1 Day Acuvue Moist for Astigmatism (30 kom leća)

23.49 €
94% preporučuje
Zaliha
šaljemo: ponedjeljak 27.5. odaberite parametre
Odaberite parametre za drugo oko
Paketomat: Hrvatska pošta ili BoxNow od 2.99 € *
Hrvatska pošta od 3.49 € *
Overseas Express od 4.49 € *
* Besplatna dostava za narudžbe iznad 55.00 €
23.49 €
Besplatna dostava za narudžbe iznad 55.00 €
Izaberite poklon u vrijednosti do 7.57 € uz svaku narudžbu iznad 35.00 €

Kontaktne leće 1 Day Acuvue Moist for Astigmatism

1-Day Acuvue Moist su jednodnevne kontaktne leće za korekciju astigmatizma tvrtke Johnson&Johnson. Proizvedene su pomoću jedinstvene patentirane tehnologije LACREON™ sa širokim rasponom parametara između dostupnih jednodnevnih kontaktnih leća.

Cjelodnevni osjećaj svježine - Tehnologija LACREON™

1-Day Acuvue Moist for Astigmatism torične jednodnevne kontaktne leće izrađene su pomoću tehnologije LACREON™ koja koristi materijale slične suzama. Ova tehnologija zadržava vlažnost i time korisnicima pruža osjećaj svježine tijekom cijelog dana.

Jasan vid pomoću tehnologije ASD

Ova tehnologija omogućava brzo i lako stavljanje leća u oči te iskorištava prirodni pritisak očnih kapaka koji održava kontaktne leće u pravilnom položaju, čime pomaže u održavanju jasnog vida tijekom cijelog dana.

Jednodnevne torične kontaktne leće 1-Day Acuvue Moist for Astigmatism osim iznimne udobnosti pružaju i zaštitu od štetnih UVA i UVB zraka te nude maksimalnu UV zaštitu između dostupnih kontaktnih leća. Proizvođač navodi 85% zaštitu od UVA zraka i 99% zaštitu od UVB zraka.

NAPOMENA: Kontaktne leće s UV zaštitom nisu zamjena za UV zaštitne naočale jer oči i njihova okolina nisu u potpunosti pokrivene. Korištenje UV zaštitnih naočala i dalje je potrebno što preporučuje i vaš okulist.

Karakteristike - 1 Day Acuvue Moist for Astigmatism (30 kom leća)

Proizvođač: Johnson and Johnson
DIA: 14.50
BC: 8.50
Veličina pakiranja: 30 leća
Vrijeme nošenja: 1 dan
Ime proizvoda: 1 Day Acuvue Moist for Astigmatism
Rok trajanja: 12 mjeseci ili više
Propusnost kisika: 23,7 Dk/t
Sadržaj vode: 58%
Materijal leća: Etafilcon A
Cilindar: od -0.75 do -2.25
Dioptrija: od -9.00 do +4.00
Mogu li spavati s lećama: Ne
UV filter: Da
Medicinsko pomagalo: Da

Pametna
alternativa

Prije zamjene se posavjetujte s oftalmologom, nisu sve leće primjerene za svako oko.

Gelone 1-day for Astigmatism (30 leća)

Zaliha
  • Stabilnost leće u pravilnom položaju
  • Cjelodnevna hidratacija
  • Glatki rubovi koji ne iritiraju kapke
  • UV filter
Cijena: 25.49 €

Komentari (14)

Imate li kakvih pitanja?
Mirela Horvatek

Pozdrav, Molim Vas info za ove leće 1 Day Acuvue Moist for Astigmatism. Imali ste te leće sa cilindrom -2,75., a sada vidim da ih nema u ponudi. Molim info hoćete li ih imati uskoro ili imate neke druge jednodnevne leće za ponuditisa sljedećim parametrima: D: Diop 0, cilin - 2,75, ax 40 L: diop - 1,25, cilin - 0,75,ax 50 Lp

Odgovor info@adrialece.hr

Poštovani, s obzirom da nisu sve leće primjerene za svako oko, preporučujemo da se posavjetujete sa oftalmologom u vezi izbora nekih drugih leća. Također, s obzirom da imate viši astigmatizam, trebate XR leće. U tražilici na našoj stranici upišite XR kako bi vam se izbacile sve leće XR (sa visokim cilindrima).

Neva

Postovani, vec imam dnevne lece za astigmatizam koje su pri kraju i htjela sam naruciti odavde ali na nalazu niti na kutiji ne vidim cilindar, vec samo dioptriju i os. Da li se moze bez toga naruciti?

Odgovor info@adrialece.hr

Poštovani, slike kutijica i parametara pošaljite na naš e-mail info@adrialece.hr. Možemo provjeriti. Hvala i lijepi pozdrav

Zoran Ružić

Poštovani, od liječnika su mi ordinirane leće -5.25 Dsph = 0.9 koje jednodnevne leće mi preporučujete ?

Odgovor info@adrialece.hr

Poštovani, za odabir leća pratite upute svog oftalmologa ili optometrista. Nisu sve leće primjerene za svako oko. Lijepi pozdrav.

Sanja Rusković

Poštovani, zašto ne postoji kombinacija jednodnevnih leća za astigmatizam za os 30°? Je li to neki tehnološki problem? Kakva je razlika u odnosu na 20°?

Odgovor info@adrialece.hr

Odabrati možete parametre koje vam sistem nudi. Ne proizvode se sve kombinacije parametara. Sa svojim oftalmologom ili optometristom provjerite koje leće i parametre možete koristiti.

MARICA BUKIĆ

Poštovani!Kod biranja leća za astigmatizam za lijevo oko za piše na nalazu ,os=15,no kad biram parametre ne nudi mi 15 stupnjeva,nudi 10,pa 20....Hoću li pogriješiti ako upišem 10?

Odgovor info@adrialece.hr

Poštovani, možete nam poslati sliku nalaza na info@adrialece.hr da provjerimo vaše parametre. Lijepi pozdrav

Mario

Do sada sam koristio mjesečne leće čiji je BC 8.7. Koliko je stoga preporučljivo uzeti ove Acuvue leće kojima je BC 8.5? Hoće li se osjetiti bitna razlika?

Odgovor info@adrialece.hr

Poštovani, molimo vas da se posavjetujete sa svojim optometristom ili oftalmologom ako su leće primjerene za vaše oči. Hvala i lijepi pozdrav

Kristina Bošnjak

Poštovani, ali to su jedine koje imate u ponudi dnevne za astigmatizam. Ili mi možete ponuditi još neke, a da ih nisam uspjela pronaći na vašoj stranici. Srdačan pozdrav, Kristina

Odgovor info@adrialece.hr

Imamo više različitih jednodnevnih leća za astigmatizam. Nažalost vam ne možemo preporučiti leće. Pratite upute oftalmologa i naručite preporučene leće.

Kristina Bošnjak

Poštovani, naručila bi dnevne leće 1 Day Avecuve Moist za astigmatizam, ali mi ne dozvoljava promijeniti BC. Potrebne su mi promjer: 14.50, BC: 8.60, cilindar: -0.75, os: 170°, dioptrija: -4.25 i za drugo oko promjer: 14.50, BC: 8.60, cilindar: -0.75, os: 150°, dioptrija: -4.00. Kako mogu prilagoditi narudžbu? Hvala unaprijed, Kristina

Odgovor info@adrialece.hr

Poštovana, ne možete promjeniti BC. Naručite leće koje su vam preporučili na pregledu. Nisu sve primjerene za svako oko. Lijepi pozdrav

Matea

postovani, meni na nalazu oftamologa pise da mi je ax 130(-0,50 Dcyl ax 130), do sada sam imala mjesecne lece od proizvodaca Baucsh Lomb, htjela bih ubuduce uzeti dnevne lece, zanima me dali je velika razlika ako uzmem ax 120 jer nisam nigdje uspjela naci da ima ax 130? Hvala

Odgovor info@adrialece.hr

Postovani, to vam je minimalna razlika tako da nebi trebali imat problema ali ipak je najbolje da se posavjetujete sa svojim lijecnikom ili oftalmologom. Pozdrav!

Mirja

Poštovani, imam nalaz-rx oftalmologa za naočale, dalekovidna sam, na jednom oku imam i astigmatizam dcyl+0,75, axis 160. Budući da za meke leće postoji samo dcyl -, čula sam da se to može preračunati pa me zanima jel mi možete vi tu pomoći kako? Hvala, LP!

Odgovor info@adrialece.hr

Postovani, parametri za kontaktne lece i naocale se razlikuju zato bi morali izvadit nalaz za kontaktne lece. Srdacan pozdrav!

Branimir

Postovani, Leće koje trenutno nosim imaju zakljivljenost 8.7, pa me zanima u čemu je razlika i da je li problem ako uzemem ove sa 8.5 ? Pozdrav!

Odgovor info@adrialece.hr

Postovani, BC ne igra veliku ulogu jer se radi o mekim kontaktnim lećama i te su vise prilagodljive oku. Nas savjet je da se ipak posavjetujete sa oftalmologom jer on ipak najbolje poznaje Vase oko. Pozdrav!

Goran Plesa

Postovani imam dioptriju +1 cilindar 2.75 a desno oko 2 a cilindar 0.75 mogu li kupiti dnevne lece?

Odgovor info@adrialece.hr

Postovani, nazalos cilindar je moguc do -2.25. Pozdrav!

Julijana Milotic

Koje je krivulja a koje je promjer?unaprijed zahvaljujem na odgovoru.

Odgovor info@adrialece.hr

BC označuje baznu krivinu, a DIA promjer leće.

Julijana Milotic keteles

Postovani,htjela bi naruciti 1 day acuvue za astigmatizam ali kako odabrati pravu dioptriju? Do sada sam nosila tvrde lece,dioptrija +1,50,os 7,90 desno oko 7,80 lijevo te prizma 9,5, lece KL480Q. Kako ne vidim gdje upisati prizmu i os.

Odgovor info@adrialece.hr

Postovani, razlika u krivulji je velika tako da Vam ne mozemo garantirati da ce Vam odgovarati. Nas savjet je da odete do opticara i da Vam da meke probne leće da vidite koje Vam odgovaraju. Pozdrav