leće, a za lijevo sa pripadajućim astigmatizmom? Unaprijed hvala!

Odgovor

info@adrialece.hr

Postovani, na oba oka imate astigmatizam. Kod desnog oka odaberete os 180 jer je 0 isto kao 180. Pozdrav!

Tiki

Pozdrav dioptrija za oba oka za lece mi je -2.50 / -1.25x90 stupnjeva Sad me jedino zanima koliko bih trebao cekati da dodu ,zivim u Splitu :)

Odgovor

info@adrialece.hr

Poštovani, kada ispunite sve parametre za narudžbu, u zelenom okvirčiću stoji datum našega slanja. Pozdrav!

Karmela

Molim Vas je li moguća dostava obje kutije leća isti dan? Pozdrav!

Odgovor

info@adrialece.hr

Postovani, sve leće ćemo Vam poslati zajedno u jednom paketu. Pozdrav!

Matea Kuhar

Ako naručim ove leće u ponedjeljak kad bi trebale stići? Lijep pozdrav!

Odgovor

info@adrialece.hr

Poštovani, kada odaberete sve parametre, u zelenom okvirčiću stoji datum našega slanja. Pozdrav!

Matea Kuhar

Poštovani, u ponudi leća za asigmatizam nema axis 155 koji piše u mom nalazu, i također je fiksan BC. Zanima me koliki to problem predstavlja, smijem li nositi leće s osi 150 i takvim BC? I što znači točno krivulja 8.6? Lijep Pozdrav!

Odgovor

info@adrialece.hr

Postovani, da, ne postoji jer Vi imate nalaz za naocale a Vam je potreban nalaz za meke kontaktne leće. BC Vam je bazna zakrivljenost kontaktne leće. Pozdrav!

Daria

Poštovani, do sada sam od Vas naručivala leće Acuve Oasys obične, a nedavno sam otkrila da imam cilindre pa me zanimaju neki detalji kod naručivanja leća za asigmatizam. Na liječničkom nalazu mi piše sljedeće: desno oko: SPH -2,50, CYL 0,75, AXA 105, PDX 28,5 lijevo oko: SPH -2,50, CYL 0,25, AXA 50, PDX 28,5. Možete li mi reći što je to AXA i PDX? Ne znam kako da naručim leće kada ne znam kolika mi je os i promjer. Molim Vas za pomoć!

Odgovor

info@adrialece.hr

Postovani, pošaljite nam sliku original nalaza na naš mail info@adrialece.hr pa ćemo ga mi proslijediti našemu stručnjaku. Pozdrav!

Marica

Da li mi preporučate uzeti ove leće za prvo nošenje jer se na naočale nikako ne mogu naviknuti..ili možda neki drugi model??Hvala

Odgovor

info@adrialece.hr

Poštovani, molimo vas da se za odabir leća posavjetujete sa vašim oftalmologom. Nisu sve leće primjerene za svako oko. Lijepi pozdrav

Ines Farkaš

Poštovani, molim Vas za pomoć pri naručivanju leća. Na nalazima piše sljedeće: V o.dex: cc -1,25 Dsph=-0,75 Dcyl os 110° = 1,0 i V o.sin: cc -2,75 Dsph=-2,25 Dcyl os 10° = 1,0. Ps. zanima me da li se za kut 110 uzimaju leće za astigmastizam ili je to zanemarivo? Unaprijed zahvaljujem. Lp

Odgovor

info@adrialece.hr

Postovani, po nalazima Vama su potrebne leće za astigmatizam, jer imate parametre cilindar i os. Zelimo Vam ugodan dan!

Natalia

Poštovani, zanima me kako mogu promijeniti BC, jer mi je u ponudi samo 8,60, a meni treba 8,40?

Odgovor

info@adrialece.hr

Postovani, BC se ne može promijeniti jer je standardiziran od tog proizvođača. Pozdrav!

Marina

Poštovani, na receptu mi piše bazna krivina 860, jakost -1,75 Dcyl i optička zona 180. Kako da postavim parametre na narudžbi i da li to znači da je dioptrija 0?

Odgovor

info@adrialece.hr

Postovani, molimo posaljite nam nalaz na info@adrialece.hr da provjerimo vaše parametre za leće. Lijepi pozdrav

mia

dobar dan, trebam leće za astigmatizam i zelim kupiti jednu kutiju od 6 komada leca za jedno oko, to je 177x2=354 kune. i jel sad dosatava 20 kn na jednu isporuku ili 20 kuna na jednu kutiju pa je jedna kutija 197 kn?

Odgovor

info@adrialece.hr

Postovani, dostava za cijeli paket je 25 Kn, nije vazno da li uzimate 1 paket leća ili 5 paketa. Pozdrav!

marko

jesu li ovo mekane leće

Odgovor

info@adrialece.hr

Postovani, sve leće koje imamo u ponudi su mekane. Pozdrav!

Josipa Belčec

lp, naručivala sam već kod vas i imam -0,75 i -0,50 ,i na kutiji do sada mi piše BC 8.4. kako tu u postupku naručivanja mogu promjenit taj BC

Odgovor

info@adrialece.hr

Poštovani, kod leća za astigmatizam se ne može promijeniti BC, jer je BC standardiziran od strane proizvođača. Možda ste Vi mislili na obične leće Acuvue Oasys koje imaju BC 8.40 ili 8.80. Pozdrav!

Ana Marija Kujundžić

Kako da znam koliko je stupnjeva? ne pise mi na nalazima o lecama nista o tome

Odgovor

info@adrialece.hr

Postovani, ako nosite leće za astigmatizam, na nalazu vam moraju pisati stupnjevi. Obicno se taj podatak nalazi pod nazivom AXIS. Zelimo Vam ugodan dan!

Zrinka

Poštovani, Bila sam na pregledu za kontaktne leće.Oftalmolog je preporučio Acuve oasys for astigmatism. Nalaz je slijedeći: o.dex: -3,5 Dsph= -1,25 Dcyl os 0 = 1.0 o. sin: -5,25 Dsph. Međutim na drugom oku nema navedenog cilindra i osi ( kod naočala iznosi -0,50 dcyl i os 10=1.0 ) pa kada pokušavam naručiti leće piše da moram navesti sve parametre za leću. Molim Vas da mi pomognete i napišete točno parametre za oba oka. Hvala

Odgovor

info@adrialece.hr

Postovani, na jednom oku imate astigmatizam a na drugom oku imate blagi astigmatizam. Vama su potrebne jedne leće za astigmatizam i jedne obicne leće. Za jedno oko Vam je dioptrija: -3.50, cilindar: -1.25, os: 180 Za drugo oko Vam je dioptrija: -5.25 Pozdrav!

Josip

Da li mogu staviti os 20 umjesto 25 i 160 umisto 165 da li je to neka velika razlika, u čemu je kvaka, ne znam zašto mi je dao dioptriju za naoćale jer već godinama nosim leće ??? :)

Odgovor

info@adrialece.hr

Molimo vas da nam pošaljete vaš nalaz na info@adrialece.hr da provjerimo vaše parametre.

Tomislav Babić

Dali se leće za astigmatizam stavljaju u oko isto kao i obične meke kontaktne leće.

Odgovor

info@adrialece.hr

Postovani, da, leće za astigmatizam se stavljaju isto kao i obicne mekane kontaktne leće. Na lećama za astigmatizam je obično oznaka koju morate pratiti kako biste leću pravilno stavili. Pozdrav!

zoran vasilic

Nije mi jasno gdje se upisuje dioptrija u narudzbi pise samo cilinder i os,a na kutiji stoji D-2.25 Cyl-0.75 Axis090 kako naruciti da bude ispravno,moli brzo.To su lece za astigmatizam

Odgovor

info@adrialece.hr

D = Dioptrija -2.25 CYL = Cilindar -0.75 AXIS = os 90

klara kunišinac

kako se nastavlja kupnja moli brzo

Odgovor

info@adrialece.hr

Postupak narudžbe:

  1. registrirajte se na www.adrialece.hr (gornji desni kutak)
  2. izaberite proizvod i stavite u košaricu
  3. izaberite način plaćanja (pouzećem, kreditnom karticom(Visa/Mas­tercard) ili uplatom na žiro račun)
  4. potvrdite narudžbu

Nives

Poštovanje! Htjela bi kupiti meke leće Oasys for astigmation. Dioptrija na desno oko mi je -2, 75, Dcyl -0.75, Axis 0, Basis 860 i Diam 14,5 a na lijevo oko je sve isto osim Axis odnosno os 180. Pokušavam kupiti leće, ali mi non stop traži da stavim os za desno oko koje je 0, a nemam izbor za to. Što da radim? Lijepo vas molim da mi pomognete te mi odgovorite i kažete koja je cijena za lijevo i desno oko, tj. za dvije kutije koliko treba platiti? Nives

Odgovor

info@adrialece.hr

Postovani,

kod leća za astigmatizam ne postoje stupanj 0, zato odaberete 180 stupnjeva jer je to isto kao da bi odabrali 0 stupnjeva.

Pozdrav!

Sofija

Poštovani, jučer sam obavila pregleda i na nalazu mi je cilindar za desno oko -1,00 te za lijevo -0,50, što ovdje nemam ponuđeno. Što trebam napraviti? Leće mi trebaju a za novu kontrolu moram dugo čekati.

Odgovor

info@adrialece.hr

Postovani, Vi ste obavili pregled za naocale i ne za leće, jer kod leća ne postoji cilindar - 1.00.

Očalko

Što znači BC i promjer?

Odgovor

info@adrialece.hr

BC Vam je bazna krivina leće, zakrivljenost kontaktne leće. Promjer Vam je promjer kontaktne leće.

Marija

Poštovani,da li se traženi podaci mogu isčitati sa poleđine kutije tj. da li je D oznaka dioptrije CYL cylindr i AXIS os?

Odgovor

info@adrialece.hr

Da, svi podaci kao sto su dioptrija, cilindar i os se mogu iscitati na kutijici. D=dioptrija CYL=cilindar AXIS=os

ante

je li cijena po kutiji ili za oba oka

Odgovor

info@adrialece.hr

Cijena je za kutiju u kojoj je 6 kom leća. Tih 6 leća mozete upotrebljavati za jedno oko ili 3 para leća za oba oka.

Michael

Kako da ja saznam koje mi trebaju, jer neznam koliko mi iznosi astigmatizam. I kako bih mogao naručiti ove leće?

Odgovor

info@adrialece.hr

Potebno je napraviti pregled na kojem će vam oftalmolog izmjeriti dioptriju.

Master Card VISA VISA Electron
Top